|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
24.1.2008 15:33:49   
Majček28
ja, ja Ketrin tud jaz sem že to premišljevala in se mi zdi super ideja user posted image user posted image user posted image
Če se bomo kaj zorganizirale sem jaz takoj za!!!!
A bi ble 'aprilčice' , a ne?

Še mal pa srečanj,jeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
24.1.2008 16:03:54   
Ketrin
Hi, hi, hi, majček! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Te kar vidim kako si na spidu in skačeš! user posted image user posted image user posted image  Take energične in za akcijo mam rada!!! Pa da te danes še vidim.....user posted image user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
24.1.2008 16:18:02   
Majček28
ah Ketrin, nisem nč posebnega: majhna, suha (ha, ha, ha, zdele sploh user posted image user posted image user posted image  ) pa za vsako neumnost se me hitr da na svojo stran dobit in tud zdaj sem že v akciji:

Če ste član kakšne skupine, družine in vas zanima sodelovanje v oddaji, se lahko prijavite na telefonski številki 031 387 777 in 031 392 222 ali na elektronski naslov druzinski.dvoboj@tv3.si.

No, katera se še javi????

Samo upam, da nas bodo v oddajo povabil predn bo pred vrati april user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
24.1.2008 19:47:43   
JABOLKO3
Hoj!

Že ves večer mislim na vas, kako uživate na srečanju. Meni ni uspelo, da bi se vam pridružila - ravno danes sta prišli mami in sestra v Ljubljano po nekih opravkih - sta me popolnoma presenetili. In ker sta prišli iz Ptuja in se to ne zgodi ravno pogosto, nisem niti črhnila, da imam kakšne plane, da jima ne bi pokvarila veselja ob presenečenju. Ker jaz zaključim šiht ob 12h, smo jo mahnile v BTC, kjer mi je mami kupila novo posteljnino za dojenčka, pa za tavečja dva knjige in material za pustne kostume in se ji je tako fajn zdelo, ker je prva kupila nekaj za prihajajočega člana. In potem smo pobrale oba otroka in jo mahnile na kosilo, kjer se je pridružil še najdražji, potem pa domov malo na kavico - in se je vse skupaj zavleklo do 7h zvečer. Tako da, žal, tokrat ni šlo.

Aja še to, Lepa posadka, nisem nikakor hotela, da bi ispadlo kot kritika tistega stolčka, ki se pritrdi na mizo - tudi ne morem kaj takega, ker nimam z njim nobenih izkušenj, le to vem, da ko sem jih pred leti gledala v trgovini, so se mi zdeli nekako bolj tako viga-vaga, seveda pa lahko videz še kako vara. Tako da super, da si se oglasila, ko imaš z njim dobre izkušnje.

Big mamma - sploh ne vem, kaj naj ti napišem, tega je tudi mene sedaj zelo strah, ker sem veliko na cesti, nekateri vozniki pa tako agresivni. Ti čisto verjamem, da si bila popolnoma v šoku. Samo, da je z obema vse OK.

Modrookica - tudi jaz držim pesti, da bi otroček še nekaj tednov počakal, sicer pa najbrž pri tej starosti in tej teži res ne bi bilo več kakšnih zapletov, tako da se res poskušaj čimbolj umirit. Jaz sem v prejšnji nosečnosti v 32.tednu dobila popadke, ki so bili sicer neboleči, vendar redni na nekaj minut. In sem se šla v porodnišnico 'pokazat', ker me je vedno bolj skrbelo - tam pa kar, ja boste kar rodili - me je skoraj kap, vendar so rekli, da bo z otrokom vse v redu. No, potem so na srečo ugotovili, da se še nič ne odpiram in me poslali domov, in ker me potem ni bilo več strah, se je vse umirilo in sem potem rodila v 38. tednu.

Čakam na poročila s srečanja - čimprej kaj napišite!

Lepo se imejte.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
24.1.2008 22:25:01   
Jo@n
Kratko poročilo s  srečanja, bilo je luštno, prišlo nas je 12 (bodočih) mamic s trebuščki...
Smo se načvekale, si izmenjale izkušnje in si obljubile, da se še dobimo s trebuščki, pa seveda tudi z vozički... Upam, da se nam prihodnič pridružite tudi vse ostale...

Več naj pa katera druga napiše, je že pozna ura.... Čakamo slikce!!!!

