|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
25.1.2008 15:15:49   
Marusah
Mlavla - čestitam za opravljen izpit user posted image user posted image user posted image  samo, da je eden manj.... in zlata sredina je vedno najboljša!!!!

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
25.1.2008 15:17:13   
MetiLu
Midve z Dolenjko sva se našopingirale... Dve urce, pa sva bile obe čist fertik user posted image  user posted image  Se mi je tko spal na poti domov, sem mislna, da me bo zmanjkalo za cel popoldan, samo ne, jest pacientka sem prišla skoz vrata in prec začela neki pospravljat. Zdej sem že skuhala mlečni rižek, ki se lepo hladi, da bo iz njega ratal rižev narastek user posted image  njamiiiiiii, moje današnje kosilce, komaj čakam user posted image  user posted image  user posted image

Sva pa vse nabavile, tud trenerkice sva dobile v Leclercu, pa spalne srajčke, prov fajn user posted image  Zdele grem pa ene pajkice v varekino namočit, da vidim, če bodo dobile željeno barvo user posted image  user posted image  (tko jest ponavadi zaflakane cunje rešujem user posted image )...

Mlavla user posted image  user posted image  za izpit. Pa fajn kosilo, sej vse neke dobrote kuhate in pečete zadnje čase, men se pa prov nič ne da user posted image  Ko slišim za tele vaše menije, men kar mal nerodn rata, ker pri nas so samo še enostavne jedi na mizi user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
25.1.2008 15:44:29   
Februarka08
Uh, jest sem se tud nažr..., pardon, najedla in grem zdej mal kavčka popeglat... Je tašča kuhala za vse, tako da meni ni bilo treba...
Meti, tudi jaz kuham zdaj bolj enostavne jedi... Se mi ne da ne vem kaj pacat večuser posted image . Pa še tko se je tašča ponudla, da bo začela kuhat še za naju, ko bom rekla - ko ne bom več mogla (beri: ko se mi ne bo več dalouser posted image ).
Se tako preteguje user posted image zdaj, da me prav trebuh na nekih koncih boli... Jao, to so akrobacije... Saj je prav tako.
Nič, lep popoldan vam želim, se še potem kaj javim... Danes bom itak celo popoldne in večer sama, ker naši klobasajo...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
25.1.2008 15:50:04   
Janey
Tašča pridna danes kosilce skuhalauser posted image user posted image user posted image zlatauser posted image user posted image

Zdaj grem pa še malo k mamici na obisk pa po tale malinove liste. lep dan vam želim
papa

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
25.1.2008 16:01:36   
*Naja
Vse nekej pečete....jst bi tudi sladko, sam kaj, ko potem edino jst papcam, kr mojmu ni preveč do teh zadevc. Pa zdej itak nekej hujša, pa na veliko telovadi, ker se je v zadnjih mesecih mal poredil. Sj ga hecam, da lepo, da je bil tolk solidarenuser posted image .
Sicer mi pa itak paše, ker ne rabim kej dost kuhat. Danes bo za kosilo dobu sam solato, s krompirjem in jajčkom. Za sebe sem pa skuhala še testenince s tunino omako, pa sirček bo treba čez naribat.
Ampak grem še prej mal za knjige, ker če se bom zdejle napokala, lahk grem še sam kavč likat. Sicer sem bila pridna in sem se že dopoldan 3 urce učila...pol sva šla z mojim še na kratek sprehod, ker je tak lepi sonček zunaj, pa cote sem dala prat, jih bo treba še obesit, pa če bo kej volje, bom proti večeru še cunje likala. Madonca, mam kr energije zadnje čase....se vidi, da se bliža dan d.
Po čaj se mi pa verjetn ne bo dalo it, bom prestavila na jutri ali pa nedeljo.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
25.1.2008 16:17:44   
ella79
mlavla user posted image user posted image za opravljen izpit. Jaz sem pa takoj zaspala, sam ulegla sem se user posted image user posted image user posted image zdej grem pa hitr vn en krog peš naredit, k je ravno še/že sonček user posted image potem pa kosilo 

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
25.1.2008 16:25:46   
mlavla
kje pa ste vse danes? a še zadnje današnje sončne žarke lovite?
no jst zdele spet packam v kuhinji...mož namreč prihaja domov..pa mu grejem kosilo oz. še pire moram naredit...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
25.1.2008 17:10:30   
bamby
mlavla, čestitke za opravljen izpit user posted image

