|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
24.1.2008 10:27:00   
Anonimen
Mi2  bi pa počasi začele z uvajanjem goste hrane... Punce, prosim pomagajte, s čim ste ve začele? Predvidevam, da ste začele z opoldanskim obrokom, ali kako? Jaz sem od starejše že vse pozabla user posted image user posted image .

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
24.1.2008 10:27:20   
pupi
Najina noč odlična, sma spale do devetih pa še dalje bi verjetno, če me ne bi poštar zbudil, zdaj pa dela neke male gibe na puzzlih.

Aja pa saj se vseeno lahko pri marogici dobim, če bo lepo vreme. Al ni Freycha napisala, da je dovolj prostora not, al pa nisem vredi prebralauser posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
24.1.2008 10:34:13   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Rumba no potem pa bova verjetno jutri prišli v moste če si danes že zmenjena.user posted image user posted image user posted image A velja?

Velja.
Lahko pa prideš danes v Tivoli, Čolnarna. Mi bomo tam okoli od okoli 12-ih dalje. Vabljena!!! Mojo št. imaš, če se odločiš, pridi!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
24.1.2008 10:36:25   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Rumba ne me hecat, z avtom na Korziko, pa šotoruser posted image user posted image user posted image , jaz sem pa res komplikatoruser posted image , kako boste pa to izvedliuser posted image  Prosim razloži mi!!!

user posted image user posted image user posted image
Približno tako, kot smo šli pred dvema letoma na Sardinijo.user posted image
Z avtom na trajekt, pol pa tam od kampa do kampa. Mularija je maksimalno uživala! Premikali smo se na nekaj dno, vedno opoldne po kosilu, da sta v avtu odspala opoldanski del in da smo se potem že previ čes ponono usidrali. Imeli smo se fenomenalno in bomo to sedaj redno ponavljali.
Kaj naj ti še napišem? Vprašaj....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
24.1.2008 10:39:26   
rumba
Aja, corfu, pa mi smo bili celi mesec, tako da se nam ni nič mudilo.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
24.1.2008 10:40:27   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Glede srečanja:
Dajmo na glasovanje:

TOREK:        ČETRTEK:
Sanek          Sanek
                  zvesta

Meni je vseenouser posted image

Tak dolgo že tu čvekam, pa še vedno ne znam prav citirat. Mi kera prosim razloži kak to gre, da daš tisto kar citiraš v beli okviruser posted image user posted image user posted image

Klikneš zgoraj poleg odgovori citiraj.... in pol na dnu napišeš kar želiš....

Pa ajde da probam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
24.1.2008 10:41:40   
SANEK1

Glede srečanja:
Dajmo na glasovanje:

Sanek          Sanek
                 zvesta

Meni je vseenouser posted image

Tak dolgo že tu čvekam, pa še vedno ne znam prav citirat. Mi kera prosim razloži kak to gre, da daš tisto kar citiraš v beli okviruser posted image user posted image user posted image

Klikneš zgoraj poleg odgovori citiraj.... in pol na dnu napišeš kar želiš....

Pa ajde da probam.

Bravo Sanekuser posted image user posted image user posted image

Kak sem tumasta, tak je enostavno, jaz sem pa cele študije iz tega delalauser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
24.1.2008 10:42:03   
pupi
Sanek, ja kje pa sem jaz zaj v tem citiranju zajetauser posted image user posted image user posted image . Daj še 1x, vaja dela mojstrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
24.1.2008 10:46:56   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Glede srečanja:
Dajmo na glasovanje:

Sanek          Sanek
                 zvesta
Pupi             Pupi

Pupi, sorry sem šele zdaj vidla, da si se tudi ti že napisala. Za plac pa jaz kot org. določam pri Marogici, se sproti odločamo ali bomu zunaj ali noteruser posted image user posted image user posted image

Aja pa še ura, naj bo kar tak kot vedno ob 11!!!

Zvesta, vi2 se nam pač pridružita ko bota tam fertika. ne bomo pobegnile, obljubimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
24.1.2008 10:49:41   
pupi
Ja te če bo slučajno v torek nas bote plavalce počakali do 12ih, da se naši Mankoči ohladijouser posted image . Če pa bo zunaj al pa noter pa se bomo sproti zmenle, ne?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
24.1.2008 10:51:02   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Če pa bo zunaj al pa noter pa se bomo sproti zmenle, ne?

Ne vem zakaj sem to še 1x napisala, če si že ti Sanek user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
24.1.2008 10:51:50   
pupi
[

Glede srečanja:
Dajmo na glasovanje:

Sanek          Sanek
                zvesta
Pupi             Pupi

Tak je boljše zdaj, ne?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
24.1.2008 12:36:56   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99

Mi2  bi pa počasi začele z uvajanjem goste hrane... Punce, prosim pomagajte, s čim ste ve začele? Predvidevam, da ste začele z opoldanskim obrokom, ali kako? Jaz sem od starejše že vse pozabla user posted image user posted image .