Sem na srečanju obljubila člen zakona, ki določa, da moramo 10 dni letnega dopusta izrabiti letos, saj nam drugo leto zapade....

Tistim, ki se jim ne da, ni treba brati....

Zakon o delovnih razmerjih /ZDR/
(Ur.l. RS, št.
42/2002, 79/2006-ZZZPB-F, 46/2007 Odl.US: U-I-45/07, Up-249/06-22, 103/2007)
163. člen
(izraba letnega dopusta)
(1) Letni dopust je mogoče izrabiti v več delih s tem, da mora en del trajati najmanj dva tedna.
   (2) Delodajalec je dolžan delavcu zagotoviti izrabo letnega dopusta do konca tekočega koledarskega leta, delavec pa je dolžan do konca tekočega koledarskega leta izrabiti najmanj dva tedna, preostanek letnega dopusta pa v dogovoru z delodajalcem do 30. junija naslednjega leta.
   (3) Delavec ima pravico izrabiti ves letni dopust, ki ni bil izrabljen v tekočem koledarskem letu zaradi odsotnosti zaradi bolezni ali poškodbe, porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka, do 30. junija naslednjega koledarskega leta, če je v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal vsaj šest mesecev. Če je delavec v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal manj kot šest mesecev, ima pravico izrabiti letni dopust v skladu s prejšnjim odstavkom.
   (4) Delavec, ki dela v tujini, lahko v celoti izrabi letni dopust do konca naslednjega koledarskega leta, če je tako določeno s kolektivno pogodbo delodajalca.

Pa še malo teorije:

Porodniški dopust in izraba letnega dopusta
Avtor:  Belopavlovič, Nataša, mag.

Publikacija:  Pravna praksa, letnik 2007, številka 11, stran 24

Delavka bo nastopila porodniški dopust 1. junija 2007.

* Ali ji pripada za leto 2007 dopust v celoti ali se ji zaradi odsotnosti več kot šest mesecev v letu 2007 odštejeta dva tedna dopusta? Delavka ima namreč namen izkoristiti do začetka porodniškega dopusta ves dopust za leto 2007.

Druga delavka začne delati po končanem porodniškem dopust 1. avgusta 2007.

* Ali velja tudi zanjo, da se ji odštejeta dva tedna?

Glede na 161. člen Zakona o delovnih razmerjih (Ur. l. RS, št. 42/02 - ZDR) delavec pridobi pravico do celotnega letnega dopusta, ko mu preteče čas nepretrganega delovnega razmerja, ki ne sme biti daljši od šestih mesecev.

Iz vašega dopisa sklepam, da sta obe delavki pri vas v delovnem razmerju že več kot šest mesecev, zato bosta v letošnjem letu pridobili pravico do celotnega dopusta.

Pridobitve pravice do dopusta pa ne smemo enačiti z njegovo izrabo. Delavki, ki v letu 2007 pridobita dopust, ga lahko letos tudi v celoti izrabita. Če letnega dopusta ne bosta izrabili do konca leta, pa ga lahko preneseta v naslednje leto in ga v dogovoru z delodajalcem izrabita do 30. junija 2008.

Prav v tem delu pa je razlika med tisto delavko, ki je v tekočem koledarskem letu zaradi odsotnosti zaradi porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka delala vsaj šest mesecev, in tisto, ki je delala manj.

Če je delavka v tekočem letu delala več kot šest mesecev, lahko v naslednje leto prenese ves dopust. Če je delala manj, pa lahko prenese le preostanek letnega dopusta nad dvema tednoma (dva tedna pa mora izrabiti letos; če ju ne izrabi, pa ji zapadeta).

To pomeni, da lahko v prvem primeru delavka pred nastopom porodniškega dopusta izkoristi ves letni dopust; če ga ne bo izkoristila, pa lahko v naslednje leto prenese le del dopusta. Enako velja tudi za drugo delavko, ki se vrača s starševskega dopusta. Tudi ta lahko letos izrabi ves letošnji dopust; če ga ne bi izrabila, pa lahko v naslednje leto prenese le del dopusta, ki presega kot dva tedna.

