|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
29.1.2008 10:22:41   
lana38
Našega Tima pa je včeraj cel dan zvijalo, tako da je šele ob 24h zaspal. No, spal je potem do 6h in še do 9h potem.
Danes pa imamo zelo lepo vreme in komaj čakam, da se malo otopli. Še kakšne pol ure in greva ven.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 676
29.1.2008 10:40:14   
t*e*j*k*a
OJ!
Tudi pri nas je ful lepi sonček, tko da bomo tud šli ven potem.

Jan je imel tud včeri čez cel dan krče, je pa zato ponoči spal kot polh. Zdej pa se spet carta pri omi. Mi grejo ful na živce vsi ki bi ga kr po rokah vlačli, ko se dere sem pa jaz sama z njim. Namesto da bi ga zdej navadli da bi bil malo sam v košariuser posted image . Jaz ga drugače sploh nč ne cartam, razen ko se dere, kr ga drugi non stop po rokah vlačjo in ko sva sama ga imam v košari da se navadi tudi sam malo zamotiti. A sm čudna?

Mi pa vožnje v avtu nč kej ne prakticiramo, do zdej smo samo enkrat bili v Mb, pa takrat sem jaz odzadi sedela zraven njega. Pa itak je kr zaspal. A v avtu majo vašiuser posted image kapico gor? Mi smo mu bombažno pustli gor, volneno sem pa dol vzela. Tko da ko so se vrata odprla mu ni direkt v uhe pihalo.

A mažete user posted image po ličku s kako kremico? Naš ma suho kožo, pa še mozolje in so se našli pametnjakoviči k pravjo da ga morm z nečim mazat, pa ko grem vn naj bi ga tud namazala z zaščitno kremo?

No zdej pa so ga spustli iz rok in je v košari, tko da zdej lahk sam poslušam kdaj bo alarm.
ČAo

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 677
29.1.2008 10:55:15   
lana38
t*e*j*k*a, jaz mažem Tima z negovalno kremico od Nivee. meni se ful smili, ko ima tako suho kožico. Ko greš ven, pa je treba zdaj pozimi obraz zaščitit s kremico, tudi če ni suha. A ga do zdaj nisi čisto nič mazala?user posted image
Pri nas je tudi ponavadi tako, da ni nobenga ko se ful joče. Jaz se pogovarjam z njim, ko leži, če ga nič ne muči. No, saj tudi drugi delajo isto, samo zdaj je že malo cartav, ko ga nosimo skoraj cele dneve zaradi krčev. Ja, najprej so krči, potem se pa user posted image  s tem še razcarta. Pa kaj čemo zdaj...tako pač je.
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 678
29.1.2008 11:01:44   
vetrnica
pozdravljene mamice

Se še jst malo javim. Berem še kar pogosto, pišem pa...

Pri nas je tud danes sonček, tako da bova z Zojo čez nekaj časa šle na sprehod. A vaši v vozičku spijo? Zoja spi samo, če je že prej spala. Če pa je prej budna pa tudi v vozičku ne zaspi. Edino zadnjič je zaspala, ko sva se več kot 1 uro sprehajali. Imam pa vsaj to srečo, da vsaj v vozičku sprejme dudo in ne joče (preveč). Uporabljava pa Nukove dude.

tejka - naša ima tudi po ličku mozolje in ful suho kožo. Sem ji včeraj začela mazati po enem ličku z ribjim mazilom (so jo v porodnišnici vsako jutro namazali z njim), po drugem pa z Bepanthenom pa bom videla, če bo katera kaj pomagala. Imam občutek, da je malo manj rdeča v obraz.

V avtu tudi jst sedim zadaj z Zojo, da vidim, če bi bilo kaj narobe. Ne vem, verjetno se bom počasi presedla naprej. Drugače pa se tud mi še ne vozimo pogosto z avtom,  pač kar je bilo potrebno iti k zdravniku pa parkrat po trgovinah.

