|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
24.1.2008 9:23:36   
pf
Arneja glede ketonal injekcije mi je sam rekel že v Ljubljani, ko sem ga vprašala, da ima pred postopkom protibolečinsko injekcijo. Ko pa sem bila na punkciji sem mu pa sama rekla "hopla, najprej injekcijo, potem pa dalje". Malo me je gledal in moram reči, da kar obakrat pičil kar od strani v rito, v bok praktično, tak da to prime dejansko ko je že vse gotovo, tako da me potem nikoli ni kaj bolelo. Prej pa jaz res ne bi vzela, ma saj ne veš, če se moraš že toliko truditi, da do tja prideš, pa še tistih par minut potrpiš.

Lejla držim pesti za punkcijo danes, da bo veliko zdravih jajčk in čimmanj bolečin.

Gloria kako si pa kaj ti?

Gold fish upam, da čimprej odpraviš prehlad. Drugače je že kaj slabosti?

Anime ne se sekirat za Reševe izjave, to je pač Reš, nekaj mora rečti. Samo, da si vredu, to je važno. On je že toliko v tej rutini, da se mu zdi samoumevno, pacientke pa, ki so prestrašene, ker nikoli ne veš kaj bo, pa ne študiramo na čisto vse tak kot on.

Lara light glavno, da si bistvo sploh ven stisnila, jaz sem najprej pomislila, da je šlo po ploščicah. Je pa dobra zgodba. Reš je te ampule tako lamal narazen kot keks, jaz pa sem samo dvakrat menda in sem bila tudi stalno popikana od stekla in porezana. Meni je moj skupaj delal te injekcije.

Sayuri čestitke za dober rezultat na nuhalni. A mi lahko poveš kakšen je normalen rezultat pri nuhalni recimo za moja leta (31 let), vsaj približno.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
24.1.2008 9:28:12   
Shuka
ANIME - user posted image user posted image  tale Reško ga res biksa, sej ja kuko pa naj bi vedla, če ti še ni povedu user posted image user posted image , sej hvala bogu za kake stvari da obstajajo forumiuser posted image . Pridno se špikajuser posted image , da bojo jajčka rasla in rasla.

DAJAMAJA - hitr gre cajt ja, še prehitro, če mene vprašaš!user posted image user posted image

ARNEJA - Ja tkole gre z Menopurjem, mam dve ampuli vode in tri doze Menopurja. Najprej odprem obe vodi in s tisto tadolgo iglo pozaugam vso vodo, pol pa dam mal vode v vsako stekleničko Menopurja in pol k to nardim, iztisnem zrak iz injekcije, če ga kej je, zamenjam iglo in se piknem. Je pa res, da je igla bolj polna kot če bi bila samo ena ampula tekočine.

Dons sem bla očitno neki živčna se mi je tolk roka tresla, pol me je pa moj lubi globoko pogledal v oči, me prije za roke in prec sem bila pomirjena, tko da je bla špika menopurja piece of cake.user posted image

DEJZI - Upam, da sta se Toni in Vlasta res dobro oprijela tvojega bušija in držim pestke za 31.1.

LEYLA - Naj bo punkcija čimmanj boleča in naj izčrpa čimeč lepih in zdravih foliklovuser posted image

JADRNICA - tudi tebi držim pestke za 30.1. naj se ti pokaže user posted image user posted image

PIKOVIT - pridna punca, ma ti kr zavidam, da se lahko po sončku sprehajaš, jaz ko grem iz službe ga že ni večuser posted image . Sprehodi se drugič še namesto mene, pliiiiiz user posted image

PIJA76 - no, nisem še šla na UZ, še 4 dni pa greeem pogledat, če sploh spadam med kure user posted image user posted image user posted image

LARA - Ti si pa imela dela s tole stopkouser posted image user posted image user posted image Sorry k se smejim ampak si pojava res. Pa še nasvet, če se ti grdo zlomi, kar pusti tako kot je in pazi na svoje prstke user posted image

SONČEK33 - Ma veš, da nobene ne mormo bit site, vse so dobrodošle maksimalno!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo tolk za zdele k se javljam na hitrco iz šihta. Lep dan vsem.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 24.1.2008 9:33:25 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
24.1.2008 9:31:11   
Shuka
PF - jaz sem nameravala ko bom, če bom imela punkcijo kar pred punkcijo tableto ketonala vzeti za vsak slučaj, sicer me prvič ni toliko bolelo, me je bolj potem ko sem šla domov ampak bi jo za vsak slučaj, misliš da ni priporočljivo?user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
24.1.2008 9:37:43   
ANIME
Ma saj pravim, niti ne jemljem teh stvari osebno. Samo smešno mi je, ker vedno nekaj naredim narobe (po njegovo seveda). Ampak važno, da imam svoje špikice doma in da se pikam!