Toliko za danes,

Lp Joan

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
25.1.2008 6:37:10   
scorpiogirl
Dobro jutro, bejbike user posted image

vas je blo res fajn spoznat, bi včeraj lahko še pa še čvekale user posted image se mi je še sanjalo od vas, tako da smo še ponoči čvekale user posted image tiste, ki včeraj niste uspele prit, pa naslednjič user posted image

trip trap stolček ... Siniska, kolikor vem, ta v paketu ni originalen Stokke (v Mercatorju jih imajo po dobrih 30€), vendar je baje tudi zelo kvaliteten ... tako da bova midva kar takega vzela user posted image
tisti za na mizo namontirat se pa meni tud ne zdijo stabilni user posted image

Modrookica in ostale ... ne še rojevat ... do aprila je vseeno še nekaj časa user posted image user posted image user posted image

sem komaj prebrala tole, zagotovo še ful spustila ... tolk za zdejle, uživajte user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
25.1.2008 7:34:03   
tasyo
Dobro jutro!

No, verjetno vas večina še malo meditira po tako fajn čveku, ki ste ga imele včeraj... Meni je res žal, da mi ni uspelo, ampak kakor slišim, se nameravate še dobit, takrat pa bom definitivno zraven, pa če me bodo s posteljo pripeljali! Čakam na kakšno poročilo in seveda slikice...

Sinska in Roberta - a sta zavili še kaj v trgovine z oblekcami? In Ketrin - voziček???

Big mama, samo da je vse v redu z vama! Ja, teh starejših voznikov se tudi sama kar bojim, pa teh čist ta mladih, ki norijo po cestah tudi. Glede na to, da sem veliko časa v avtu (no, zdaj ne...), se včasih sprašujem, kaj nas obvaruje, da ni več nesreč, ker eni res nimajo pojma, kaj počno na cesti.

Modrookica, upam da te že danes spustijo domov, potem pa lepo počivaj in bo vse ok! Malček naj pa še malo počaka - vsaj na pomlad!

Stolčki -  pri nas imamo za nečaka trip trap-a in smo zelo zadovoljni z njim, tisti za na mizo pa meni kljub vsemu ne vzbujajo pretiranega zaupanja. In kot je napisla lepa posadka - kadar pridejo obiski, se vedno gor vsede kakšna velika rit - pa ni oblazinjen...user posted image

No, moj prehlad je minimalno boljše, vendar mi še vedno curi iz vseh lukenj, tako da bom tudi danes verjetno bolj kot ne samo počivala. Mi je mami včeraj pripeljala kosilo še za danes, ker res nisem mogla stat na nogah, tako da s tem ne bo dela, vse ostalo me bo pa itak počakalo, v to pa ni dvoma. ČEprav moram priznat, da sem med bolj tečnimi pacienti - od ležanja me že vse boli, pa takoj mi postane dolgčas, pa ogromno količino idej dobim, pol pa tečkam, ker jih ne morem izpeljat... Baje smo zdravniki itak najbolj nehvaležni bolniki, tako da se malo zgovarjam na to...

Predvčerajšnjim sem zastavila stensko dekoracijo v spalnici (medo Pu v ravni črti nad posteljico, namesto tistega traku, potem še dve večji sliki nad tem). Ko bom bolj pri močeh, pa pridejo še druge živalce za nad komodo na vrsto, samo ne vem še, kaj bi narisala... Najprej sem mislila naredit ovčke, pa pravi user posted image , da so preveč enolične in naj izberem kaj bolj barvitega za stimulacijo user posted image  - a si želim, da bi bila mala stimulirana med previjanjem????

Toliko zaenkrat, grem zajtrkovat.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
25.1.2008 8:33:49   
Isabellabina
Zdravo punce!

No včeraj sem bila kar prijetno presenečena ,da nas je prišlo toliko ,sem bila skoraj prepričana ,da nas bo na koncu še manj.Prav vsaka izmed vas ste prijetne za pogled,kakor tudi za pogovor in pa zanimivo 12 različnih trebuščkov.Ful dobr!No ker sem morala prva zapustiti prizorišče dogajanja bom upam naslednjič malo potegnila ,ampak ,ko sem prišla domov ,so bili sicer vsi že v pižamah ,samo čakali so ,da jim moram jaz naredit za jest,sem namreč pozabila ,da moram še šmorn nardit ker sem maso nardila že popoldne in mož se s tem pa ne mara ubadat tako ,daso včeraj šli pol ure kasneje v posteljo ,no in nakoncu so rekl ,da loh še kdaj  tko pozn pridem!!!!Ma sej neveš nikol ni prav!

Krista---Tebi sem obljubila da bom pogledala kaj pomeni ime Nadja-čisto na kratko--ime je slovanskega izvora in pomeni UPANJE.