Spanje: do pred dvema tednoma ni zaspala prej kot ob 1h zjutraj (bedela od 8h zvečer). Najprej sva bila kriva verjetno midva z možem, ker smo se spat spravljali šele okrog 11h. Zdaj se začnemo pripravljat za spanje že nekaj čez 8 in zaspi med 10to in 11touser posted image . Ponoči se sicer 2x zbudi za hranjenje (okroh 1h-2h in 5h-6h), ampak potem takoj zaspi nazaj.

Kopanje: kopamo se vsak večer pred spanjem. V vodi uživa, pol se pa joče, ko se je potrebno oblečt. Upam, da jo čimprej mine ta jok.

Temence: smo jih dobili po obrveh in malo po čelu. Zdaj jih mažem z oljem in nato čistim. Ali to kdaj mine? Se mi že zdi, da je boljše, naslednji dan pa niti ne.

Čez dan je tudi precej budna in je potrebno biti z njo oz. je večinoma na rokah. Tako celo zaspi, ampak ko jo dam dol, se spet zbudi. Je mož rekel, da je kot plastična punčka z napako user posted image . Tiste imajo pokonci odprte oči, ko pa jih daš dol jih zaprejo. Zoja je pa kontra.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 679
29.1.2008 11:25:23   
loncica
Čav!

Timotej je danes spal 8 ur. Kakšen luksuz.

Krema:jaz ga mažem z Becutan kremo in sem ful zadovoljna. Za ven ga namažem z Wind&Wetter od Bübchna.

Pri nas je najbolj priden, ko pridejo obiski in vsi rečejo, joj kolk je priden. Ko se dere, sem pa ponavadi sama.user posted image

Mi gremo tudi danes na sonček. Mož prej konča in gremo skupajuser posted image .

Lp

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 680
29.1.2008 13:17:37   
andreja2000
hojla!

Smo pravkar prišli iz Ptuja,kjer smo bili na kontroli zaradi Evine rokice,ki pa je sedaj vredu in imamo nadaljne kontrole lahko kar v domačem krajuuser posted image .Sem pa bolj user posted image ,ker se naša pupa od prejšnjič ni skoraj nič zredila,mislim pa,da je precej zrasla.Je tu na Ptuju niso merili,bomo to videli 6.2.,ko imamo posvetovalnico.

Hvala vsem za dobre želje glede mami.Je tako zelo boga....user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 681
29.1.2008 14:54:56   
želva
Naša mala si je pa končno našla rite, vsaj zdi se mi. Že tri dni hodi zvečer spat ob 9 in se potem zbudi ob 1, pa potem ob 4, ob 7 smo pa že pokonc.Tud čez dan ima približno iste ure, tako da mislim, da se bo stanje normaliziralouser posted image .Pa nič več mi ne sitnari, če je pokonc pač mal gleda naokoli, pa nič ne joka.
Midve sva bile že zunaj, pa potem bova šle še malo, ko pride mož.
A ste ve že kja za dopust gledale?Glih zdelje sem gledala za en apartma in je 50 eur na dan za 3 osebe.Je pa morje takoj zraven(10m).Ker nisem še nikoli hodila v apartmaje, mi povejte če je to drago?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 682
29.1.2008 15:34:06   
t*e*j*k*a
OJ!

Jaz malega dosedaj nisem nič mazala po obrazu. Dans sem ga pa namazala z Niveino negovalno kremo.

V vozeku mi skor vedno spi, razen danes se ne neki drl, pa sva šla kr notri, kr ga nisem mogla nikakor potolažit.user posted image

Želva glede apartmaja- jaz sem jih gledala za 45Eur za dve osebi, pa se mi je to zdelo kr dost, je pa res da morje ni blo tko blizu. Letos bo tud men pomembno da bo morje čimbližje. Pol je pa še odvisno al ma klimo, pa kako je urejeno, kako veliko.
Me veseli da se vam je stanje normaliziralo, pri nas je še kr vsak dan drugačen, razen ponoči se vedno zbudi okoli treh oz štirih.
Jan je danes spet lakotnik, bi sam jedel, še dve uri komi zdrži, ga probam z dudo zamotit če gre.