Lara Light ... tole je pa štorija, ki se lahko komot vsaki zgodi. Sicer, zdaj jo je vse za tabo, je verjetno smešno. Vseeno pa ne bi bila rada v tvoji koži. Uspešno punkcijo ti želim!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
24.1.2008 9:44:17   
mismis
Lara Light
verjamem, da je zoprno tole s temi flaškicami. Ko sem si morala jaz dati stopko, sem šla kar v lj. porodnišnico, ker so mi rekli, da mi mora stopko dati človek, ki je usposobljen za to. Včasih mal komplicirajo na GK LJ. Vse ostale inekcije mi je pa moj dajal.

Dajamaja,
Chaki je luštno ime za novega pesjanarja user posted image . Sej ko ga boš dobila čez približno 2 meseca, se ti bodo sprehodili najmanj potrojili (zjutraj, čez dan pa, še zvečer). Saj pri nas je tak ritem. Če sem prav ujela na mojpes.net imate dan D 27.01.2008?

Daisy
držim pesti, da bosa Vlasta in Toni vztrajna, in da ti bo uspelo. user posted image  V nasprotnem primeru ga bova skupaj virtualno žingali, ti zaradi žalosti, jaz pa ker moram poskrbeti za rast mojih foliklov. Spet bo prodaja Heineken-ov v SLO zrastla

No pri nas je stanje takšno,  včeraj ko sem prišla domov, sem naedila ponovno test BC mini in mi je po 10 minut še vedno kazal odločno -, tako da smo spet na začetku. Še dobro da gremo zdej po pingvine.
Po vsej verjetnosti je res moral biti ss, glede na to, da sem se na dan, ko sem delala test, uspela zaplesti z našim in sosedovim psom, tako da sem mal poletela po asfaltu. Kdo ve...

Vsem ostalim upajočim in sodelujočim želim lep dan še naprej
pri nas se že kaže sonček

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
24.1.2008 9:46:23   
Shuka
SAYURI - kaj nisi nič vprašala pri ginekologu, kaj bi lahko naredila proti slabosti? Verjetno bi ti rekli, jah, tole morate dat skozi, saj bo drugo 3 mesečje bolje. No tudi jaz upam, da tvoje slabosti hitro minejo in zaživiš polno in lepo nosečnost s svojima pikicama. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
24.1.2008 9:47:30   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Sayuri čestitke za dober rezultat na nuhalni. A mi lahko poveš kakšen je normalen rezultat pri nuhalni recimo za moja leta (31 let), vsaj približno.

pf vse, kar pride nad 1:300, je dober rezultat. Drugače te dajo še na dodatne preiskave. Tudi jaz sem stara 31 let in sem imela tveganje za Downov sindrom pri enem 1: 2561, pri drugem 1: 2701. Pušenjak pravi, da je to za moja leta zelo dober rezultat. Tako dober, kot recimo za 25 letnice 1:5000. Jaz mu verjamem in sem pomirjena.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
24.1.2008 9:54:20   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

SAYURI - kaj nisi nič vprašala pri ginekologu, kaj bi lahko naredila proti slabosti? Verjetno bi ti rekli, jah, tole morate dat skozi, saj bo drugo 3 mesečje bolje. No tudi jaz upam, da tvoje slabosti hitro minejo in zaživiš polno in lepo nosečnost s svojima pikicama. user posted image user posted image user posted image user posted image

Shuka, veš kaj sem že vse sprobala user posted image  Celo svečke sem dobila, pa so mi 2x pomagale, potem pa nič več. user posted image  Nasvet vseh je pa itak dovolj tekočine, da ne dehidriram. Mala dva zaenkrat dobita vsega dovolj in tja do 20 tedna ni nobene panike, če se ne redim (ker sem na nuli ali celo pod njo). Od hrane v želodcu ostane le čokolino, suh riž in bobi palčke. VSe ostalo zbruham. Včeraj   sem jedla kašo s suhimi slivami, sem mislila, da bo želodčku pasalo, pa je bila prava burka potem. Sem mislila, da se bo z 12. tednom kaj enhalo. No, sedaj   sem v 13, pa je stanje z brujanjem isto. Slabosti pa so manjše, to pa moram napisat.  