Tasyo-čimprej se pozdravi

NiLe-če sem si prav zapomnila sem s tabo  debatirala kakšen je ta voziček Knorr.Evo lahko si pogledaš
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Voziček s 3 kolesi KNORR
  user posted image Barva: mornarsko modranavy user posted image
user posted image

za € 269,99 Naročniška številka 8592292  

user posted image

user posted image Voziček s 3 kolesi KNORR vključno z mehko nosilno torbo, se lahko spremeni v vrečo za noge. Pokrov z oknom in torbo, zadnjo pokrivalo za okno lahko odstranite. Naslonjalo za hrbet in noge lahko nastavite do ležeče pozicije. 5-točkovni varnostni pasovi. Udobna zračna kolesa z zavoro, sprednje kolo se premika oz. lahko ga tudi fiksirate. Sedež lahko spremenite na hiter in enostaven način - otrok lahko sedi v smeri vožnje ali pa obratno. Potiskalo mehko prevlečeno. Velika nakupovalna košara. Material: 100% poliester Mere ca.: zložen DxšxV 108x61x44 cm. Ležalna površina 89x33 cm. Teža ca. 16 kg vključno z nosilno torbo.

No za zdaj bo to vse ,moram it mal pojest!

Čaw user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
25.1.2008 9:28:04   
Majček28
Dobro jutro čvekice,
kot vidm ste tud dons zgodi začele, pridne, pridne, ni kaj user posted image

Super vas je blo videt včeraj in upam da kmal ponovimo. Končno sem se lahko pogovarjala o vseh temah okrog user posted image  brez da bi mislila, da koga že utrujam z debatami, ki se vrtijo samo okrog tega. Slikce prilimam takov v album, ko jih spravm dol iz digitalca user posted image user posted image  zna kakšen dan trajat!!!

No, jaz pa še včeri čist na spidu, ponoč pa čist kontra in zjutri sem se zbudila čist nahodna in z bolečim grlom. Tko da dons samo počakam da pride sodelavka v službo potem pa kidnem domov v posteljo, da tole preležim.
Ni kej, sonček je že topel, ampak zrak je še vedno zimski tko, da je treba tud na sončku bit dobr oblečen, a ne!? user posted image

Pa še neki, tisto z družinskim dvobojem je še vedno aktualno in iščemo (Ketrin, Nile in jaz ) še eno kandidatko. Katera bi bla za mal heca? user posted image  Če vas je pa več, ki bi sodelovale pa lahko tud jaz kateri mesto odstopim!!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
25.1.2008 9:54:16   
NiLe
Jutro aprilčice user posted image  user posted image

Da še jaz pristavim piskrček ... včerajšnje snidenje je bilo enkratno user posted image in prav super je bilo spoznati vsako od vas user posted image user posted image in res je bilo prijetno čvekati o nosečnosti, naših user posted image , izkušnjah ... Tri urce so minile kot bi mignil. Tudi mene sta moja dva sončka pričakala v pižamah, babi servis je super deloval, le večerjo sem jima mogla naresti, da sta še malo zavlačevala ... tako, da sta šla spat pozneje kot ponavadi.

Je bilo pa zanimivo, ko sem prišla do restavracije in gledala, kje je kup nosečk, pa je kelnar rekel: "Kar gor pojdite, tam so user posted image !" Po moje smo bili prava atrakcija user posted image

Tasyo in Majček: pozdravita se ... čajčki, vitaminčki ... pa cartanje do onemoglosti!

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Pa še neki, tisto z družinskim dvobojem je še vedno aktualno in iščemo (Ketrin, Nile in jaz ) še eno kandidatko. Katera bi bla za mal heca?  Če vas je pa več, ki bi sodelovale pa lahko tud jaz kateri mesto odstopim!!

