Ayo
|
No, se malo glasu iz nasega konca Najprej za andrejo2000 in njeno mami! Mi smo imeli tukaj 2 dni pravo poletje. Vceraj sva se z Gabrielom dobesedno soncila na balkonu, je bilo 22°!! Potem sem pa ugotovila, da je bolje, da miskota ne nastavljam prevec, ker je sonce res ful nazigalo Tukaj pa je se slikca Danes je prisel domov iz sluzbe z vrocino in slabim pocutjem, prejle je pa se bruhal Sedaj se samo bojim, da vsega tega ne fasem se jaz. Mogoce bom danes spala v sobi z Gabrielom. Magi*, upam da ste pregnali usi, uf!! Glede kremic, jaz mojega vedno namazem, ko greva ven, imam od Nivee z" veter in mraz". Zadnjic mi je pa P tudi napisal se eno drugo kremo za tiste mozoljcke, ki so sedaj ze lepo posuseni in se 2x na dan mazeva. Ponoci se se vedno zbuja; 1. runda 5 ur, druga 3-4. No, saj je kar v redu, vcasih potem ob 8h kar zadremava skupaj do 11h, ampak potem je dneva kmlau konec, tako da ce zelim kaj postoriti, raje okrog 9h vstanem. Vcasih cez dan ga matrajo krcki, pa verjetno tudi prebava (ker se ful napenja in prdi ), vceraj je bil sitko, danes pa je ful priden, zato sem zacela z ureja jem fotk, se jih je ze kar nekaj nabralo. Jaz imam pa v petek G in res ze komaj cakam, ker bi se pocasi zacela sportat (sem totalno zakrknjena!!), pa da vidim ce lahko zacnem. Pa tud bi radi ze pocas zaceli! n Kar se tice zascite, bomo kar s kondomom, upam itak da ne bomo dolg, ker jz bi kr takoj ze ta druzga Pa se vprasanje: ali katera prakticira spanje na trebuhu? Meni vcasih kar uspeva, si podlozim roke po joske in gre, pravi balzam po vecmesecni astinenci! Grem kuhat za bolnika Lep vecer!