neni
|
Koalca, pusti ga na toplem kolikor hoče, saj veš da na tem svetu ni glih rožnato. Čeprav preverjam, če je kaj novega s tabo Mi nimamo več bombažnih plenic!!!!!!!, samo sedaj se moramo navadit držat Lukca, ker je tako mičkena tista ritka. Je še sestra na uz rekla, no zdej bo pa ena punčke, ko ga je videla, potem je pa pleničko umaknila, pa je rekla, pa saj je fantek. Ja, tolk je drobčkan. Nima apetita po mami, je bolj po očiju kar se tega tiče. Ampak raste in je živahen, edino debelinko ni. Reša sem pa zjutraj poklicala, pa rekla, da bi radi prinesli fanta pokazat. Je bil vesel, je reku, da ful živahno gleda, naš se je pa ravno fino zdrl na uz kolkov. Ampak tam se je pa lepo držal. Sem ga prav zaradi Reša "hmašno" oblekla. V polo majčko. Atko je kar sijal od sreče. No, čez kakšno leto se pa spet vidimo na mizi. Ampak za ni blema, pridem. Ema, čestitke za tetico in seveda sestri in novopečenemu očiju. Kar veliko dete. uf Mi tudi čakamo mojega nečaka ali nečakinjo. Še 14 dni, pa bomo imeli spet veselico v družini. Komaj čakam, bom prvič teta. Goyi pa nič ne verjemte, da je okorna, preverjeno čisto fletno zgleda, edino nisem glih gvišna, da se dovolj pazi pri gradnji, selitvi in mali nagajivki. Buši je čisto lep, še nič podoben Lininemu na koncu (če ne verjameš Goya, pejdi mal slikce gledat, te je bil sam trebuh, se še jaz spomnem une slikce s profila) Toliko zaenkrat od mene, fajn se mejte. A-ja, Lana, jaz sem tudi doma že od punkcije. Tako da bo vse tudi skoraj 2 leti. Če bi sama odločala, bi bla pa še dve, ampak je bolj v božjih rokah, kot v mojih. Lep večer neni
|