|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
24.1.2008 14:10:49   
lex
zat pa bi bilo super, če bi uro povedle tiste, ki bi prišle a so v službi, njim se bomo prilagodile. jaz bom mela itak voziček poleg in mis lahko spi not (če kdo verjame v pravljice), oz. se bo itak v avtu naspala, drugač pa ni neki težavna in jo bom čist lahko obvladala. bom pa začela že zdaj maše plačevat, da ne bo kdo bolanuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
24.1.2008 14:13:29   
maja24
OK Lex you are the boss,nej se kr tiste zmenjo k majo sam po službi čas.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
24.1.2008 14:24:55   
lex
a veste, da sem mela celih 15 minut zase. Aleks mi je prej na rokah zaspal, Alina že prej in se je tale naš mali paketek energije že zbudiluser posted image , juha se kuha ampak jaz sem pa tolk brez energije, da lahko spijem kave na hektolitre pa ne bo nič pomagalo. sem misla, da bom smuknila poleg v posteljo, pa spet ne gre. evo danes grem ob 9h spat, drugač hodima bolj pozno- zakaj nimam pojmauser posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
24.1.2008 15:34:56   
Motoristka
Zdravo!

Vidm, da kar ornk čvekate.

Mene boli že 5 dan glava tako, da bi si jo najraje dol odvila...pa zaspana sem nos-stop.Jutri imam pregled ob 12...potem pa šibam gledat ploščice za najino novo bajtouser posted image ...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
24.1.2008 16:21:59   
liju
Zdravo souser posted image !
Po dolgem času se vam spet malo jvljam z novicami iz nuhalne!Izvid je dober user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Spol pa je rekla da ni 100%, ampak da misli da bo user posted image . Upam da bomo na morfo bolje videli. Dobila pa sem dve slikici in dvd z celim posnetkom ultrazvoka, ki je trajal skoraj 10 min.user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ne vem katera, me je pred  časom spraševala za majčko (pridem julja), ja imam jo z dolgimi rokavi. Sedaj jo super nosim.
Ko ste se pogovarjale o porodnih zgodbah, jaz sem imela CR v spinalni anasteziji, kar pomeni, da sem bila budna pri CR. Čudovita izkušnja. Tudi zdaj v drugo bom imela isto, saj pri meni ne sme priti do naravnega poroda, tak da so mi pri prvem itak 14 dni prej sprožili CR.

Danes sem pa bila na manjšem posegu. Odstranit sem morala dat lepotno piko pod prso. Izvidi bojo čez tri tedne in upam da bo vse ok. Za enkrat me še nič ne boli upam da tak tudi ostane.

Nič, grem malo pred tv, koliko mi bo mali dopuščal.user posted image

Se še javim kaj
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
24.1.2008 17:04:07   
Tinky
Flower, jutri imaš NS, ne?
Še zadnja julijka....DRŽIM PESTI user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
24.1.2008 17:49:29   
Inigo
VSE NAJBOLJŠE ZA TE,
VSE NAJBOLJŠE ZA TE,
VSE NAJBOOLJŠE DRAGA IIINAAAAAAAAAAAAAA,
VSENAJBOLJŠEEEEE ZAAAAA TEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bida, dobrodošla!!! user posted image še ena več... kak luštno... očitno bodo težave z vrtcom res velike user posted image user posted image user posted image bomo mogli babice angažirat.

ste se prej pogovarjale o EA. jst bom se tut odločla za to. predvsem iz razloga, ker imam izredno nizek prag bolečine in me zelo hitro začne nevzdržno bolet. bojim se, da bi padla v bolečinski šok... sicer ne vem kako to zgleda, saj tega še nisem doživela... pravijo pa da znajo bit pol hude težave, saj ne moreš več sodelovati pri porodu. ne vem, tako sem slišala. zato se bom kar odločila za to. in upam, da bom mela srečo z anestezistom.

