|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas ( 302.nadaljevanje )
21.1.2008 17:55:32   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Buškica super za dober eeg od Gaje!user posted image user posted image user posted image
LP

upam,da bosta čimprej spet doma....

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 201
21.1.2008 18:00:22   
Sulfinija
Ojla!

Buškica,super za eeg od Gaje,želim vama čimprejšnje okrevanje.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 202
21.1.2008 18:12:24   
koala
Samo toliko da vsa pozdravim, mi je dane nekaj fejst buši otrdeval, sicer ni bilo redno, je bilo pa neprijetno, tako da sem mislila da bomo šli po naše dete, pa si je mali premislil, nič še ne bo zaenkrat.

neni tebe pa je ful lepo brati, cmoka Lukcu.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 203
21.1.2008 18:34:35   
lana38
koala, meni je buši otrdeval 100/h en dan pred porodom. Pa sem mislila, da je to samo otrdevanje in to so lažni popadki. Nisem kaj dosti dala na to. Zdaj pa ne vem, če je to nakazovalo porod ali je vseeno bilo kar tako.
Mi v glavnem navijamo zate, da bo porod čim krajši in čim lažji.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 204
22.1.2008 14:12:43   
emaa
koala še malo, moja sestra ima čez dva dni rok, bomo videli kdaj nas misli dete osrečit.
Buškica pravi, da če bo jutri stanje z Gajo kot danes, gresta v četrtek domov. Končno.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 205
22.1.2008 15:11:43   
soncek.djukelica
ojla,

koala, te dni pa veliko mislim nate, tvoj čas se bliža!Želim ti lep porod!
Mi smo v redu, punce sta super, sta pa že dopolnile 7 tednov!user posted image
Pravo veselje mi je z njima, a se lahko mal pohvalim,da sem tok ponosna mamica!user posted image
V petek smo imele patronažno na obisku, zaradi kilaže, Victoria je pospešila, in je bila skoraj 3200g, medtem ko je Sara 150g lažja, vendar sta čisto v redu šle gor!Bo pa drugič Sara več jedla!
Nabavila sem si črpalko, super zadeva, ko je treba hranit!Če sem sama, jih kar na blazino za dojenje obe skupaj dam in gremo jest!user posted image Emamair, sej si sama rekla,da je treba nek sistem vzpostavit, ker drugače bi zgubila še tisto mleko, ki ga imam!
Drug teden imamo ponovno pediatra!user posted image aja, pa še to, tudi roke so me začele boleti, ker včasih jih kar obe nosim, ko je treba kupčke podret!user posted image Kaj bo šele ko bosta 5 kg težki user posted image
Buškica, in Gaja upam,da sta že doma!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 206
22.1.2008 15:14:13   
emaa
važno, da vam gre, kako pa gre, je pa stvar vsakega posameznika, a ne s_d. Kako jih boš nosila obe, ko bosta imeli po 12kg vsaka, ne vprašajuser posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 207
22.1.2008 15:54:11   
Shuka
Soncek.djukelica joooj sploh ti nisem še voščila vse naj, naj za Victorio in Saro, verjetno se imate precej luštno. Vse najboljše še enkrat želim celi tvoji mladi družinici user posted image

Lupčka vsaki posebej in vsem tremuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 208
22.1.2008 18:28:37   
Pia73
buškici in njeni Gaji želim čimprejšnje okrevanje. In da bi se bivanje v bolnici končalo za vedno ter, da so bili ti napadi le slučajnost. user posted image

s-d a tvoji dve sta pa že 7 tednov stari? Kako čas beži,.... imaš pa že kar na tej temi snubca za punčki in sicer fanta od ememair,..... user posted image  Še malo pa bo nova konkurenca tu in sicer user posted image user posted image  od GoYe,.... no pa še moja dva fantička sta tudi v konkurenci,...sta fajn fanta,.. čist po mamici,.... user posted image

koala, javi ko boš rodila. Želim ti hiter porod in zdravega fantička! user posted image

Vse lepo tudi vsem ostalim in vsem vam hvala za lepe želje,.... user posted image

Držte se,

LP

Ja, ja,...

