|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
24.1.2008 21:38:11   
tinkatonka
A mogoče katera ve kako si naštimam MSN messenger

Ko sem živela še pri starših sem se na Messenger prijavljala z gmail naslovom, zdaj sem si pa dol pobrala messenger z neta, pa lahko kao samo s hotmail naslovom grem gor. kr neki. Pojma nimam kje ga biksnem. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
24.1.2008 21:41:31   
Bonnie_RR
Čer!user posted image

Kako smo kaj?

Mi smo ok. Jutri imava sistematskega in cepljenje (nekaj mu iz nosa teče, bomo videli, kako bo...), me že res zanima, kako kaj napredujemo...user posted image

Danes sva bila na sprehodu s "sosedo" (sva ugotovili, da je med nami samo en hribček in nekaj drevesuser posted image ), s katero sva se "spoznali" prek RR-ja. Smo bili zunaj dobri 2 uri, na koncu že prav premraženi.user posted image Je bil pa Nik danes malo sramežljiv in sem ga morala večji del poti nositi (sem se potem spraševala, zakaj nisva vzela vozička s sebojuser posted image ). Posledično me zdaj bolita križ in desno zapestje.user posted image Upam, da ne bom jutri čist polomljena...user posted image Drugače je bilo pa prav fajn, so fajn družba (mamica z dvema otročkoma in še enim v trebuhuuser posted image ).user posted image

Včeraj smo bili v vrtcu na roditeljskem. So bili otroci prav posrečeni...user posted image Vmes smo malo počvekali, končne izdelke pa smo odnesli domov.
Po besedah vzgojiteljic je Nik v vrtcu priden, lepo in veliko poje, s spanjem ni problema. Včasih je edino malo len pri oblačenju in se pusti malo prosit (doma je ravno kontra - mora vse samuser posted image ), pa vsake toliko ga zamikajo stvari, ki jih imajo drugi, pa se potem lepo zmenijo. user posted image

jer.za... citiranje... Ena možnost je tudi ta, da klikneš ikonco citiraj. user posted image

nuka... Še malo, še malo... pa bo nov user posted image !user posted image user posted image Vidim, da se imate fajn.user posted image Pa lepo praznujte!user posted image

No, zdej bo pa že počasi CSI... Kami, greš na kolo?user posted image

No, uživajte!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 3502
24.1.2008 21:45:00   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

A mogoče katera ve kako si naštimam MSN messenger

Ko sem živela še pri starših sem se na Messenger prijavljala z gmail naslovom, zdaj sem si pa dol pobrala messenger z neta, pa lahko kao samo s hotmail naslovom grem gor. kr neki. Pojma nimam kje ga biksnem. user posted image

Js sm si ga z neta dol potegnila. Sem ga js tud že prej imela, pa me je nakj zafrkavalo pri prijavi in sem se zdaj še enkrat na novo. Sm si pa morala hotmail naredit, ja. Za gmail pa ne vem. Tega js nisem imela/nimam.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 3503
25.1.2008 9:58:09   
jer.za.
Jutro! A je že kar dober dan, saj sem od petih zbujena?

Sta ga male malo sračkale proti jutru, potem pa nisem mogla več zaspati nazaj. Opažam, da odkar sem na dieti in redno vsak dan malo telovadim, imam ful več energije, spat hodim okoli desetih, enajstih-prej ne moremuser posted image , pa tudi precej manj spanja rabim.user posted image user posted image  Tako da zvečer še marsikatero stvar poštimam, ki se mi jo prej ni dalo.

Bonnie_:dobro opravita na pregledu.

Mi smo drugače super. Ta teden, ko je zunaj sonček sta Z+J zunaj po dve, tri ure, in potem zaspita zvečer kot ubite. Jima prav paše tale zrak, pa sonček.

