mehurčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Evo, na RR vse toleriram ampak ko berem, da tiste, ki nimajo mleka, nimajo mleka zato, ker ga nočejo imeti Pa tiste, ki jim otroci ponoči ne spijo, je zato, ker nočejo, da bi spali. Niso se na to psihično pripravili. Ne vejo, kako pomembno je spanje za razvoj... Ker jaz recimo sploh nikoli nisem pomislila, da otroci ne bi ponoči spali in res, vedno so spali Bumerang, pri tvoji izjavi je verjetno to, da so mislile punce napisat, da nekatere prehitro obupajo. Če si grejo nekatere kupit adaptirano mleko že pred porodom in pripravijo po 5 flašk, kaj si naj misliš? Jaz bi pomislila nekako tako, da če ji v enem tednu ne steče, bo otrok pač zrasel na umetnem mleku in se pol tolažijo, da so naredile vse. V enem tednu se meni zdi še dosti prehitro, da bi lahko katera rekla, da ima premalo mleka. In potem izjava:"Sem mu probala dat umetno mleko, ga je spil celo flaško in spal 4 ure." Ja, nekatere so pač res raje komot, kot pa da bi se še malo potrudile. Se mi zdi odstotek punc, ki dodajajo, dosti prevelik. Ne verjamem, da mora ena mamica vsak dan, točno ob določenem času dodat(recimo popoldan ob18h in zvečer ob 21h). A so zize točno tak naštelane da bojo mamici delale preglavice ob popoldanskem času? Ok, da včasih zvečer zmanjka, ko smo fejst utrujene, ampak ne vsak dan, po ne vem koliko mesecev. Viv, tvoja izjava o nespanju otrok je pa čisto mimo. A pri odraslih je pol enako? Jaz sem včeraj recimo šla spat ob 22h in nisem mogla zaspat do cca.2:30! Sem se čisto psihično pripravila, da nujno potrebujem spanec, če želim zjutraj normalno funkcionirat pa ni in ni šlo. Eh.....
|