Neposredna povezava do sporočila: 209
22.1.2008 18:41:00   
suzanka
Tudi jaz se malo javim..sedaj čakam na svojo user posted image ,da lahko pokličem za uz,no še boljše bi bilo ko je sploh ne bi bilo..user posted image ..
skratka vse po starem nič novega,le da se iz dneva v dan sprašujem zakaj je življenje tako kruto in zakaj ravno prinaša nesrečo v življenja tistim ,ki so dobri in ki so srečo resnično zaslužijo..user posted image
drage moje nosečke,ki boste kaj kmalu rodile,mislim na vas in želim vam miren predvsem pa čimmanj boleč porod .
vse ostalim ,ki pa svoje štručke že imate ,upam ,da vas ti virusi pustijo pri miru ,ter da ste zdravi .
ostale borke vam pa ,saj veste kmalu user posted image en tako lep znakec..
ostanite mi zdrave in šcccc z virusiuser posted image ..

lp suzanka

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta da bodo naše sanje postale resničnost

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 210
23.1.2008 8:47:40   
simonas
Samo na hitro se javim, da ja ne boste pozabile na mene. Ne uspe mi ravno toliko klepetati, kot bi želela. Se pozna, da smo doma računalnik iz stanovanja v pisarno selili user posted image

Jaz moram sedaj še dva meseca počakat, da mi opravijo neke kožne preiskave, potem pa upam, da bomo lahko začeli delat na drugi user posted image  in da ne bo tako dolgo trajalo kot v prvo!

Lep dan vam želim in če katera potrebuje kaj sončka, ga lahko pošljem - tu tako lepo sije!

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi.

(odgovor članu suzanka)
Neposredna povezava do sporočila: 211
23.1.2008 8:57:08   
lana38
Res je lep sonček zunaj, simonas. Vidim, da nisva daleč narazen doma, tako da imamo isto vreme. Jaz se kar bolj počutim, če vidim čez okno sonček, kako lepo sije.
LP

lana38

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 212
23.1.2008 15:07:25   
soncek.djukelica
shuka, hvala!user posted image
suzanka, tudi tebi bo ratalo!user posted image
Pia, bo treba na punce res pazit!Že sedaj sta tako luštkani!user posted image
Tudi me smo bile danes zunaj, počasi bomo šle z vozičkom ven! Si nisem upala prej, ker sta bile tako drobcene in tudi temperature so bile kar nizke, pa še megla je v Lj bila obupna!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 213
23.1.2008 17:35:47   
koala
Halo!!!!!!

Jaz še kar 2v1 okoli hodim, dogaja se absolutno nič, tako da.....

sonček.djukelica a viste pa že 7 tednov stari? Joj kako čas mine, fajn se cartajte, pa prijetne sprehode vam želim, danes je res sonček takoo lepo vabil.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 214
23.1.2008 19:48:50   
lana38
koala, še malo pa bo dan D, razen če se tvoj user posted image  odloči še uživati v tvojem trebuščku.user posted image
Tim je pa danes star že 5 tednov. Ne verjetno, kako čas beži. Naenkrat bo leto mimo.
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 215
23.1.2008 21:51:30   
tia
Hoj,

da še jaz malce natipkam par besed.

S.D joj kako čas beži ,že 7 teden uživate, to je res nepopisna sreča ko lahko razvajaš svoje otroke.

Lana38  to je že 5 tedenov od kar je Tim med nami?

Koala ko bo mi sporoči,da  bom še zate jaz vesela.

Pia73, nate mislim, bodi močna.

Anitka oglasi se kaj ,ko boš imela čas ,da skočive na kakšno pijačko, da te vidim s tvojim trebuščkom.

Pika74, kje se potepaš?

Ema tvoja korenjaka ste pa že prava dečka.

Naj še malce o meni , sem bolj tako non stop bi sam počivala,pa zebe me kot medeveda.
Leni je vsaki dan bolj prebrisana,tako da nam kar popestri dneve.
Danes je namreč praomi komandirala kdaj naj gre na toaleto, pa seveda jo ja ubogala.user posted image user posted image user posted image

Tako to bo vse ,se kaj oglasim.

Vse ,ki nisem omenila nisem namenoma,sem hotela pa nevem zakaj nisem,brez zamere.

LP

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 216
23.1.2008 22:54:25   
Anitka
Oj čveke!

Mi zadnje čase kar časa zmanjkuje in komaj uspem vse prebrati na RR-ji. Jaz sem imela včeraj pregled in moje g ni bilo pa sem morala iti k moškemu G, ki je pravi grobijan. Ne pravim, da so vsi taki, amapk tale je absolutno to tudi bil. Ma glavno, da je z nama z user posted image vse v najlepšem redu. Sicer pa sem pridelala že 6 kguser posted image in se buši že fajn poznauser posted image user posted image Ko mi uspe slikico spravit v album vam sporočim. Do takrat pa si lahko pogledate, če želite seveda nekaj tednov stareuser posted image Seveda pa že nestrpno pričakujem torek, ko gremo na 3D UZ.

