|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
24.1.2008 19:39:17   
pikica_30
http://www.mddsz.gov.si/si/obrazci/#c17011

tukajle je en link za vrsto obrazcev - glejte 3. sklop: "Obrazci za uveljavljanje pravic do družinskih prejemkov"

mogoče bo kateri koristilo.

LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
24.1.2008 19:46:22   
Anonimen
do tega kako se otroku priskrbi davčno številko ipd.??

davčno številko ti pošlje davčna 14 dni po rojstvu, če jo pa prej rabiš jo greš pa lahko na davčno iskat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4652
24.1.2008 19:47:38   
Anonimen
Kaj obstaja kakšen dokument, kjer so zbrane vse informacije, od tega katere obrazce in kam je treba vložiti pred porodom,

Ko dobiš od G potrdilo o tvojem PDP(približno mesec pred porodom) greš s tem paprijem na CSD, kjer ti dajo vse papirje, ki jih potrebuješ. Takrat se tudi odločiš ali boš vzela paket ali denar.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4653
24.1.2008 20:05:00   
lonapo
oj,
pri nam ima tamali fantov priimek pa moje stalno bivališče, pa zaenkrat še nismo imeli nobenih komplikacij. Sicer živimo skupaj, samo fantu se ne ljubi it na občino spremenit stalnega bivališča. Lenoba pač.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
24.1.2008 20:08:38   
Anonimen
Ninny hvala lepa za pojasnila user posted image  Čeprav imam še vedno v glavi (ne vem od kod), da je potrebno en mesec pred nastopom porodniške urejati na CSD (prinesti zadnjih 12 plačilnih list itd.)...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4655
24.1.2008 20:10:03   
Anonimen
Saj imaš prav, samo prej ti  mora tvoj G dat potrdilo katerega neseš na CSD in potem  dobiš tam obrazce za plače.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4656
24.1.2008 20:10:52   
Anonimen
oj,
pri nam ima tamali fantov priimek pa moje stalno bivališče, pa zaenkrat še nismo imeli nobenih komplikacij. Sicer živimo skupaj, samo fantu se ne ljubi it na občino spremenit stalnega bivališča. Lenoba pač.

user posted image

Saj vem, saj vem. Sicer bom jaz tako ali tako morala spreminjati naslov tudi zaradi podjetja itd. ampak kronologija te papirne vojne se mi zdi pa hujša kot pridobivanje gradbenega dovoljenja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4657
24.1.2008 20:11:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

oj,

pri nas je tudi tako, no sedaj bom šla pa jaz končno priimek spremenit, pa moj se bo sem za stalno prijavil- traja ta birokracija, če se poročiš v tujiniuser posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4658
24.1.2008 20:16:54   
Anonimen
Se praviš greš spremenit priimek in posledično še vse bančne kartice, osebno, potni list, itd?

Vsaka čast! Pa poročaj kako je šlo, mene tole čaka aprila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4659
24.1.2008 20:22:53   
Anonimen
Še čakam da dobim uradno preveden poročni list potem me pa čaka vse to. En kup letanja, časa in denarja bo šlo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4660
24.1.2008 20:25:32   
pikica_30
Anja PH, sak sploh ni take panike. Jaz sem se pol leta nazaj poročila in preselila in sem šla samo na UE in dala delat novo osebno (čakaš cca. 1 teden) in vozniško (to dobiš takoj). Potni list še nisem spreminjala, ker pač z osebno lahko grem v večino evrop. držav. Spremembo zdravstvene kartice so mi zrihtali v podjetju, kjer delam (sem jo samo nesla v kadrovsko in potem dobila novo), bančno imam pa še vedno isto, ker so mi na banki rekli, da je brez veze spreminjat, ker mi ta velja še nekaj let. Res pa je, da imam oba priimka (svojega in moževega) in zato ni take panike. Lahko se podpisujem s katerim koli ali z obema in tudi pri dokumentih ni panike npr. pri bančni če imam gor samo svoj priimek, ker mi itak veljata oba. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
24.1.2008 20:47:39   
Anonimen
Dober večer.user posted image

Ve ste že pri papirjih?user posted image  Moja kolegica bo rodila konec marca, pa jih je začela zdaj urejat.user posted image Me bi pa kar že zdaj. Vem samo to, da pri ginekologu dobiš vso potrebnodokumentacijo za urejanje v službi, csd...

