|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
24.1.2008 12:29:08   
katka37
Suzi, jaz perem tepihe iz kopalnice kar na 60, baje da se lahko celo ven kuhajo, iz dnevne te krparje pa na 40.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
24.1.2008 12:40:47   
Janey
Jutro...smo bili do zdaj brez elektrike..pri najinih 3 akvarijih je to kar panikauser posted image user posted image ampak zdaj se je končno pojavila in ribice so spet prišle do kisika.
Morem rečt, da sem danes spala ODLIČNOuser posted image user posted image user posted image user posted image vsaj nekajuser posted image user posted image sicer sem ob pol 2 šele zaspala, sem spala do 9 ko hrček z enkratnim obiskom wc-ja in to je touser posted image user posted image mogoče še pa nebom tak hitro šlauser posted image user posted image
A slučajno katera ve, če lahko otroški dodatek uveljavlja starš, ki ni prijavljen na istem naslovu kot otrok? Po mojem znanju sicer ne, ampak bi bilo vse možno. mlavla??user posted image user posted image pa še eno vprašanje..kdo je upravičen do starševskega dodatka? Vsi, ki ne presegajo meje al tisti,ki nimajo porodniške?? Sem malo zakone ven vzela, pa se  mi je par vprašanj pojavilouser posted image user posted image bom znala zdaj bolše kot za izpituser posted image user posted image user posted image Pa še eno vprašanjeuser posted image user posted image si lahko v bloku v stanovanju pri starših prijavim lastno gospodinjstvo, al mora biti hiša, al nekak dovolj sob? Al je dovolj samo to, da maš kao svoje stroške in plačuješ najemnino??
Če ktera to ve bom zelo vesela. To bi rada še zrihtala preden grem v rimuser posted image user posted image

kaki fini sonček jeuser posted image user posted image upam da ni preveč mraz...grem malo ven pokukat.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
24.1.2008 12:50:55   
misar
evo, kosilček je v želodčku,danes je bila sam mineštra, povrh še en krofek...pa sem kar mogla mal kavč popeglat za 20min.  zdaj pa veselo nazaj na delo...uživajteuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
24.1.2008 13:04:16   
Suzi*
tepihi skor že oprani, likanje tud skor pri koncu, sem si vzela mal pavze ob kavici.

pina, mojga bom poslala mal med oblake. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
24.1.2008 13:06:10   
dolenjka
NO, men je tut uspel skuhat preden je šel na šiht. Ravno odpeljal se je. Se pa preveč družim z Meti. Tudi jaz sem skuhala peresnike iz polnozrnate moke in zraven tunino omakicouser posted image  Pa solatko zraven user posted image

Prva polička še ni zmontirana, ker ga je en šrauf zaj****, tko da bo mogoče zvečer user posted image

Janey, ti imaš pa čist preveč zahtevna vpašanja in ti žal ne znam pomagat user posted image

Sem pa opazila, da so mi noge tko zatekle, da je moj kkar zakričal ko jih je videl. Bom šla zdejle mal ležat, sam ne vem kolk časa bom zdržala user posted image  Verjetn moram mal več pit, a ne?? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
24.1.2008 13:10:34   
Suzi*
user posted image user posted image  dolenjka, poslušam zdele anteno, pa je ana muzika in tvoja kolaca čist v ritmu skače. user posted image user posted image

probaj več pit in manj slano jest....zarad otekanja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
24.1.2008 13:13:26   
mlavla
janey...no tudi moje znanje na tem področju ni nevem kako dobrouser posted image
- mislim, da otroški dodatek lahko uveljavlja le starš, ki je prijavljen na istem naslovu kot otrok
pa tole sem še našla:(če ti bo kaj v pomoč?!)

