Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 7:23:43
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Montijevke,help!!!! Zredila sem se za cel kilogram! Problem je v tem, da ne vem zakaj?! Res je, da sem cel vikend bolana, zdaj gre sicer na bolje. Res sem bolj počivala, pa doma sem bila. Pa še M. je prišla. Grešila nisem nič, ampak res nič. Imam pa že par dni občutek, da sem otekla okoli oči, ko se zbudim. Možno, da bi se mi nabirala voda, ampak ne vem zakaj. Pijem ful in tudi na WC hodim ful. Počutim pa se tudi napihnjeno. Lahko, da je to od M. V glavnem, volje nisem zgubila, samo ne vem, če je kaj narobe, ali naj se prehranjujem naprej tako kot do sedaj. Nataša, lahko bi torej zabeležiš do danes - 9 kg (čeprav jih je bilo že - 10 ). Sem se pa odločila, da sem bom res tehtala samo 1x na mesec in nič več vsak dan. Če ne, bom res obupala. Valči, veseli me, da si ponovno zbrala voljo. Držim pesti zate! Jutri grem spet v službo. Zdaj sem bila 4 dni doma. Tako da vas bom poskusila čekirat, ko bo čas. V glavnem, ne me brisat, še bom tu, tudi če se ne javim tako pogosto. Lepo nedeljo vam želim.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 7:43:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Snorlax, pri M gredo zmeraj kile gor.Pri meni takrat kaže celo po 2 več, zato počakaj, da M mine. Meni se je vaga pokvarila in sem naterala moža, da si jo gre domov sposodit.Jutri moram kupiti novo, ki upam, da bo manj kazala. Danes grem spet na fešto in upam, da bom pridna.Jedla bom samo meso in zelenjavo. Pogrešam kar nekaj punc in jih vidim na drugih forumih, nas se pa izogibajo. Zakaj le? Lepo nedeljo vsem
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 7:49:27
|
|
|
|
snorlax
|
Kind lady, hvala, ker si me potolažila. Res sem se spraševala, kaj narobe delam.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 7:50:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pridna si
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 8:20:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Snorlax, ne sekiri se zaradi ene kilce. To je itak od M. Bom napisala -10kg, ker vem, da je to prava številka.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 8:50:11
|
|
|
|
tejčica
|
Uuu, vidim da je bilo včeraj na sporedu sobotno čiščenje pri dostih. Jaz še vedno vztrajam na ločevalni. Danes imam 14. dan in imam na meniju Š. Zajtrk bo itak sadje, kosilo pečen krompir in kup zelenjave zraven, za večerjo pa veeeelka skleda radiča s krompirjem. Sem se pa včeraj pregrešila. Najprej čisto nezavedno, pol pa... Za moje sem imela filane paprike in pire, zase pa hrenovko, ki sem jo nameravala skuhat pol ko familijo odrajtam. In ko sem hranla malega je malo ostalo in jaz čisto avtomatsko pojem tistih par žlic ki jih je pustil! Ko sem ugotovila kaj počnem me je pa taaaka lakota napadla, da bi najraje vse kar sem videla zmazala. Ni bilo časa skuhat hrenovko in sem napadla hladilnik. Ma sem se uspela tolko skontrolirat, da sem jedla sir in pršut, ki spadata pod B, kar sem včeraj imela. Za večerjo sem potem jedla samo solato. Pred M pa meni kg tudi za kakšno kilco skočijo gor.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 8:50:16
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Snorči dej se no nehi kr naprej vagar! Tale kg bo zaradi . Sigurno. Takrat več vode zadržuješ in meni se to tudi vedno dogaja. Mi še na kraj pameti ne pride se takrat vagat, ker itak vidim, da imam v trebušnem delu vse napihnjeno. Ko se spusti, je pa takoj boljš! Nič obupat! Jaz sem tudi včeraj probala tisto sol, madona se mi je kr neki vrtelo, tak da celega postopka sploh ne upam prakticirat! Učinka pa ni blo ne vem kakega! Sem šla cele enkrat več na wc, kot običajno. Zgleda da pri Montiju dost balastnih snovi dobimo, pa so čreve prepucane? No v glavnem jaz se ne grem več ničesar z odvajali! Drugače pa sem pridna - razen včeraj sem zvečer dva topla sendviča s polnozrnatim toastom in malo vinčka, ker smo s pričama proslavili celo leto najinega zakona! U, imam že dobo, a ne? No, ja, sej to je samo uradno na papirjih, drugače pa je letos minilo že celih 11 let... Imejte se in zdržite...
