s u g a r
|
Hm kulči ste mal sem preletela. Rogljiček - vesela sem za vas. - tečaj pa miganje - ah je še čas zdaj lepo uživaj. glede hrana kaj vam nej napišem, kaj kej jemo. No ok. Ponoči zizamo (ja tud na 3 ure, če se mu shoče), zjutraj ob pol sedmih mleko pri meni, ob osmih ustanemo (ponavadi) in se malo igramo, da se pokakamo in potem je zajtrk - kašica z sejkom in banano ali jabolkom (oboje en kos) + ene pet požirkov vode, pol je telovadba, padanje, norenje, glodanje,.... malica jogurt + sadje ali jogurt + sunny bisk + sadje + žeja (to je najtabolš), pol je norenje in kmalu ziza in spanje (tam 11.30 - do 12.30 cca), spet ko se zbudi jest (npr. jabolček pa mal gresa) to je bolj mali obrok, ker bo dosti kmalu kosilo (je to kar midva problemček nam dela le durum kus kus - drugo ni problem) obvezno pol pit, potem okoli petih pa spet malica polnozrnata kaša z vodo pa mal nekega sadja (kar pač še ni jedu in je doma), spet spavanac od 17.30 do (še spimo) potem bova imela večerjo (skuta, kosmiči, šejk in mleko), pol mamo mal kasnej tuširanje in spet malica kar je ostalo od večerje plus mleko po flaši in še pri meni. No to je ponavadi, pride pa dan, ko mi neče jest pol tega (takrat mi je ful bed in se počutim čisto nesposobna mami, al da sem zgrešila okus, da mu ne paše, al pa da je premalo hranjen, al pa kr kej in se obsojam.) Včasih se mi zdi, da pojma nimam. Kr v eno depresivno stanje padem, to se pa še poostri k začne kihat al pa mal težje dihat, pol pa še kak dobrohotni nasvet pade od koga v bližini pa me sam odpuli. Take filinge mam po moje zato, ker k sva ga na začetku mal biksala s hrano (kr nisem hotla več kot enkrat do dvakrat na dan mu dodajat GH, k frutki mi niso bili no pa mi tudi še niso, pa ni smel še onega, pa tretjega, pa gluten,...) in je bil mali ful slabokrven in valda k sm to zvedla sm mogla pr seb razčisti, da pač sedemmesečnik pa le ne more imeti samo 1-2 obroka (minimalna) GH (oz. kašic) ampak veliko več in sva začela ornk tolčt po GH in danes je vse (prej sem se pa kr neki vadila in zmišljevala, kupila in k je pojedu dve žlički in nehal sem vrgla vse skupaj stran (no razen hruška, jabček, kaki in mango to je jedel tko, ne vem kak nej rečem v mejah skromne normale - ampak drugo razen kake kaše sem in tja, pa redkega gresa zvečer pred spanjem nope, no way). Prvo, kar je sem mu pa začela dajat je bil pa šejk (mera za malčke) in pol vse ostalo. No zdaj pa je kri superca (čisto brez ferumleka, k bi moral do sedaj pojest 4 flaške - tko da če kakšna če , ga dam je neuporabljen - ampak ne priporočam za noben denar), pa jemo tudi ok, le kak dan ga mal pobiksa pa pač tisti dan spije aloe vera in dva "mlečna" obroka šejka včasih z vodo včasih z riževim mlekom ali pa pač umetnim mlekom, mami si pa pač v glavi dela scenarije zakaj neče kosila, pa neče ornk porcije večerje,.... Oči pa zravn rokco drži (haha) in pravi bo pa jutr več pojedel ne sekiri se, pač mu ne sede, sej ne rab jest k pujsek, k očitno ne rabi - sam se mi zdi, da to sam iz vljudnosti govori - k je žleht. No največji projekt mi pa predstavlja to če gremo kam za cel dan (ubi bože), k bi mi tla pod nogami vzel. Tko k v soboto k smo bili s timom na Pokljuki - smo častili naše jedce z šolo teka na smučeh in nepozabno lepo popoldne, Učitelj pa je kapo dol, lahko bi vse živce zgubil. Uglavnem mi trije, voziček, naša donda od psa in še več hrane (več k pol samo za malega), men se je v soboto zgodaj zjutraj skisalo od tega kaj bo jedel in kako bomo to, tko da je na konc moj reku nič ne boš delala za sabo ustavl se bomo v trgovini in kupl hippijeve pa frutkove kaše in gasa na gorenjsko, štekaš? men nč jasn smo bili že v trgovini nabasal frutke ene 6 in smo šli. No na koncu mali še tega ni jedel, ker je imel obilno obilno velik zajtrk, vmes 2x šejk z mlekom, pol je pa 4 ure na Pokljuki spal, pol je jedu sojine krekerje in jogurt in dve žlički enga frutka z rižem (mislim, da breskev pa neki), doma zvečer pa spet ornk kosmiče z bananoin spal do 7 zjutraj. Res je treba kdaj tud deca poslušat. Zbudili smo se - pridem nazaj