nana35
|
klepetka-moji trombociti??Hvala,da si me spomnila!! Nisem še imela časa it k svojemu zdravniku,da mi napiše,da je nujno.Saj bom,v kratkem,mogoče 31.1.,ko imava posvetovalnico, pa gre moj dragi zraven in bom lahko še skočila k svojemu zdravniku. No,vidiš,še vedno sva povezani,kajne,da istočasno piševa! mala pikica,imaš prav,še Koalo je treba počakat.Nekam dolgo traja!Zdaj bi že mogla biti tukaj.Kdaj ima PDP?Je že mimo? Jaz potem ne bom več široko povijala,če ne bo treba,se mi zdi da Klemena te pleničke ful motijo in da je tako utesnjen.Ampak ko dobim zeleno luč,nič prej,to pa bo najprej šele 22.2. Moj Klemen pa je bil prej posran do trebuha,kar cuknilo me je ko sem odprla pleničko.Tako še ni bil nikoli.Pa ni bil dalje v plenički,kot 3 ure.Zdaj pa pridno visi na ziziki,jaz z eno roko pišem in se mučim z velikimi začetnicami... katee,tudi meni zmanjka mleka včasih in mu dam dodatek.Verjetno je res,ker sem tudi jaz izgubila že 15,5 kg,pa ne namenoma.10 kg v bolnici,potem pa ni bilo apetita,ker sem skoz imela povišano temperaturo. sani,naj se ti besede pozlatijio in naj ti krči vsaj do takrat minejo,čeprav je vsak dan preveč. Kaj sem rekla da ne bom,pa vseeno počnem?Ga jemljem k sebi v posteljo,da ajčka pri meni,ga takoj vzamem v naročje,če zajoče,pa še kaj bi se našlo.Se bom spomnila,ko bodo druge napisale. Evo,kot klepetka! sunny m.,nisi k...mama,vse se včasih tako počutimo.Sem že tudi imela take prebliske.Tudi jaz večinoma nimam časa zase,niti da bi se najedla,umila lase,kaj je to frizura več ne vem,samo čop še poznam,v pižami sem 100 ur,preden se oblečem zjutraj,ah,saj bo...