Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 25.1.2008 22:11:29
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Barika, na kocke jo narežem - mal večje od koruze ... A maš od tupperware modelček? ne, v lidlu sem jih kupla, take pisane, posamezne Sem mislila da so tupperware, ker so silikonski.... Jaz sem namreč predstavnica za posodo Tupperware, če katera kaj rabi, se lahko obrne name.... Grem spat, nočko!!!! Aja, Ajtak, moja Taja je samo mleko pila, nič sladkih kamilic - kaj bi šele bilo, če bi jih..........
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 25.1.2008 22:13:03
|
|
|
|
gruška
|
Ja Nicolina, se zmenimo en dan in podpišemo pogodbo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 25.1.2008 22:16:32
|
|
|
|
nicolina
|
Gruška, zmenjeno.. , zdej grem pa res spat... nočko
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 25.1.2008 22:40:55
|
|
|
|
pikapikica
|
Hojla moja ta micena je vedno tako spala lepo... sedaj se je pa že drugič zapovrstjo zbudila po ure za tistim, ko sem jo dala spat (prej je namreč vedno spala brezhibno 8 - 9 ur skupaj do prvega dojenja, potem pa še 2 uri...) upam, da je to samo od polne lune... ma saj takoj nazaj zaspi, ko jo malo pocartam... ampak vseeno... kanarka - joj pikec mali... to pa verjamem, da je bila groza in strah... ma če se ti pa tako hitro kaj zgodi in to tam kjer najmanj pričakuješ... Mi smo se že z avtom prevrnili, ko sem bila jaz otrok in mi je po tistem kar malo straha še ostalo... tanayya - kako dobro... sicer pa sem že mislila, da je katera nova na forumu nas malo hecaš ... gruška - najbolj je posrečena tista tretja po vrsti... joj pikica... si mami dela naredila ... Sicer je pa pravi cukercek... bravo ati in mami... Joj pa Gruška, a si res predstavnica za tupperware... jaz bi imela one modelčke za piškotke (zeleno modre in v takšni škatlici so bili - joj od tega je sigurno že 5 let)... če jih še imajo... taki miceni so... Pa če so... koliko stanejo? joj juhuhu, jaz pa že toliko časa to iščem... gruška in Vanja v. - zelenjavni in čokoladni mafni... jaz bi rada, da gredo kile dol, ne gor... lumpe take lušte delate tu po forumu... barika - pikecu je pa res lepo tam notri... to je pa res super zadeva... sicer je pa mali res kot filmska zvezda... lahko prosimo za avtogram sedaj ali kasneje Sicer pa pij veliko C vitamina, da se pozdraviš... ne nam ga lomit s kakimi virusi... joj pa ti tudi nikolina... ne ga lomit ajtak - za ta micenega... Obleke bi pa tudi jaz pustila notri... je tašča že prišla domov? manca - kar veselo na delo... ma res so cvekice (ups)... jaz tudi vsake toliko pokukam gor (no zadnje case bolj pridno) pa moram najprej 10 strani prebrat, da sploh razumem o čem govorijo ... Sicer pa pravijo, da ni dobro cepit takrat, ko so virusi na pohodu... Midve se zato tudi ne bova cepili.. manca, Dajica, sonchek kukuc ...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 0:14:21
|
|
|
|
manca
|
uh, pa sem prebrala vse v enem kosu ...že dolgo časa nisem bila tako dolgo pokonci Kukuc pikapikica
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 0:16:52
|
|
|
|
manca
|
no, očitno sem ostala sama. sem pa še nekaj pozabila napisat: babi je namreč zbolela in med drugim fasala še tuberkulozo-zdaj je v bolnici na Golniku. Ker smo imeli stike z njo, moramo peljat Majo na odvzem krvi 30.1. in upam da ni slučajno fasala še ona. p.s.: ste se kranjčanke kaj zmenile za kavico? lepe sanje vsem otročkom in mamicam lp, manca
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 8:27:06
|
|
|
|
gruška
|
JUTROOOOOOOOOO, za spremembo jaz kuham ........ Lepo smo spali, Taja se je ravno podojila in spi dalje, jaz sem vas prišla samo pozdravit, zdaj pa se grem zrihtat, potem še otroke in šibamo v Bohinj. Pri nas je megleno, vendar se že kaže za meglico sonček... Pikapikica, tisti modelčki so sicer šli iz prodaje, vendar jih še lahko dobim (so ostali v skladišču na zalogi). Moram vprašat kakšna je cena, pa ti pošljem ZS (najkasneje v ponedeljek)... Manca, držimo pesti, da se Maja ni nalezla od babi ... Lep dan vam želim in uživajte!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 8:43:06