Imam eno veselo novico. Gledam popoldan neke smešnice, pa mi je tamal(a) začel(a) brcat. In te brce so bile nekaj posebnega, ker niso to več mehurčki oz. metuljčki. Dam roko gor na trebuh in začutim prave brce.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tolk sem vesela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa hecam dragega, da če bo priden do spanja, da bo čutil nekaj lepega.In mi je rekel prvo, če bo to kakšen poseben seks.user posted image user posted image user posted image Wtf?user posted image

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4662
24.1.2008 20:49:16   
Anonimen
o Didilna superuser posted image to so pa že res tiste ta prave brce, katere bo tvoj dragi tud videl in čutiluser posted image

A si imela dosti čtiva za prebrat?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4663
24.1.2008 20:49:43   
Anonimen
Kmalu se bomo te 8 znebileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4664
24.1.2008 20:52:44   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, kmalu bo konec te 8-ice.user posted image  Nekak mi ni ljuba.

Čtiva pa je res bilo za prebrat za nazaj. Ste kar pridne, tak da si zaslužite eno milko, noter pa kar si vsaka sama želi. Jaz bom kar navadno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4665
24.1.2008 20:52:58   
Anonimen
J6,nevem kako nosečnost si imela?Si imela enojajčne ali dvojajčne dvojčke?Pri enojajčnih brez pregrade je zelo raskirano za drugi plodek,da odmre.Pri meni je bilo bihoriat(upam,da sem se prav izrazila),to pa pomeni,da sta bila dvojajčna in ,da sta imela vsak svojo posteljico in amnijsko votlino.Meni je to moja g tud napisala v materinsko.Bila sem noseča približno tolk kot ti,je pa res,da sem ga v sebi nosla "le" tri dni.Na naslednjem ultrazvoku ga ni bilo več.Pri nekaterih,ki se jim to zgodi je pa lahko celo nosečnost poleg.Za drugega otroka je pa nevarno,če sta slučajno enojajčna in brez pregrade.Moj drugi,ki je ostal se čisto normalno razvija in je za svoje tedne(21 4/7)normalno velik.Odmrl je pa itak tamali plodek(na NS je bil velik približno 44mm),in še mu je srček normalno bil.Zdaj imam kar pogoste ultrazvoke in tudi na vsakem pregledu mi ga naredi.Vjanuarju sem imela dva.Prvega 9.1 in drugega 23.1(MORFO)!Imaš ti slikico od nuhalne?Jaz jo imam in jo hranim za spomin,čeprav se bolj slabo vidi.Ko boš zopet na rr pa mi napiši kako je bilo pri tebi,lahko tud na ZS.Jaz sem se odločla to napisati kar tule javno,ker konec koncev nimam kaj skrivat.Sploh pa ne iščem več vzroka in o tem nočem nič več brati,ampak raje razmišljam o otroku,ki je ostal.Bolečina pa seveda ostane to pa ja.user posted image

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4666
24.1.2008 20:53:40   
Anonimen
Uh, jaz bi pa rajš kaj drugega kot čokolado, ker mi ne diši- žele bonboneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4667
24.1.2008 20:57:45   
Anonimen
Žanka in j6, me smo z vama. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se vama je zgodilo, je res hudo. Vendar optimistično glejta naprej. Čustva so čustva, sčasoma boste pozabile. Samo z enim razlogom, ker bo en otrok jokal v posteljici.user posted image In ta bo še kako crtan.
SS z dvojčki je zelo pogost pojav. Žal mi je , da sta bile med njimi. Ampak tako pač je. Narava naredi naravno selekcijo.

Ninny, potem pa si privošči žele bombone. Jaz jih nimam. Čak, grem jih iskat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4668
24.1.2008 20:59:17   
Anonimen
user posted image

Njami, zdaj se jih pa še meni lušta.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4669
24.1.2008 21:06:38   
Anonimen
Kako pa veš, da imam take najraje?user posted image

Jaz jih tudi nimam nič doma, same čokolade pa piškote, kar mi pa nič ne dišiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4670
24.1.2008 21:07:05   
Anonimen
user posted image   

user posted image   

user posted image

Dvojček22.maj - 21. junij

28.maj 

user posted image
 tancho ('82) 1.user posted image   MORFO: user posted image / +4 kg

30. maj 

user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image    MORFO: user posted image   / +3 kg

31. maj 

user posted image   
Kaja08
('78) 1.user posted image   P 11.2. / MORFO: user posted image  / Ljubljana / +5 kg