jaz sem pričela z kuhanim jabolkom, nato korenjem itd...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
24.1.2008 12:52:16   
kapica
Misa, jaz sem dala najprej banano, pa jabolko, pa korencek, tako nekako. Opoldne ja, recimo 2 uri po zizi.
Freycha, men se tud obleka fuuul dopadeuser posted image . Cena more bit verjetno tud postena. Lepo se imejta danesuser posted image .
Smo sli mi prejsnji vikend z plezuhi na Pohorje, kak je bilo cudovito, totalni odklop. Res enkratnouser posted image .
Corfu, za kamp prikolico, kaj pa vem, jaz bi mela prikolico doma parkirano, pa pol vsako leto kam drugam hodla. Ne pa vsako leto na isto. Mi smo bili sedaj recimo ze 3 leta zpored v Porecu, pa sem rekla da zadnjic, ker mi je ze dosadlo. Tako da...user posted image
Ulla, jooj, kak sem vesela da je mala Ula tako lepo spalauser posted image .
Zvesta, podatki za 6mesecev: 69cm in 7910guser posted image .
Nase noci so pa spet porazne in jaz ze gubim zivce in popuser posted image . Ne velja ce pri meni spi, ne velja ce je v posteljci, skoz se zbuja, ma saj ne vem vec kaj naj no. Da ga pustim v posteljci in ga ujckam sem pa tja, ne pali niti slucajno, ker se cist razbudi, pol pa zacne kricat. In je buden v nedogled. Tako da danes ponoci sem ga mela 4krat!!! na joski.

Obupuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
24.1.2008 12:54:39   
kapica
Danes zacneva tudi midva z plavanjem, sem se cel cas tako veselila, zdaj sem pa tak crkjena, da je groza nouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
24.1.2008 12:55:16   
Anonimen
Kapica? so za 5. in 6. mesec pravi podatki ali sem kaj zaštrikala?

15.7. Kapica (10.3.1980) - Dino
rojstvo: 50 cm, 3120 g;

1. mesec: 54 cm, 4500 g
2. mesec: 58 cm, 6000 g
3. mesec: 63 cm, 6400 g
4. mesec: 66 cm, 7100 g

5. mesec: 68 cm, 7800 g
6. mesec: 69 cm, 7910 g 

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
24.1.2008 12:57:02   
Anonimen
Corfu, stroški kamp prikolice so tolikšni (pavšal na sezono), da si za tak denar lahko mega dopust kje privoščite, pa s tem ne mislim jadranske obale.

Eh, nimam več časa, tamala je za fentat zoprna.user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1292
24.1.2008 13:09:12   
corfu
Pred dvema letoma smo bili pavšalisti v Fiesi. Fora je v tem, da se glede na delovni čas mojega moža težko opravimo kam za 10 dni, pa tudi hitro imamo dovolj, radi smo pa vsak vikend na morju npr. petek sobota nedelja ponedeljek, pač ko ima moj vsega dovolj popokamo kufre in šibamo itak pa lahko prikolico vsako leto selimo. Ne morem pa na vsake 14 dni rezervirat apartma ali hotel...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
24.1.2008 13:21:25   
Anonimen
Evo, urin BP, kri tudi... Se moj velikan ni nič jokal, bravo mu user posted image user posted image Res je priden postal..

Zdaj pa tu kriči mamama, kr hoče spat...

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1294
24.1.2008 13:30:08   
kapica
Zvesta, hm, ja, tak se zgodi, ker sem za 5.mesec doma merila. Pa zgleda da nenatancno. Tako da je pri petem mesecu pri kilazi manj verjetno, za 6. mesec so podatki tocni, ker so ga zmerli in zvagali v posvetovalniciuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
24.1.2008 13:34:01   
Anonimen
Aha, v redu... ker se je že zgodilo, da sem jaz kaj pobrkala....

Mene bodo ti zobje ubili.... Moji in bodoči Izakovi... user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1296
24.1.2008 13:36:00   
kapica
Sem pozabila prej rect, da sem mu kupla aventovo flasko, ker iz teh ki jih imam doma ni znal pit. Pa je vceraj spil vec kot 100ml vode, danes pa spet strajka. Ampak vsaj cucelj je boljsi no, ker vceraj mu ej slo super. Ce se potrudi, jao, kak smo ga razvadliuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
24.1.2008 13:37:49   
kapica
Evo, urin BP, kri tudi... Se moj velikan ni nič jokal, bravo mu Res je priden postal..

Hm, tu pri nas pa nic niso jemali, samo navaden pregled, naslednji spet pri 11-ih mesecihuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
24.1.2008 13:39:01   
kapica
Mene bodo ti zobje ubili.... Moji in bodoči Izakovi...

Zvesta, men gre podobno, samo da niso zobje krivi, vsaj po mojem mnenju ne no. Saj, ce prvo leto prezivimo, smo zmagaleuser posted image user posted image . Pol pa spet jovo na novouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
24.1.2008 13:58:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Evo, urin BP, kri tudi... Se moj velikan ni nič jokal, bravo mu Res je priden postal..

Hm, tu pri nas pa nic niso jemali, samo navaden pregled, naslednji spet pri 11-ih mesecihuser posted image .

Aja? Kolikor vem, so naše julijke imele tako.. user posted image Pa pregled pri 9 mesecih... Ja, to je to, ko živiš v tujini user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.