V katerih primerih staršem oziroma drugi osebi ne pripada otroški dodatek za otroka?

user posted image
če je otrok v delovnem razmerju oziroma opravlja kmetijsko oziroma drugo samostojno dejavnost,

user posted image
če je otrok zaradi vzgoje, šolanja ali usposabljanja v zavodu, v katerem ima celodnevno brezplačno oskrbo (pravica se lahko prizna za dobo 3 - 6 mesecev na leto, odvisno od tega, koliko dni na leto preživi v družini),

user posted image
če je otrok oddan v rejništvo,

user posted image
če je otrok sklenil zakonsko zvezo oz. živi v zunajzakonski skupnosti oziroma ima svojega otroka,

user posted image
če ima otrok pravico do otroškega dodatka na podlagi mednarodne pogodbe,

user posted image

če otrok ne živi z obema staršema in izvršuje roditeljsko pravico v celoti samo eden od staršev in preživnina ni dogovorjena na centru za socialno dela ali določena s sodbo sodišča, razen v primerih, ko očetovstvo ni urejeno.

- starševski dodatek

STARŠEVSKI DODATEK

Starševski dodatek je denarna pomoč staršem, kadar po rojstvu otroka niso upravičeni do starševskega nadomestila po Zakonu o starševskem varstvu in družinskih razmerjih. (brezposelne osebe, študentski ali dijaški status.....)

user posted image

Kdo ima pravico do starševskega dodatka?

Pravico do starševskega dodatka ima mati pod pogoji, da je državljanka Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji in da je otrok državljan Slovenije.

Oče ima pravico pod enakimi pogoji kot mati, če mati:

user posted image
sklene pogodbo o zaposlitvi oziroma začne opravljati kmetijsko ali drugo samostojno dejavnost,

user posted image
zapusti otroka,

user posted image
trajno ali začasno ni sposobna za samostojno življenje in delo (na podlagi mnenja pristojnega zdravnika),

user posted image
umre.

Druga oseba ima pravico pod enakimi pogoji kot mati, če dejansko neguje in varuje otroka

- lastno gospodinjstvo
Glede tega ti pa ne bi znala pomagati..midva sva sicer prijavljena v lastnem..samo živimo v hiši...za blok pa nevem..sva pa to urejala na UE

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
24.1.2008 13:16:29   
mlavla
Dolenjka... hitro pejt počivat v P (posteljo seveda) al pa tud kavč bo vredu

Suzi..kuk si ti dones pridna..a maš gnezdenje...jst sem pa dones bolj pri ta lenih...mi je uspelo le kruh spečt...zdej pa tko dišiuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
24.1.2008 13:16:55   
Janey
mlavla hvala...sem jaz že vse to naštudirala...tudi zakone sem si ven privlekla...samo sem mislila če mogoče kaj iz prakse vešuser posted image user posted image ker je dostkrat kaj drugače kot pa piše..se da kaj zmenit in to..morem naletet na kako vredu teto na csd in jo malo požokat. So tete če vidijo da nekaj veš kar naenkrat zelo prijazneuser posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
24.1.2008 13:19:40   
mlavla
pa še tole sem našla:
Starša se dogovorita, kdo bo uveljavljal pravico do otroškega dodatka. Če se ne moreta dogovoriti, o tem odloči center in pri tem upošteva koristi otroka. Če živi otrok z enim od staršev, uveljavlja pravico do otroškega dodatka tisti od staršev, pri katerem otrok živi.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
24.1.2008 13:21:14   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

mlavla hvala...sem jaz že vse to naštudirala...tudi zakone sem si ven privlekla...samo sem mislila če mogoče kaj iz prakse vešuser posted image user posted image ker je dostkrat kaj drugače kot pa piše..se da kaj zmenit in to..morem naletet na kako vredu teto na csd in jo malo požokat. So tete če vidijo da nekaj veš kar naenkrat zelo prijazneuser posted image user posted image

pri nas pa te tete ratajo ponavadi kar živčne, ker se kar mal ustrašijo..saj ponavadi itak ne vejo..pa morjo pol mal po zakonih pobrskat...pa sej jih čist razumemuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
24.1.2008 13:27:08   
pina-1
suzika poročaj pol kako mu je blo všečuser posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi likalnik vžgala, prej sem pa še položnice plačala.sem kar jokala zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image  mahhhhh
pa še zgaga me je začela pečtuser posted image user posted image user posted image

grem sedaj malo likat, če ne se bo liklanik užaliluser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
24.1.2008 13:29:47   
mesecnica
Hoj.