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
24.1.2008 12:49:12   
gold fish
pf - upam, da se prehlad počasi poslavlja...., ne pomnim kdaj sem bila tako prehlajena.... je pa res, da zdaj sem brez zdravil - no ja enih par lekadolov sem vseeno vzela....
Slabosti ni, bruhanja tudi ne.... mogoče bom v tej rundi oproščenauser posted image . Sem pri prvem imela slabosti in bruhanje do 4 meseca.....

Ti si tudi bila nekaj vmes prehlajena ali z gripo, ne?  Kako si ti? Imaš ti kaj slabosti ali kake druge nosečniške #zadeve#?
Jaz že komaj čakam na UZ...., da vidim kako in kaj?

Si šla delat ali si doma?  Meni je zdaj te dni prav tečno, ne morem iti ven, nič.... in sem se danes zalotila, da sem razmišljala, da bi šla malo delatuser posted image ... eh, to je samo zdaj, ko je tako vreme, spomladi bo pa prav fajn doma....

Pozdrav.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
24.1.2008 12:53:56   
pf
Hvala Sayuri za informacije. Ti bo ja verjetno že kaj bolje počasi.

Shuka po mojem zaradi tabletke prej ne bo nič manj bolelo in nič bolj. Kaj jaz vem, no jaz nisem nikoli. Na vso zadevo glej tako, da ti bo to prineslo dojenčka in da je to pač del poti, samo zapri očke, pest čimbolj potiskaj v trebuh in bo en, dva tri gotovo. Pa reci mu za injekcijo, saj ti jo bo dal. Pa prva bodi zjutraj tam, da boš kar v nizkem štartu, ko pride Reš.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
24.1.2008 12:57:38   
pf
Gold fish ja včasih mi je kar malo slabo, sploh zjutraj in zvečer. Parkrat sem že bruhala, ampak še nič drastičnega. Ginekologinja mi je dala dva meseca še bolniške, je rekla, da ta kritični čas mine, potem bomo pa videle. Zaenkrat kaže vse dobro. 15.2.2008 imam že nuhalno, 5.2. pa materinsko šolo za zgodnjo nosečnost. Ker sem glih doma oziroma na bolniški, bom šla, saj škodit ne more, je pa itak samo enkrat.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
24.1.2008 12:58:55   
ANIME
Punce, koliko časa pa sploh traja punkcija (mislim časovno koliko časa šari po tebi oz. koliko časa je boleče).

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
24.1.2008 13:08:14   
mismis
Anime
čas trajanja punkcije je odvisen predvsem od števila foliklov.
Meni je na GK LJ vse skupaj trajalo cca 10 minut, skupaj z pregledom in tistim lokalnim anestitkom, ki ga dobiš. Imela sem pa samo 4 celice.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
24.1.2008 13:32:10   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Mam jaz tud sobni bicikel, sem ga z možem vred pridobila v zakon, ampak ne vem, če sploh dela, ker je tako zanemarljivo redko v uporabi. Pa se ga bom lotila, takoj ko se Toni in Vlasta odločita, kaj in kako. user posted image

user posted image user posted image user posted image bo kr ostal v kotu, ti pa boš prah brisala, da se ga preveč ne nabere... user posted image user posted image user posted image
Edino, če boš možev trener user posted image , ko bo 8 mesecev pridno treniral, da bo pol z lahkoto user posted image user posted image vozičkal, pa previjal, pa kopal... user posted image

user posted image user posted image user posted image držim pesti, navijam k norc...
Mislim nate, pa seveda na dajčimajči, ki je v hitri hoji tako pridna! user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
24.1.2008 13:38:06   
banga
Mismis a potem na GK v Ljubljani dajo lokalni anestetik pri punkciji? A to pomeni, da ni potrebno nobenih naglesinov prej vzet, ker že ta lokalna pomaga?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
24.1.2008 13:39:16   
lara light
O, punce, vidim, da sem dvorni norčekuser posted image , lepa funuser posted image kcija!¨

Pf, lepe reči... uau materinska šola! Bravo!
Mi predlagaš, da Rešu rečem za injekcijo? Sam od sebe ne ponudi ali kar da'?
Al je dovolj kak nalgesin 250? Hvala. Malo me prpa za ju3!