Dejmo, punce, katera se bo opogumila??? Men je tudi vse to kot en velik štos, če pa zraven še kaj zaslužimo, pa toliko bolje ... pa če nas boste vse aprilčice spodbujale, mislim, da imamo šanseuser posted image ...  Potem pa na naslednjem srečanju častimo pijačko z zasluženim denarjem user posted image user posted image user posted image

Big mamma; hvala za trud in za opis vozička ... škoda, ker ga nisem prej videla ... mi je ful všeč! Si me pa zelo presenetila - v pozitivnem smislu, seveda - ker sem si te čisto drugače predstavljala. Super izgledaš in si taka pozitivna, nežna, umirjena oseba - prava mama user posted image user posted image

Jo@n; hvala tudi tebi za razlago o porabi dopusta ... očitno se bom morala sprijazniti z -10 dopusta. Bomo  že preživeli user posted image

Majček; ti pa kar na easy ... ko boš utegnila, pa pripopaj sličice gor ... mislim, da so vse prav nestrpne user posted image

Danes žal ni sončka, ampak pozitivna energija od včeraj je še vedno prisotna, tako da bo lažje prebroditi tak turoben dan. Imejte se lepo in pazite nase in na svoje user posted image !

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
25.1.2008 10:09:42   
sinskaT
Haj hoj bejbe!

Sem šele zdaj vstala, ker sem šla včer zelo pozno spat, sem mogla predelat vse aprilske bušije in pogovore iz srečanja, pa še z mojim sva se razpričala..in eto ura je čez polnoč odbila. Tko da sem ful vesela, da smo se spoznale (prihodnjič pa še ostale, velja?), res ste vse super, kar me sploh ni presenetilo, ko pa tako luštno klepetamo tle gor. No, Srečka zadnje čase malo manj, je bila pa včeraj toliko bolj zgovorna user posted image . In s Kristo sva se en dva tri zmenile katero pico si bova delile, brez mencanja user posted image . Tudi ostale ste naredile vtis name, saj pravim, da kar nisem mogla zaspat, ko sem imela polno glavo misli.

Takole,  par slikc prilimam v album, koj ko jih "zdaunloudam", da boste še ostale malo dobile predstavo o srečanju.

Scorpiogirl - a pol praviš, da ta stolček v paketu ni original ampak da je vseeno ok. No sam, če ga imajo tudi v Mercatorju za podobno ceno, ma ne vem.

Tasyo -  ne, včeraj sem bila na telovadbi in se mi pol ni dal še po šacunah, sem si raje privoščila pol urce Friends-ov - si jih posnamem, ker so ful pozno zvečer (zdaj se mi zdi, da so pozno včasih sem bila okrog polnoči še čist prisebna user posted image ). 
Ovčke na steni - jih bo naš/a kar lepo imel/a, pa stimulacija gor al dol user posted image user posted image user posted image , sej sem zraven še sonček narisala, pa par oblakov in srebrnorumene zvezdice, čmo rečt da je to zadostna stimulacija. Sam da mi kdaj dol iz previjalke ne pade, ko bo posšušal dosečt te penaste backe haha... No, saj bom poslikala, ko bo vse na mestu.

Vse s prehladi in težavami - pozitiva + pa po hrbtu se trepljat z rokami (tako nam svetuje naša vaditeljica telovadbe user posted image ) in bo koj boljše.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
25.1.2008 10:15:47   
sinskaT
Tejcha -sem šele zdaj skapčila, da imaš pripravljene priponke za prihodnjič (super si!), tako da punce drage, kar lepo začnite razmišljat kje in kdaj se bo odvijalo prihodnje srečanje.user posted image

lp

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
25.1.2008 10:19:33   
Roberta69
Srečanje: jaz sem bila pa kar malce razočarana, nikakor ne zaradi udeleženk, ampak zato, ker se je vse odvijalo veliko bolj mirno in zadržano kot sem si predstavljala user posted image . Škoda, da smo sedele tako narazen, ker smo lahko malce počvekale le s sosedami (čeprav so bile moje fajn user posted image ). Drugače je pa tudi mene pozitivno presenetila predvsem big mamma user posted image . Tko da jaz naslendjič pričakujem več akcije user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
25.1.2008 10:20:04   
simvir
Živjo!

Včeraj je bilo res luštno. Vse smo bile nasmejane in dobre volje. Je prav pasalo še malo v živo poklepetati. Ko sem prvič pogledala na uro je bila že 19.15, tako da je čas res hitro minil. Upam, da se drugič pridružite tudi ostale.
Tamali je že spal ko sem prišla domov, je možek rekel, da je zaspal v dveh minutah, ko sem pa jaz doma pa včasih traja in traja. Že ve kdo bolj popušča user posted image .

Danes ima pa moj r.d. in sva se odločila, da greva zvečer v kino, malega pa dava prvič prespat k dediju in babi. Do zdaj se ni nikoli nihče ponujal, midva pa sva tudi taka, da prosiva za varstvo, če ga res rabiva. Zdaj sva pa rekla, da imava izgovor in za nekaj časa eno zadnjih možnosti, da sva še malo sama.
Karte sem pa seveda že včeraj nabavila, da si slučajno ne premislivauser posted image user posted image user posted image .

