|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 2.del
25.1.2008 10:03:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Ma me je razp.... tole in si ne morem kaj. Odslej sem anonimna tudi jazuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Treba je sprejemati vse komentarje. user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
25.1.2008 10:16:20   
špelin@
TamaraJ, naredila si vse, kar si v dani situaciji lahko. Zdaj pusti, da se zase postavijo tiste, ki se v tej situaciji nahajajo. Me jih lahko le podpiramo.

Upam, da se bo katera le pogumno javila - kljub virtualnim klofutam, zmerjanjem, obsojanju in poniževanju, celo privoščljivosti. Nikoli niso stvari strogo črno-bele.

Vsak mora sam pri sebi razčistiti, kako mu bo kaj v življenju zneslo, je pa tako, da se človeku "zafržmaga", ko vidi, kako se razsipava z denarjem v smislu "nek se vidi razkoš" med predsedovanje EU, po drugi strani pa "razsipalci" glasno kričijo: "Kako si drzne imeti otroka nekdo, ki ni finančno stabilen." user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
25.1.2008 10:18:52   
suzy85
Dobro jutro oz. že dober dan!

Tudi jaz sem danes bolj pozno vstala, čeprav sem bila že ob šestih pokonci, ko se je moj user posted image odpravljal na smučanje na Krvavec. Je verjetno tud user posted image ugotovila, da je šel, ker je ravno takrat začela ful brcat! Brca pa vsepovsod. Malo spodaj, pa malo zgoraj, pol že levo, pa spet desno... Bi lahk že stave pobirala, kje bo nasledjič brca. Brca tudi že nad popkom, tako da imam na trenutke tudi jaz težave z želodcem.

Kaja08 kakšna 2 tedna nazaj sem dobila krč v desno nogo in od takrat dalje pijem šumeče magnezijeve tablete. Pa mi pomagajo. Sem včeraj pozabla spit, pa sem že mela težave ponoči!

narava tole nosečniško mizo bi si pa še jaz nabavla, če bi jih delali! user posted image

TamaraJ upam, da si čimprej pozdraviš oči in da ne bo šlo na slabše. Moj user posted image ma keratokonus in mora tudi iti v Lj na očesno kliniko na pregled. Upam, da se bo dalo pozdravit!

kodrana user posted image za voziček!

Mi2 sva se ravno včeraj popldne zapeljala v Lj po previjalno mizo in mi je ful všeč! Na previjalni podlagi je prostora za 2 user posted image , tako da ne bo problema s prostorom! Sva jo spravla v Leona, čeprav mi še zdaj ni povsem jasno kako! user posted image Samo da je doma!

Šibam za knjige, ker se približuje izpit!

Lep dan vsem!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
25.1.2008 10:28:15   
jana81
suzy...kak si ti pridna..ob 10h zjutraj že za knjige?
daj mi malo te volje prosim.

tamaraJ ne se sekirat za te anonimne, očitno nimajo dovolj jaza da se razkrijejo,torej tud vredne niso kej velik. Jaz pravim, če maš kaj za povedat povej to v obraz brez prikrivanja in potem sprejmi kritiko če te popljuvajo.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
25.1.2008 10:29:03   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Ma me je razp.... tole in si ne morem kaj. Odslej sem anonimna tudi jazuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Treba je sprejemati vse komentarje. user posted image

Ja, itak... ampak sej zato sem podala link do osnovne teme... No, never mind... Jaz sem odslej sam nosečka na majčicah and that's it. Bom pridna. Ja, kot je rekla spelin@: zdaj naj se pa zase potegnejo še tiste, ki v takšni situaciji so. Jaz bom pridna in ne bom več pametovala. Obljubim, obljubimuser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
25.1.2008 10:29:26   
80kaja
živjo punce....
najprej vsem skupaj en lep začetek vikenda,ki bo kmalu tukaj...in povrhu vsega še s sončkom obarvan:-)
moj UZ 3d pri dr.Strahovi je bil ok....jaz sem uživala in kar solzica mi je pritekla,ko sem slišala srček in,da je vse ok....
prijavljam se k vam na srečanje 16.2....prav veselim se spoznati te obrazke s katerimi se tako pridno družim že od septembra....punce od začetka septembra lanskega leta!!! ful fajn,kajne....
tole,da se tiste,ki smo iz lj. dobimo na dolgem mostu mi tudi ustreza....
torej, grem še jaz po kofetek in se beremo....
vse dobro vam želi
kaja

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
25.1.2008 10:32:25   
TamaraJ
80kaja...super, da si uživala! Zdej bo pa še mene začel tale 3D mikatuser posted image . A imaš kakšno možnost, da daš slikico gor?