Lejla, se bo kmalu javila...jaz pa že vem, da je vse OK.

Uživajte na sončku in pod sončkom!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
24.1.2008 14:20:52   
mismis
Banga
na GK LJ ti dajo inekcijo ketonala in še ene tablete, ki jih jaz nisem smela vzeti zaradi alergije.
Drugače ti pa nekaj namaže tik pred punkcijo in to je ta lokalna anestezija.
Sama punkcija mene ni nič bolela, mogoče zaradi majhnega števila celic, mislim pa da ti vseno ni potrebno vzeti nalgesin

Neposredna povezava do sporočila: 4692
24.1.2008 15:50:14   
pikovit
Lara jst sem mu rekla za ketonal inekcijo,pa mi jo je dal.Ampak tik pred punkcijo,kar pa za tisti čas nič ne pomaga,ti pa pomaga kasneje.Tako da ti kar lepo vzemi 2 nalgesina pa še za inekcijo mu reciuser posted image .Pol pa bo.Strah je pa včasih fajn,da je prisoten,potem bolečine niso tako velike.user posted image
Pa še mislile bomo nate pa bo še manj bolelo.
Evo enega protibolečinskegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4693
24.1.2008 16:12:16   
Mijavček
Oj,

ja, lara te špike iz ampul so res zoprne, pomojem lahko nam po končanem postopku vsaki izročijo diplomo za pomožno med. sestro user posted image

je pa tud men čudno, ko pravite, da si same stopko dajete. Meni je bilo rečeno na GK, da ti jo mora dati med. sestra in še en list dobiš, na katerega se mora sestra, ki ti jo zapiči , podpisat. Pa tud na tem listu piše, da je stopko treba dat v mišico, ne pod kožo (kot druge špike), zaradi tega naj si je ne bi same dajale.
Kaj pa vem, mogoče ma pa Reš kakšne drugačne stopke.

Mene pa zanima, če mi lahko kera pove; jutri imam prvi UZ po Suprefactu, danes sem pa dobila user posted image  na polno... kar lije iz mene in koker se poznam bo jutri enako al pa še bolj (vložek si moram najmanj na eno uro menjat). A je kera mela UZ pri user posted image  v polnem šusu?  (sej prejšnjič sem tudi imela, mapak bolj na koncu, ko ni blo več panike). Jaz si sploh ne predtvaljam, kako to izvede.... sploh ne upam pomislit na packarijo, ki bo nastala. user posted image

Punce se beremo, jaz grem še mal sončka ujet!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
24.1.2008 16:58:00   
gold fish
... ma sem napisala cel post... pa me je zabrisalo ven .....

no še enkrat na kratko...
Banga - na GK LJ te vprašajo ali boš injekcijo ali tableto Ketonal - injekcija bolj prime.... fajn pa je če jo dobiš takoj ob 7.30, ko začnejo delati....
Jaz sem prvič vzela samo injekcijo, pa not v sobi sem dobila lokalni analgetik 3x, me je ful bolelo, trajalo 30 min....
Drugič sem pa klicala en dan prej, če lahko kaj vzamem proti bolečinam in sem preden sem šla na pot vzela ketonal svečko ob 5.30, potem pa še v LJ injkecijo in not v sobi tisti lokalni analgetik.... tega tako dobijo vse..., bolelo ni, trajalo pa je 10 min, kljub temu da je bilo še več foliklov kot prvič.....

Mijavček - tudi na GK LJ si po novem sam daš stopko.... je pa isto kot da si daš Menopur, zmešaš prašek in vodo in pikneš - lahko v trebuh.... Meni je bilo celo boljše,ker nisem rabila ob 22 letat na urgenco v MB...