Jaz sem še kar tle user posted image , pa tudi nič ne kaže, da bi v bližnji prihodnosti kam šla...v P mislim. Mislim, da ste me zamešale z Bleščico...
Sem spet spala do 11.30. Sploh ne vem kaj mi je zadnje čase user posted image . Potem me pa moj kliče, če je kosilo že pripravljenouser posted image . Uhhh...še dobro, da sem že včeraj golaž skuhala... Sem tako zablefirala, da sem že od 10.00 pokonci in da dam samo še makarončke kuhat in solaatko pripravim pa bo...user posted image . Ampak, ko je prišel domov je itak skužil, da sem dlje spala...what ever...user posted image
Vidim, da ene še na moč delate (Misar) - moj bi tudi znorel, če bi me videl. Že ponoči, ko grem na WC se zbudi in mi vsakič "teži", da moram počasi, da se kam ne zaletim...no comment...
Marusa - ti boš pa vsak čas pestvala user posted image . Držim pesti, da bo na CR vse v redu.

Pa ko sem ravno videla, da sta se Meti in Dolenjka pogovarjale o BC na Rudniku... A me lahko katera prosvetli...ker sva se z mojim cca. en mesec nazaj vozila po Rudniki gor in dol in iskala BC (pa sem vedela, da je nekje). Pa kje user posted image  je skrit??? No saj potem sva šla pa v BTC...

Suzi...bravo za darilo za tvojega user posted image . Po mojem bo navdušen...

Lp

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
24.1.2008 13:30:41   
mojani
tako. zavese sem nabavila. mi jih bodo (ob plačilu seveda) tudi zašili, pa računajo cca 8 eurov. čeprav znam šivat raje njim plačam, kot da bi sama živčke zgubljala zraven takega blaga. pol bi šele bla sitna. sproti sem kupla še en radio za user posted image sobico. je tak fajni.

me je pa med potjo user posted image  klical in mi povedal nekaj smotanega. je rekel tako:
mam eno zanimivo novico za tebe. me je šef klical in reku, da grem jutri na furo za španijo.
pa jst njemu: aja, to pa ni zanimivo. to sploh ni fajn. kaj bom zdej js sama doma. pa dopust...... pa mi  bo dolgcajt, pa................
sej bo. veš, bojo pa evrčki. pa bo naše dete lahko dobilo še več novih cotk.
kaj mene brigajo evrčki. js ne bi bla sama doma. kak dolgo te pa pol sploh ne bo??? (sn bla že tik pred tem da planem v jok)
tam nekje v četrtek, mogoče v sredo naslednji teden bom doma.
okej. se slišima (sem odložla, pa začela user posted image kot jesihar)

no sej zdaj sem že okej, sam v tistem trenutku mi je blo pa res hudo. sej sem si sama izbrala šoferja, je tako, ne?

mojca+jani = ambrož (23.2.2008) & ožbej (25.12.2010)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
24.1.2008 13:35:51   
mojani
aha, še tole

janey in februarka user posted image  za vajina gesla. lepe fotke, pa lep piercing

mojca+jani = ambrož (23.2.2008) & ožbej (25.12.2010)

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
24.1.2008 13:42:00   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image user posted image  dolenjka, poslušam zdele anteno, pa je ana muzika in tvoja kolaca čist v ritmu skače. user posted image user posted image

probaj več pit in manj slano jest....zarad otekanja.

Ti pa začni v slovenščini pisat, da te bom kej razumela, sem rabla celo minuto da sem dojela kaj je "kolaca" user posted image

Slanga ne jem velik, sam včeraj pa sem eno suho salamo cel večer napadala ja user posted image  Bom še vceč pila, sam se bojim, da mi WC papirja zmanjka user posted image  Pa ležala sem tut zdele, sam se mi ne da user posted image  Sem mal čudna a ne? Če me pa križ boli in mije dolgčas user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
24.1.2008 13:43:10   
anandrej
Zmeraj več februarčkov, tak je treba user posted image Čestitke, bleščica user posted image user posted image .