Tiste, ki ste še vedno na slabem z zdravljem, se pa čimprej pozdravite.

Tako, uživajte v petku. Sončka zdajle sicer še ni, upam da se danes še kaj prikaže, je verjetno tudi včeraj pozitivno vplival na nas, ko smo bile tako dobre volje.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
25.1.2008 10:34:47   
Majček28
Roberta, mislm, da je bil to 'sindrom' spoznavanja in sploh ne dvomin, da naslednič ne bo večp tko mirno ampak precej bolj živahno user posted image   A ja, Mojca te pozdravlja nazaj pa pravi, da je še vedno na istem naslovu tako da....... če rabš njeno št. mi pošlji ZS.

Sem šla zdele po seznamu mal gledat in sem ugotovila, da sem bila jaz včeraj 'najdlje' nosečka od tistih, ki smo se dobile!! user posted image user posted image user posted image  Čeprav bi po trebuščkih blo lahko tud drugač!
Krista, ti si pa na seznamu 2x napisana in sicer imaš PDP 17. in 19.4.!? A mi kej ne vemouser posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
25.1.2008 10:36:09   
Roberta69
Aja, jaz sem pa glede teh stolčkov trip-trap zdaj čist zmedena, ker so mi bili vedno (pa ne zamerit) nenormalno grdi in sem rekla, da takega kosa pohištva pa nikoli ne bom imela. Zdaj pa vidim, da ga izkušene uporabnice ful hvalite, varnost in namembna ustreznost sta mi pa vendarle na prvem mestu user posted image

Majček28, poslal sem ti ZS.

resnično srečna (baje da si to ti, ki si sedela na koncu), sva pa enkrat pred telovadbo v Fužinah (mislim, da sva bili obe ravno prvič) že eno na hitro rekle.

tasyo, nič nisem šla špegat v BTC, ker se je ura potem tok hitro obrnila, da ni bilo časa. Mogoče grem pa danes, ko končno tale prevod zaključim, ker me vedno po tistem, ko imam ful busy obdobje (ponavadi takrat skoraj sonca ne vidim, to, da bi pa kam šla kot včeraj, je pa itak velika izjema), vleče v kak manjši nakup user posted image . V bistvu rabim ene raztegljive trenirkaste hlače, ker so me vse dosedanje trenirke, razen ene, začele tiščati.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
25.1.2008 10:41:00   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Srečanje: jaz sem bila pa kar malce razočarana, nikakor ne zaradi udeleženk, ampak zato, ker se je vse odvijalo veliko bolj mirno in zadržano kot sem si predstavljala user posted image . Škoda, da smo sedele tako narazen, ker smo lahko malce počvekale le s sosedami (čeprav so bile moje fajn user posted image ). Drugače je pa tudi mene pozitivno presenetila predvsem big mamma user posted image . Tko da jaz naslendjič pričakujem več akcije user posted image user posted image user posted image !

Naslednjič moramo nekam iti, da bomo bolj skupaj sedele. Pa magari samo na pijačko user posted image
A si se danes naspala? Pa upam, da ti je uspelo naresti zadevo, ki te "mori" in si v kratkem privoščiš en vzpon na Šmarno goro user posted image . Sem pa slišala, da živiš v Šentjakobu? Torej sva skoraj sosedi user posted image in se lahko kdaj dobive na kakšnem čveku user posted image

Zdej pa se moram odkotalit stran od računalnika ... knjige me kličejo user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
25.1.2008 12:04:14   
lepa posadka
No punce!

Zelo sem vesela, da je včerajšnje srečanje ratalo. Še bolj me veseli, da ste sklenile, da se kmalu spet dobite. Morda se kar določi novi delovni datum - Ketrin...boš speljala še enkrat ? :-)))

Tudi sama se sicer lahko pohvalim s čudovitim dnevom, ki sem ga zaključila z enim zelo simpatičnim predavanjem...če boste kdaj slišale za en par, ki sta imago terapevta: zakonca Tavčar... sta zelo simpatična, poslušljiva...marsikaj sta že dala čez...in kljub kar nekaterim prebranim knjigam na podobne teme, sta mi bila zanimiva. Torej, če ju boste kdaj zasledile...priporočam poslušanje predavanja.

