Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 21.1.2008 17:55:32
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Buškica super za dober eeg od Gaje! LP upam,da bosta čimprej spet doma....
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 21.1.2008 18:00:22
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Buškica,super za eeg od Gaje,želim vama čimprejšnje okrevanje. LP
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 21.1.2008 18:12:24
|
|
|
|
koala
|
Samo toliko da vsa pozdravim, mi je dane nekaj fejst buši otrdeval, sicer ni bilo redno, je bilo pa neprijetno, tako da sem mislila da bomo šli po naše dete, pa si je mali premislil, nič še ne bo zaenkrat. neni tebe pa je ful lepo brati, cmoka Lukcu.
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 21.1.2008 18:34:35
|
|
|
|
lana38
|
koala, meni je buši otrdeval 100/h en dan pred porodom. Pa sem mislila, da je to samo otrdevanje in to so lažni popadki. Nisem kaj dosti dala na to. Zdaj pa ne vem, če je to nakazovalo porod ali je vseeno bilo kar tako. Mi v glavnem navijamo zate, da bo porod čim krajši in čim lažji. LP
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 22.1.2008 14:12:43
|
|
|
|
emaa
|
koala še malo, moja sestra ima čez dva dni rok, bomo videli kdaj nas misli dete osrečit. Buškica pravi, da če bo jutri stanje z Gajo kot danes, gresta v četrtek domov. Končno.
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 22.1.2008 15:11:43
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, koala, te dni pa veliko mislim nate, tvoj čas se bliža!Želim ti lep porod! Mi smo v redu, punce sta super, sta pa že dopolnile 7 tednov! Pravo veselje mi je z njima, a se lahko mal pohvalim,da sem tok ponosna mamica! V petek smo imele patronažno na obisku, zaradi kilaže, Victoria je pospešila, in je bila skoraj 3200g, medtem ko je Sara 150g lažja, vendar sta čisto v redu šle gor!Bo pa drugič Sara več jedla! Nabavila sem si črpalko, super zadeva, ko je treba hranit!Če sem sama, jih kar na blazino za dojenje obe skupaj dam in gremo jest! Emamair, sej si sama rekla,da je treba nek sistem vzpostavit, ker drugače bi zgubila še tisto mleko, ki ga imam! Drug teden imamo ponovno pediatra! aja, pa še to, tudi roke so me začele boleti, ker včasih jih kar obe nosim, ko je treba kupčke podret! Kaj bo šele ko bosta 5 kg težki Buškica, in Gaja upam,da sta že doma!
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 22.1.2008 15:14:13
|
|
|
|
emaa
|
važno, da vam gre, kako pa gre, je pa stvar vsakega posameznika, a ne s_d. Kako jih boš nosila obe, ko bosta imeli po 12kg vsaka, ne vprašaj
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 22.1.2008 15:54:11
|
|
|
|
Shuka
|
Soncek.djukelica joooj sploh ti nisem še voščila vse naj, naj za Victorio in Saro, verjetno se imate precej luštno. Vse najboljše še enkrat želim celi tvoji mladi družinici Lupčka vsaki posebej in vsem trem
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 22.1.2008 18:28:37
|
|
|
|
Pia73
|
buškici in njeni Gaji želim čimprejšnje okrevanje. In da bi se bivanje v bolnici končalo za vedno ter, da so bili ti napadi le slučajnost. s-d a tvoji dve sta pa že 7 tednov stari? Kako čas beži,.... imaš pa že kar na tej temi snubca za punčki in sicer fanta od ememair,..... Še malo pa bo nova konkurenca tu in sicer od GoYe,.... no pa še moja dva fantička sta tudi v konkurenci,...sta fajn fanta,.. čist po mamici,.... koala, javi ko boš rodila. Želim ti hiter porod in zdravega fantička! Vse lepo tudi vsem ostalim in vsem vam hvala za lepe želje,.... Držte se, LP
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 22.1.2008 18:41:00
|
|
|
|
suzanka
|
Tudi jaz se malo javim..sedaj čakam na svojo ,da lahko pokličem za uz,no še boljše bi bilo ko je sploh ne bi bilo.. .. skratka vse po starem nič novega,le da se iz dneva v dan sprašujem zakaj je življenje tako kruto in zakaj ravno prinaša nesrečo v življenja tistim ,ki so dobri in ki so srečo resnično zaslužijo.. drage moje nosečke,ki boste kaj kmalu rodile,mislim na vas in želim vam miren predvsem pa čimmanj boleč porod . vse ostalim ,ki pa svoje štručke že imate ,upam ,da vas ti virusi pustijo pri miru ,ter da ste zdravi . ostale borke vam pa ,saj veste kmalu en tako lep znakec.. ostanite mi zdrave in šcccc z virusi .. lp suzanka
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 23.1.2008 8:47:40
|
|
|
|
simonas
|
Samo na hitro se javim, da ja ne boste pozabile na mene. Ne uspe mi ravno toliko klepetati, kot bi želela. Se pozna, da smo doma računalnik iz stanovanja v pisarno selili Jaz moram sedaj še dva meseca počakat, da mi opravijo neke kožne preiskave, potem pa upam, da bomo lahko začeli delat na drugi in da ne bo tako dolgo trajalo kot v prvo! Lep dan vam želim in če katera potrebuje kaj sončka, ga lahko pošljem - tu tako lepo sije!