Pri nas tudi kuham samo še enostavne jedi, tako da vse v en lonec zmečem user posted image . Meni se enostavno ne da več pacat. Ponavadi so to največkrat kar enolončnice (zelje, repa, ješprenj, pasulj, mineštre, fižolovke... makaroni, rižote....danes pečena piščančja stegna, zraven sem pa še krompir v krhljih dala kar zraven kuhat). Sem rekla mojemu user posted image  včeraj, da daens pa moram nekaj mesa spečt, ker že cel teden same čorbe jemo user posted image user posted image user posted image . Edino v nedeljo se še vedno potrudim, da naredim juhico, spečem meso in prilogi iz zelenjave in krompirja (njoki, testenine, žlikrofi, riž...) + solata.

meti in dolenjka, jaz vaju občudujem,da še vedno zmoreta hodit v šoping. Zame je to zdaj že ene 14 dni pravi zalogaj, zato v trgovino pošljem kar moža, ker sama nisem več zmožna iti. Pravkar se je odpravil po nakupih, jaz pa na RR čekirat, če je kaj novega user posted image .

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
25.1.2008 17:24:29   
jencili
Hehe, Bamby, tud moj se je ravnokar odpravil v štacuno, ker sama niti ne morem niti ne smem več hodit okoli.user posted image user posted image

Sem pa ena tistih, ki so ji tudi kuhati prepovedali, tko da zame lepo skrbi vsak dan od fanta babi, ki pridno kuha še zame, ker je fant itak v službi in si pol midve delava družbouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
25.1.2008 17:35:00   
misar
evo se cel dan nisem javljala user posted image sem zdaj rabila 1 uro, da sem vse prebrala...čvekeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja zjutraj sem bila že med zgodnjimi, sem si šla frizuro mal zrihtat, da bom za našega otroka lepa, da se me ne prestraši user posted image user posted image user posted image pol sem prišla okoli desetih domov cela crknjena, čeprav nisem nič konkretnega počelauser posted image user posted image .

sem pa že počas mislila, da bom šla v Rim, saj so me celo noč in tud dopoldne matrali lažni popadki. pol se je pa vse umirilo, sem mal kosilček skuhala...popoldan sem mela pa spet naval energije in sem spucala stanovanje v nulo..posledica...mislim, da moram it mal peglat kavč, ker drugače bo kriza, mi spet trebuh otrdeva.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
25.1.2008 18:09:53   
Februarka08
No, punce kje ste?user posted image Men je toooooooook dolgčas... Kaj naj še delam? Tv se mi ne da skoz gledat, po netu sem že tud vse pomoje zbrskala, mojga itak ni gor, bohved kdaj pride šele.... Križanke bom šla spet reševat, kaj nej pauser posted image ... Prej grem pa še mal v torbo za v P zmetat... Mi še zame stvari manjkajo, pa glih zdele mam cajt...Sam to še nič ne pomen, ker ne mislim še nikamor!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
25.1.2008 18:23:38   
pina-1
uhh tu pri nas dogaja...kar dve novi mamici imamo Lancy in zoja čestitke ob rojstvu vajinih zakladovuser posted image user posted image user posted image

jaz sem pa jezna kotuser posted image  zmantrana kot pes in vse me boli... Danes sem mela pregled. Pa sem šla bolj zgodi od doma. Sem šla po blago za rjuhce za v košarco, pols em šla s kolegico na kavo pa še na kosilce... POls em bla pa že naročena pri G. Si lahko predstavljate, da  sem bila naročena ob 13:40, prišla sem na vrsto ob 16:00user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
skratka naše dete za enkrat zgleda OK. Smo pogledale z UZ ali ima dovolj plodovnice in kako bije srček.Moji kg tudi. Sem še vedno na 83 kg kar pomeni + 10 kguser posted image user posted image user posted image  
Imam pa naslednji teden v sredo CTG in UZ. Pravi, da moramo kontrolirati rast, glede na to da imam cuker in da je toliko večja.  Tako da anandrej za statistiko: 30.01. UZ, CTG in 6.02. pregled. V ponedeljek moram še v laboratorij zaradi železa.

NO to je na kratko opis vsega mojega popoldneva.

Suzi tale receptek pa kar dobro zgleda. Ga moram sporbat.

dolenkja in Meti vidve sta tudi kar pridni, da tako šopingirata. JAz sem čisto na koncu z močmi.

Sedaj grem malo na posteljo ker me spodaj vse preveč boli in to ni najboljši znak.