|
|
|
|
manca
|
Dobro jutro Jaz sem že od šeste ure pokonci...je Maja namreč zjutraj v posteljici kmalu po hranjenju bruhnila in sem jo morala celo preobleči. Potem sva kar vstali in se podojili, pa je spet zaspala nazaj. Moram pa povedat, da zadnje čase spi med sedem in osem ur skupaj. Jaz sem se pa tako lahko spravila zavit , saj smo popoldne vabljeni na rojstni dan k sestri od mojega moža...namreč praznujejo tri rojstne dneve naenkrat. Imamo pa v Kranju sonček, samo je pa zunaj -5,3 stopinje. Bomo še par ur počakali, potem jo pa mahnemo na sprehod. Če katero zanima čokolada in z njo povezani recepti , potem predlagam naslednjo knjigo:http://etrafika.delo.si/katalog/37/izdelek/182/ Jaz sem jo ravno prejšnji teden naročila, v tem tednu pa je prišla
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 8:54:24
|
|
|
|
tintin
|
Živjo novemberke, jutro še od mene . Hvala vsem za kavice. Za nazaj sem vas na hitro prebrala... Gruška: tvoja Taja se je pa res posračkala od glave do pete .Noro. Naš Vasja hvala bogu kaka 4-krat na dan v manjših mericah. Manca in gorenjke:nismo se še zmenile za kavico. Jaz bi se dobila z vami naslednji teden, v ponedeljek je napovedano super vreme, če je katera ZA. Prosim sporočite vaše predloge! Manca, držim pesti, da se Maja ni nalezla. Sicer pa za težo in dolžino. Po teži mislim, da je ujela mojega mladiča. Po dolžini pa še ne. Scuba: take stajice ima v Avstriji tudi Lutz. Tanayya: super nick. VB: Ko grem na sprehod ga prej podojim in smo običajno nazaj v roku 3 ur. Ko gremo kam dlje dojim v avtu, v dojilnicah ali v kakem skritem kotičku. Naredim pa to tako diskretno, da noben ne ve, da sploh dojim (oblačenje v več plasteh, plenica čez malega....). Mi smo spali kot vsako noč. 19.40-00:30 in potem do 4:40 in potem še do 7:00. Noče spati celo noč skupaj Vidim, da se pogovarjate od marel. Mi bomo verjetno kupili: http://www.maclarenbaby.com/global/index.php?option=com_content&task=view&id=102&Itemid=494 Že zdaj imamo njihpvega trikolesnika in je super. Tudi tale marela je ful kompaktna in vzdržljiva, stane sicer 160 evrov pri nas v Bušiju (BTC) oz. nekaj manj na Kikiweltu (115-135 evrov). Všeč mi je predvsem ker je ogrodje aluminjasto, je super okretna, kar je iz blaga se pa vse pere. Zdaj pa šibam na zajtrk. LP vsem, mi gremo danes na Bled.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 9:22:41
|
|
|
|
barika
|
Dobro jutro, dans smo pa ful slabo spali, je imel mali nos zamašen, pa rita ga je matrala, pa je skoz neki stokal, pa alarm se je aktiviral (angel care), tak da je bilo kr pestro, zdej pa mulc spi pa si misli svoje... spet sma sama, je šel moj delat, pa še jutri dela, tak da bo pestro... Gruška, ti si čist divja , a to si tamalo v drek namočla zanalašč... sem se nasmejala do solz, ko sem vidla fotko... barika - pikecu je pa res lepo tam notri... to je pa res super zadeva... sicer je pa mali res kot filmska zvezda... lahko prosimo za avtogram sedaj ali kasneje se bomo zmenl , ker pisat še ne zna, lahk pa dobiš kak odtis nogice gruška, jaz imam "tupervarejeve " žlice za solato mešat, a je kje na netu vaša ponudba??? manca, držim pesti za babico, naj se čim prej pozdravi , pa upam, da se ni še kdo nalezel
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 9:43:07
|
|
|
|
Laubica
|
Dobro jutro-gremo jutri za 1 teden na morje -ČE BI ME SLUČAJNO POGREŠALE gremo v Stunjan-komaj čakam
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 9:44:33
|
|
|
|
scubadiver
|
oooooo Laubica uživajte 100 na uro še za nas malo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 9:46:07
|
|
|
|
GB
|
Dobro jutro cveke. Kako ste ? Moja se spi tako ,da imam malo casa za sebe. Danes gremo s tamalo prvic shoping in me je prav strah kako bomo vse to izvedle. Upam ,da bo pridna in da ne bo prevec jokala. Danes moram kupiti darilo za eno kolegico, ki bo jutri stara 30 let in sem mislila, da bi ji kupila uro. A mislite ,da je to dobro darilo za 30 let in zraven se cestitko in kaksno lepo bonbonjero . Evo sliko ure , ki jo mislim kupiti . A bo to dobr a ma kaksno drugo bolso idejo ????