Toliko na hitro, grem še kaj konkretnega naredit.

papa

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
25.1.2008 14:11:31   
tinkatonka
Danes mi je zelo zelo težko. In sem jezna, besna, jokam.....In to vse zaradi te službe. Matr me to prizadane. V dno duše. Da sem "napadena" zato, ker sem mama, ker sem doma ob bolanem otroku, ki me potrebuje. Pa kaj a ljudje res ne zastopijo, da bi dala vse na tem svetu, da moj otrok ne bi bil nikoli bolan in bi bila posledično jaz več v službi. Punce moja šefica je ženska, ki ima otroka (polnoletno hčero) in tega ne razume. In me blati tukaj, češ koliko manjkam. Kot da na bolniški uživam, ker imam bolnega otroka, kot da hodim na izlete,....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3505
25.1.2008 15:01:38   
petra81
Joj, Tinkatonka, sej vem, da je zdej hudo, ampak glej tako, da tisti, ki imajo otroke te razumejo, tisti, pa ki jih nimajo, ne bodo nikoli razumeli!! Sej se bo poleglo vse to!! Ne sekiraj se preveč!! Zmeraj so bili in bodo zlobni jeziki!!

Upam, da je vsaj Anej bolje in da ti ne bo treba prekmalu spet na bolniško, ampak če bo treba, bo pač treba!! Res se ne sekiraj preveč!!

Želim ti čimlepši dan, ko prideš domov! Pa še vikend je pred tabo, tako da glavo gor!!

Pozdravček

Petra

Neposredna povezava do sporočila: 3506
25.1.2008 20:46:48   
tinkatonka
natalia....sem si pogledala slikice Eve Zale in je res že prava damica. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
25.1.2008 21:38:22   
tinkatonka
Škoda da ni nobene za klepet...

Sem šla možu mal družbo delat na kavč, pa gleda en beden film o enih ruskih teroristih (nič po mojem okusu), zdaj pa kruzam tle po RR-ju in zabijam čas, do 23h ko bo spet čas za antibiotik.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3508
25.1.2008 21:40:54   
jer.za.
Tinkatonka,evo jest sm tukej, če si za kakšen čvek!

Neposredna povezava do sporočila: 3509
25.1.2008 21:50:35   
tinkatonka
no evo prosim za eno mnenje...

Glede na to, da je zdele ogromno viroz naokoli ali bi ve hodile na telovadbo z otrokom, kjer je tudi veliko šolarjev? Ali menite, da bi se bilo zdele vsaj doma marca bolje izogniti zaprtim prostorom, kjer je veliko otrok na kupu, če to ni potrebno.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
25.1.2008 21:53:28   
tinkatonka
Sem oddala post, da lahko jer-za že odgovarja nanj user posted image

Kot veste sva z Anejem hodila na telovadbo. 2× sva bila, 2× mi je potem zbolel. No sej ne rečem, da je ravno tam dobil, ampak mi je dalo mislit, da mogoče ravno ni najbolj fino. No pa da ne bo pomote. Telovadba je drugače super!

Viroz v vrctu je ogromno, nekj jih anej že "pozna" in ne zboli za vsako. Mislim, da je bolje, da se v primeru lepega vremena v soboto raje odpravim v park, kjer bi se družil z otroci zunaj na zraku v primeru lepega vremena seveda, kot da ga pošiljam na telovadbo v zaprt prostor, kjer otroci kihajo, kašljajo, saj veste kako je zdaj v tem času.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3511
25.1.2008 21:57:32   
jer.za.
Hoj!

Če mene vprašaš, bi jaz na tvojem mestu raje izkoristila lepo vreme in šla pohajkovat po zraku, kot pa nekam v zaprt prostor med viroze.
Pomojem da mu bo zrak precej bolj koristil, pa ne samo Aneju tudi tebi.

Neposredna povezava do sporočila: 3512
25.1.2008 22:00:30   
jer.za.
Tinkatonka, zaradi službe se pa ne sekiraj preveč, čeprav te razumem da je zelo hudo. Bodi močna, upam da se ti ne bo služba uprla. Če pa ne bo bolje, bi pa mogoče iskala službo drugje(potihem), in če se ti ponudi priložnost da greš drugam, takrat pa poveš šefici ta svoje.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
25.1.2008 22:00:34   
tinkatonka
Če mene vprašaš, bi jaz na tvojem mestu raje izkoristila lepo vreme in šla pohajkovat po zraku, kot pa nekam v zaprt prostor med viroze.

