Krista28
|
Živjo punce, spet ste ful napisale. Niti prebrati vas ne morem sproti. Pa kako vam znese ko imate več otrok pa še vse ostalo? Se spomnim, da mi je pri ta prvem že po kakih dveh mesecih po porodu začela težiti, zakaj ga samo dojim, da se samo od mleka ne bo dobro razvijal, da ko je ona imela otroke, so v tej starosti že vse jedli..., ja sagurn,,,,,pri moji tašči so moral pa limono v mleko stiskat, da se je sesiril, da otroci niso polival. Jst sm tud prvega 6m dojila (tudi čaja nisem dajala) in ji je bla to čist muka, pa bala se je da se bo preveč name navezal in bo problem za vrtec....in glej ga zlomka......otrok ostane kjer hočeš, za v vrtec je pa čisti fen že od začetka. Je pa k sreči, otroke ful naučila pospravljat za sabo (so bili štirje). Ampak imate pa take lepe trebuščke, matr, jst mam tazga, ko da petega nosim, ali pa dva . Sem šla včeraj gledat, če se niso v roku zmotil. Jst imam zapovedano počivanje, ker imam ketone v vodi, če sedim otekam in bolijo me kolki. Ta teden je še dopust, potem pa Bo do porodniške. Sem malo prehlajena, ampak dons vseeno pridem. Ob 17h smo zmenjene, a ne? Komaj čakam da vas spoznam, ker v postih vas težko dohajam... Ali katera ve, če se da dobiti teste za uhajanje plodovnice? Naj bi se jih dobilo v lekarni. Ampak verjetno so samo mišice medeničnega dna. Jaz moram skoz imet dnevne vložke. Bom kar objavila da me ven ne vrže... Tasyo: Pri svojih G. sem jaz včeraj dobila napotnice, pa papirje za CSD, tako da je verjetno tudi čist vredu, če jih kar tja odneseš. Mal zračunaj kako se ti splača povprečje dat za porodniško (13 plača ), mislim, katere mesece vključit v izračun. SinskaT - mi imamo doma ta pravi ta trip trap stol in je super. Ful je stabilen, zdaj ko je večji nima več ograjce, kupila sem pa tudi original prevleko, in potem sploh ne drsi, lepo se opere, pa tudi občutljiva ni, če takoj obrišeš, ko kaj pade na stol. Nam se super obnese, pa še naslon za noge lahko prestavljaš, tako da raste z otrokom. Je pa v trgovini kar drag, sicer pa je tudi rabljen OK, saj je ful trden.