Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ampak ce pravijo tukaj punce da vsaka lahko doji, potem sem ze morala nekaj narobe narest?? Jooooooj, no, a vidite, punce, koliko škode lahko naredite???!"!!!! Ne, ****, na žalost vsaka res ne more dojiti, če izvzamemo tiste, ki nočejo ali tiste, ki pač ne vedo, kaj je treba barediti. Jaz sem vse probala, vse sem naredila tako, kot so mi rekli, 100-odstotno sem zaupala uni sestri, ki se je 100-odstotno zavzela zame in za to, da bi dojila. Ampak ko je ona videla, da ne gre, sem verjela, da sva naredili čisto vse, kar se je dalo, pa pač ni šlo. Potem sem doma še nadakljefala po njenih navodilih, ampak ni šlo. Prav je, da če želiš dojiti in če ti je veliko do tega, da narediš maksimalno, kar je v tvoji moči. Ampak narave pa pač ne moreš premagat. Lahko na primer to primerjam s tem, da nekdo nadvse zdravo živi, se rekreira, je zdravo hrano, ne kadi, v glavnem vse zdravo, nobenega stresa, pa kljub temu umre za rakom. Ker ima pač okvarjen gen za raka. Proti naravi se ne moreš borit. Isto je z dojenjem. Nekatere pač imamo tisti gen, ki določa količino in uporabnost mlečnih žlez, malo "drugačen". Ne trdim, da si ti med njimi, sploh ne, ampak jaz pa očitno sem in katera druga še tudi. Resnično tu ni vse v glavi in vedenju.
|