Fejst bodite...vikend je spet pred vrati...zdrave bodite, ostanite, postanite...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
25.1.2008 12:28:22   
zolika
Dekleta pozdravljena!

Da se vam na hitro javim...imela sem cas - pa nisem mogla da ne bi poskilila na RR stran kaj pocnete...user posted image

Ker me nekaj bolezen lovi ( vneto grlo, slabo pocutje, izcedek iz nosu,...) sem ostala v hotelu  - nocem se izpostavljati mrzelmu vetru, ki veje okoli hriba...ostali so sli na smucanje -Mi2 pa uzivava...malo lenariva - gledava naravo skozi okno in ljudi, ki smucajo - ter cekirava kaj se dogaja doma...

Vidim, da je srecanje za vami...in da ste se nacvekale...sicer pa saj veste da cas v dobri druzbi HITRO mine??? In ve ste pravi dokaz za to! user posted image

Lepo bodite in UZIVAJTE!

p.s. ideja za druzinski dvoboj mi je vsec - bom navijala za APRILCICE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DIO

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
25.1.2008 12:52:09   
resnično srečna
ojla bejbe...

srečanje je blo fajn ja, sam naša "zmajčica " je še celo noč potem žurala v mojem trebuhu in sem se bolj malo naspala...

dvoboj...če nobena druga se vam pa jaz pridružim he he...ampak prej druge opcije preverite...

Roberta...se te prav dobro spomnim ja...še o kužkih sva klepetali...no ja bomo drugič bolj skupaj sedele pa bo...

10 dni obveznega letošnjega dopusta...na to temo so pri meni sam z roko zamahnili in rekli, da pri nas meni ne bodo komplicirali in da naj se ne sekiram...da imam vse na voljo za drugo leto...

petek...bo dan za metek...he he...ju3 jo pa s predragim mahneva na Primorsko malo na izlet in malo zaradi tega, ker me tam čaka moja previjalka pa še tona cotk...sem si zadala, da ta teden začnem končno malo s pranjem, likanjem in sortiranjem...

v glavnem zdaj vem za nekatere kako izgledajo in je prav fino...za naslednje srečanje pa se seveda pridružujem...in kar bojim se marca, ko bomo nekatere hodile skupaj na telovadbo...vsaj jaz mislim, da bom kar do konca vztrajala in časa za druženje bo še veliko...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
25.1.2008 14:20:43   
Ketrin
Hej, hej miške!!!
Kako je lepo brati tale poročila od včeraj.... user posted image user posted image

No, kot so že napisale čvekice, je bilo včeraj lepo in tudi jaz nisem mogla zaspat ker se mi je v glavi še fuuuuul dogajalo.user posted image  Vse ste me pozitivno presenetile in vsaka je pravi nosečniški cukrček....Same vajne babnce (ne da sem kdaj v to sploh podvomila).... Moram priznat, da je bilo to moje prvo snidenje s kakršnimikoli "virtualnimi" prijatelji in občutek je prav fascinanten.... Ko sem se peljala na srečanje sem skoz razmišljala, da ko se dobivamo s starimi prijatelji,... se vedno pokličemo:"čau a si že tam?" user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa nobena ni imela koga klicat in se je vsaka zase "prikolovratila" v naš prostorček.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Prav nor občutek!

No, ker je vedno čas za akcijo, predlagam nov datum za srečanje in sicer: 28.2. ali 6.3.08! Tole bodo najbrž skrajni datumi, potem pa v akcijo z vozički.... Glede na to da bomo takrat še bolj buškaste user posted image  in da pridejo tudi vse ostale, ki so včeraj špricale user posted image  je treba najti en veeeeeelik prostor! user posted image  Ampak pojma nimam kje!user posted image  Mogoče lahko tudi v CE, da bodo še naše štajerke uletele!? user posted image
Družinski dvoboj - Imamo še srečko!!!! Torej, Majči nas kar prijavi! user posted image user posted image user posted image

Voziček - ja kupila sem voziček PP Skate. Ampak ne v ITA (tam stane 835 EUR) ampak kar pri nas v šiški v pp trgovini (tukaj pa 767 EUR).... Štorija je sicer mnogo daljša, kot to user posted image user posted image  ampak to je rezultat in bistvo vsega... Ga imajo na zalogi, ampak ga še ne bom prevzela ker ga nima kam dat, tko da grem enkrat marca ponj....