Zdej pa šibam, čao

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 683
29.1.2008 16:22:30   
ElaM
Oj, da se na brzino malo javim, je kar obsedeno stanje, sem sama s tamavčki, pa je pestro.
Danes sem imela pregled po 6t, je vse ok, malo sva govorili o zaščiti, in če hočem mireno, mi jo ne bo vstavila moja G, pač pa moram v P. Napiše napotnico je rekla, da ona tega ne vstavlja sama zaradi etičnih načel. Ko bom nehala dojit grem po tablete, če jih bom ok prenašala bom imela tako zaščite, če pa ne, grem po mireno. Pa etika gor ali dol.

Šibam, obe nekaj tulita, ena bi rada iz stolčka, druga je lačna. Ni lahka materinska.user posted image

:)

Neposredna povezava do sporočila: 684
29.1.2008 19:28:08   
Ayo
No, se malo glasu iz nasega konca user posted image

Najprej user posted image user posted image user posted image  za andrejo2000 in njeno mami!

Mi smo imeli tukaj 2 dni pravo poletje. Vceraj sva se z Gabrielom dobesedno soncila na balkonu, je bilo 22°!! Potem sem pa ugotovila, da je bolje, da miskota ne nastavljam prevec, ker je sonce res ful nazigalo user posted image  Tukaj pa je se slikca

user posted image

Danes je prisel user posted image  domov iz sluzbe z vrocino in slabim pocutjem, prejle je pa se bruhal user posted image user posted image  Sedaj se samo bojim, da vsega tega user posted image  ne fasem se jaz. Mogoce bom danes spala v sobi z Gabrielom.

Magi*, upam da ste pregnali usi, uf!!

Glede kremic, jaz mojega vedno namazem, ko greva ven, imam od Nivee z" veter in mraz". Zadnjic mi je pa P tudi napisal se eno drugo kremo za tiste mozoljcke, ki so sedaj ze lepo posuseni in se 2x na dan mazeva.

Ponoci se se vedno zbuja; 1. runda 5 ur, druga 3-4. No, saj je kar v redu, vcasih potem ob 8h kar zadremava skupaj do 11h, ampak potem je dneva kmlau konec, tako da ce zelim kaj postoriti, raje okrog 9h vstanem.
Vcasih cez dan ga matrajo krcki, pa verjetno tudi prebava (ker se ful napenja in prdi user posted image ), vceraj je bil sitko, danes pa je ful priden, zato sem zacela z ureja jem fotk, se jih je ze kar nekaj nabralo. user posted image

Jaz imam pa v petek G in res ze komaj cakam, ker bi se pocasi zacela sportat (sem totalno zakrknjena!!), pa da vidim ce lahko zacnem. Pa tud user posted image  bi radi ze pocas zaceli! user posted image n Kar se tice zascite, bomo kar s kondomom, upam itak da ne bomo dolg, ker jz bi kr takoj ze ta druzga user posted image  user posted image

Pa se vprasanje: ali katera prakticira spanje na trebuhu? Meni vcasih kar uspeva, si podlozim roke po joske in gre, pravi balzam po vecmesecni astinenci!user posted image

Grem kuhat za bolnika user posted image  Lep vecer!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 685
29.1.2008 20:02:05   
Magi*
čer!

tudi pri nas je obsedno stanje, ker imam Zaki doma. user posted image  da bi šla sama na sprehod z njima ni šanse, ker tukaj v skoraj centru LJ je vse poprakirano in moram večkrat na cesto, potem pa Zaki lovit ... no go. je danes prišla naša dobra "tetica" (ni glih teta, sam mi je tko kot teta), da smo šli skupaj ven. sem ji ful hvaležna.

jaz Tarasa nič po obrazku ne mažem, niti za ven. kožo ima že zelo lepo, ga pa mal trebušček daje, najbrž tudi zaradi AB. uške upam, da smo prepodili. s polnim noskom se še kar dajemo. tudi zato Taras ful hlasta in poje veliko zraka, potem poliva, kolca, ga napenja ...

prihodnji teden nas čaka spet pediater in potem še preiskava, pa terapija za Zarjino alergijo - skratka alegria. user posted image  sam, da bomo končno bolje. jaz imam tudi v petek G, žal ne pričakujem, da bi bilo vse v redu.

vsem bolnikom pošiljam user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnje okrevanje, andreja še posebej pa mislim na tvojo mamo in nate user posted image .