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 25.1.2008 18:35:47 >

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
25.1.2008 18:27:17   
pina-1
srečka nosečka, kako je cortkana tvoja Lana.. Joj jaz bi tudi že stiskala k meni mojo štručko, čeprav si ne znam predstavljati kako bo ko bom imela doma dva škratka

februarka tvoj bauhi je tudi lep. Tudi moj je sedaj po obsegu isti. Že nekaj časa meri 108 cm, samo kar onkretno nižji je.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
25.1.2008 18:33:47   
Mateja81
Evo še mene malo naokoli

Sem bila danes na pregledu pri G me je skor malo prestrašil ker je rekel da imam nekam mali trebuh in pol je kr neke meritve user posted image delal ampak je rekel da je vse OK. No naš škrat ima nekje 2700 gr tak da je menda vse vredu je v mejah normale. Sicer sem imela danes tudi prvič CTG in tudi ta je menda OK ker bi me sicer najbrž kaj opozoril?? Al ne?

Včeraj sem bila prvič na akupunkturi pri dr. Ocvirkovi v Celju in preživelauser posted image . Malo heca ampak  kot že rečeno-škodit ne more.
Jutri pa grem na bratov maturantski plesuser posted image user posted image user posted image komaj čakam da se (najbrž še zadnjič pred Rimom) orng naplešem. Aja pa dete se mi je že malo spustilo tak da upam da ne bom šla iz plesa kr v porodnišnicouser posted image user posted image user posted image . Vsaj daleč ne bouser posted image

Lp

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
25.1.2008 18:38:03   
Mateja81
Aja pa še tole naslednji pregled 4.februar in čestitke novopečenima mamicamauser posted image user posted image .
Jaz bi tudi kr šla....rodit.....vse me tiščiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
25.1.2008 18:45:48   
mlavla
evo mene sva šla z mojim mal v šoping...po hrano itd. zdej sem pa čist crknjena...ni to več zameuser posted image
najbolj mi je bilo pa smešno, ko mi je prodajalka na blagajni rekla, če imam maja rok..pol jo pa jst debelo pogledam in rečem ne čez tri tedne..no pol je pa njej ratal mal bed...ma men se zdi, da mi bo trebuh ravnokar razgnalo..pa mi to prijavi...halouser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
25.1.2008 18:47:13   
kati kati
Mateja-a hodiš dr.Ocvirkovi na akupunturo?

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
25.1.2008 18:55:48   
Mateja81
Ja Katja.....Sem že par dni nazaj mislila da si šla rodit te ni blo nič gori....user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
25.1.2008 19:00:06   
Janey
hei
že pijem malinove liste...ni niti tako slabuser posted image user posted image
punce kako je akupunktura??
anandrej nalsednji pregle 30.1.
Kaj pa danes ko se mi je ena sestra na hodniku na pregledu zaltela v trebuh..fejst, pa je kr naprej šla, niti pardon ni rekla. Pa je vidla da same nosečnice tam stojimo. Pač ok, sej ni nič, samo da se meni to zgodi, pa jaz se 5 min opravičujem...jaz sem malo občutljiva na trebušča ene so pa ful, pa kar je prav. Mislim ej...nobenega odnosauser posted image user posted image sej ne rabi na kolena pred mano, samo pardon sem pričakovala, je to preveč jebentiuser posted image user posted image user posted image

večerjica je že v bušiju, zdaj pa malo vse šriti v luftuser posted image user posted image

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
25.1.2008 19:07:23   
Mateja81
O Janey vidim da imava enaki "oblogi" (kak se že sploh reče temuuser posted image ) za okoli kinderpetauser posted image . Drugače pa sem ugotovila da sem kupila  Ikei tak velik kovter za dojenčka da ga morem dat na pol da pride v kinderpet. Se vidi da sem mal blonduser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
25.1.2008 19:09:23   
Suzi*
Uh, sem hin. user posted image user posted image  mali me je spet čist znerviral s svojo trmo in sitnarjenje, na koncu se je celo v hlače polulal, ker se iz trme ni hotel slečt in it na kahlo. user posted image  

Sem pa pol skuhala kosilce; široke rezance z drobtincami in puranove zrezke v eni omakci. Moj je glih samo za kosilo prišel domov, pa pecivo sem mu narezala in je šel na vaje. Po vajah pa časti za RD. Tako da sem nocoj spet sama. user posted image user posted image  Jutri sem mu že obljubila, da ga ob osmih pokonci ruknem, pa v kakršnemkoli stanju bo. user posted image  
Dneva še ni konc, jaz pa bi šla kar spat. Ampak mi mali ves čas nekej lajna pa 20x eno in isto pove in vpraša, danes res nimam več energije za poslušat ga. Zdele se bom še potrudla zadnjo energijo porabit za spat ga dat, pol pa ugasnem vse receptorje za danes, ker bo jutri spet naporen dan...kosilo skuhat za moje in njegove, zvečer gremo pa mal ven na večerjo in RD mojga proslavit.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
25.1.2008 19:49:32   
Janey
Žalostna user posted image user posted image sma se spet nekaj nategovala gor in dol...za brezveze in pol sem se naredla da spim..pa je šel na biljard..vsaj upamuser posted image sitna sem že ko user posted image , res komaj čakam da grem rodit..ker mam vsega pun k***