Tia upam, da se nama vkratkem uspe kaj dobiti.

Koala 2v1 tebi pa želim lep, hiter porod in da bo vse o.k. Pa le sporoči, ko ne boš več 2 v 1user posted image

s.d. kako čas beži. Tebi pa verjetno še bolj saj si zaposlena dvesto na uro. Pa lana vi ste že tudi kar nekaj tednov stariuser posted image

Ema tvojima sončkoma pa tudi pošiljam en poljubček za vsakega. Sta pa že tudi prava korenjakka.

Pia73 oglasi se kaj.

Simonas tebi pa naj ta dva meseca čimprej mineta potem pa naj še hitreje prideta user posted image

Lp vsem skupaj in se beremo

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 217
24.1.2008 10:51:08   
lana38
Ja, čas res hitro beži. Se mi kar neverjetno zdi, da je Tim že 5 tednov star.

Anitka, ti že zdaj nimaš časa za RR. Kaj bo šele potem, ko boš imela user posted image ?

koala, navijamo...user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 218
24.1.2008 11:04:22   
koala
Koala 2v1 tukajuser posted image , no zdaj sem pa že res kot reklama za jacobs kavouser posted image , še vedno ni znakov akcije, dete še veselo brca, priden fant.

Tia in Anitka, obljubim da bom javila takoj ko bom sposobna odtrgat oči od našega zakladkauser posted image

Nisem vedela

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 219
24.1.2008 11:12:21   
Sulfinija
Ojla!

Koala,navijam,navijam.Ko boš kaj hodila v MB ti javim pa grema z vašim zakladom na pijačko,velja?Please še hraniš mojo telefosnko?POl lepo prosim javi mi preko sms sem ful firbčna.

No punce jutri je petek jupiiiiiiiiiiiii.Kok tile dnevi letijo pa ne moeš verjeti no.
Jaz sem prejšnji vikend namesto da bi z mojim user posted image user posted image user posted image user posted image ,dobila take glivice,da je joj.V nedeljo zvečer mi je frendica prinesla canesten bolj močnega ker je mela le enega in ni nič pomagal.Mi je zunaj vse tkole gor ranilo,da nisem mogla ne sedeti n hoditi,ko mi je trebalo na WC grozen no direktno sem se user posted image user posted image user posted image  tkole je peklo,grozno je bilo.
V ponedeljek sem letela po borax svečke v lekarno in š jutri imam eno,da si dam v nožnico in pl bo ziher mir.
DRugače pa vse po starem pri meni.Vsaki dan grem peš po 6km do babice,tam spijema eno user posted image  in nato nazaj se hočem malo znebiti teh odvečnih kg in počasi mi rataju.

Kmalu bo pomlad tukaj in nato grem jaz v novi boj,........Če bo vse po sreči z mojim planirama 4dni morja na naši lsovenski obali za prvi maj z + na testu seveda.

Tkole sedaj pa šibam nazaj v kuhinjo da še kaj koristnega naredim danes.

Punce fanj mi bodite,vsem nosečkam pa želim,da lepo božate svoje bušije.

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 220
24.1.2008 13:04:33   
lana38
Sulfinija ti pa res nimaš viška kg.
Hodiš pa res daleč vsak dan 6 km. A je to v eno smer ali obe?
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 221
25.1.2008 13:52:57   
soncek.djukelica
koala, kako kaže? Morda ti bo pa otroček zamujal!
Drži se, pa javi nam čim prej!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 222
25.1.2008 19:51:15   
koala
Koala 2v1 se pokorno javljauser posted image , danse je sicer CTG zaznal neke tonizacije, jaz nič čutilauser posted image , sem pa še popolnoma zaprta in MV je še trd, tako da G ne pirčakuje skorajšnje akcije,

Sulfinija velja za kavico, samo le glej da naše dete ne bo že norelo okoli do takrat ko uspeš v MB priti. Tvoje številko pa še imam varno shranjeno, tako da ni panike.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 223
25.1.2008 20:11:32   
Sulfinija
Kje pa koala,vaše dete ne bo nič prej norelo bom pej prišla do MB.Itak pa te vabimo 15.3 na naš mega žur diektno z tvojo user posted image lokacija znana pizzeria pri Marogoci hi,hi.

LPuser posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 224
27.1.2008 17:16:24   
Anonimen
Smo že zdrsnile skoraj na 2.stran.

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?