tinkatonka
|
HOJ! Evan...tudi mi ti zelimo cim hitrejse okrevanje. Te adeno viroze znajo bit res izčrpljajoče. Kako smo mi...že bolje, vročine manj (okrog 37,5), kašlja grdo, tečen je pa na kubik. Sploh nimam več idej kaj naj počneva. Pa riševa, bereva knigice, luknjava z luknjačem, štemplava, se skrivava, žgačkava, s kockami in avtočki se sploh igrat noče. TV-ja ne mara gledat dlje kot 1 minuto, ko se crkla v naročju. Sam sebi je napoto in ful ful tečen. Če se vležem zraven njega me natepe, ugrizne, grem stran joka Vglavnem muka od muke. Ampak zaenkrat še "mirno" prenašam, ker vem da se ne počuti dobro. Da ne govorim o tem, da nič ne spim, mož se pa vsako jutro zbudi naspan in potem bi on še pa ne vem kaj vse z mano počel, jaz pa komaj čakam da je ura za antibiotike in da lahko nato vsaj malo zatisnem oči, dokler se Anej spet ne zbudi. Spet malo namaha zraven, da moraš prov gledat, da ne dobiš kakšne čelne, se odmakneš spet tuli, prideš nazaj se stisne k tebi in ves srečen,da se tišči zaspi za naslednje pol ure. Ma groza res. In sem še jaz vedno bolj tečna, ker sem res utrujena. In namesto, da bi zdele spala ko on spi, ja visim tuki na netu in pregledujem ponudbo cunj, ker moj otrok nima nič več za oblečt, ker raste kot konoplja, denar pa odteka kot voda in mu še novih cunj za sproti ne uspem kupit. Matr sem penasta zdele. In vse trenrike, ki jih obleče so mu prekratke in vse majčke v rokavih prav tako, pa to kr čez noč. Sam še kap me bo da bo zdaj itsočasno še čevlje prerastel. Da ne govorim o tem,da ima dvoje čevljčke pa si gospod izmišljuje katere bo imel obute in enih ni imel niti 2× obutih, pa ne me vprašat zakaj, očitno mu niso všeč ali pa so res neudobne. Uf najbolj da neham, ker sem jezna, utrujena, tečna,.... držte pesti, da bo Anej hitro bolje, jaz pa držim pesti, da vaši otročki ne zbolijo. Lp Tina