|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.1.2008 16:26:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu papir)
  Neposredna povezava do sporočila: 4076
   Julijčice 08
26.1.2008 19:20:35   
dzanika
Ja sam res je super k je tako luštno vreme zadnje dni. Js sem kr zunej na sončku. user posted image

Ingo, kir fax pa delaš ti če smem vedit? Js tut še mal študiram in se morm tut učit v zadnjih dneh. :) Upam da bo šlo da ne bom začela študirat na boljše čase. user posted image Tebi pa čestitko za 10ko. user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
   RE: Julijčice 08
26.1.2008 21:09:05   
liju
Alo souser posted image !
Moram povedat, da sma danes ponoči z malim zakuhalo 100 na uro. Je pa naš ati prinesel neki virus, ker je najprej on bil čisto fertig, zdaj pa še midva.
Zmeša se ti lahko. Pa včeraj zvečer sem 3x bruhala, pol pa itak vročina. Pa kašljam tudi tak, da me že vse boli.
Kaj katera ve, kaj lahko vzamem proti suhemu dražečemu kašlju??? Je moj bil danes v lekarni in mu ni znala svetovatuser posted image user posted image  Pol pa mu ponudi sirup Prospan, češ da to bi pa te lahko. Še sreča da sem prej prebrala in piše, da v nosečnosti ni primernouser posted image user posted image user posted image  Da me je prav razuser posted image .

Nič, grem počasi v postlo, v upanju na boljšo noč.
Lahko noč!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
26.1.2008 21:53:30   
Inigo
dzanika - jst študiram podjetništvo. in hvala za čestitke! kaj pa ti študiraš? ravno, danes sem mela izpit, ki so nam ga iz pondelka prestavli na danes... in je bila prava polomija... to pa ne bo niti 6, ne da bi bla kakšna lepša ocena. sem kar malo žalostna user posted image

drugače pa sva danes z dragim kupila novo kuhinjo. v Harves normanu - da nardim malo reklame user posted image že komaj čakam, da bom kuhala na novem šporhetu. sva dobla fuuuuuuuuul lepo kuhinjo z vsemi aparati. in to gorenjevemi. tko da so res dobri. in taka lepa pečica je, pa steklokeramik plošča, velik hladilnik in napa... ampak vse to šele konec marca. takrat se preseliva v večje stanovanje. in tja pride nova kuhinja. do takrat pa mi jo bodo kar tam hranili. sm se tko zmenla. user posted image

mam pa eno vprašanje. mogoče katero boli trtica? mene tok boli zadnje dni... pa se mi zdi, da je vedno hujš... ko sm pr mir je ok, ko pa vstanem in hodim pa... boli ko user posted image . mate kako idejo kaj nardit da neha bolet?

liju - dražeč kašelj lahko pomiriš z Isla moos pastilami. naj bi pomagalo. meni sicer ni, sem pristala v bolnici - ravno pred prazniki. če se boš fejst naprezala med kašljem, se znajo pojavit bolečine v trebuhu. takrat ne odlašaj in raje pojdi k zdravniku. in poskusi te psatile. mogoče pa primejo. so mi pa v bolnici rekli, naj (če se slučajno še kdaj zgodi) ko kašljam ne uživam medu, ker cvetni prah v njem kašelj še bolj razdraži... meni je pa dragi take čajčke kuhal in med notr dajal... zato sm pa še bolj kašljala user posted image user posted image

lepo spite punce, jst sm tk hin, da bom šla kr spat! jutri pa spet učenje... mam v torek še en izpit. in tukaj se seveda še ne konča...

nočko!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
26.1.2008 22:36:06   
Katy\o/
Vse najboljše Mojcej. user posted image user posted image

Inigo, tud mene nekej boli trtica zadnje dni. Sicer ne tako kot če bi nanjo padla, ampak jo čutm dovolj, da me moti pri sedenju. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
27.1.2008 8:52:19   
Inigo
Katy - jst nism tut nč padla al pa kaj se udarla... nič. pa kar boli in boli. hmmm.... bo treba G vprašat. ampak pregleda mam šele 7.2. tko da upam, da do takrat že neha bolet.user posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
27.1.2008 9:14:11   
Nyah*
Jutro souser posted image !