Ma ja. Jaz sem tu tega mnenja. Čeprav na telovadbi sem tud jaz rit razmigala. user posted image . Ravno jutri sem zmenjena z anejevim pradedkom, da gremo na en daljši sprehod. Bomo vidli kok bo Anej za. Upam samo da ga ne bom rabla potem nosit večino poti, ko je zadnjič počela bonnie.

jer.za...kako ste kaj vi? A tvoj mož tud teroriste gleda? user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
25.1.2008 22:02:32   
jer.za.
Mi smo super. Jaz sem prejle eno uro telovadla, moža sem pa poslala na en pir s kolegi. Glede na to da ne vozi on danes bo pomoje kar dolga.

Jutri bom šla pa jaz na Šmarno s kolegico, če bo vse po planu.

Bi se lahko kdaj dobile pa greva skupej? Pa še katera?????

Neposredna povezava do sporočila: 3515
25.1.2008 22:02:55   
natalia
zdravo vidve, sta še tu?

Tinkatonka, hvala, res je velika in pravi cukrček, ma zadnje čase neke finte, da bi se cartala in se potem jaz topim od veselja..user posted image

Glede šefice pa se ne sekiraj, ene pač ne razumejo, da je otrok vedno na prvem mestu, men se taki ljudje smilijo, ker ne premorejo sočutja in razumevanja.Saj bo.

Kar se tiče telovadbe, pa jaz ne bi tvegala. Tudi mi se sedaj izogibamo trgovskih centrov in zaprtih prostorov - se mi zdi brezveze, da bi tvegala, če pa smo lahko na svežem zraku in počnemo vragolije na prostem.

se beremo,papa

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

Neposredna povezava do sporočila: 3516
25.1.2008 22:04:14   
tinkatonka
Če pa ne bo bolje, bi pa mogoče iskala službo drugje(potihem), in če se ti ponudi priložnost da greš drugam, takrat pa poveš šefici ta svoje.

Ah zdaj tud tuhtat ne smem o kaki novi službi. Tu jih bom "izkoristila" še vsaj za 1 porodniško, potem bom pa vidla. Bom mogla potrpet. Me pa take stvari res ganejo do solz, kr ulije se mi. Preveč si ženem k srcu. Ni mi vseeno za Aneja, ni mi vseeno za službo, pa še mislim si, da če bom jaz dobra do vseh bodo tud drugi do mene. Ja drek je tko. Vseeno hvala za tolažilne besede (tudi vama Petra81 in natalia), se že bolje počutim. Možu sploh nisem povedala, ker ponavadi zgubi živce in je tko jezen na ves svet ob takih rečeh, pa ne name da ne bo pomote, ampak na mojo šefico. Pol sem mi pa ne da poslušat še njegovih komentarjev iz jeze.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 25.1.2008 22:05:23 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
25.1.2008 22:04:25   
jer.za.
Natalia, čer. Kako si kaj? Kako služba?

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
25.1.2008 22:08:08   
tinkatonka
Jutri bom šla pa jaz na Šmarno s kolegico, če bo vse po planu.

Bi se lahko kdaj dobile pa greva skupej? Pa še katera?????

Ja jaz mam zlo rada sprehode po naravi. Se moram pohvalit, da imam še iz otroštva narejeno celo slovensko transverzalo.  user posted image  Ampak Šmarna gora mi je pa totalno beden hrib. Sama strmina, kolena grizeš non stop (no vsaj una iz Tacna je taka) Je že kakšen Jakob lepši ali pa tam proti Ljubelju ena planina, sam se zdele ne spomnim kako se ji reče. Midva sva dobila za novo leto knjigo Kekčevi izleti, pa bi mogla tam mal pogledat kakšne  "otroške" izlete, zdaj ko sem že iz forme. user posted image  

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
25.1.2008 22:10:52   
jer.za.
Tu jih bom "izkoristila" še vsaj za 1 porodniško, potem bom pa vidla.

