|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
25.1.2008 20:17:27   
MetiLu
jeeeeeeeeeeeee, kok jest pridno čvekam, mam že štiri zvezdice user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
25.1.2008 20:40:19   
kati kati
hja Mateja zdejle še nimam časa za it rodit...vsaj ta teden še ne drugega pa že lahk...me je danes tvoj stric hecu(Miran), da če mi ne bo šlo naj njega pokličem da bo pomagal...k sem bla danes doma pa so bli zunaj ker so meli koline.....je že mislu da sem rodila, js pa še veselo šopingiram po zagrebu...user posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
25.1.2008 20:59:39   
Mateja81
Kati kati: važička nehaj zapravljatuser posted image , jaz sem že izčrpala vse vireuser posted image .Čakam da zadanem na Loto (sam bo treba prej kak listek kupituser posted image ).

Mej se lepo malika. Za naprej se pa priporočam za kak šoping v Zagrebu, ker jaz Zareba nič ne poznam sam sem pa slišala da se kr splača it pogledat. Pa kaj si pa kupovala če pa že maš vse za malega???

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
25.1.2008 21:14:49   
ella79
Janey jaz sem tudi čist razkurjena. Me je moj klical, da gre še na eno pjačo, pa ok, sej to čist zastopim... al pa mogoče danes ne user posted image že tako sem cel dan sama, potem pa še cel večer user posted image potem pa kar začne neki spraševat, kako bo zdej ime naši user posted image . Za user posted image si še vedno nisva enotna user posted image pa če lahko to potem naknadno določva, ko bo že rojena, po parih dneh... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pop.... user posted image sej rekla, če se morva to po tel. pogovarjat.. pa kar neki tečen potem... user posted image user posted image user posted image u sem sitna zdele user posted image user posted image user posted image prej sem mu par mesecev težila, da že skupaj izberva ime za user posted image , on pa zdej par dni pred PDP čist evforičen, da zdej je pa res že dani čas... jaz pa že vse v glavi naštelan, da bo Zoja, si sploh ne predstavljam, da bi bila kej drugega...
uh, sm se mogla mal spucat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
25.1.2008 21:16:29   
Marusah
Čer punce,

Danes je zame en tak čuden dan... se samo prekladam po stanovanju iz ene sobe v drugo user posted image  nič se mi ne da. Sem pa prebrala že eno knjigo user posted image

kati kati ti pa imaš veselje!!! Mene še do mesta težko spraviš (10 min) kaj šele v Zagreb user posted image  Sem bila prejšnji teden v Ikei, pa sem komaj čakala, da se vsedema v avto in odpeljema proti domu...

Meti in Dolenjka ste me čist zraj user posted image  s temi vašimi trenirkami. Bom še jaz jutri šla pogledat  za kakšno, ker bi mi tut še kaka prav prišla... ker imam občutek, da bo od drugega meseca naprej glavna modna zapoved vseh nas!!! user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
25.1.2008 21:25:04   
Janey
ella ni fajn ko te nakuri..pa kaj jim je res treba še zdaj okol hodit...ko bi se lahko cartali in izokoristiili tele zadnje dneve. Mi2 se sicer kar dost vidima, samo včasih se cel dan ne (kot danes) pol gre še pa na pijačouser posted image včasih sem vesela da gre, da mam malo čas za sebe časih pa bi si želela, da bi se doma malo stiskala.
Glede imena pa ti kar vztrajaj pri Zoji. Jaz sem jo tut imela v top 3, ko sem bila še trdno prepričana, da bomo babiko dobiliuser posted image user posted image sicer, pa tak ko se rodi, samo rečeš da je zoja, nima ded kaj da mrdauser posted image user posted image hehe...no sej se je treba skupaj dogovorit, samo če se ne dogovorita naj bo pa po tvoje. A ne vesta kajj bosta imela? Kako ime imata pa za fantiča??

