tinkamiška
|
Hojla Tole z Buškico in Gajo me je zelo razžalostilo in tudi jst sem ves čas v mislih z njima, zelo, zelo stiskam pesti, da bo kmalu vse vredu! Anitka, smo zdravi ja, končno, čeprav Iza pokašljuje, smo se rešili nadležnega nahoda in vročine, ki jo jo je popadla po kozah, jst sem pa tudi fasala nahod, ampak smo že vredu možek pa je ta teden šel po 14 dneh v službo, njega so koze najbolj zdelale. Glede srbenja in mazanja kože, sem pa jst mela kr olivno olje, ki sem ga kupila v lekarni in lahko sam poveš kakšno količino bi rad imel. Mene je kar možek namazal, sem bila sama že bolj štorasta, pa še pasalo je malo rahle masaže GoYa, sem vesela za vašo morfologijo in držim pesti, da bi lahko imela normalen porod Mi smo v pripravah na maškarado, Iza je blazno navdušena, da bo pajkec, čeprav ne vem koliko se kaj zaveda kaj to sploh pomeni, ampak se veseli, ko ji povem, da se bomo oblekli v pajkce in šli gledat druge maškare Je pa tale naša pupa zelo nabrita in zgovorna, čisto vse se že lahko zmenimo, govori kot velika in se v večini ljudje čudijo, da je taka čveka, pa niti 5 minut ni tiho, tako, da mi morajo možgani nonstop delati na polno Toliko o nas, drug mesec začnemo spet delati na in upam, da bomo letos imeli več sreče Lepo se imejte in pestke za vse, ki imate takšne ali drugačne skrbi! Tinka