in kaj ste kaj počele čez dan? jst sm še kr na faksu. mam še 15 minut, pol pa mam zagovor poslovnega načrta. upam, da bo ok. držite pesti!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
24.1.2008 18:17:22   
sasi13
živjo, kje ste čveke user posted image ste mi včeraj naredle take lušte s sladoledom da sm si ga danes kupla in se ga najedla.
ingo upam da ti šlo vredu na faxu! in kok ste preživele danes dan?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
24.1.2008 19:54:52   
Blacky30
Sasi, jooooooooooj, zdaj si me spomnila na sladoled!!! Jaz pa sem maloprej hodila po kuhinji in tuhtala, kaj naj jem, pa se nisem spomnila, da imam sladoled v skrinji. Jojjjjj, ja, zdaj je prepozno, ravnokar mažem lumpijev gris s čokolado. Mnjami!!!user posted image user posted image

BiDa, dobrodošla med nami. Želim ti veliko sproščenega čvekanja.user posted image
Inigo, kak si zrihtala, je šlo lepo? Jaz mislim, da ja.user posted image

Flower in motoristka, držita se jutri, bom mislila na vaju. Pa seveda takoj potem poročajta.user posted image

Liju, mene pa res zanima, če ti ni odveč, zakaj ne smeš roditi naravno? Saj po eni strani si srečka, nimaš težav s strahom pred porodom, ko že točno veš, kako bo. Čeprav verjamem, da si ene želijo roditi naravno. Smo različni.user posted image

Lex, želim ti, da čimprej ozdravite vsi skup in da si konkretno odpočiješ, revca uboga. Jaz ne vem, kako zmoreš, noseča poleg dveh majhnih bolančkov? Sicer pa, kaj nam pa drugega preostane, ne? Vse zmoremo, ko je treba. Pošiljam vam koš zdravja.user posted image

Nasara88, kaj bova zdaj skup trepetali pd strahu pred porodom? user posted image  Ne, ne, ne, zdaj bova rodili v hipu, kot bi mignil, tako, kot je lex rodila Alino, ne? Si rodila v MB in greš zdaj tudi tja rodit? Jaz sem in grem še enkrat najverjetneje, ker imam na razpolago le še Ptuj, ostalo mi je vse predaleč. Samo sem bila zadovoljna v MB, tak da bom verjetno šla tja.user posted image

Lunica, drži se mi, počivaj in se pusti razvajat. Ko boš pa lahko, pa se nam le oglasi, te že pogrešamo.user posted image

Tinky in maja, mene pa zanima, če je v vajinih porodnišnicah glede epiduralne tako, da jo dobiš 100% ali je tudi varianta, da ostaneš brez kot v MB? Ker v MB sicer ne rabiš plačat, ampak je majhna verjetnost, da jo dobiš, sploh zvečer in ponoči.user posted image  Če je plačljiva, bi verjetno tudi morala biti 100% zagotovljena, ne?

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
24.1.2008 19:59:48   
maja24
Blacky 100% jo dobiš ker je anasteziolog vedno prisoten tut če je sred noči,je pa res da moraš pred porodom it na predavanje oz sestanek o epiduralni,tam ti tut dajo potrdilo da si bila prisotna in nato ko greš rodit se še vedno lahko odločiš za naravni porod ali porod z epiduralno,moraš pa obvezno imet to potrdilo ker če ne ti jo ne nardijo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
24.1.2008 20:06:07   
Blacky30
Ok, jaz pridem potem na Jesenice rodit. Koliko časa porabim od MB do tebe?user posted image user posted image user posted image  
Ker pri nas tudi greš na to predavanje in tam dobiš neke papirje in podpišeš neko sr...., samo še vedno je potem vse v božjih rokah, če jo dobim ali ne, ker jim anestezistov primanjkuje. Jaoooo, no, pa vsaj delno sem pomirjena, prvič nisem bila niti zmenjena.user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
24.1.2008 20:12:24   
Nasara88
Blacky ves prvic me sploh ni bilo strah poroda, sedaj pa me ze malo stiska user posted image   Ja rodila sem v MB in moram reci, da sem bila pogojno zadovoljna. Prva babica, ki  me je spremljala ob popadkih mislim, da je bila prav Erika. Ta zenska je tako vredu user posted image  ta druga pa dokler ni videla, da je zastoj poroda, me sploh ni jemala resno (v smisllu bolj bo potrebno pritiskati, in vlivanje obcutka krivde, da zaradi mene porod ne napredujeuser posted image  Ko pa je videla, kaksno je stanje je vsaj kar se mene tice itak bilo prepozno, ker smo zakljucili z vakumom. Tiscavniki pa so pri meni trajali ca. 2,5 ureuser posted image