Marusah
jaz tut ne morem več na šoping. Sem čisto boga potem. Kak sprehod še, šoping pa res samo najnujnejše za hranouser posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
25.1.2008 21:47:36   
ella79
sej jaz tudi nimam nič proti, če gre na pjačo... mam tudi rada čas zase oz. tudi sama rada skačem po terenu user posted image user posted image user posted image
bolj se je šlo zdej glede imena... na NS in morfologiji so rekli da je user posted image , pa sva že predno sem sploh bila user posted image govorila, da če bo punčka bo Ana. In zdej on še vedno navija za Ano, jaz pa od začetka user posted image za Zojo. Njemu pa kao nikakor ne gre v uho user posted image Pa si mislim, zakaj bi jaz popustila, naj kar on user posted image da bi zbrala en čist tret ime, pa zdej tudi pomoje ne pride v poštev, je pa bila v igri še Ela, k je pa očitno že izpadla. Za user posted image se pa oba strinjava - Maks.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
25.1.2008 21:48:04   
Marusah
Jaz sem tut še vedno sama user posted image  sem mojega možeka danes glih 20 min vidla, ko je iz službe prišel domov si vzet opremo za košarko. Po košarki pa seveda sledi še pivo - brez tega baje ne gre user posted image . Ja dva tedna si še lahka privošči, pol bo moral pa zame in za user posted image  skrbet, ko pridema iz bolnice. Verjetno bom rabla malo več pomoči po CR kot bi jo po naravnem porodu.

Ja pri imenu sma tudi midva imela težave...za punčko sma imela že od vsega začetka izbrano, ker smo vsi navijali za pupiko. Ko pa smo zvedeli, da je fantek je pa nastala težavica.... no sedaj sma nekako našla ime, ki je obema dokaj všeč. In imeli bomo Lovrota user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
25.1.2008 21:58:24   
Februarka08
Uh, punčke moje, danes ste pa nekatere vse tako otožne...user posted image En velik user posted image za vse vas!!! Vem kako je, če moraš biti sama doma in si že vsega naveličana...user posted image No, jaz imam edin srečo, da moj ne hodi okoli in je vsaj zvečer doma... Ni tak tip.... Hvala bogu.user posted image
Upam, da ste vsaj malo boljše volje in da boste v miru zaspale... Jaz grem počas v mižule mažule, upam da bom kaj bolje spala kot preteklo noč. Glede na to, da me v trebuhu vse tišči, ne verjamem.user posted image
Lepo nočko, se beremo jutri... uh, sobota bo... generalka v stanovanjuuser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
25.1.2008 22:09:01   
ella79
men je čist fajn da gre s svojimi na pjačo, k si tudi sama ne predstavljam, da jaz ne bi šla. Sej to ni ponočevanje, pjača al pa dve. Vem, da mu to veliko pomeni, ravno tako meni, k vem da je potem zadovoljen k kakšno po moško rečejo user posted image user posted image user posted image
marusha Lovro je tudi men všeč ime, sam mam mal problemov pri izgovorjavi črke R, pa če je še L v besedi, se mi pa res čist jezik zaplete user posted image user posted image user posted image user posted image tako kot npr. Lara mi je zelo všeč ime, ampak da bi ga mogla izgovort 100x na dan... jao jao

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
25.1.2008 22:16:38   
Suzi*
oj. Vidim da je na broju spet kup nezadovoljnih osamljenih visoko nosečih bab. user posted image  moški pa lepo okrog pa uživajo. user posted image  kolk mene to jezi. sej po eni strani razumem, da izkoriščajo še zadnje trenutke, ko si to lahko privoščjo, ne razumem pa, zakaj ne bi raj tega časa izkoristili za cartanje v dvoje doma.user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
25.1.2008 22:27:34   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

marusha Lovro je tudi men všeč ime, sam mam mal problemov pri izgovorjavi črke R, pa če je še L v besedi, se mi pa res čist jezik zaplete user posted image user posted image user posted image user posted image tako kot npr. Lara mi je zelo všeč ime, ampak da bi ga mogla izgovort 100x na dan... jao jao

...midva tut upava, da ne bo imel problemov z izgovorom črkr r, ker jo imamo tudi v priimkuuser posted image  Je pa edino ime za fantka, ki je obema všeč...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
25.1.2008 22:28:09   
vrtnica76
ojla nosečke in mamice  (vrtnica tu )
Ja res je, doma sva user posted image user posted image user posted image .Več ne utegnem
, ker mi Janezek skos visu na ziziuser posted image . Bom poiskusila kaj več napisati jutri..