Marusah, se nisi malo zmotila na seznamu? Se mi zdi, da je bleščica rodila 22.1. Aja, pa še pri user posted image se mi zdi, da si enega zatajila user posted image .

< Sporočilo je popravil anandrej -- 24.1.2008 13:44:12 >

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
24.1.2008 13:46:58   
anandrej
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

-02. user posted image mala_pikica, ? let, 2.user posted image (?) pregled: 28.01.
01. zoya24, 28 let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
01. maja80, 27 let, ?.user posted image (AB-) pregled: ?
02. user posted image ella79, 28 let, 1.user posted image (A-) pregled: 01.02.
02. 
user posted image Lanchy user posted image , 28 let, 1.user posted image (A+) pregled: 24.01.
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
03. pajkica, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image (?) pregled:?
03. user posted image
nizy, 28 let, 3. user posted image (A-) pregled: 24.01.
03. p@tricij@, 28 let, 3.user posted image (0+) pregled: 04.02.
04. user posted image brina2006, 30 let, 1.user posted image (0+) pregled:  01.02.
04. user posted image Janey, 22 let, 1.user posted image (0) pregled: 25.01.
04. Bajsa, 26 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
05. itata, 29 let, 1.user posted image (A+), pregled:  30.01.
05. user posted image Mbee, 24 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image (A-) pregled: ?
07. Shana banana, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
07. user posted image kati kati, 22 let, 1.user posted image (0+) pregled: 28.01.
07. user posted image Neni13, 28 let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
08. user posted image Guerina, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image (B+) pregled: sploh ne več
09. user posted image anandrej, 35 let, 1.user posted image (B+) pregled: 28.01.
09. user posted image Marusah, 24 let, 1.user posted image (B+) pregled: 01.02.

09. Sandra*, ? let, 2.user posted image (?) pregled: ?
09. ARIANNA L.05, 32 let, 2.user posted image (0+) pregled: ?
10. delfa, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
11. user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image (A+) pregled: 30.01.
11. user posted image mesecnica, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled:
04.02.
12. mateja j., 29 let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31 let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image (0+) pregled: ?
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
14. user posted image mary_lou, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: 31.01.
14. user posted image bamby, 36 let, 2.user posted image (0+) pregled: 29.01.
14. user posted image
tani22, 23 let, 1.user posted image (0-) pregled: ?
14. user posted image Ms. Anna, ? let, 1.user posted image (?) pregled: ?
15. user posted image MetiLu, 25 let, 1.user posted image (AB+) pregled: 30.01.,07.02.,15.02.
15. anariya user posted image , 24 let, 1.user posted image (?) pregled: ?
16.
mlavla, 24 let, 1.user posted image (B+) pregled: 29.01.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled: ?
16.
user posted image larisa, 29 let, 1. user posted image (A+) pregled: 24.01.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. gerilum, 23 let, 1.user posted image (?) pregled: ?
18. user posted image Mateja81, 25 let, 1.user posted image (0+) pregled: 25.01.
19. Minky, 28 let, 2.user posted image (?) pregled:?
20. jencili, 25 let, 1. user posted image (B+) pregled: 01.02.
22. melanija, 28 let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. user posted image  user posted image Suzi*, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: 29.01.
22. user posted image pina-1, 29 let, 2. user posted image (0+) pregled: 25.01.
22. user posted image dolenjka, 30 let, 1. user posted image (0+) pregled: 30.01.
22. Februarka08, 23 let, 1. user posted image , (A+) pregled: 29.01.
22.
user posted image oton, 31 let, 2. user posted image (A+) pregled: ?
22. user posted image Lara76, 31 let, 1. user posted image (B-) pregled: 24.01.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. user posted image mami28, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: 29.01.
25. Kuba, 30 let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 32 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 13.02.
26. amaya, 29 let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
26. matejjana, 29 let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
26. tamala_82 user posted image , 24 let, 1. user posted image (0+) pregled: ?
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image (A-) pregled: 30.01., 13.02.
27. user posted image
mojani, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: 28.01.,06.02.,15.02.
29.
BarbikaB, ?let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled: ?
? Lejči, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: ?