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 23.1.2008 8:57:08
|
|
|
|
lana38
|
Res je lep sonček zunaj, simonas. Vidim, da nisva daleč narazen doma, tako da imamo isto vreme. Jaz se kar bolj počutim, če vidim čez okno sonček, kako lepo sije. LP
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 23.1.2008 15:07:25
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
shuka, hvala! suzanka, tudi tebi bo ratalo! Pia, bo treba na punce res pazit!Že sedaj sta tako luštkani! Tudi me smo bile danes zunaj, počasi bomo šle z vozičkom ven! Si nisem upala prej, ker sta bile tako drobcene in tudi temperature so bile kar nizke, pa še megla je v Lj bila obupna!
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 23.1.2008 17:35:47
|
|
|
|
koala
|
Halo!!!!!! Jaz še kar 2v1 okoli hodim, dogaja se absolutno nič, tako da..... sonček.djukelica a viste pa že 7 tednov stari? Joj kako čas mine, fajn se cartajte, pa prijetne sprehode vam želim, danes je res sonček takoo lepo vabil.
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 23.1.2008 19:48:50
|
|
|
|
lana38
|
koala, še malo pa bo dan D, razen če se tvoj odloči še uživati v tvojem trebuščku. Tim je pa danes star že 5 tednov. Ne verjetno, kako čas beži. Naenkrat bo leto mimo. LP
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 23.1.2008 21:51:30
|
|
|
|
tia
|
Hoj, da še jaz malce natipkam par besed. S.D joj kako čas beži ,že 7 teden uživate, to je res nepopisna sreča ko lahko razvajaš svoje otroke. Lana38 to je že 5 tedenov od kar je Tim med nami? Koala ko bo mi sporoči,da bom še zate jaz vesela. Pia73, nate mislim, bodi močna. Anitka oglasi se kaj ,ko boš imela čas ,da skočive na kakšno pijačko, da te vidim s tvojim trebuščkom. Pika74, kje se potepaš? Ema tvoja korenjaka ste pa že prava dečka. Naj še malce o meni , sem bolj tako non stop bi sam počivala,pa zebe me kot medeveda. Leni je vsaki dan bolj prebrisana,tako da nam kar popestri dneve. Danes je namreč praomi komandirala kdaj naj gre na toaleto, pa seveda jo ja ubogala. Tako to bo vse ,se kaj oglasim. Vse ,ki nisem omenila nisem namenoma,sem hotela pa nevem zakaj nisem,brez zamere. LP Tia
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 23.1.2008 22:54:25
|
|
|
|
Anitka
|
Oj čveke! Mi zadnje čase kar časa zmanjkuje in komaj uspem vse prebrati na RR-ji. Jaz sem imela včeraj pregled in moje g ni bilo pa sem morala iti k moškemu G, ki je pravi grobijan. Ne pravim, da so vsi taki, amapk tale je absolutno to tudi bil. Ma glavno, da je z nama z vse v najlepšem redu. Sicer pa sem pridelala že 6 kg in se buši že fajn pozna Ko mi uspe slikico spravit v album vam sporočim. Do takrat pa si lahko pogledate, če želite seveda nekaj tednov stare Seveda pa že nestrpno pričakujem torek, ko gremo na 3D UZ. Tia upam, da se nama vkratkem uspe kaj dobiti. Koala 2v1 tebi pa želim lep, hiter porod in da bo vse o.k. Pa le sporoči, ko ne boš več 2 v 1 s.d. kako čas beži. Tebi pa verjetno še bolj saj si zaposlena dvesto na uro. Pa lana vi ste že tudi kar nekaj tednov stari Ema tvojima sončkoma pa tudi pošiljam en poljubček za vsakega. Sta pa že tudi prava korenjakka. Pia73 oglasi se kaj. Simonas tebi pa naj ta dva meseca čimprej mineta potem pa naj še hitreje prideta Lp vsem skupaj in se beremo