Aja še to , ko se že zanimate za Lanchyuser posted image .Iz dobro obveščenih krogov (v porodnišnici  se izve marsikaj) vam sporočam, da je njeni punčki ime ZOJA.
Aja z Lanchy sva si delili WC in tuš (bila je v sosednji sobi in spoznali sva se tako, da sem iz dolgčasa (bila sem sama v sobi ) pokukala v sosednjo sobo in začela jamrati kako se že 9 dni tukaj. In glej si ga zlomka oglasi se Lanchy in me vpraša če sem vrtnica iz RRuser posted image (itak da je pol stekla full dolga debata, mali je skor ponoru ker me tolk časa ni blo nazaj )

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
25.1.2008 22:30:24   
ella79
pomoje smo res že tok neučakane user posted image user posted image jaz priznam, da sem zdej pa res že čist v pričakovanju. Sej potem bomo mele dovolj dela, četudi bomo same user posted image user posted image user posted image
prej se pomoje niti nisem še dobro zavedala, da bomo kmalu trije. Sem pa ta teden ene revije brala pa knjige o user posted image , pa sem čist not padla user posted image user posted image user posted image aja, pa še od kar sem doma, gledam na RTL-ju Mein baby, pa sem potem čist raznežena user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
25.1.2008 22:32:06   
kati kati
večer...hja
Mateja-sm še kupovala košaro za perilo, pa koš za smeti...pa mal sm šla še firbcat...no ko bomo obe imeleuser posted image ...pa ko bo toplo se bomo odravle mal skupi na izlet...ker meni je bliže v Zg, kot pa v celje!Pa v ce. nimajo tolk stvari(kar se tiče pohištva, pa dekoracij....pa predvsem oblek..)Kar pa se tiče dojenčka sem pa res vse dobila!kupla sem sam previjalno(pa so slikce v albumu...)
Marusah- bi tud mogla še v Ikeo pa je sestra od mojgauser posted image , izvenplana stanovanje...pa še njen mož je mel karamboluser posted image pa ni blo avta-ker sta še mogla avto kupit....user posted image

...vidm da se tud jezite na svoje....moj je reku da zdej še gre mal.user posted image ..potem pa da mu na kraj pamet ne pride da bi mi reku...zdej je skoz v stanju pripravljenosti za P.

lep večer še naprej user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
25.1.2008 22:32:16   
Marusah
oooooooooooo Vrtnica naša je prišla domov user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla spet med nami!!!!

Le glej, da si jutri nekako izboriš malo časa, da nam vse lepo poročaš. Lepo se pocartajte...

Lahko noč!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
25.1.2008 22:34:36   
Marusah

Seznam februarskih srečk, ki še vedno nestrpno pričakujejo :

-02. user posted image mala_pikica, ? let, 2.user posted image    
01. user posted image maja80, 27 let, ?.user posted image  
02. user posted image ella79, 28 let, 1.user posted image   
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.user posted image
03. user posted image pajkica, ? let, ?user posted image
03. user posted image teja28, ? let, ?user posted image
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image
03. user posted image nizy, 28 let, 3. user posted image
03. user posted image p@tricij@, 28 let, 3.user posted image  
04. user posted image brina2006, 30 let, 1.user posted image  
04. user posted image Janey, 22 let, 1.user posted image
04. user posted image Bajsa, 26 let, 1.user posted image  
05. user posted image itata, 29 let, 1.user posted image
05. user posted image Mbee, 24 let, 1.user posted image
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image
07. user posted image Shana banana, 23 let, 1.user posted image  
07. user posted image kati kati, 22 let, 1.user posted image
07. user posted image Neni13, ? let, ?.user posted image
08. user posted image pegica 1, ?let, ?user posted image
08. user posted image Guerina, 29 let, 1.user posted image
09. user posted image cebela, ?let, 2.user posted image
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image  
09. user posted image anandrej, 34 let, 1.user posted image
09. user posted image Marusah, 25 let, 1.user posted image

