|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
24.1.2008 14:23:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99

Mi2  bi pa počasi začele z uvajanjem goste hrane... Punce, prosim pomagajte, s čim ste ve začele? Predvidevam, da ste začele z opoldanskim obrokom, ali kako? Jaz sem od starejše že vse pozabla user posted image user posted image .

Jaz sem začela dajati zjutraj jabko npr, pa kosilo korenje pa krompir, pa spet dopoldanska malica, jabka npr...

No, to sem vam pozabila povedati, zdaj je Patrick 4 x na dan samo. Zjutraj sadje, kosilo zelenjava, malica sadje za večerjo pa mleko..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
24.1.2008 14:40:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

No, to sem vam pozabila povedati, zdaj je Patrick 4 x na dan samo. Zjutraj sadje, kosilo zelenjava, malica sadje za večerjo pa mleko..

Samo zvečer dobi mleko? Koliko ga pa potem spije? Ker samo 1x na dan mleko pit se mi zdi premalo za te malčke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1302
24.1.2008 14:43:32   
Anonimen
Ja, drugače mleka zjutraj sploh noče, pa čez dan tudi ne.. Spije ga pa 230 ml...

Gh pa res dosti poje..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1303
24.1.2008 14:51:53   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Glede srečanja:
Dajmo na glasovanje:

TOREK:        ČETRTEK:
Sanek          Sanek
                zvesta
Pupi             Pupi
               Tinispela

Pupi, sorry sem šele zdaj vidla, da si se tudi ti že napisala. Za plac pa jaz kot org. določam pri Marogici, se sproti odločamo ali bomu zunaj ali noteruser posted image user posted image user posted image

Aja pa še ura, naj bo kar tak kot vedno ob 11!!!

Zvesta, vi2 se nam pač pridružita ko bota tam fertika. ne bomo pobegnile, obljubimuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem bolj za četrtek, ker imam rada da imam vse s sabo (voziček...). Če pa ne se bom že potrudila za torek.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
24.1.2008 16:16:48   
madejka

Glede srečanja:
Dajmo na glasovanje:

Sanek          Sanek
               zvesta
Pupi             Pupi
              Tinispela
Madejka    Madejka

Corfu meni se zdijo prikolice mega zadeva!user posted image Mi smo hodli v prikolico v Punat ali v Krk ko sem bila mala in sem uživala sto na uro.user posted image

Rumba sej sem ti že enkrat napisala da ste čisto opasni s temi vašimi dopusti!user posted image Svaka ti čast!

In mi smo dans spali!user posted image Od 21. do 4.45 in potem še do 8.30! Sem tud full bolj naspana!
Zgleda nas je vse matralo tole s stanovanjem pa prehlad pa tako. Zdaj pa lahko spimouser posted image Maj je še edino prehlajen. Kaj naj še nardim poleg fiziološke in pumpice?

Ulla bravo za nočko!user posted image user posted image user posted image

Kapica user posted image Mi smo tud do dans meli take nočke... ubup. Pa minejo!

A_R čestitke Patricku!user posted image Res je priden in zdrav fant!

Jaša čestitke za 1/2 leta!!!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
24.1.2008 17:07:21   
Freycha

Glede srečanja:
Dajmo na glasovanje:

Sanek          Sanek
              zvesta
Pupi             Pupi
             Tinispela
Madejka    Madejka
Freycha

TiniSpela jaz itak pridem pote v torek za plavanje, pa te lahko tudi po srečanju domov odpeljem..... Zvesta a ti v torek ne bi mogla v MB priti? Saj si zdej že čisto zverzirana user posted image  Jaz se bojim, da v četrtek ne bom mogla user posted image

Evo, smučanje je za mano in lahko danes praznujem nov rojstni dan. Če ne bi imela čelade, bi verjetno moje možgane pobirali po smučišču user posted image  Sem imela namreč kar fajn hitrost, ko me je na ledeni ploskvi obrnilo, da sem letela po luftu s hrbtom po hribu navzdol in najprej priletela s telesom na tla, nazadnje pa sem še z glavo s polnim šusom priletela na ledeno ploskvo. Ko sem še drsela po hribu navzdol sem si samo rekla: fak moja glavauser posted image  Si nisem niti upala dati dol čelade, ker je tak počilo, da sem mislila, da sta šli in čelada in glava na pol...... Potem me je pa naenkrat začela boleti glava, pa pritisk v oči in sinuse sem dobila in kar čutila sem, kako mi možgani utripajo....Zdej me glava še vedno boli, pa če se je dotikam imam občutek, da se direkt možganov dotikam user posted image user posted image  Res, če ne bi imela čelade, bi zdele na urgenci ležala - upam, da vsaj živauser posted image  
Punce, če smučate... res, dajte čelade gor, ker to tako hitro pride, da se tudi zavedaš ne. Pa nisem ravno novinec na smučkah....

