|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
25.1.2008 12:38:15   
nuka
Zoya in Lancy user posted image user posted image user posted image za user posted image in user posted image .

Srečka nosečka Lana je ful luštkana.

Na CSD sem oddala vlogo za enkratno pomoč 14.1. odločbo sem dobila v ponedeljek za 250,26 €. Nakazano naj bi bilo okoli 15.2.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
25.1.2008 12:46:41   
mlavla
Srečka nosečka...ma si mi naredila take skomnine...bi šla kar takoj v P (upam, da ne bo dolenjka preveč huda user posted image )
se vam sam mal nahitrco oglašam...čez par minut bom imela kuhano kosilo (čufti+pire)...pa se bom šla mal napokatuser posted image
komaj čakam, da se bo oglasila tudi vrtnica...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
25.1.2008 13:01:09   
Suzi*
moje jaffa pecivce je že skor pečeno. user posted image  še manažem in s čokolado polijem pa bo. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
25.1.2008 13:10:18   
torcica
Čestitke novim mamicam Zoyi in Lanchy user posted image user posted image user posted image !

Jaz sem pa ravnokar prišla iz sistematskega pregleda za mojo Maško, je vse ok, samo teža je malo prenizka (13,5 kg pri 3 letih), ampak je že od rojstva bolj suhica.

Zdej grem pa malo počivat, ker me ful pritiska dol in imam mravljince. Pa tudi trebuh se mi zdi, da se mi je kar malo spustil.

Srečne mamice lepo cartajte svoje user posted image , user posted image  pa uživajte še zadnje dneve.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
25.1.2008 13:18:16   
mlavla
suzi a nam zaupaš recept?user posted image

jst sem zdej čist polna kot balonček...sem pa zelo slabe volje, upam, da vam lahko mal po jamram...sem se zdele tko grdo z mojo mami skregala..sem še čist v solzah...sploh nevem zakaj me zadnje čase skoz neki v strese spravlja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
25.1.2008 13:18:16   
Februarka08
Srečka nosečka, kako luštkano hčerkico imašuser posted image . Bi jo kar k sebi vzela...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
25.1.2008 13:25:31   
mlavla
očitno ni nobene tle gor k bi čvekalauser posted image
grem mal v P=posteljo..če mi bo ratal mal zaspat, da si mal pomirim živčke

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
25.1.2008 13:27:43   
nuka
Torcica nikar se ne sekirej. Naša je imela pri 3 letih 12,8 kg pa ni noben nič komentirov da je presuha.

Suzi recept za pecivo!!!

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2958
25.1.2008 13:28:09   
mesecnica
Zdravo!

Je spet dogajalo vidim...

zoja24 - čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image

lanchy - čestitke za user posted image   user posted image user posted image user posted image

Me je kar malo strah ratalo, ker sem bolj v prvi polovici meseca. Jaz si še sedaj čist ne predstavljam sebe z bebo...user posted image

Suzi - ti si pa pridna... Jaz moram tudi popoldne neki spečt za jutri (dobimo obiske), pa se še odločam kaj bi...

No včeraj spet nisva z mojim našla tega user posted image  baby centra na Rudniku. Jaz ne vem - očitno sva res prava kmeta user posted image . Če katera ve kje je - ali mi lahko napiše???
Pa mal sva bila v Leclerku...samo skomine dobiš ko hodiš tam po njihovi delikatesi...user posted image . Sem šla sita v Ljubljano pa sem potem spet tam lačna ratala...

Srečka nosečka user posted image user posted image user posted image  za tvojo srčico.

Lp,

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 2959
25.1.2008 13:29:10   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla
...sem pa zelo slabe volje, upam, da vam lahko mal po jamram...sem se zdele tko grdo z mojo mami skregala..sem še čist v solzah...sploh nevem zakaj me zadnje čase skoz neki v strese spravlja...user posted image user posted image user posted image

Mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvoje živčke...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
25.1.2008 13:35:18   
*Naja
Zoya in Lanchyuser posted image user posted image user posted image za user posted image in user posted image .

Bamby- V celjski P. ti dajo na izbiro, kakšno vrsto anestezije želiš pri CR. Če se odločiš za spinalni blok, imaš omrtvičeno telo vse od dojk navzdol, vključno z nogami. Nekaj ur potem traja, da omrtvičenost izzveni.
Srečka nosečka- Lana je pa taka lepotičkauser posted image . Sicer pa pravijo, da je na svetu samo en najlepši otrok in vsaka mamica ga ima.
Drugače pa ne morem verjet, da so tvojega med porodom poslali venuser posted image Tega pa še nisem slišala. Če je očka prisoten pri porodu, ga nima kdo ven za pošiljat. Moj že ne bo šel nikamor, pa če se na glavo postavijo.

Ko imate ravno debato o čaju iz malinovih listov, pa pripenjam še en članek na to temo. Jst si ga grem danes nabavit.

