Blacky30
|
Oj, hruška, nisem te hotela prestrašit z mojo zgodbo. Ne tebe, pa ne nobene druge. Res ne! Se opravičujem. Jaz moram reči, da bi bila veliko bolj pripravljena, če bi mi takrat, ko sem bila noseča, katera povedala malo podrobnosti svoje porodne zgodbe, ne pa da mi je večina rekla, eh, saj boš dala skozi, še vse smo preživele. Itak me je bilo že ful strah, tak da me nobena porodna zgodba ne bi mogla še bolj prestrašiti. Bi pa malo bolj vedela, kako to gre, čeprav bi potem dejansko šlo vse čisto drugače. Nihče mi npr. ni povedal, da dojenje boli. Sem mislila, da je kaj narobe, ko sem kar zobe stiskala zraven. In sem bila prav jezna potem na prijateljico, s katero sva čvekali cele dneve in mi ni povedala nič takega v zvezi s porodom, dojenjem, počutjem po porodu...... Pa mi je potem rekla, da me ni hotela strašit. Haloooo!??!?!?!? Tega jaz res ne razumem. Zame to ni strašenje, pač pa ozaveščanje. Ne vem, jaz pač tak gledam na to. Aja, glede epiziotomije pa ti je že lex povedala. Ja, jaz sem imela oboje, raztrganine v notranjosti nožnice in epiziotomijo, ki mi jo je naredila babica. Sem šla gledat nazaj, pa nisem našla, da bi jaz pisala še posebej o rezanju presredka.
|