Ja, srečanja se pa tudi jaz zelo veselim. Upam, da bo udečežba čimvečja

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
25.1.2008 10:51:40   
80kaja
tamara...žal slikce ne morem dati gor,saj sem v službi in tukaj nimam fotkcic oz.cd-ja...drgač pa ja, se po eni strani kar splača it...ma tole,ko vidiš prav ušeska,usteca,...pa ko zazeha...stegne rokice proti tebi...ma noro...saj sem razmišljala veš...pa kaj hudiča mi bo to...ampak dati npr.tale cd...svojemu otroku npr.za 18rd pa mora biti tud fajn filing...vsaj zame bi bilo.... drgač pa itak,samo da je vse ok.....
kaja

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
25.1.2008 10:57:49   
TamaraJ
Joj, si predstavljam, kakšni so občutki... A je katera šla na 4D? Kako izgleda?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
25.1.2008 11:12:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: 80kaja
svojemu otroku npr.za 18rd pa mora biti tud fajn filing...vsaj zame bi bilo....

O, tudi pred 18. rojstnim dnevom že pride v poštev user posted image  Jaz imam izpred devetih let še posnetke klasičnih UZ-jev (2D) na videokaseti in je velika pika izredno navdušena nad opazovanjem sebe kot trebušnega podnajemnika user posted image  Moja takratna G je čisto vsak UZ pregled od začetka do konca snemala in imam veliko gradiva user posted image

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
25.1.2008 11:18:42   
čbela
pozdravljeneuser posted image
tudi jaz sem ampak med junijkami (8.06.)ne me kregat kaj delam pri vas....

ker ste že vse imele morfo ....in ste zvedele spol....me zanima če se je kateri zgodilo da je bila pri ns pri dr. Pušenjaku in je bil spol drugačen kot pri nuhalni pri svojem dr.?

hvala

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
25.1.2008 11:25:05   
Skye
Ojla user posted image

Uh kako fajn, da ste končno določile termin našega srečanja user posted image user posted image  Jaz se strinjam z 16.02.2008, samo še za lokacijo se moramo dogovoritiuser posted image

80kaja a ni fajn na 3D gledati naše male user posted image ...jaz sem bila totalno navdušena....no meni je naredil tud 4D UZ. Punce res vsem priporočamuser posted image user posted image

Soncnica Sanda ti počivaj kolikor se le da...mislim, pa da ne bo nič hudega če si tu in tam privoščiš kratek sprehod.

Edinaos pekoč občutek pri uriniranju res lahko nakazuje kakšen urinoinfekt, zato le pokliči G. Upam zate, da ne bo nil hujšegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Naty kaj sem to prebrala o tvojih bolečinah user posted image ........zgleda da počasi res prihajamo v obdobje, ko so naši user posted image  že tko veliki, da nam bodo začeli povzročati raznovrstne preglavice. Lepo slišati, da se je bolečina umirilauser posted image

TamaraJ ne se obremenjevati z komentarji raznih anonimnih uporabnic...ni vredno. Sploh pa zakaj so anonimni...a ne stojijo za besedami, ki jih izrečejo...očitno ne, da potrebujejo krinkouser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
25.1.2008 11:25:21   
StBarbara
dobro jutro user posted image

v katerem tednu pa je "najbolj" it na 3D? Zdej ste me kr neki narajcale, da bi še jaz šla user posted image

Drugače pa sem danes ponoči že imela krče v nogah, zanimivo, da so se mi pojavili v istem tednu, kot pri prvi nosečnosti.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
25.1.2008 11:28:01   
valentina2006
80kaja: user posted image  za pregled... Lepo, da si uživala...tud men so na MORFO pritekle solzice...

To, da pa maš vse skup na CD-ju je pa itak zakon in full lep spomin za vse življenje, zate, user posted image  in user posted image ...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
25.1.2008 11:34:58   
Estrella*
čbela: jaz sem bila pri Pušenjaku na NS in mi je rekel, da je verjetno user posted image . Na morfo se sicer ni pokazala, je pa rekekel glede na neko razmerje???, da je verjetno user posted image .
Sem pa brala na forumu, da se je tudi Puško zmotiluser posted image

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
25.1.2008 11:36:53   
Estrella*
StBarbara: med 25-30 tednom. Baje, da je ideala 25 in 26 teden.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
25.1.2008 11:40:41   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

80kaja a ni fajn na 3D gledati naše male user posted image ...jaz sem bila totalno navdušena....no meni je naredil tud 4D UZ. Punce res vsem priporočamuser posted image user posted image

no dej nam prosim iz prve roke povej kak zgleda 3D kak pa 4D ...tnx

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
25.1.2008 11:44:12   
Anonimen
 StBarbara: 3D je najbolje delati med 22 in 25 tednom, ker je baje otrok potem že prevelik user posted image , jaz ti predlagam da greš. Jaz grem v torek in že komaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 1018
25.1.2008 11:45:09   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

StBarbara: med 25-30 tednom. Baje, da je ideala 25 in 26 teden.