09. user posted image Sandra*, ? let, 2.user posted image
09. user posted image ARIANNA L.05, 32 let, 2.user posted image  
10. user posted image delfa, 29 let, 1.user posted image  
11. user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image
11. user posted image mesecnica, 30 let, 1. user posted image

12. user posted image mateja j., 29 let, 1.user posted image
13. user posted image
livia, 31 let, 2. user posted image
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image
14. user posted image ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image
14. user posted image mary_lou, 23 let, 1.user posted image
14. user posted image bamby, 36 let, 2.user posted image
14. user posted image
tani22, 23 let, 1.user posted image  
14. user posted image Ms. Anna, ? let, 1.user posted image
15. user posted image MetiLu, 25 let, 1.user posted image  
15. user posted image anariya user posted image , 24 let, 1.user posted image
16.
user posted image mlavla, 24 let, 1.user posted image  
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image
16.
user posted image larisa, 29 let, 1. user posted image  
17. user posted image marjanaR, ?let, 2.user posted image  
17. user posted image gerilum, 23 let, 1.user posted image  
18. user posted image Mateja81, 25 let, 1.user posted image
19. user posted image Minky, 28 let, 2.user posted image  

20.user posted image  jencili, 25 let, 1.user posted image
22. user posted image melanija, 28 let, 3.user posted image
22. user posted image Merči, ?let, ?user posted image
22. user posted image Suzi*, 31 let, 2.user posted image
22. user posted image pina-1, 29 let, 2. user posted image
22. user posted image dolenjka, 30 let, 1. user posted image
22. user posted image Februarka08, 23 let, 1. user posted image
22.
user posted image oton, 31 let, 2. user posted image
22. user posted image Lara76, 31 let, 1. user posted image
23. user posted image BEJBI T. ?let, 2.user posted image
24. user posted image mami28, 28 let, 1.user posted image
25.user posted image Kuba, 30 let, 1.user posted image
26. user posted image nuka, 32 let, 3.user posted image
26. user posted image amaya, 29 let, 1.user posted image
26. user posted image matejjana, 29 let, 1.user posted image
26. user posted image tamala_82, 24 let, 1. user posted image
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image
27. user posted image
mojani, 28 let, 1.user posted image
29. user posted image
BarbikaB, ?let, 2.user posted image
? user posted image bobika81, ?let, ?user posted image
? user posted image PHLMKC, ?let, 1.user posted image
? user posted image Lejči, 31 let, 2.user posted image  

68 user posted image , pričakujemo  še 15 deklic, 19 fantkov in 35 user posted image .

user posted image  Februarčice in Februarčki 2008user posted image

user posted image

16.1.2008 - Vrtnica76 (PDP 3.2.2008)

JANEZ
rojstvo ob 08:05 - 3000 g in 50 cm

user posted image

16.1.2008 - srečka nosečka (PDP 5.2.2008)

LANA
2850 g in 49 cm 

user posted image

21.1.2008 - NEJČ008 (PDP 5.2.2008)

LUCIJA

user posted image

21.1.2008 - Bleščica (PDP 2.2.2008)

NINO
3050 g in 51 cm

user posted image

24.1.2008 - Zoya24 (PDP 1.2.2008)

MATIC
3270 g in 51 cm

user posted image

24.1.2008 - Lanchy (PDP 2.2.2008)

ZOJA
rojstvo ob 17:53 - 3750 g in 53 cm

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
25.1.2008 22:39:59   
Marusah
Ella jaz ravnokar gledam te oddaje na RTL. Dopoldne jih ponavadi zamudim tako, da si jih potem kr na internetu ogledam, ko se spomnim al pa nimam kaj drugega za počet user posted image

Kati kati ti si pa čist "internacionalna" - vsepovsod te je dosti user posted image  Ne res, svaka ti čast, da imaš voljo user posted image  

