aleksandra silvija
|
Jutro, jutro, pravzaprav je zunaj že prav lep dan. NiNNY-hvala za kavo , sem že od kakih 5.30 pokonci, ampak na RR frem, ko gresta otroka v vrtec, šolo. Lunca14-ne bit no užaljena. Saj res preberemo ena od druge kar napišemo, jaz se sploh ne sekiram al je odziv ali ga ni--- meni je fino brati, pa tudi fino napisati, sploh ker sem v bolniški in bi brez RR še bolj . Vsako sporočilo dobrodošlo Lunca14. Če se zdaj spomnim-npr. nisem čestitala Mojci za strokovca, pa za......sorrry, čestitke sedaj , pa še velikooooo bi se našlo. TTeeaa držim pesti za izpit . Alea01-mogoče se ti je res "parkiral" na mehur. Včasih je to odvisno od položaja . Ampak vseeno se potrudi in VEČ pij. Več piješ, ledvica lažje izločajo tekočino in načeloma manj otekaš, pa naj se sliši še tako čudno! Samp pri hrani pazi. Ne jej slanih stvari (krekerji,čipsi, konzervirana hrana, suho meso, salame, siri, umetni dodatki jedem), pa mislim, da bi se moralo poznati. Pa seveda PIT. Pa saj veš . Otekanje NIKAKOR NE pomeni, da če boš manj pila, boš manj otekala. Nasprotno. Tako, vse ste po službah, zaposlene, prebrala sem vas, uaaaaaaaa--res smo pridne v čvekanju in obračanju strani, pa grem pripravit kosilo za mojo pupo, se vrne iz šole že ob 11.30 in bo danes kosilo jedla doma. To je nekaj čisto posebnega--ko sem delala, sem ponjo hodila okoli15.ure in je šla zadnja, predzadnja domov iz svojega razreda . Vsaj 1 dobra stran bolniške. Čeprav bi VELIKO raje normalno delala, hodila na sprehode, po nakupih ali sedaj še bolj po ogledovanjih za in se NE sekirala kaj bo z . KAja08 2-sobna stanovanja gredo za med. Pa saj veš.Pa tudi en čar in vznemirjenje(prijetno) je v selitvi. Ni res? LP
|