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 686
29.1.2008 21:48:47   
pikica*
Ojla!

Sem si vzela malo časa za RR, potem se grem pa na kavč zvalit in po moje bom kar kmalu zaspala. Je bilo danes kar pestrouser posted image . Zoja je namreč ostala doma, ker nam je včeraj kar na lepem zakuhala. V pol ure je iz čisto dobrega počutja dobila 39,5C vročineuser posted image . Danes pa kot rožica. Očitno spet kakšna poldnevna fora. Ni prvič. Tako sem bila danes praktično cel dan sama z mulčkoma. Na srečo sta bila oba pridna. vseeno pa je bila akcija na polno. Zato (in predvsem zaradi sončka) sem ju potem pobasala in smo šli ven. Malo na sprehod, potem pa sem še Zojo peljala k frizerju. Ves čas je sedela čisto pri miru in gledala smrtno resnouser posted image . Potem pa smo šli še do Koloseja, da je šla Zoja na sok (se ji ful dobro zdi, če ga dobi kje v gostilni), mami pa na kavico. Tri ure so minile kot bi mignil. Mi je pa zanimivo, kako so ljudje komentirali kako sta tamaladva pridna. Pa saj sta bila res. Lovro je itak vse skupaj prespaluser posted image .

Kar se kremic za obraz tiče..jaz že pri Zoji pozimi nisem ničesar uporabljala. Zdaj pa se bom zopet držala tega. Nekako nisem pristaš tovrstnih zadev pri otrocih.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 687
30.1.2008 9:57:51   
lana38
Pri nas je pa Blaž zbolel. Kašlja, da je groza pa vročino ima 38°C. K zdravniku greva popoldan, ker šele takrat dela njegova zdravnica.
Naj vam povem eno čudo, ki skoraj ni za verjeti. Včeraj sem srečala eno znanko, ki ima 5 dni starejšega user posted image  kot je naš Tim. Ta user posted image  ima tudi krče in ona je nekje na netu prebrala, da pomaga če vklopiš sesalec ali fen. Nisem vam prej govorila, dokler nisem preverila in stvar resnično pomaga. Jaz sem si zdaj ta zvok posnela na kaseto in mu spuščam. Vrečaj zvečer je bil miren kot bubica v trenutku, pa danes zjutraj tudi.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 688
30.1.2008 10:37:21   
želva
Pikica, tale tvoj Lovro je pa res priden, kakor berem, vedno vse prespi.
Andreja2000, ne vem kaj bi druzga rekla kot user posted image
Pri nas je tako grdo vreme, da je za znort.Ampak greva vseeno ven, sem zmenjena s sestro da gremo na mali pohod.Midve, voziček in 2 podivjana psa.
Imam pa danes dan pranja, saj so ponoči moje dve joške podivjale in je kar teklo iz njih.Tako,da sem zmočila komplet posteljnino, pa jogi tud.Zbudila se pa nisem,čeprav sem skoraj plavala v lastnem mleku, ja je bilo že tako fajn toplouser posted image Pa imam flanelo rjuho še podloženo, tam kjer dojim.In v sobi imamo zdaj tak fajn vonj, čebula in kislo mleko miks.
Raho, pri nas čebula ne deluje, pa bom danes probala dati vicks z vodo zmešan na radiator, da bo izhlapevalo.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 689
30.1.2008 10:37:47   
Vrtnica79
Lana38,user posted image user posted image user posted image  za Blaža da čimprej ozdravi ! Sem pa tudi jaz slišala da baje pomaga sesalec proti krčom. Samo nisem imela priložnosti sprobat če deluje, ker Vana na srečo nima teh problemov. No, pa si le našla način kako Tima pomiritiuser posted image !