Še 70 user posted image , pričakujemo še 17 deklic, 19 fantkov in 35 user posted image .

SEZNAM IZKUŠENE MAMICE (hvala pina-1)

SEZNAM IZ ŠOLE ZA STARŠE
(hvala ella79)
RAZPRAVA NAŠIH MAMIC O SEZNAMIH (hvala Janey in sodelujoče v razpravi - preberite si komentarje pod seznamom)

PODATKI O VELIKOSTI PLODA (hvala srečka nosečka)

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
24.1.2008 13:48:04   
Februarka08
Uh, ste naklofale... Morm še vse prebrat...
Prej sem omenila da bom debelo uro lupila česen. Punce moje - 2 uri in pol!!!user posted image Neprestano. Vam gotov ne rabim razlagat kako me križ boli, rit, prsti me pečejo in kako smrdim.user posted image Groza. Kaj bi dala, da bi mi en vmes mal čokolade prnesu... Zdej sem si jo prvoščla, pa naj bo kar hoče... Nič, vas grem mal prebrat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
24.1.2008 13:48:26   
pina-1
dolenjka tudi mene je suzika kar malo zmedla..sem tudi jaz študirala kaj je hotela povedatuser posted image user posted image

ti kar malo z nami čvekaj, pa ti bojo tudi noge nehale zatekat.user posted image user posted image user posted image

hudič mene pa zgaga vedno bolj pečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
24.1.2008 13:48:53   
Suzi*
Mesecnica, se je men zdelo da si ti v mižalah in ne v P. user posted image user posted image user posted image  

Mojani, zoprno tole, da boš sama doma cel teden. Mojga ni blo samo 2x po dva dni, pa mi sploh ni blo prijetno. pa bolj kot se dan D bliza manj mi je fajn občutek, da ga ni doma. Sem ga že pobarala, da ma da mi je skos dosegljiv na mobi. user posted image

Mlavla, sploh nisem pridna. Ful bi mela stvari za narest, pa se mi niti služajno ne da. To kar danes delam sem mela namen že par dni nazaj, pa sem prevelik lenuh zadnje čase. user posted image

Pina, sej verjetno bova šla enkrat skupaj letet....spomladi ali poleti.....pa poročam pol.

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
24.1.2008 13:49:33   
mlavla
februarka..zakaj si pa lupila toliko časa česen??

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
24.1.2008 13:50:00   
anandrej
Seznam glede na datum pregleda:

24.01. Lanchy user posted image
24.01. larisa
24.01. Bajsa
24.01. nizy
24.01. Lara76

25.01. pina-1
25.01. Mateja81
25.01. Janey
28.01. kati kati
28.01. anandrej
28.01. mala_pikica
28.01. mojani
29.01. Suzi* (cuker)
29.01. Februarka08
29.01. mlavla
29.01. mami28
29.01. bamby
30.01. dolenjka
30.01. torcica
30.01. itata
30.01. MetiLu
30.01. katka37
31.01. mary_lou
01.02. jencili
01.02. ella79
01.02. brina2006
01.02. Marusah
04.02. mesecnica
04.02. p@tricij@
06.02. mojani
07.02. MetiLu
13.02. torcica
13.02. nuka
15.02. MetiLu

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
24.1.2008 13:50:24   
dolenjka
Pinči, ti kr z nami klepetaj, pa te bo zgaga nehala matrat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
24.1.2008 13:52:48   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ti pa začni v slovenščini pisat, da te bom kej razumela, sem rabla celo minuto da sem dojela kaj je "kolaca" user posted image

ojoooojjj...preveč hitri prsti. user posted image user posted image user posted image  se opravičujem za nejasnost.....KOALCA! user posted image user posted image

Punce, kaj naj v soboto skuham za kosilce za rd za 6 oseb????? ne bi rada 5 ur non-stop za štedilnikom stala.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?