Vikend jeeeeeuser posted image user posted image , potepamo seeeeuser posted image user posted image .

Malo sem vas brala za nazaj, a ne vsega, ste prevec nacvekale!user posted image user posted image

V glavnem, pri nas vse bp, trebuscek vztrajno raste, pocutim se kar ok, razen prehlada, ki traja in trajauser posted image .

Dobrodosle vse nove user posted image !!user posted image user posted image user posted image

MOJCEJ, VSE NAJBOLJSEuser posted image user posted image .

Grem stimat za kosilo, potem pa na soncka,

papa.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
   Julijčice 08
27.1.2008 12:19:51   
dzanika
Ojla!

Inigo, js pa študiram komercialno. :) Pa se mi kr ne da in ne da učit. Sploh zdej k smo mel v našem koncu tako lepo vreme... Dons mal slabše kaže in mogoče bo kaj iz mene popoldne.

Glede trtice pa tako. Mene je fuuul bolela kakšne 14 dni nazaj in to skus. Ko sm hotla vstat iz pojstle sm se pobirala kot da bi bla stara 100 let. In to me je bolelo kakšne 14 dni al pa še tolk ne pol je pa minilo. Sem pa brala nekje na enmu forumu sam ne vem kje da je to čist normalno za user posted image ker to pride zaradi izločanja nekih hormonov al neki tazga... V glavnem js mislem in upam da bo tudi pri vas to hitro minilo kot je pri meni. Je pa res zlo neprijetna zadeva ja user posted image .

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
27.1.2008 12:22:29   
lex
domače zdravilo za kašelj: spražiš sladkor, brez vsega, da karamelizira in ko je rjav in se začne penit zaliješ z vodo (iz tega narediš čaj) in not daš timijan in žajbelj, lahko tud malo limone.

Črno redkev izdolbeš in vanjo nasuješ malo sladkorja in pustiš čez noč, da se nabere sok in to potem uživaš. Pa še neka fora podobna je s čebulo, ampak sem pozablauser posted image

Moja kolegica je na bolnški zaradi bleče trice in ji je G rekla, da pač nekatere boli, spet druge pa ne. Mene nikoli ni (že trkam!).

Mi smo pa danes SPALIuser posted image user posted image user posted image user posted image  Mis je spala od 22.30 do 8 zjutraj. Misllim, da je podrla vse rekorde v naši bajti. Smo pa vsi 4-je bolani. Aleks je boljši in če dans in jutri ni vročine gre v torek v vrtec. Ati nam je zakuhal o je prišel iz smučarije oz. menda je bil že zjutraj čisto adijo, ampak ker je obljubil, da bo pomagal na tekmi mu ni prestalo nič drugega, Alin rahlo spet kuha, iz nosa ima pa polžjo avtocesto, tak ji tečeuser posted image , jaz kiham tak, da sem porabla že cel ta velik zavitek robčkov. Včeraj me je še glava bolela, pa sem zvečer vzela Lekadol se zavila v kovter in prespala, zdaj je pa boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Še sreča, da mam kosilo še od včeraj. Juho in makaronovo meso. Sem samo jaz jedla, pa bomo dans do konca pojedli, ker je tako dober, da je za prste polizat.