Jaz čakam da se Vana zbudi in potem jo podojim in previjem ter že greva ven. Sma včeraj kofetkale z mojo sestro na sončku in ji je tak pasalo. Se je predajala sončnim žarkomuser posted image user posted image user posted image .....................

Lp iz sončnega Maribora

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 690
30.1.2008 10:41:24   
Vrtnica79

IZVIRNO SPOROČILO: želva

, pa bom danes probala dati vicks z vodo zmešan na radiator, da bo izhlapevalo.

Jaz sem že pri Lataši prakticirala Vicks na plenički namazan in obešen nad posteljico. Pa je pomagalo.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 691
30.1.2008 11:01:01   
ElaM
Kaj pa je to vicks?

lepo se imejte, več napišem, ko bo čas.(smajlikisedržizaglavo)

:)

Neposredna povezava do sporočila: 692
30.1.2008 11:11:53   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Kaj pa je to vicks?

To je ena taka krema, ki si jo odrasli lahko namažemo pod nos ko smo prehlajeni. Ima tak hladilen učinek in ti spuca vse zamašene kanale. Je pa to ful močno zato dojenčkom ne smeš mazati direktno pod nos!

Vglavnem to je neka vrsta inhalacije.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 693
30.1.2008 11:39:29   
Skaana
user posted image

Vrtnica, najprej Vani čestitke za drugo mesečnico  user posted image . Mi smo jo imeli pa včeraj. Takooooo lep dan je bil. Pa še oči je bil doma in Atena (ker v vrtcu neki bruhajo, pa je nisem upala pustit tam), tako da smo komplet bili na hiši, potem smo šli pa še na en čajček v bližnjo gostilno. In so slučajno privozičkale tja tudi moji dve bodoči sosedi s fantkom, teden starejšim in punčko, dva tedna mlajšo user posted image . Tako da sem jih bolj spoznala in sem prav vesela, da bom imela take sosede.

Jaz Alekseja nič ne mažem po ličku, sem tudi pristaš narave  user posted image . Pa še dobro, da ne. Ker me je P najprej vprašala, ko je vidla lice našega  user posted image , s čim ga mažem. In potem sem rekla z oljem dvakrat na dan čisto malo, le sled. Pa me je vprašala s kakšnim oljem user posted image . Se mi je zdela kar samoumevno, da z olivnim user posted image . In potem je rekla, da najboljše olivno ali mandljevo, ostalo nič. In mi je tudi predpisala eno mazilo, dvakrat na dan tri dni. Šlo mu je takoj nazaj. Jaz sem zdaj na dieti - je jem mleka - Aleksej ima pa čito čist obrazek (no, malo je popraskan user posted image )

Evo, še ena slikica našega dvomesečnika in sestrice:
user posted image
user posted image

En topel dan...

Mami, kdaj bo spet včasih?

Neposredna povezava do sporočila: 694
30.1.2008 12:08:33   
pikica*
Želva....saj je Lovro res priden, ampak ne tako zelo, kot se morda iz teh postov slišiuser posted image . Vse prespi, kadar je v vozičku ali pa v avtu. Ko smo doma, bi ga on žural cel dan in imava prave borbe, da čez dan kaj spi (trenutno pančka, ampak ne bo dolgo - čisto nasprotje sestrice, ki je bila prava zvezdica zaspanka). Zato je najlažje, če sva zunaj, ker si tako oba spočijevauser posted image . Danes je pa bolj kislo vreme in kar doma meditiravauser posted image .

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 695
30.1.2008 12:38:45   
Magi*
hojla!

danes je pa res nikakvo vreme. Zaki sem poslala ven z našo tetico, s Tarasom v tako ne grem, sploh, ker je prehlajen. tudi mi2 sva se namatrala, da je zaspal (s svojim dinozavrom na glavi user posted image ), zdaj pa vidim, da ima čez pol ure že antibiotik. frdamana reč.