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 9:49:43
|
|
|
|
Oranža
|
Dobro jutro, Hvala za kavice. Spali super, od 22.30 do 6.30 pa zdej še kar spi, ga bom mogla kmal pokonci vržt če ne mi bi joške razneslo Manca lepo napredujete _ upam da se ni kaj nalezla od babi Gruška - super, ziher se kaj najde kar bi jst imela od njih...tko da če imate kakšno ponudbo...al pa če nam ti mal predstaviš kaj kej mate, bom ziher kej naročila..vem da ste imel take fajn plastične posodice za hrano shranjevat...bodo prišle prav ko bodo pikci mal večji, pa še poletje bo, za na kak izlet... . No pri nas je tud tak lep sonček da jo bomo hitro ven špricnili Tintin mi smo bili v nedeljo na Bledu, pa sem rekla nikoli več popoldan in v nedeljo(ne vbem kakšno je bilo v soboto), v glavnem bla je gužva da se je drek delal , nazaj smo šli pa kar po stari cesti čez Jesenice ker drugač do 8h zvečer ne bi domov prišli, ker se je zgrnilo vse iz Bohinja, Bleda in Pokljuke...noro ti rečem. Glede srečanja pa: jst bi ful ampak nimam varstva za tavelikega fanta, v vrtec ga grem pa šele ob 12.30 iskat....pol je pa že mal prepozno, da bi se dobile. V glavnem, če bi se zmenle za kak petek , bi men bolj odgovarjal ker ga lahko doma pustim, pa ga s sabo pripeljem, če lahko seveda. Nocolina drži se.....pa z vitaminčki se nabutaj.... No zdej pa šibam....čao Aja Rotavirus: nekatere bomo cepile predvsem zato, ker gredo naši malčki z 11 meseci v vrtec in ne zato ker so trenutno na pohodu No zdej pa res čao...........
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 9:51:24
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v Dobro jutro, Hvala za kavice. Spali super, od 22.30 do 6.30 pa zdej še kar spi, ga bom mogla kmal pokonci vržt če ne mi bi joške razneslo Manca lepo napredujete _ upam da se ni kaj nalezla od babi Gruška - super, ziher se kaj najde kar bi jst imela od njih...tko da če imate kakšno ponudbo...al pa če nam ti mal predstaviš kaj kej mate, bom ziher kej naročila..vem da ste imel take fajn plastične posodice za hrano shranjevat...bodo prišle prav ko bodo pikci mal večji, pa še poletje bo, za na kak izlet... . No pri nas je tud tak lep sonček da jo bomo hitro ven špricnili Tintin mi smo bili v nedeljo na Bledu, pa sem rekla nikoli več popoldan in v nedeljo(ne vbem kakšno je bilo v soboto), v glavnem bla je gužva da se je drek delal , nazaj smo šli pa kar po stari cesti čez Jesenice ker drugač do 8h zvečer ne bi domov prišli, ker se je zgrnilo vse iz Bohinja, Bleda in Pokljuke...noro ti rečem. Glede srečanja pa: jst bi ful ampak nimam varstva za tavelikega fanta, v vrtec ga grem pa šele ob 12.30 iskat....pol je pa že mal prepozno, da bi se dobile. V glavnem, če bi se zmenle za kak petek , bi men bolj odgovarjal ker ga lahko doma pustim, pa ga s sabo pripeljem, če lahko seveda. Nocolina drži se.....pa z vitaminčki se nabutaj.... No zdej pa šibam....čao Laubica uživajte maximalno!! VB: men se zdi super, jst sem za 30 tud uro dobila, sej to je v bistvu nakit Aja Rotavirus: nekatere bomo cepile predvsem zato, ker gredo naši malčki z 11 meseci v vrtec in ne zato ker so trenutno na pohodu No zdej pa res čao........... Jst pa sem model nemesto uredi sm pritisnila citiraj.... za posrat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 10:05:01
|
|
|
|
scubadiver
|