Uživajte v lepi nedelji.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
27.1.2008 15:14:36   
Inigo
aha, torej je to normalno, da me boli trtica... ja, dobro, bomo pa malo potrpeli user posted image vse za našo deco! user posted image

ina kj kj počnete, ko je tak lepo vreme? midva sva danes šla peški do Europarka v šoping - špecarija. in sma se tak lepo sprehodla (op. do Europarka imava 40 minut hoje). pol sm pa tk zmatrana pršla domov, da sm komaj spravla kosilo skup. sj mi je dragi pomagal user posted image zdaj pa se jaz učim, on pa pomiva posodo. ni to fajn? user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
   [Brisano sporočilo]
27.1.2008 16:23:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4086
   Julijčice 08
27.1.2008 16:33:07   
dzanika
A ne da je fajn da je taka moda zdej. Sej zdej je vse modern, skor ne morš sfalit. user posted image user posted image Js sm si pa naročila ene hlače v neckermanu in so ful fajne. Črne pa tko za nost so kot trenirka sam so prou za user posted image , drgač pa zgledajo kot elegantne hlače. Pa še pocen so 25€. user posted image Se splača.

Ja Inigo zaradi trtice pa po mojem ni skrbi... Če te pa ne mine do naslednjega pregleda pri g. mu pa lahko poveš in boš videla kaj ti bo reku.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
27.1.2008 16:46:07   
Inigo
flower - hja, mogoče sva se pa celo kje srečali... user posted image

tko čist by the way... z ringarajevko Sarayo, ki je pravtako julijka, sva se zmenili, da bova hodili od februarja naprej na telovadbo v štorkljo v MB. če je ša katera mariborčakna navdušena, se nama lahko pridruži. se bomo skupaj pozabavale in pomigale! user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
   [Brisano sporočilo]
27.1.2008 17:43:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4089
27.1.2008 18:05:15   
Inigo
nism zihr, mislim pa da je telovadba ob sredah.

Neposredna povezava do sporočila: 4090
27.1.2008 18:10:04   
Inigo
jp, ob sredah od 18ih do 19.30. stane 25€ na mesec, če si njihov član, sicer pa 30€. Se pa to dogaja v prostorih Centra Štorklja v Vrtcu Pekrska na Pekrski 17 (zraven Zdravstvenega doma Studenci in Lekarne Studenci) na Studencih v Mariboru.

piše da imajo tut trebušni ples za nosečnice, ne piše pa kdaj.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
   [Brisano sporočilo]
27.1.2008 18:11:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4092
27.1.2008 18:14:49   
Inigo
ja... to ni najbolj ugodno zate... hmm... škoda! 15€ na vajo... pa je čisto brezveze. ti čisto verjamem in razumem.

Neposredna povezava do sporočila: 4093
27.1.2008 18:53:12   
lex
Zame je škoda, da je tako pozno, ker preden bi jaz prišla domov bi se vsi trije že pobili med sabouser posted image , še tukaj nisem mogla na trebušni ples, ker je bilo tako pozno. Pa sem prišla domov je 1x eden tulil, drugič drugi in tako sem dobila prepoveduser posted image . Punce pojdite na trebušni ples. To je tako super! tale ki uči na štorklji je imela te vaje, ko sem hodila jaz, pa ful je fajna punca (mojemu atiju je še na abrahama prišla plesat - so mu smučarske kolegice zrihatale, pa one in moja mama so plesale zraven)

floer pa misliš, da se ne bi mogla zmenit, da plačaš 30€ za 2 meseca skupaj. Po moje se to čisto da. vprašat ni greh. zakaj pa ne bi vsaj 2x na teden šla

