Blacky30
|
Sasi, jooooooooooj, zdaj si me spomnila na sladoled!!! Jaz pa sem maloprej hodila po kuhinji in tuhtala, kaj naj jem, pa se nisem spomnila, da imam sladoled v skrinji. Jojjjjj, ja, zdaj je prepozno, ravnokar mažem lumpijev gris s čokolado. Mnjami!!! BiDa, dobrodošla med nami. Želim ti veliko sproščenega čvekanja. Inigo, kak si zrihtala, je šlo lepo? Jaz mislim, da ja. Flower in motoristka, držita se jutri, bom mislila na vaju. Pa seveda takoj potem poročajta. Liju, mene pa res zanima, če ti ni odveč, zakaj ne smeš roditi naravno? Saj po eni strani si srečka, nimaš težav s strahom pred porodom, ko že točno veš, kako bo. Čeprav verjamem, da si ene želijo roditi naravno. Smo različni. Lex, želim ti, da čimprej ozdravite vsi skup in da si konkretno odpočiješ, revca uboga. Jaz ne vem, kako zmoreš, noseča poleg dveh majhnih bolančkov? Sicer pa, kaj nam pa drugega preostane, ne? Vse zmoremo, ko je treba. Pošiljam vam koš zdravja. Nasara88, kaj bova zdaj skup trepetali pd strahu pred porodom? Ne, ne, ne, zdaj bova rodili v hipu, kot bi mignil, tako, kot je lex rodila Alino, ne? Si rodila v MB in greš zdaj tudi tja rodit? Jaz sem in grem še enkrat najverjetneje, ker imam na razpolago le še Ptuj, ostalo mi je vse predaleč. Samo sem bila zadovoljna v MB, tak da bom verjetno šla tja. Lunica, drži se mi, počivaj in se pusti razvajat. Ko boš pa lahko, pa se nam le oglasi, te že pogrešamo. Tinky in maja, mene pa zanima, če je v vajinih porodnišnicah glede epiduralne tako, da jo dobiš 100% ali je tudi varianta, da ostaneš brez kot v MB? Ker v MB sicer ne rabiš plačat, ampak je majhna verjetnost, da jo dobiš, sploh zvečer in ponoči. Če je plačljiva, bi verjetno tudi morala biti 100% zagotovljena, ne?
|