Its commonly believed that drinking raspberry leaf tea or taking raspberry leaf tablets will help to induce labour and as such this supplement is taken by many a pregnant woman keen to speed up their baby's arrival into the world. Unfortunately this is a misconception; raspberry leaf tea doesn't actually help to bring on labour at all. Having said this it is thought to have many other benefits for the birthing process and has been used as a labour-aid for hundreds of years.

The benefits

Raspberry leaf tea is nutrient rich and contains many of the vitamins and minerals necessary for a healthy pregnancy including vitamins A, C, E and B, magnesium, calcium and iron. Consuming raspberry leaf tea not only helps mother and baby to get all the nutrients they need but can also help to replenish a new mothers stores after the birth.

Raspberry leaf tea also contains the alkaloid 'fragine' which is said to strengthen and tone the muscles of the uterus, helping them to contract more efficiently during labour. Research has found that taking raspberry leaf during the weeks prior to delivery helps to shorten the second stage of labour by making contractions more effective. Some studies have also found that it reduces the need for an assisted delivery (i.e. an emergency cesarean or use of forceps or ventouse).

Sipping raspberry leaf tea during and after the birth is also said to help the uterus contract back down to size, reduce after birth bleeding and help initiate the let down of breastmilk.

While there hasn't been a huge amount of research into this area, the general consensus does seem to be that drinking raspberry leaf tea during the latter stages of pregnancy can help to make for a 'better' labour with few side effects.

How to take raspberry leaf tea

Raspberry leaf tea can be taken in tea bag, loose leaf, tablet or tincture form and is available from most herbalists and health food stores.

It is advisable to wait until the 32nd week of pregnancy before trying raspberry leaf tea as there is a concern that consumption before this time in the more fragile, earlier stages of pregnancy could lead to problems. Once you have reached the 32nd week of your pregnancy you could begin with one cup of raspberry leaf tea a day and gradually increase up to 4 cups or tables a day (although this may vary in accordance with the strength of the blend and the manufacturers instructions).

While there is no guarantee that raspberry leaf tea will help speed up the labour process, if you like the taste it might just be worth a try.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
25.1.2008 13:39:04   
Suzi*
Torcica, naš Anžej ima pri skoraj 3 letih 14,5 kg pa skor 1m je velik. Ampak je fant.

mlavla, sej bo vse ok. Mal smo preveč občutljive tud te dni, pa luna, pa nas vse iztiri. Se jaz tud kdaj kr zjokam, pa je pol mal boljš. Ti kar pojamrej tukej gor, te sigurno poslušamo. user posted image user posted image

Mmmmm, pri nas pa fuuul diši. Se nisem mogla upret, da ne bi mal piskrov polizala. user posted image user posted image

recept za jaffa pecivo:
Zmešaš 6 beljakov v sneg, dodaš 30 dkg sladkorja in 6 rumenjakov, nato primešaš še 1 dcl olja. V to narahlo primešaš še 30 dkg moke in 1 pecilni prašek. Posebej zmiksaš 2 celi pomaranči z dobro oprano lupino vred in 0,5 do 1 dcl vode. To dodaš v testo, premešaš in vliješ v tavelik pekač od pečice. Jaz sem dala spodaj peki papir. Pečeš cca 30 min. pri 180C. Ko je pečeno, namažeš z marmelado (marelica, jagoda), jaz sem porabila pol litra in preliješ s stopljeno čokolado. Čokolado sem naredila iz skoraj 200 g čokolade za kuhanje, žlice margarine in 2 dcl sladke smetane. Pa dober tek!!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
25.1.2008 13:46:25   
bamby
mesečnica, BC na Rudniku je tam nekje nasproti Merkurja. Je tam več trgovinic.  Je pa en tak bolj mali user posted image . Jaz nisem bila preveč zadovoljna z njim. Tisti v BTCju je čisto nekaj drugega, verjemi. Se pa zna zgoditi, če ga nisi našla, da so ga celo zaprli, kdo bi vedel user posted image .

suzi, slastno se sliši ta tvoj recept user posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
25.1.2008 13:48:16   
Suzi*
Mesecnica, dobro jutro. user posted image  Al si že s kosila??? user posted image  kaj boš pekla? Jaz sem za jutri nabavla kar celga piščanca, pa cvetačo in brokoli...se še nisem odločila al bom nardila na maslu z drobtincami al gratinirala, zraven bo pa tist pečen krompirček pa verjetno še mal mlincev al pa kruhov cmok. In seveda veliko solate.
Za BC na rudniku ti pa žal ne znam pomagat. Aja, nisi še na vrsti za v P, tako da kar mirne živčke. Tud ko bo šlo zares, ti bo vse samoumevno, boš vidla. user posted image  Mama je pa vsaka enkrat prvič. Vse se učimo. meni tud še ni čist jasno, da bomo kmalu imeli 2 in kako bo potem vse skup zgledalo. user posted image  Ampak ko bo, pač bo, pa se bomo kar lepo s tem spoprijeli.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
25.1.2008 13:50:51   
Janey
srečka nosečka imate res lepo princesko...joj kak sem ti fouš...jaz bi tudi že cartala...danes sem vsa neka betežna..komaj čakam, da pride ven srčece naše- Upam da čimprejuser posted image user posted image
kak sem že lačna..pa še kr kako urco nebo kosilceuser posted image grem se malo pocajtat...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
25.1.2008 13:57:09   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica
No včeraj spet nisva z mojim našla tega user posted image  baby centra na Rudniku. Jaz ne vem - očitno sva res prava kmeta user posted image . Če katera ve kje je - ali mi lahko napiše???