Thnx user posted image

.... nimam več velik cajta za razmišljat user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
25.1.2008 11:46:20   
StBarbara
A to v Dravlje greste tiste, ki si iz Lj? Kok pa čakaš?

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
25.1.2008 11:52:28   
jana81
Stbarbara men so rekl da se 3D dela med 27.in 30. tednom, zdej pa res ne vem več....jst sem naročena v 27.tednu. Pa tud Puško mi je reku da med 28.in 30.tednom se najbolj vidi, da prej je pa premajhen.Verjetn vsak malo drugače pove.
Jst sem sicer razmišljala da bi šla v Dravlje zarad 4D, pa sem iz Celja, ampak bom ostala kr pri Dobrni.

Neposredna povezava do sporočila: 1021
25.1.2008 11:54:26   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Skye

no dej nam prosim iz prve roke povej kak zgleda 3D kak pa 4D ...tnx

3D - posnamejo  slikce tvojega user posted image
4D - posnamejo filmček ...jaz sem ga dobila - gledaš lahko na TV doma svojega user posted image  kakšne vragolije je ustvarjal na UZ user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
25.1.2008 11:54:33   
StBarbara
Jana81,  kok pa stane 4d?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
25.1.2008 11:55:06   
Anonimen
Estrella: jooj jaz bom v 24 tednu ko bom šla na 3D, upam da bo vseeno naš mišek lepo poziral user posted image user posted image user posted image . Meni je dr. Šelih kamor grem na 3D, rekla da med 22 in 25 tednomuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1024
25.1.2008 11:55:45   
barbaw
Naty user posted image . Super, samo da bolečin ni več. Vse ostalo je še sprejemljivo. Kar se službe in bolniške tiče, pa se strinjam s tabo. Zakaj obstajajo taki nerazumevajoči ljudje. user posted image  Kaj mislijo, da nam bo dolgčas??? Jaz tudi ne grem več nikoli v službo ko dobim bolniško. Osel gre samo enkrat na led. user posted image  Vsaj kličejo me ne več, kako se to naredi in kako ono. user posted image  Sploh ne vem kdaj sem se nazadnje s kakšno sodelavko slišala. Očitno me ne pogrešajo. Poklicala jih bom ko bom rodila, to pa je tud vse. user posted image  Aja, pa javit moram, če mi podaljšajo bolniško. Na koncu tako ali tako večina pozabi na nas. Mi glih dol visi za to. Važno je, da imam ljudi okrog sebe, drugi pa se gredo lahko slikat.

Špelin@ moj pikec je bil dvakrat v bolnici v roku pol leta in sem vedno hodila v službo. Mi je bilo vedno nerodno it, ker sem se bala, da mi ne bi podaljšali pogodbe. Zdaj če mi jo ali ne. Sem se vstajala zjutraj ob 5.30 da sem šla pred službo v bolnico potem pa takoj iz službe do bolnice (sta oddaljeni pičlih 10 min). Pri njemu sem ostala dokler ni zaspal in naslednji dan isto. Je ful jokal, meni pa srce ni dalo, da bi enoletnika pustila kar tako. Pač sem bil izmozgana do kraja. Pa še delo v skladišču (škatle nosit sem in tja). Še med nosečnostjo sem delala ko mi je že napisala bolniško, ampak so bile bolečine prehude in sem rekla kljub slabi volji šefice, da ne morem. Pa me je grdo gledala, vsakič ko jo pokličem ali vidim mi zbuja slabo vest. Zakaj že user posted image  Bi tvojega šefa tudi morali malo user posted image mojo pa kaj drugega.

TamaraJ mene tudi anonimni razkurijo ko user posted image . Ne vem sicer kakšen prispevek naj bi bil na preverjeno. Moja situacija je izpred treh let, tako da ne vem, če bi kaj lahko pripomogla. Drugače takoj pomagam, seveda anonimno, ker ne morem verjet kako so ljudje ....

O razmetavanju denarja pa sploh boljše da ne debatiramo. Po vrhu vseh .... imamo zdaj enega pilota na vojaško letalo/helikopter. Zakaj??? A mi to sploh potrebujemo. Če bi kdo hotel Slovenijo zradirat vrže bombo na nuklearko, pa je konec. Te naše vstopitve v NATO in nakupe vojaške opreme ne bom nikoli razumela. Tako kot ne razumem zakaj imajo najbolj revne države na svetu tone orožja a za jest nimajo. Nabojev glih ne moreš jest, vidla pa tudi nikoli nisem, da bi kdo s puško laufal pa savani in lovil zebro za kosilo. user posted image  Ampak kar je res je res!

Skye si se izgubila? Dolgo te ni bilo na spregled.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.