Jooj punce ste mi naredile lust s tem sladoledom user posted image  Grem malo v skrinjo pogledat,ce se kaj najde.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
24.1.2008 20:14:42   
Nasara88
Tudi jaz vedno bolj razmisljam o EA, samo me je malo strah da bi se nanjo zanasala potem, pa ostala brez. Prav to je bil razlog, da se ze prvic nisem odlocila zanjo. Sem pa upala, da se je sedaj po 4 letih kaj izboljslao stanje v MB glded tega, pa ocitno nicuser posted image  Bomo pa sli v Jesenice k Majo rodit user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
24.1.2008 20:18:00   
CAC
POZDRAVLJENE, user posted image !

Jaz sem že 15.1.opravila NS in vse je o.k. Sicer me je najprej zelo prestrašila, ker ko mi je začela delat UZ, je rekla, da ga sploh ne vidi, tako da mi je delala vaginalnega. Baje je nekje zadaj na križu... sem najprej mislila, da je to narobe, pa re hvala bogu rekla da ne. Moj jmož e skoraj pobegnil iz ambulante, ko je videl, kako mi bo delala pregled. Vse se je lepo dalo zmerit in pogledat, malo je migal z rokico, sicer pa je spal.
Ja, pa tudi vidla je že, da bo fantek user posted image .Ne morem verjeti, kako fejst je vidnouser posted image .  Kar lepo je bilo gledat to malo štručko v sebi...
Pregled pa imam spet 1.2..

Sicer se počutim dobro, edino zvečer sem zelo napihnjena, čeprav ne jem več po kosilu kaj dosti. Čutim, da imam tudi trd trebuh. A ima še katera podobne občitke?

LP

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
24.1.2008 20:19:18   
lex
blacky SG ti je bližje kot Jesenice pa vedno dobiš EA - tud ponoči, sam zmenit se je treba it.

Nasara88 a je bil tebi vakuum tud muka, jaz tega nikol ne bom pozabla, vse druge bolečine so drugi dan za tabo, tega me je pa kar strahuser posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
24.1.2008 20:19:47   
sasula
Še jaz se malo javim, kar ležim pred netom. Sem si dala na tla blazino in povštre in mi je bolj udobno:)

Danes sem šla malo pogledat po razprodajah, ker bodo potem poletne majčke full dražje in sem raje danes ukrepala. Se je splačalo. Celo eno obleko sem našla, da bom lahko ćez dva meseca še vedno trebuh notri spravila:), ker moram bit pač v službi urejena zaradi dnevnih sestankov. Drugače imam majice xs in sem dane optimistično nesla v garderobo S in M in sem ugotovila, da še nikdar nisem imela tako velikih prsi in mi je bilo full hecno, verjetno vam ne bo tolk:) Sem 14 teden in se mi zdi, da se mi v pasu nekako bolj pozna kot prav trebuh, čeprav se mi zdi, da mi je ta teden prvič malce ven udarilo, hehe.

Drugače še vedno vse oblečem , razen enih kabojk, tam moram imet odpet gumb, ostalo pa je bolj na tesno... gre pa gor, hehe.

Tudi meni se lušta sladoled in full pikantna hrana. Pa tuna s česnom in limono. A kaj , ko tuna ni priporočljiva.