1. junij 

user posted image  TamaraJ
('79) 2.user posted image   Postojna / +1 kg 

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image MORFO:  user posted image  / Ljubljana

user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image  

user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image   spol: user posted image / Ljubljana / +7 kg

user posted image   uurska

2. junij 

user posted image  tweetek
1.user posted image MORFO: 25.1. /  P: user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +3 kg

user posted image  cv3rklic4
('79) 1.user posted image    MORFO: 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  spol: user posted image  / + 6 kg

user posted image
  kleopatra28
 3.user posted image  P 13.2. / 3D UZ 21.2. / MORFO: user posted image / Nemčija / +8 kg

user posted image  Žanka
('76) 2.user posted image  MORFO: 23.1. / Celje

3. junij 

user posted image  Marty5
('79) 2.user posted image     MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg

user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  P 14.2. /  NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +5 kg

user posted image   sussy

4. junij 

user posted image
  špelin@
('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg

user posted image   katja_k 2.user posted image    NS: user posted image  

user posted image   Katrin08

5. junij 

user posted image   Cofijana
  1.user posted image      

user posted image  annnna
1. user posted image NS: user posted image   / +5 kg

user posted image  lidijajenko
(84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

user posted image   Tina28
+5 kg

user posted image   Noni 2.user posted image   MORFO 24.1. / spol: user posted image

8. junij 

user posted image  busybee882006
2. user posted image  

user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 

user posted image  Taly
  1.user posted image    NS: user posted image / +6 kg

user posted image  petra13

user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image / + 8 kg 

user posted image    sassy  1 user posted image  + 4 kg

11. junij 

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image   MORFO 29.1. / P 31.1.  / NS: user posted image / Ljubljana / +2 kg

12. junij 

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +7 kg

13. junij  

user posted image  lonapo 
('79) 2. user posted image   MORFO 1.2. / P 21.2. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image MORFO user posted image / +4 kg

14. junij  

user posted image   lory2004

user posted image   Eva2008
('82) (user posted image user posted image )  user posted image  NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij 

user posted image  lunca14
('75) 3. user posted image   MORFO: 5.2. /  NS: user posted image  / Novo mesto / +3 kg

user posted image   rozica984
1.user posted image MORFO 7.2. / spol: user posted image   / -1 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image     MORFO 13.2. / +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image   MORFO: 28.1. / Novo mesto / +5 kg

user posted image   officko 3. user posted image  spol: user posted image

16. junij

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg

user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij

user posted image  *Mojca*
 ('82) 1.user posted image    MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg

user posted image  Shani 
('75) 3. user posted image   Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   MORFO: 5.2. / spol: user posted image  / Postojna / +2 kg

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij

user posted image  croason
  2. user posted image     

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image MORFO 14.2. / NS: user posted image  / Kranj / +4 kg

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2. user posted image   MORFO 5.2. / spol: user posted image  / Ljubljana / +3 kg

user posted image  NajaG

21. junij 

user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image   MORFO 4.2. / spol: user posted image / +4,5 kg

user posted image

Rak22. junij - 22. julij

22. junij 

user posted image
  uvuv ('77) 1. user posted image   MORFO 28.1. / +2,5 kg

user posted image   simdar 1. user posted image   MORFO  6.2.

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij 

user posted image
 slovenka
('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +2,5 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image   +/- 0 kg

26. junij 

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol: user posted image  / Jesenice

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image  

user posted image   jerneja

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   P 23.1.

29. junij 

user posted image
  Mojca78
('78) 3.user posted image P 20.2. / NS: user posted image  /  Ptuj

user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg

user posted image
  ninny MORFO 14.2.  / -3,5 kg

user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

30. junij 

user posted image  
  samantha_ce 

????  

user posted image  čbela
 ('82) 1. user posted image  MORFO 21.1. / NS: user posted image  / +6 kg

user posted image   AB83 1.user posted image

Pregledi v tem tednu:
pati0102  P 23.1.
Žanka MORFO 23.1.

Noni  MORFO 24.1.
willma  P 25.1.
tweetek MORFO 25.1.

Vsak dan malo doplnim, pa mi mogoče še kaj rata.user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Didlina -- 24.1.2008 21:21:35 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4671
24.1.2008 21:08:46   
Anonimen
Vsak dan malo doplnim, pa mi mogoče še kaj rata.

saj vem kaj bi rada, čimprej do 9 prišlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4672
24.1.2008 21:10:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Vsak dan malo doplnim, pa mi mogoče še kaj rata.

saj vem kaj bi rada, čimprej do 9 prišlauser posted image

Ti lumpa ti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4673
24.1.2008 21:12:02   
Anonimen
krivauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4674
24.1.2008 21:15:24   
pikica_30
lumpa gor al pa dol, seznamček je ful lep! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?