Sinska - pogledala sem za tvojega Bebeja in so ga imeli samo v eni trgovini.... Imajo pa italijani v veliki večini samo svoje znamke, ki pa jih je malo morje (ne samo te ki jih poznamo mi). Tko da po moje se ti bolj splača naročit prek neta ali pa kupit tu v SLO.

Roberta - upam, da si se spočila, ker se mi je zdelo, da včeraj nisi bila ravno "za akcijo" se ti je videlo, da si utrujena...Tko da naslednjič nič več ga srat z delom..... user posted image

NiLe - kako gre učenje!?

Majček - pozdravi se čez vikend...jaz tudi nekaj kreham, ampak se ne dam.... Grem jutri na primorsko na dober zrak pa bo takoj bolje! user posted image

Tasyo - to pa verjamem, da so zdravniki najhujši pacienti....po navadi je v vsakem fohu tako. Poklicna deformacija pač user posted image user posted image  Čimprej se pozdravi!!!

Zolika - ti pa uživaj maksimalno in pazi na sebe in bušija. Blagor onim ki smučajo! user posted image  Kaj bi dala za eno smuko!user posted image  Malo pa le pojdi na zrak, svež zrak ob prehladu je tudi dobro zdravilo.....

No, jaz sem bila danes na polikliniki na cukr testu in je vse super. Je rekla, da lahko normalno naprej papcam in pijem! user posted image user posted image  

Popoldan jo mahneva z možekom na sejem turizma, zvečer na vajo. Jutri pade spet ITA in primorska (ko se pa tam toooook dobro počutimo vsi), moramo malo prečekirati, če je arhitekt že kaj spalamudiu z našo hišiko..... V nedeljo pa montaža pohištva v dnevni..... Torej spet pestro! user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
25.1.2008 14:57:51   
sinskaT
Sam tok, da vam še zaželim en fejst vikend, lepo se mejte vse po vrsti,
šibam na frišen luft (preljuba mi Bela krajina user posted image ) in upam, da tole vreme zdrži vsaj do ponedeljka.

Čaw!user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
25.1.2008 15:19:40   
barby78
ojla punce moje!

vidim,da ste na srečanju ful uživale.ko bi se vam le lahko pridružla!no,čez nekaj mesecev,pa zagotovouser posted image .

aja,tiste ki se boste prijavile za dvoboj,javite v kateri oddaji boste,da bom lahk navijala.

zdaj se vam bom lahk večkrat pridružla.mi je user posted image  naštimal računalnik čist k postelji,tak da lahk ležim in vas berem.še dobro,da ima tamali v svoji sobi rač.,tak da dneve preživljam kar tam.

lepo se imejte čez vikend.
se čujemo,PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
25.1.2008 15:22:21   
barby78
aja,sem pozabila Tosji omenit,da so mi spremenili PDP.iz 13. na 12.

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
25.1.2008 15:38:05   
Roberta69
K tok pazite name user posted imageuser posted image je bil neprimerno boljši kot prejšnje dni in res si moram od zdaj naprej malo bolj milo razporedit tole delo.

Ketrin, drugače sem pa jaz vedno razpoložena (res da sem včeraj malce zehala) in mi nikoli ne zmanjka energije, sem pa imela vtis, da ste "vse" nekam resne in zadržane (razlog zna biti opazka Majčke28). No, saj je vsak verjetno takole za računalnikom bolj domač kot pa v prvi urici s tujcem user posted image   (čeprav smo jih za šalo naklofale 3) in navsezadnje, s kolkimi ljudmi naekrat pa človek sploh lahko debatira user posted image . In najbrž, sem, ker tako veliko visimo tukaj gor in smo tako "domače", pričakovala, da bomo kot stare prijateljice user posted image . Sigurno bo drugič že bolje.

Absolutno je pa še bolj fajn takole čvekat, ko se za besedilcem razkriva tudi obrazek user posted image .

sasy20, na poroki sta bila kot slkica!

Nile, z veseljem kdaj kakšen čvek opraviva (škoda, da ne moreš zraven na Šmarno je pa sprehod vedno dobra alternativa in še vreme bo vedno bolj ugodno, ko se ravno pomlad prikazuje) pa v dvoje bo še lažje. Za kaj se pa še učiš (mi je verjetno ušlo)? A otroka sta dopoldne v vrtcu in si frej?

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?