Tako kot ji je bamby rekla: nasproti Merkurja, v onih stavbah, kjer je Outlet pa Jello, pa DM itd. Je pa tak v kotu not stišan, zunaj imajo ograjen prostor z igrali za otroke.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
25.1.2008 13:57:42   
itata
hvala vsem za odgovore.
bom res mal poklicala na CSD kaj se dogaja na to temo...
sej tipala sem se jaz dol tko k se mi je zadnjič zdel k sva z mojim joto nazadnje skuhala (beri ta torek), da je neki drugač... načeloma bom to moji G prepustila itakuser posted image
čestitke zoji24user posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
25.1.2008 13:59:03   
itata
sem bila pa v mestu zdej z mojo mamo (dela samo še občasno, načeloma je pa v penziji) in je šla ona k frizerju, jaz pa na pedikurouser posted image  zdej sem pa res vsa popedenana - postrižena, pobarvana, zmasirana in z lepimi stopaliuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
25.1.2008 14:03:40   
mesecnica
Uh sem zdaj jezna, ko user posted image ...sem vse napisala in me je ven vrglo...

Hvala za informacije o BC. Jaz ne vem kam midva gledava, ker ponavadi greva full velikokrat na Rudnik, pa mal v Outleta... Moramo drugič še malo bolj oči na peclje vržt user posted image .

Suzi - jest sem pa kosilce že skuhala (pečena jetrca + krompirček + solatka) - pa moj je bil tudi že doma, tako da je že varno v želodčku user posted image . So mi nazadnje na pregledu ugotovili pomankanje železa in sem dobila neke tablete, ki pa jih ne prebavljam (že kot mala sem jih mogla jest in sem jih ponavadi vse zbruhala). Tako, da zdja malo kompenziram in jem hrano, ki vsebuje malo več železa user posted image . Upam, da bo vseeno v redu...
Drugače sem pa včeraj kupila revijo Lisa Čarovnija okusa in je noter en full dober recept za čokoladno torto z malinami, pa bom najbrž kar tole spekla... Sem tak tip, ki rada nonstop nekaj novega probava... Bomo videli, če mi bo ratalo... Je pa nadev iz jogurta, pa smetane in malin... Na slikci zgleda full dober...

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
25.1.2008 14:04:51   
kati kati
zoja24 - čestitke za user posted image

lanchy - čestitke za user posted image ......
js pa sem pravkar sekla mafine..kako so božanski....grem še po enega...user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
25.1.2008 14:05:51   
kati kati
srečna nosečka-kako lepa je tvoja pikica...pravi cukrček

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
25.1.2008 14:23:49   
itata
pa lanchy tudi čestitkeuser posted image
sej komej sledim!!

srečka nosečka prav fouš sem ti k je porod že za tabouser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2972
25.1.2008 14:26:31   
ella79
mlavla, jaz sem tudi zadnje čase taka, da bi se kar neki kregala, pa mi drugače sploh ni do tega user posted image najboljš mi je da sem sama s svojim bušijem user posted image kar ne da se mi ubadat s tistimi, k se drugače zelo rada družim, k so vsi tako neki pametni... pa da ne omenim, da večina od njih nima user posted image

ste prej neki o enih krofih debatirale... sem se potem spomnila, da je teta enkrat naredila miške, pa da so se mi zdele dost podobne krofom... user posted image in sem jih šla seveda spečt user posted image za prvič so čist ok ratale, je pa full hitr narejeno, pa men še prav dobr user posted image user posted image user posted image user posted image itak sem jih brez slabe vesti jedla, k sem prej celo stanovanje pospravla, pa je blo treba mal vnos kalorij povečat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2973
25.1.2008 15:02:58   
mlavla
evo mene nazaj..sej zaspat itak nisem mogla, sem se sam premetavala po postelji...pol sem pa še mal knjigo Izziv poroda brala...a pozna katera?
hvala za vse vaše spodbudne besede...
sem pa ravnokar prejela mail od asistentke s faksa, da sem naredila en izpit (sem ga predčasno opravljala zarad user posted image ) ma sem prov vesela, čeprav ocena res ni visoka... ena sedmica je padla..pa sej sem čist zadovoljna 

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
25.1.2008 15:14:08   
dolenjka
No tko, midve oz mi štirje smo nazaj user posted image

Zmatrani ko user posted image . Sva se z Meti odločile, da je samo še za 1 uro od doma z ahodit, vse ostalo je tu mač, pa še prej je treba od doma, zdele je čist reveč ljudi že v akciji, v trgovinah in na cesti user posted image

Grem župco do konca zakuhat, popapcat, mal kavč polikat in pol na RD. Se beremo jutri.

Pridno čvekajte in doma ostante user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?