Pozdrav,

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
24.1.2008 17:07:21   
arneja
Danes se mi pa prav fino zdi, ker sem bila tudi jaz celo uro na sončku user posted image . Sem si res že zaslužila. Prejle sem si tisti zelenjavni sokec naredila in res skoraj bruhala zraven. Res ne vem, če mi ga bo uspelo piti. Bila sem pa tudi v lekarni in kupila kar Tifol, zraven pa še E-vitol in B-kompleks. Zdaj pa ne vem ali naj že zdaj te tabletke začnem jesti ali ne. Tifol itak, da bom že zdaj začela, samo da tisti Centramed do konca pojem, imam itak samo še par tabletk. Za E-vitol piše naj bi 2-3 tabletke na dan, pa sem mislila, da bi pred postopkom dve, kasneje pa tri. Za B-kompleks pa piše naj bi tudi do šest tabletk na dan pojedel, pa je verjetno pred postopkom dovolj tudi le tri, kaj pravite? Imam pa še tisti pivski kvas do konca za pojesti, tako da prej ne bom B-kompleksa začela jemati. Uf, imam dela sama s sabo user posted image .

Zdaj vas pa preberem user posted image . Me je ven vrglo user posted image . Dobro, da sem prej kopirala.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
24.1.2008 17:41:22   
arneja
Lejla, koliko jajčkov je bilo danes user posted image ? Seznamček urediti pa meni kar zahtevno izgleda user posted image . Bomo videli, če se bom v soboto kaj izkazala user posted image .
Pija, a danes bo pa aerobika padla user posted image ? Pridna punca si ti user posted image . Šampanjc in bordo rdeča gresta lepo skupaj. Kaj pa kaj zlatega ali srebrnega, kombiniranega z belo? Se to spodobi za poročne obleke?

Dejzika, a ti tudi delaš kot nora? Ti moraš pa res malo izpreči, da bosta Toni in Vlasta lahko zadihala user posted image . Pozdravi Mlinčko, povej ji, da  mislimo nanjo, punce tu gor user posted image .

Abrica, kam si se ti nam skrila user posted image ? Ti mehurček še vedno nagaja?

Sonček33, saj po pomlad že skoraj jutri tu user posted image . Kar pridi že zdaj malo čvekat user posted image .

Ribica, ti pa že v sredo vidiš, kakšno je stanje spodaj user posted image ? Prehlad bo pa minil, kar raje brez tabletk zdržat. B-comleks je že v moji domači lekarni user posted image .

Jadrnica, vedve z Dejzi bosta pa že naslednji teden uradni nosečkici user posted image user posted image . Jaz bi tudi stalno nekaj jedla, pa nisem noseča user posted image . Kaj šele bo user posted image .

Netka, kakor sem jaz razumela Reša, obstajajo stopke za v rito in za v trebuh. In jaz sem dobila tisto za v trebuh. Saj bo tudi marec prišel user posted image . Čeprav jaz zdaj že 11. februarja dneve odštevam, ap se mi zdi še grozno dooolgo do takrat user posted image . Dejzica nas pa vse v smeh spravi user posted image .

Kajsica, se ti tudi že s kakšnimi vitaminčki filaš? In prav si naredila, da zdaj izpite šponaš, ker tako vsaj čas malo hitreje mine. Rane pa vem, da so še sveže. Zame ste vse punce, ki ste dale abrazijo čez, zelo, zelo močne. Meni bi se verjetno zmešalo. Jaz sem si pa danes cel dan predstavljala tisto žensko, ki je pri 41-ih končno dobila otročička. Kako polna energije in srečna je. Si prav njen obraz prikličem v spomin in mi daje upanje, da nekoč bo tudi nam uspelo user posted image .

Anime, Reš ga pa res pihne, da ti ni rekel, da moraš škatlo prinesti, potem te pa kregal, ker je nisi. Ali pa res predvideva, da me vse tu gor na netu izvemo user posted image . Čeprav jaz sem res tu gor za to izvedela, samo meni je potem še rekel. Tebi je pa pozabil, potem je pa tebe kregal, jao, jao, ata naš user posted image . Haha, kaj če bi mu res rekla, če ste eni pred petimi leti rekli ... user posted image .

Lara, ti si imela pa včeraj takšno krvavo klanje user posted image ? So se pa meni tudi vedno ti pokrovčki ampulc lomili pa me je bilo potem še strah, da je kakšno stekelce prišlo v tekočino, pa očitno na srečo ni. Na koncu sem pogruntala kako moram prijeti, da se mi ni zdrobilo med prsti.