Dobro jutro punce, kakšen lep sonček je. Moj pa dela in ne moremo na kak izlet. Škoda . Spali smo ok. od devetih do pol dveh, pa do 5h, pa potem do pol devetih. Čist fajn. Gruška tako pokakane ritke pa še v življenju nisem videla. Sem se prav nasmejala. Dobr da si jo slikala za spomin . Uživajte v Bohinju . Mene tud zanima če je kje na internetu Taperware (pojma nimam kako se napiše) ponudba. Ker so res kvalitetne stvari in bi mogoče kaj vzela. Mamathei sem poslala SMS. Vse je ok, samo Tijan je zelo rad na rokah in protestira če je mamica na računalniku, očka pa ves čas dela. Nas vse lepo pozdravlja. Manca tale čokoladna knjigica pa zgleda res odlično. Sam se jo kr bojim naročit, bom res prišla do 100 kil . Držim pesti za babico da bo čimprej doma in tudi da se ni nihče nalezel. IZVIRNO SPOROČILO: tintin Scuba: take stajice ima v Avstriji tudi Lutz. Tintin a si prepričana? A mogoče veš približno kakšna je cena? A imajo kakšno spletno stran? Kje pa je ta trgovina? V Gradcu? Barika super si se tole pozanimala. Sigurno je bolš potem naročat iz Nemčije. Zdej če imajo res v kateri od avstrijskih trgovin bi jaz potem raje skočila v avstrijo, sam Lana še nima osebne.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 10:07:31
|
|
|
|
scubadiver
|
Velika britanija men se zdi ura čudovita. se mi zdi res prekrasno darilo. Res pa je, da sem jaz itak obsedena z urami .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 10:22:27
|
|
|
|
sonchek
|
Dobro jutro... Danes pa od Neli ena slastna dietična ..dopolnili smo že dva meseca...jupiiiiiiiiii ...kako čas beži..sej ne moreš verjeti... ..ufffff pridem nazaj...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 10:23:32
|
|
|
|
nemrak
|
, scubadiver ,saj sedaj ne rabi osebne, ker ni več mej. S sabo imej rojstni list, če bi te kdo slučajno ustavil in vas legitimiral.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 10:25:41
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak , scubadiver ,saj sedaj ne rabi osebne, ker ni več mej. S sabo imej rojstni list, če bi te kdo slučajno ustavil in vas legitimiral. Uradno se mi zdi da vseeno rabi osebno? Pač če se kdo spomni legitimirat. Misliš da je dovolj samo rojstni list? No sam je pa res, da verjetnost da bi nas kdo legitimiral je najbrž res majhna
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 10:26:40
|
|
|
|
scubadiver
|
Sonchek najlepša hvala za tortico in seveda vse naj naj tvoji Neli za 2 meseca. Čestitam
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 10:31:17
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Evo, dala slikce v album - Taja 3.mesec, geslo:tpt! pa dej nehi, tole pa ni blo sam od dveh dni gruška!! S čim ji pa laske umivaš, da jih ma toook??!! Aja, dej povej kaj bosta Tevž in Pika za pusta? Staš se je odloču za indijančka. Mam že vse doma in seveda mamo vsak dan probo IZVIRNO SPOROČILO: gruška Jaz sem namreč predstavnica za posodo Tupperware, če katera kaj rabi, se lahko obrne name.... bravo. jst sem pa ena tistih ki so obsedene s temi kastrolami A maš kak novejši katalog na zalogi, da bi si mal pogledala?! Laubica... a provociraš?? Uživajte!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 10:41:49
|
|
|
|
tintin
|
scuba- sem prepričana za lutz ja, sem imela njihov baby katalog - žal sem ga stran vrgla nedavno. trgovine so pa tud v beljaku, celovcu...počekiraj za točne lokacije na nj. spletni strani mi smo pa danes dobili osebno izkaznico in ja, kljub sengenu se še vedno rabi.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 11:20:54
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
No danes praznuje tudi naša Erna drugi mesec in vas častiva s torto: hkrati pa želiva vse najboljše mali NELI!!!!!!!! TinTin ja kaj pa če bi se res dobile v petek, ker jaz ne morem v pon., torek in četrtek imam v Ljubljani testiranje zaradi alergije. Bi se vam pa res rada pridružila ! Manca, držimo pesti za malo Majo, da bo test negativen! Slavljenka se že oglaša, danes je še prav posebej "sitna", gotovo, ker ni torte !
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 26.1.2008 11:39:33
|
|
|
|
tintin
|
Debeluška: lahko tudi v petek. Meni je vseeno. Ostale, kaj menite? Thx za torto
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?