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 9:25:32
|
|
|
|
lelaval
|
Snorlax - naj te potolažim - tudi meni vaga med M kaže več. Me pa imamo danes na jedilniku meseka. Jaz bom naredila škarpeno in zase zeleno solato, za ostale člane pa krompirjevo - malo več, da jo bom sama jedla jutri.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 10:31:53
|
|
|
|
Drnula
|
Valči, če te kaj potolaži jaz že itak nisem človek discipline in se mi tudi pri dieti to pozna. Pred dvema dnevoma sem se sprehajala z vozičkom in sem zavila v trgovino in si kupila piškote in jih pojedla. Potem sem jedla še banana čips z mojim, čokolado in naslednji dan po istih tirih... pa jaz ki kao nisem za sladko - mi je zapasalo in evo. Zdaj po starem naprej. Moja dieta ni ravno ločevalna, čeprav na obroke ne mešam, sicer pazim da jem bolj v normalah. In proti zavidljivim snorlaxovim 9 sem jaz na - 3kg. Bom videla kako bo šlo, sicer uvedem strogo ločevalno ko zaključim z dojenjem.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 13:04:02
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla punce! Jaz se samo javljam na raport. Tehtala se še nisem ta teden, ker sumim da je tehtnica nerealna. Je imel moj v ponedeljek sistematski pregled in se je tam stehtal, pa je tehal manj (4 kg!!!) kot na najini. Prejšnjič, ko je imela sestra pregled ji je tudi pokazalo manj, kake 3 kg - pa je imela pregled v drugem kraju kot moj - tako, da vse kaže na lažnivo tehtnico pri nas doma. Najina mu je potem pokazala tistih 4 kg več, včeraj pa še 7 kg več (pa se je tehtal zjutraj, pazil kar je in še hlače so mu prevelike zadnje čase.) Zdaj pa sumim, da je nekaj narobe s to tehtnico, pa ne bom spravila riti gor, ker me bo samo nalagala! Sem pa danes v trgovini skoraj hlače izgubila Torej sem na dobri poti. Hm, je pa res, da je lahko pralni stroj ali pa prašek kriv, da so se cunjice ''raztegnile'', ampak dvomin. No, veselo hujšanje še naprej! ps: Pa ja, si bom nabavila drugo tehtnico, le izkašljati sem se morala
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 13:18:58
|
|
|
|
Barbs
|
Oj, bejbe, z mojo grenko soljo ne bo nič, ker sem očitno fasala nek virus in sem bila že brez soli celo noč na sekretu. Jao, sem sitna. Po drugi strani je pa moj najdražji cel naspidiran od pasuljade in ga sploh ne prenašam več. Žvečim neke suhe kose govedine iz juhe, zraven si na vilce navijam por iz taiste župe in pijem čaj. Zdaj grem pa (spet poskušat) psa ven pelat.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 15:59:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla! Evo sem se zdaj vagala ,pa nisem ta teden nč zgubila Najbrž ker sem se pregrešila.Tak da v 10 dneh sm shujšala samo 2 kg.Nekaj malo
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 17:13:23
|
|
|
|
pikica36
|
hoj punce!! jaz vas zapuščam. sicer nisem prišla do cilja - še 2 kg. nisem obupala, o ne to pa ne ampak smo zagledali na testu +++ in sem srečka . tako da zdaj dieta odpade. upam, da mi uspe vsaj se bolj zdravo prehranjevat in da se čez kako leto tukaj ne javljam s kakimi xx kg preveč pridno hujšajte !!!!!!!!!! lp
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 17:15:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 17:30:02
|
|
|
|
dulcinea
|
Pikica36, čestitam.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 17:39:28
|
|
|
|
srursa
|
Pikica36, čestitam.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 17:59:51