Zdej bi šla pa samo spat, pa mormo it na en obisk, na katerega se odpravljava že dva tedna.... ampak sem že rekla mojemu, da bomo čisto na kratko, potem grem pa domov počivat... Zdej morm pa nujno en Lekadol vzet, da mi ne odpihne glaveuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
24.1.2008 18:27:02   
SANEK1
Joj, Freycha, av-av-av...user posted image user posted image user posted image
Se ne bi ti vseeno šla malo pokazat na urgencouser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
24.1.2008 18:29:46   
bačko
Freycha upam da ni kaj hujšega!Daj če te bo jutri še bolela glava pojdi raje k zdravniku, da slučajno ne bi imela kakšnega pretresa možganov!Bogica!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
24.1.2008 18:30:41   
bačko
No grem navijat za naše rokometaše.Saj bodo itak izgubili proti Dancem ampak vseeno grem navijat.Si pišemo jutri!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
24.1.2008 18:34:38   
SANEK1
Bačko, misli pozitivnouser posted image user posted image user posted image
Včerja tudi noben ni niti sanjal, da bomo zmagali, zdaj pa mamo celo šanse za polfinaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
24.1.2008 19:44:55   
tinispela
Joj Freycha, pojdi se raje pokazat na urgenco, nikoli ne veš kako je hudo oz. če ti bo ponoči slabo, bolela glava in še kakšen čuden znak ze moraš obvezno pokazat!!!!

Super za torek, potem sva pa zmenjeni. Jaz grem čez vikend v LJ, mogoče do ponedeljka oz. torka. Na plavanje 100% prideva!!!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
24.1.2008 20:05:03   
Anonimen
Ojoj Freycha! user posted image Hvala bogu si jo dobr odnesla!

O bačko, si rokometna fanica!user posted image Škoda, k so zgubli, ampak sem jaz to itak vedla, da bojo. Moj je bil pa optimist in je rekel, da jih bojo naši za dva gola nažgal.user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1312
24.1.2008 20:10:58   
Anonimen
čeruser posted image preživela frizerjauser posted image pa frizer je tud preživuuser posted image mam fajn frizuro zdajuser posted image
sej, neki pisat se mi ne da....mal sem utrujena, bom verjetno kr kmal šla spat, če bo ula spalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
24.1.2008 20:15:15   
Češnca
Maj, Jaša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za polovičko leta!!!

Ulla user posted image user posted image user posted image  za nočko! Kako si zadovoljna s frizuro?

corfu jest tud še čakam tega user posted image  od M! Se napoveduje že skor 1 teden...user posted image

Jest pa najrajš kampiram! Pa v prikolici mi je tud ok (sam sm bla samo 1x). bačko maš prav, kar se hotelov in kuhanja tiče, sam men niso tko fajn... Mam rada svoj urnik. Je pa tud odvisno od hotela. V Dubrovniku mi je blo zakon, recimo.
corfu ful je fensi prikolca!

rumba nism še bla, ampak baje je Korzika zakon! Prijateljica je bla ful navdušena (šli so z avtodomom). Men so tud taki dopusti všeč! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

IZVIRNO SPOROČILO: Miša99

Mi2  bi pa počasi začele z uvajanjem goste hrane... Punce, prosim pomagajte, s čim ste ve začele? Predvidevam, da ste začele z opoldanskim obrokom, ali kako? Jaz sem od starejše že vse pozabla user posted image user posted image .

jaz sem pričela z kuhanim jabolkom, nato korenjem itd...

enako... pol pa krompirček, kolerabico... To je vse do zdej! user posted image

kapica user posted image  kaj naj rečem... saj sama veš - enkrat je bolš, drugič pa mal slabš... Kako je blo na plavanju?

Tašonka kako ste???

Freycha user posted image  Sam da si cela! Pa mogoče res ne bo blo slabo, če bi se šla mal pokazat... za ziher.

Jest tud rada rokomet gledam!!! Sam zdej ne spremlam kej dost... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
24.1.2008 20:18:02   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

čeruser posted image preživela frizerjauser posted image pa frizer je tud preživuuser posted image mam fajn frizuro zdajuser posted image
sej, neki pisat se mi ne da....mal sem utrujena, bom verjetno kr kmal šla spat, če bo ula spalauser posted image

Dej opiš nam mal to frizurco, no... user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
24.1.2008 20:48:30   
Anonimen
user posted image sj ni kej opisvat....komi postrižena sem, ni nek big dealuser posted image fliknem forko te dniuser posted image mi je pa zlikal lae pa mo je blo groznouser posted image ful sma se narežala no, sam kozlarije sma stresalauser posted image drgač se mi pa ful kravžlajo lasi, čist se jim je utrgalo in ker likanje odpade, me je tko postrigu da dobr izpade....bomo vidl kaj bom sama spesnla s frizurouser posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1316
24.1.2008 20:57:08   
madejka
Ulla koj slikco v bloguser posted image

Hvala za čestitke v Majevem imenu!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
24.1.2008 20:59:40   
SANEK1
Maj in Jaša, še vama vse najbolše za pol letauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
24.1.2008 21:05:34   
pupi
Maj in Jaša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pol svečeke!!!!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
24.1.2008 21:06:23   
Anonimen
Maj in Jaša, vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Uf, Freycha... Samo, da ni kaj hujšega.. Pojdi se pa vseeno pokazat, za slučaj...

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
24.1.2008 21:08:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ulla koj slikco v bloguser posted image

Ja, Ulla, slikicooo user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
24.1.2008 21:08:30   
SANEK1
AR, kaj pa ti? Zakaj se ne vpišeš na seznamuser posted image
Enkrat bi res lahko prišlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
24.1.2008 21:11:21   
madejka
Ja A_R RES bi lahko prišla! user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
24.1.2008 21:12:23   
Anonimen
Sanek, veš, da bi rade volje vas spoznala, a nimam prevoza, kr mama dela, si vzame fraj le, kadar me mora peljati k zdravniku za malega, drugače pa... 

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
24.1.2008 21:18:28   
SANEK1
AR, kje pa si doma? Lahko pridem jaz po tebeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.