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
25.1.2008 22:40:24   
ella79
vrtnica, sam da sta doma user posted image user posted image user posted image in da Janezek pridno papca.
Potem vidiš kok je svet majhen, da si kar na Lanchy naletela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
25.1.2008 22:41:15   
Suzi*
oJ, VRTNICA.user posted image user posted image  lepo da sta končno doma. user posted image  Ko bo pa kaj časa, pa le poročaj kako je bilo. Smo veliki babji firbci. user posted image
pa super da sta se še z Lanchy tako fletno spoznale. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
25.1.2008 22:42:23   
ella79
Ella jaz ravnokar gledam te oddaje na RTL. Dopoldne jih ponavadi zamudim tako, da si jih potem kr na internetu ogledam, ko se spomnim al pa nimam kaj drugega za počet

jaz ma ma to prav jutranji obred user posted image RR prečekiram, kavica, pa potem pomarančice, pa zravn to oddajo gledam - čisti jutranju ritual. Prej, ko sem pa še delala, sme pa tudi jaz kakšno na netu pogledala

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
25.1.2008 22:45:11   
Marusah
Sem zdele opazla, ko sem popravila na seznamu ime za pikico od Lanchy, da so se naše februarčice zmenile in so na iste dneve rodile parčke user posted image user posted image user posted image  Tako, da imamo točno 3 pupike in 3 fantke, pa vsi so bili rojeni datumsko po parčkih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
25.1.2008 22:48:45   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Ella jaz ravnokar gledam te oddaje na RTL. Dopoldne jih ponavadi zamudim tako, da si jih potem kr na internetu ogledam, ko se spomnim al pa nimam kaj drugega za počet

jaz ma ma to prav jutranji obred user posted image RR prečekiram, kavica, pa potem pomarančice, pa zravn to oddajo gledam - čisti jutranju ritual. Prej, ko sem pa še delala, sme pa tudi jaz kakšno na netu pogledala

Ella potem pa le izkoristi še te dneve za tvoj jutranji ritual, ker imam občutek, da nam bojo user posted image  čisto zmešali dnevni in nočni ritem user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
25.1.2008 23:02:23   
Marusah
Počasi imam zadosti tega računalnika. Grem lepo v posteljo...

Se tipkamo jutri!!!

*Lepe sanje* user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
25.1.2008 23:17:00   
Janey
Vrtnica dobrodošla nazajuser posted image user posted image upam, da najdeš jutri kaj časa, da še ti tvojo zgodbo poveš, čprav je bil ati toni najbolj priden ati na svetu. Res si je vzel čas in nas razveseljeval in obveščal z novičkami.user posted image user posted image user posted image super možeka imaš...ga moraš lepo pohvalit in pocartat. Želim ti veliko lepih trenutkov, nežnosti in cartanja z janezkom. Upam, da je čisto zdrav. Da pa visi na zizi je pa samo dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image sem ti prav fauš...vsem mamicamuser posted image user posted image

kati kati in mateja od kod sta vi2??

ella jaz mislim, da imamo vse nek obred zjutraj...zajtrk in rr user posted image user posted image kot da bi šel s kolegico na kavo..zdaj si pač malo bolj nemobilen pa prideš sem pokukat...pa še kako novičko zveš veselouser posted image user posted image

Lanchy lepo ime ste izbraliuser posted image user posted image user posted image user posted image

suzi prav imašuser posted image user posted image zakaj se nebi raje cartali...bo še itak šel večkrat pol na pijačo, da bo malo pobegnil od malega kričačauser posted image user posted image

Zdaj je že doma in me že preganja za v posteljo. Jutri pa ima bratranec RD tako da bomo spet pridno in dobro jedli. Mislim, da je to zdaj pa res zadnje kam grema sama 2 in ne vsi 3je.  Potem pa se čisto prepustim svojemu kavču in čakam, da me primeuser posted image user posted image

Grem ajo bajo..upam, da mi uspe prespat vsaj pol noči. Nebi še en dan glavobola tak kot je bil danes.

Lepo sanjajte svoje pikce in če mora katera it: fejst pritiskaj in naj ti bo čimlažjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?