Tako se dela puncauser posted image user posted image user posted image . Tudi jaz imam take plane. Če mi konec leta podaljšajo pogodbo, bom zanosila že naslednji mesecuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3520
25.1.2008 22:11:22   
tinkatonka
Kar se tiče telovadbe, pa jaz ne bi tvegala. Tudi mi se sedaj izogibamo trgovskih centrov in zaprtih prostorov - se mi zdi brezveze, da bi tvegala, če pa smo lahko na svežem zraku in počnemo vragolije na prostem.

No evo, take besede v stilu "ja Tina prov maš" rabim. user posted image user posted image  

Sej sem  bistvu bla že odločena, da ga ne peljem več, sam sem še mal cincala. No zdaj ko vidim tudi po vaših besedah da prov razmišljamo, pa bom res vseeno se malo izogibala teh zaprtih prostorov in mogoče se tako izognem še kakšni ekstra bolniški.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
25.1.2008 22:12:02   
tinkatonka
Če mi konec leta podaljšajo pogodbo, bom zanosila že naslednji mesec .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
25.1.2008 22:12:55   
jer.za.
Ampak Šmarna gora mi je pa totalno beden hrib. Sama strmina, kolena grizeš non stop (no vsaj una iz Tacna je taka

Jest grem gor iz Pirnč, tm je mal bolš-no tolk bolš da tudi Zala pride sama gor.

A mislš pri Ljubelju tist k je smučišče?

Neposredna povezava do sporočila: 3523
25.1.2008 22:16:01   
tinkatonka
Punce evo še mal pomoči prosim.

Včeraj sem na forumu "Vzgoja" napisala problem s katerim se soočamo trenutno, no natalia je že odgovorila, mogoče še kak nasvet... user posted image  

Grizem, tepem in se režim.....to je od včeraj naprej  opis mojega skoraj dvoletnega sina...

Sej vem da je najbrž spet samo faza, ampak bi rada čimbolj "vzgojno" prešla to, da ne bi bilo kasneje problemov.

Vglavnem zadeva je taka, da te iz čiste zabave vgrizne, uščipne, udari in se pri tem reži in ko ga želiš ujet, in mu na miren način razložit, da to ni ok, pa da je mami žalostna, ker jo boli, pa da jaz tud njega ne grizem, češ zakaj potem on mene - on pa beži od mene in je to še dodatna zabava zanj. Odignorirat ga ne morem, ker želim, da ve, da to kar počne dela narobe. Kazen pri nas - edina ki vže - je stanje v kotu, ampak se zdaj po novem kar sam notr postavi in te gleda, ter se ti reži. Vem da preizkuša meje, ampak grizt in tepst mu pa res ne pustim, in bolj ko mu dopovedujem, da bo mami vedno jezna, če bo to delal, bolj on grize. Danes me je ugriznil tud v joško, čist mimogrede, ko sem se branila pred njegovimi usti on zadane slučajne joško, sem vse zvezde nad bajto preštela.

Naj povem, da je drugače Anej zelo živahen, nasmejan fantiček, se zna pocrklati, v vrtcu ni problemov ne s trmo, ne s pretepi.

Tiste, ki ste imele podobne težave, kako ste se spopadle s tem???

Dobr da vas imam. Danes je še moja mama rekla,da naj se na RR-ju mal izpovem pa bo bolje (ko sem bila potrta zaradi službe).

user posted image user posted image  za vse vas.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
25.1.2008 22:17:01   
jer.za.
Mi gremo drugače radi tudi na Šmarjetno, za Jošta pa še zbiramo pogumuser posted image user posted image .

Zdele pa poslušam eno ful lepo pesem-od Turbo Angelsov-Zamrznil je čas. Jo mam kar na repeat, mi je res lepa pesem, zraven pa še mal slikce gledam izpred šestih let nazaj.  Sem ravno ugotovila, da se počasi bliža najina šesta obletnica kar sva z dragim skupaj(27.2.), pa četrta obletnica poroke(14.2.)
Kako gre čas hitro naokoli.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......