vsaj tukaj lahko kaj napišem, da malo ven spravim..težko je...sem malo iz mesta, pa bi se morala za vsako kavo, za vsak čvek vozit v mesto. Sem se tut marsikomu ne da vozit. In jaz sovražim kadar sem sama doma. In si nimam kaj za počet. Knjige sem vse prebrala, pospravlat se mi itak ne da, od tv mam že kockaste očke..
Potem bom mela vsaj user posted image user posted image user posted image user posted image . EN ČIK BI. Bi prav pasal malo. Da se pomirim. Ko sem kaj nervozna bi skadila čelo škatlo če bi jo imela. Pa je hvala bogu nimam, ampak ne morem verjet da se mi po tolkem času še vedo zlušta.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
25.1.2008 19:52:39   
mami28
Dober večer souser posted image !

Čestitke vsem novim mamicam, mlavli za narejen izpit in vsem za dobre preglede..... Pa še kej bi se našlo, če bi jaz bolj skrbno prebirala vaše čvekanje, ne pa sam na hitro preletela. Na vidiku so spremembe user posted image , danes se namreč uradno začne moja porodniška user posted image in s tem, upam, tudi kaj več časa. Čeprav jutri dopoldne še neki delam, potem drug teden še kak dan, potem imamo neko snemanje, pa tekmovanje.... No ja, upam, da me naša bebika kej ne preseneti. Počutje je pa čudovito. Trebuh me še ne ovira, spim še vedno lahko, z otekanjem tud nimam težav.... Tako da se nimam kaj pritoževat user posted image

Sem bila pa danes na obisku pri znancih, ki imajo mesec dni staro Niko. Sma z njeno mamico klepetale skoraj tri ure, vmes sem pestovala Niko in si poskušala zapomnit čim več informacij in napotkov, ki jih bom potrebovala. Je blo prav zanimivo in luštno.

Mejte se! Pa prespano noč vam želim!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
25.1.2008 20:02:15   
bamby
suzi, user posted image user posted image  za boljšo voljo.  Bo jutri tudi tamali bojše volje boš videl. Te pa čisto razumam, kako je, ko zmanjka energije, otrok pa trmari user posted image .
Si pa več kot dobra, da boš zmogla jutri celo četo obiskov prepedenat in jim streči..... in zvečer še iti ven na večerjo..... Jaz bi že kdaj padla dol. Upam,da ti ne boš in da spelješ vse do konca.

janey, tista sestra pa tudine pozna bontona olike user posted image user posted image user posted image . Ko bi ženščina vsaj en zahen dala, pa nič user posted image . Da bi jo koklja brcnila v tazadnjo, da bi skočila v največji prepad user posted image user posted image user posted image .

mami, a ti si pa vse do sedaj še delala v službi user posted image . Dobra si ti! Še dobro, da se tako fajn počutiš, drugače verjeno ne bi zmogla. Le tako naprej se drži!!!

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
25.1.2008 20:14:59   
MetiLu
Čer user posted image  jest sem še kar sama, moj bo očitno spet mogu šiht podaljšat user posted image  Sem se pa narežala sama seb prejle, cel dan sem preživela v prepričanju, da je danes četrtek user posted image  Me je moja Ninči klicala, če me pride že dones pobarvat,pa sem rekla, da bi rajši v soboto, pol pa ona men: no, se pa jutri vidiva. Jest pa: kako jutri user posted image  ... v glavnem, čist sem zmedena user posted image  user posted image  user posted image

Dolenjka, jest sem probala hlače in spalno srajčko in je oboje user posted image  Bi si šla še kar po temno modro trenirko user posted image  Sicer pa tale šoping ni več to, kar je bil. Sva dones ugotovile, da več kot eno urco ne bo šlo, v eni uri pa tko nič ne narediš (če štejem še vožnjo do LJ zraven). No, pa sej zdej bomo šle počas rodit in bo šoping šele spomladi... user posted image  user posted image  ... user posted image  user posted image  user posted image  Sej bom zdržala user posted image  

Jutri je pralni dan, mam že tri stroje v vrsti pripravljene... Moje barvanje z varekino je pa delno uspelo, ena majica kamelje barve je ratala ful šponska oranžna user posted image user posted image , pajkice so pa tud fajn barve, samo fleki pa niso šli stran user posted image  ... ah, za doma bodo ok user posted image

Sem se pa tko nabasala riževga narastka, samo za večerjo bo pa še en kos padu user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?