FLASK_A
|
Bubamaraa, kako kaj leče- si se že navadila Lyra... Hehe, ni panike, se bom že potrudla Hm, za sposojo obleke bi dala tam nekje do 410 EUR. Moja je bila 380. Družic ne bom imela, tako da glede njihovih oblek ne znam nič reč... Aja, kompletna obleka zanj s čevlji vred pa je prišla 450 EUR. Ampak za moškega mi ni problem, on bo itak vse skos nosil. Obleke itak nima, pa jo rabi, tako da vse klapa. Prstani- tudi midva bi rada dala max 600 EUR. Se da dobit. Bankc, jojoj. Upam, da se boš kmalu pozdravila. Ampak res, kje si fragolaaaaa Nič ne poročaš Jaz grem v torek s pričo v salon. Uf, bo to fletno Maya, balonov pri naju ne bo. Vem pa, da jih nudi ta Magic, ki ga omenjaš. Za predstavitev svatov.. Hm, nimam blage veze A to je potrebno? Jaz tut slučajno ne vem za vsakega kako zgodbico Serendipity, jaz se ne bom preoblačila. Sem izbrala blazno komot obleko in mi ne bo nič neudobno v njej, uničit je pa tudi ne mislim No, upam da se res kaj ne zgodi... Izposoje so pa tudi po 600 EUR, tako da si zelo ugodno skozi prišla. Saj če bi si jaz kakšne preproste želela, bi si tudi delat dala al pa bi jo kupila in še kdaj nosila, tako pa želim malo bolj baročno, pa je ne bom nikoli več oblekla. Ples Ja, midva tudi pod razno ne misliva čakat polnoči, potem lahko jaz samo še u posteljo padem, nabasana vsega dobrega in manj dobrega Tam okrog 9h ali 10h bova imela prvi ples. Z drugimi sem pa tudi jaz hlod (sej z mojim tudi ), pa saj ni važno. Sam da bo žurka Mi smo bili pa včeraj cel dan odsotni, zvečer smo šli pa še v Mengeš gledat 5žensk.com in je bilo super. Res priporočam, če še niste gledale Komaj čakam nadaljevanje- 5moških Lepo nedeljo vam želim pa se tipkamo!