|
|
|
|
dii
|
pikica36 - ČESTITKE!!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 18:09:49
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica36 - ČESTITKE!!! Madona, spet se ponavlja zgodba.. V enem izmed prejšnjih hujšanj jih je tud nekaj zanosilo.. Očitno deluje. No, jaz sem pa v soboto grešila.. Očitno sem nekaj zbolela, ker mi teče iz nosu + v soboto sem bila čist zmatrana in obupno sem se počutla. Do 15ih nisem čisto nič pojedla, spila sem sam eno skodelico čaja - sploh mi ni pasalo. Pol sem pa delala pecivo, pa sem naredila čokolado, pa sem oblizala skledo. Edino kar sem lahko jedla. Pol sem pa še zvečer en bombon, za večerjo pa tist kar sem zadnjič našla na kulinariki. Bučko sem izdolbla, dala not mleto meso + jajčko + sesekljano sredico bučke + čebulo in začimbe. Pa sem dala vse skupaj pečt. (v original receptu so še drobtine in sir). Skratka, je blo kar ok. Danes pa tud zjutraj nisem bla čist pridna - sem pojedla eno palačinko. No, potem sem bla pa pridna - za kosilo sem pojedla krožnik čiste juhe + pečenko. Peciva in čokolade se nisem niti dotaknila. Skratka, jutri pa pridno naprej. Punce, vztrajajte!!!!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 19:23:53
|
|
|
|
natasaom
|
raport!!!!!!! evo me..ma jest res nimam več tolk časa kot prej pa ta vikend smo imeli koline sem kar pridna.danes sem sicer malo grešila-ampak to ni nič proti mojemu nažiranju pred NL vaganje bom ta teden preskočila,da ne zgtubim motivacije.imam M in ker sem prebrala,da lahko pokaže več kg raje ne stopim nanjo. mentorca moja-hvala ker me v rit suvaš
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 19:25:34
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 19:40:30
|
|
|
|
lelaval
|
jaz vas zapuščam. sicer nisem prišla do cilja - še 2 kg. nisem obupala, o ne to pa ne ampak smo zagledali na testu +++ in sem srečka . tako da zdaj dieta odpade. Čestitke Pa ravno včeraj sem študirala, da moram napisat, če uganemo, katera bo prva postala . Še ni bilo diete na RR, ko se ne bi pojavila katera . In zdaj še pokorno moji grehi: sem popoldne pekla kekse in jih tudi jedla. Pa tako pridna sem bila cel dan. Jutri pa bom preklinjala vago.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 20:21:31
|
|
|
|
Barbs
|
Sem pogruntala dobro rešitev, da bom lahko spet jedla - .. Grem takoj mojmu povedat....otrok in mravelj ni nikoli preveč p.s. Očitno imam res virozo - sem si čaj skuhala in ga polulala. Skozi napačno luknjo. (se opravičujem, če katera večerja zraven, ko bere )
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 20:40:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs Sem pogruntala dobro rešitev, da bom lahko spet jedla - .. Grem takoj mojmu povedat....otrok in mravelj ni nikoli preveč A nimaš ti že tri? Dobra si. Kaj, če bi jaz tudi? Neeeee.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 27.1.2008 20:42:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 hoj punce!! jaz vas zapuščam. sicer nisem prišla do cilja - še 2 kg. nisem obupala, o ne to pa ne ampak smo zagledali na testu +++ in sem srečka . tako da zdaj dieta odpade. upam, da mi uspe vsaj se bolj zdravo prehranjevat in da se čez kako leto tukaj ne javljam s kakimi xx kg preveč pridno hujšajte !!!!!!!!!! lp Iiiiiiiii, kaj to jaz berem. Čestitam. Lahko pa ostajaš na Montiju, kajne?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.