Tolko o meni, mi je danes malo dolgčas. Nisem vajena bit popoldne doma.

papa

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
24.1.2008 20:23:46   
Tinky
Lex, v Izoli, če plačaš EA jo tudi dobiš. Sicer se nisem dosti zanimala, ker ne mislim dat 190 EUR! Na srečo ne vem kako porod izgleda in kakšno bolečino čutiš, tko se tolažim in bom že potrpela.
Moja mama pravi, da bom šla po njenih stopinjah....je 2x rodila v pol ure.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
24.1.2008 20:23:54   
lex
punce jaz bom zraven v seznam začela popat user posted image user posted image  in user posted image (za tiste, ki ne boste vedele kaj dobite), ko bodo pa imena znana jih pa tud lahko dodam. Naš bo verjetno najbolj dolgo brez, ker smo Alini zbrali 3 tedne pred rojstvomuser posted image

takole pa naš princ preboleva bolezen, ko ga razvaja ati z risanko avtomobili user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
24.1.2008 20:27:33   
Tinky
Lex, na seznam lahko dodaš user posted image - Gaja, če ji do rojstva ne bo lulek zrasel.user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
24.1.2008 20:28:40   
lex
sasula jaz sem pa pri obeh tunine pojedla za cel tovornjak

Samo a ni to čudno v izoli je 190€, pri nas zastonj. a ne morejo narediti, da bi bilo povsod zastonj? tole naše zdravstvo je za pojdi nekamuser posted image .

jaz nikoli nisem imela neki pretiranih user posted image  oblačil, ker delam v vrtcu, pa sem dolgo časa kar v trenerki hodla v službouser posted image , lani so mi pa 1 hlače dobesedno razpadle tolk sem jih nosila in preprala - no letos bodo za doma čisto ok (predvsem morem z žepi nekaj narediti.)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
24.1.2008 20:52:07   
sasula
SEj jaz tudi jem tunino:)Samo pazim , da manj., Bi jo tudi za cel tovornjak pojedla, pa full česna:)Bogi naš pimž, ga bom zagiftala že n trebuščku.

Meni dodaj user posted image , če tudi tako kot Tinky ne bo zraslo kaj drugega med nogami.
A ste vse dobile 3d posnetek? HEcno zgleda.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
24.1.2008 20:54:09   
sasula
Pri meni ni šans , da bi o trenirki razmišljala, ker je tudi jeans prepovedan. Imam cca 4 sestanke dnevno z raznimi direktorji in sem ravno danes štela kaj bom rabila. Sedaj imam dve oblekci in dve tuniki, pa eno žametno nosečniško krilo. Upam, da s tem prdem čez do maja, haha. Potem pa dopust in porodniška.

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
   [Brisano sporočilo]
24.1.2008 20:59:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3998
24.1.2008 20:59:25   
lex
uh sasula men se zrola, ko sem bolj kavojka in trenerka tip, skor nimam kaj elegantnegauser posted image user posted image , še tiste hlače, ko sem jih mela jih niti do riti ne spravim, kaj šele čezuser posted image , bom po porodu začela spet hujšat, kol me otroci ne bojo izmozgaliuser posted image

jaz sem dobila samo 3d oz. 4D filmčke, ker je mela sposojen ta aparat in je bila čist zmešana - je začela zraven cvilit - lej kaj ta škratek not dela, a snemaš, če ne...... sondo mi je tišala na trebuh, da sem misla da bo na drugi strani ven pogledala, niti premaknit je ni upala, da ne bi kaj zmrdala.

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
24.1.2008 21:09:41   
sasula
Tuna- ni priporočljiva zaradi živega srebra. Samo kaj, ko nič kar je dobrega sedaj ni zdravo.

LEx- men je tudi tako not tiščala in ga žokala, da se premakne , da me je vse bolelo. Potem je dala pa pupa noge narazen in se na 3d full vidi, da med nogam ni ničuser posted image Sem prvič videla tak posnetek

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?