Sayurči, potem je pa Žanko dobro namešal, ne user posted image ? Pa še Čedo imel srečno roko pri izbiri user posted image . Joj, koliko moških je tvoja dva otročička delalo user posted image . Dan D pa zame sicer počasi a vztrajno prihaja user posted image . Tvoje bruhanje je pa res kriza, tako da upam, da gre res kmalu stran. Reš je pa z olfo eno stekleničko razžagal user posted image ? Jaz sem pa zadnjič razmišljala, kaj če si ti dobila tisti Puregon ali kaj že, zaradi prejšnje molarne nosečnosti? Je bila pa precej učinkovito, ne user posted image ?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
24.1.2008 17:52:05   
arneja
Pf, mene po punkciji ni bolelo, jaz rabim nekaj za med punkcijo. Bo kar Ketonal svečka padla. Se mi je danes sanjalo, da sem imela punkcijo, pa me je bilo celo v sanjah strah, tako da jaz brez droge user posted image  ne grem več.

Shuka, fino, da gre vse v eno injekcijo. Sem se že bala, da se bom morala vsako jutro že trikrat špikniti. No, samo da pogled dragega pomaga, da se ti ročica umiri user posted image .

Mismis, se tudi že kaj pripravljaš na pingvinčke user posted image ?

Pf, nisem vedela, da obstaja materinska šola za zgodnjo nosečnost. Boš povedala, kaj novega bodo kaj rekli tam, ne user posted image ?

Lara, po mojem ti prvič ne bo injekcije dal. Sem mu jaz rekla v Lj, da bi mi jo dal, pa takoj slišala zgodbo, da so potem celice pijane in mogoče ne spustijo plavalčkov do sebe. No, mogoče je meni zato ni hotel dati, ker sem imela le pet foliklov. Poskusiti ni greh, ne?

Tale ringaraja ga pa danes nekaj biksa. A prenavljajo strani ali kaj?? Obvezno vse kopirajte, predno pošljete. Se slišimo jutri user posted image .

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
24.1.2008 18:10:26   
lara light
Sem prepozno vidla arnejino opozorilo...vse mi je ven vrglo, sem mela celo stran...žal. Nimam časa še 1x...mogoče kasneje

Ta važno: mislim, da bom naredila po arnejinih navodilih, nič injekcije. Le nalgesin bom vzela, bo kar bo. Če je za celice boljše...

Pikovit, Shuka, ANIME, mismis...hvala. Mismis, super tale tvoj dragi!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
24.1.2008 18:17:40   
DaisyE
No hudiča, kje pa je lejla? Tolk zmatrana od punkcije al kaj? Lejla, privleči se do komjuterja, al pa tvojmu narekuj in javi, da nas ne bo po nepotrebnem skrbelo.

Punce saj mlinčka, kolikor jo poznam, nas pridno bere, samo napisat se ji ne da kaj. Sicer ima pa dons seznam na skrbi, pa bomo videli, če bo kaj pokukala na plano. Drugače je pa to steber od človeka, ena fejst realna punca, ki mene že celo leto pokonci drži, tako da mene preveč strah zanjo ni.

Lara, pa kako boš ti do punkcije prilezla? user posted image user posted image user posted image  Namesto v ledru boš mela obe roki v povojih. user posted image user posted image user posted image  No ja, mogoče se mu boš pa zasmilila, pa ti bo dal kaj protibolečinskega. Midva še nisva bla tako daleč, da bi mi on kaj dal, se pa strinja, da nalgesine jem. user posted image  Pa še to, fajn, da nas tolk narežiš. Jutri bom spet iz šihta špegala, kako je.

Za stopko, konkretno Pregnyl, pa jaz vem, da se lahko da subkotalno (a sem prav napisala user posted image ) torej pod kožo ali v mišico. Jaz sem do zdaj vedno mela Pregnyl in vedno sem si ga dala v mišico (beri rit), ker je Reško tako rekel. Na GK so pa včasih očitno bolj komlicirali, zdaj pa manj in pustijo, da si jo punce same dajo. Vsaj za mlinčko vem, da so ji rekli, naj si jo sama da.

Kako drugače življenje?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......