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 24.1.2008 10:51:08
|
|
|
|
lana38
|
Ja, čas res hitro beži. Se mi kar neverjetno zdi, da je Tim že 5 tednov star. Anitka, ti že zdaj nimaš časa za RR. Kaj bo šele potem, ko boš imela ? koala, navijamo... LP
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 24.1.2008 11:04:22
|
|
|
|
koala
|
Koala 2v1 tukaj , no zdaj sem pa že res kot reklama za jacobs kavo , še vedno ni znakov akcije, dete še veselo brca, priden fant. Tia in Anitka, obljubim da bom javila takoj ko bom sposobna odtrgat oči od našega zakladka
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 24.1.2008 11:12:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Koala,navijam,navijam.Ko boš kaj hodila v MB ti javim pa grema z vašim zakladom na pijačko,velja?Please še hraniš mojo telefosnko?POl lepo prosim javi mi preko sms sem ful firbčna. No punce jutri je petek jupiiiiiiiiiiiii.Kok tile dnevi letijo pa ne moeš verjeti no. Jaz sem prejšnji vikend namesto da bi z mojim ,dobila take glivice,da je joj.V nedeljo zvečer mi je frendica prinesla canesten bolj močnega ker je mela le enega in ni nič pomagal.Mi je zunaj vse tkole gor ranilo,da nisem mogla ne sedeti n hoditi,ko mi je trebalo na WC grozen no direktno sem se tkole je peklo,grozno je bilo. V ponedeljek sem letela po borax svečke v lekarno in š jutri imam eno,da si dam v nožnico in pl bo ziher mir. DRugače pa vse po starem pri meni.Vsaki dan grem peš po 6km do babice,tam spijema eno in nato nazaj se hočem malo znebiti teh odvečnih kg in počasi mi rataju. Kmalu bo pomlad tukaj in nato grem jaz v novi boj,........Če bo vse po sreči z mojim planirama 4dni morja na naši lsovenski obali za prvi maj z + na testu seveda. Tkole sedaj pa šibam nazaj v kuhinjo da še kaj koristnega naredim danes. Punce fanj mi bodite,vsem nosečkam pa želim,da lepo božate svoje bušije. LP
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 24.1.2008 13:04:33
|
|
|
|
lana38
|
Sulfinija ti pa res nimaš viška kg. Hodiš pa res daleč vsak dan 6 km. A je to v eno smer ali obe? LP
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 25.1.2008 13:52:57
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
koala, kako kaže? Morda ti bo pa otroček zamujal! Drži se, pa javi nam čim prej!
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 25.1.2008 19:51:15
|
|
|
|
koala
|
Koala 2v1 se pokorno javlja , danse je sicer CTG zaznal neke tonizacije, jaz nič čutila , sem pa še popolnoma zaprta in MV je še trd, tako da G ne pirčakuje skorajšnje akcije, Sulfinija velja za kavico, samo le glej da naše dete ne bo že norelo okoli do takrat ko uspeš v MB priti. Tvoje številko pa še imam varno shranjeno, tako da ni panike.
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 25.1.2008 20:11:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
Kje pa koala,vaše dete ne bo nič prej norelo bom pej prišla do MB.Itak pa te vabimo 15.3 na naš mega žur diektno z tvojo lokacija znana pizzeria pri Marogoci hi,hi. LP
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 27.1.2008 17:16:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Smo že zdrsnile skoraj na 2.stran.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?