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
27.1.2008 19:31:38   
Anonimen
juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image user posted image  spet bo lunica strašla po forumu user posted image  na hitro... hvala za vse pestke in misli, je očitno pomagalo. danes je 6 dan po posegu, pa nič ne kaže, da bi prišlo do kakšne okužbe plodovnice, nič krčev, kakšen teden bom še rahlo v strahu, ampak mislim da bo najin dojenček ostal lepo v mamici.  sam poseg je mala malca. srce mi je sicer razbijalo kot noro, ampak je tako hitro konec in tako malo boli, da ni vredno omembe.  tiste 4 ležanja doma je bilo potem sicer zoprno, malo je bolelo, ampak nič takšnega da se ne bi dalo zdržat.  zdaj sicer spet pride živčna vojna, ker dobiva naslednji teden rezultate. računam nekje 4-6 februarja in če bo vse ok, razbobnava celemu svetu, da sva noseča in začneva končno uživati. drugače pa me nekaj zanima, glede tistega dojenčka ki je sliko lex pripela... a ste zihr, da je bil rojen v 16 tednu in ne 16 tednov prezgodaj? to bi bilo potem nekje 23-24 tednov.  ok sej se še beremo, grem še mal počivat. ps: tri dni že čutim  bolj konkretne brcike občasno, včeraj pa sem začutila kako se je otrok cel obrnil in mi verjetno ritko pritisnil na trebuh. nooooooooroooooo  lunica 17t 1d

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4095
   [Brisano sporočilo]
27.1.2008 20:17:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4096
27.1.2008 20:21:18   
Anonimen
hej flower..   ja v bistvu res vedo sam par naj prijateljev in starša od obeh... ter moj brat, ostali pa ne vedo. imam že precej velik trebuh ja, ampak kadar sem v družbi ljudi, ki ne vedo da sem noseča, sem pač v debelejši mikici in hlačah z visokim pasom, če pa oblečem nosečniške hlače in normalno majico pa z aviona vidiš, da sem nosečka user posted image user posted image    

Neposredna povezava do sporočila: 4097
   Julijčice 08
27.1.2008 20:34:49   
dzanika
Lunica tut mene veseli da je vse ok s tabo oz. z vama.
Ja sej zdej tko grozno velik trebušček še ni da se ga nebi dalo skriti. Vsaj pri meni ne. Sam če ga je pa tko fajn pokazati. user posted image

Mene pa zanima če ma katera težave z glivicami? Mene občasno ful matrajo. Res da sem imela že prej probleme. Zdej pa kokr kdaj, en dan tko en dan drugač... A ma katera kakšen predlog kako se tega znebitiuser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
27.1.2008 20:39:01   
Inigo
hja glivice so šit... kjerkoli jih imaš. imela sem nekaj časa probleme z glivicami. ampak te tam spodaj, temveč na rokah - dedno user posted image znebila sem se jih z rednim mazanjem rok s Canestenom. glede glivic tam spodaj pa ne vem kaj bi pomagalo... najbrž obstajajo kakšne parne kopeli (proti vnetju je recimo rmanova - poparek rmana zliješ v lavor in sedeš nanj, da se kadi para v nožnico)... pobrskaj po internetu. nekatere vem da si pomagajo tut tko, da tampon napočijo v LCA jogurt - navaden, in nosijo nekaj časa tampon notri. baje ful pomaga. ne vem, na srečo še nisem imela tam težav. in že trkam, da ne pridejo jutri user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
27.1.2008 20:50:07   
liju
oj!
No mi smo malenkost boljše, kašljam pa še full. Grem jutri k zdravniku, pa da vidim, kaj dobim za pomiritev. Hvala za vse nasvete, to z karamelnim sladkorjem, pa mi radi pijemo z mlekom, sedaj pa sem skuhala na tem čaj, pa da vidimo kaj bo. Jaz upam da mi res pomaga.

lunca:user posted image user posted image user posted image samo da si to prestala. Sedaj pa še dalje pestke za izvide.

dzanika:glede glivic, pa je bil pri meni full problem zaradi mila, probaj ga menjat, pa da vidiš če bo boljše. Meni najbolj paše milo palmolive in to samo mlečni, nobeno drugo ne pride v poštev. Niti dove, niti intimna mila, niti kaj drugega.

Nič, bom se kar poslovila, zdaj smo imeli dve noči akcijo in rabim spanec. Upam da danes spet normalno spimo!

Lahko noč!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?