Zarja gre jutri nazaj v vrtec. dosti je bilo. si mora mama malo spočiti. danes je mal sitna, verjetno zaradi vremena.

aha, glede prehlada: nam tudi čebula ni pomagala. smo pa lepo dišali. user posted image  včeraj sem kupila smrekovo olje in ga nakapala na vlažno pleničko in dala na radiator. zdaj nam v stanovanju diši po smrekovem gozdu. tudi s kremo materine dušice ga mažem (kar po majčki na presnem delu) in tudi ne pomaga. fiziološke se je pa že itak čisto navadil - pa nič. matrrrr. komaj čakam, da gremo na morje. sam, da bodo preiskave za nami.

držte se, šibam še kaj postorit preden se mali tornado vrne in Taras zbudi.

joj, skor spet pozabla: Ayo, jaz tudi že na trebuhu spim, z rokami pod joški. user posted image  kolk pa to paše. user posted image  pa vsako jutro naredim par vaj iz joge in moram rečt, da je hrbtenica že veliko bolj gibčna in tudi počutim se veliko bolje! trebuh je mogoče en mal boljši, tko da sem zdaj kot bi bila v 5,5 mesecu nosečnosti. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 696
30.1.2008 13:15:00   
andreja2000
Lana38 za Blažauser posted image .Je pa tudi naša Lara od ponedeljka doma,ker je vsa nahlajena,šmrkava...

Sva z Evo že bili vzunaj,mi je danes kar nekam hladno,no ko pa sem se čisto počasi saprehajala,tamala pa itak ni zaspala kot sem mislila,ves ćas je mirno gledala naokoli,na momente je sicer zaprla očke a jih je kmalu spet odprlauser posted image .

Sedaj pa spančka-kako dolgouser posted image user posted image  običajno le par minut.
Jaz pa grem med tem končat kosilo.

Vsem hvala za lepe želje glede moje mami!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 697
30.1.2008 16:32:10   
želva
Kje pa ste čveke?Pri nas pada dež in meni je dolgčas.Manca spi, možek dela,še pes je na sprehodu, tako da sem čisto samcata. SEm že celo RR preštudirala, pa ni nč novga.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 698
30.1.2008 16:58:42   
t*e*j*k*a
hoj!

Danes je pa ful mrzlo zunaj! Sva bila pol urce zuni pa sm mela čist mrzle roke. potem se je pa še sonček skril pa sva šla not.

Lana38 upam da bo Blaž čimprej ozdravel.
Andreja2000user posted image user posted image user posted image za mamo.

Mene pa spet neki zanima. In sicer na kok časa se vi dojite. Meni je rekla P da naj se na 3 ure, kr se je ful hitro redil. Prej smo jedli na dve uri. Zdej pa mali včasih še eno uro in pol ne zdržiuser posted image , sam na zizi bi bil prikloplenuser posted image . Jaz mu pač dam ko hoče, če se ga ne da zamotit s čim drugim. Ampak ponoči pa potegne 6 ur skupi in potem še 3. Dopoldan pa je nenasiten. A je to zato kr ponoči ne je veliko?

Mi imamo pa v ponedeljek prvo posvetovalnico. Komi čakam. Potem čez en teden pa imam še jaz G da vidmo če je vse v normalnem stanju.

Ayo jaz pa še nič ne razmišljam o drugem, kr imam že tega včasih vrh glave ko se dereuser posted image , mogoče čez kakšno leto.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 699
30.1.2008 17:55:02   
loncica
Čav!

Jaz mam par minutk zase. Mali spi.

Tejka: jaz dojim na 2-3 ure čez dan. Ponoči tudi potegne 6 ur ali več. Jaz takoj vidim, če duda ne pali je lačen in mu dam jest. Na manj kot 2 uri pa ponavadi ne zahteva.

Jaz imam jutri spet pregled pri G. Držite pesti zame, da mi ne bo treba na abraziji. Res upam, da so kapljice pomagale.

Mi nismo šli nič ven danes, ker je res butasto vreme.

Magi: a s pumpico za nos si kaj probala? Jaz sem v BC kupila eno tako, ko z usti vlečeš zrak in mu sesaš smrkelj ven in mu ful dobro spucava nos.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.