|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
22.1.2008 21:21:44   
pikovit
Lara lahko noč tudi tebi.Dobr zrihti.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
22.1.2008 21:23:23   
pikovit
Tudi jaz grem počas.Grem gledat Reša-Housauser posted image .Lahko noč in vse dobro vam želim.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
22.1.2008 21:27:45   
arneja
Dajamaja, tokrat ne bo šlo nič narobe, ne pri tebi, ne pri meni, ne pri katerikoli drugi punci več. Je bilo res dovolj že tega narobe. Moramo res začeti razmišljati pozitivno user posted image .

Dejzi, ti si se pa res ornk razjezila. Čeprav bi si tokrat, glede na to, kaj se je Mlinčki zgodilo, zares lahko privoščile kakšno grdo necenzurirano besedo. Ker to pa res že ni več pošteno. Da greš čez cel postopek, potem pa najdejo infekcijo user posted image . Ampak Mlinčka je močna punca, ugotavljam, da precej močnejša kot jaz. Sranja je pa ne samo dovolj, Dejzi, ampak preveč. Glej, da nas ti razveseliš user posted image . Grem pa tisti seznam za pred punkcijo gledat, da si besedo optimizem v spomin vtisnem user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
22.1.2008 21:35:00   
arneja
Lara, če je cilj pravi, človek tudi ob pol 4-h zjutraj vstane, ne user posted image ? Bi pa Rešu učke ven padle že, če bi ti v ledru prišla na pregled user posted image .

Pikovit, ti si pa takšna bolj umetniška dušica potem, če boš skoraj vse sama delala?

Neposredna povezava do sporočila: 4579
22.1.2008 21:40:01   
arneja
Mandarinca, imaš prav, če bi bilo kaj narobe, je bolje, da se je zgodilo kot se je. Zdaj boli, kasneje pa bi še bolj bolelo. Bo pa naslednjič uspelo user posted image . Vsem nam, ki nam sedaj ni user posted image .

Zdaj jo pa še jaz pod kovter mahnem user posted image .

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
22.1.2008 21:51:49   
jadrnica
kajsica –user posted image user posted image user posted image končno si prišla nazaj, sem te ze ful pogrešala, sem mislila, da si pred postopkom kar kakšno dieto od RR usekala pa to, lepo, da si spet on-line, sedaj pa že mne mika ta sokovnik, k ga ze vse RR ovke uorabljata, jah sem ze cist za casom. jaz pojem pet mandarinc pa že imam super prebavo   mismis – jaz trenutno grejem zmrznjenčke, pa mi nobene krvi niso jemali – sem pa pri Rešu, od 2 dne tečke rdečke jem estrofem, potem sem šla pa na eb UZ pa opl 16 dan ciklusa transfer, od ET naprej si pa vaginalno ustavljam še pormetirum – progesteron. Zakaj pa moraš ti kri dajat?user posted image glede aspirinov – jaz jih sedaj ne jem, v rednem postopku z svezimi zarodki pa sem jih jedla   lejla007 - , jaz tud upam, da mi joškice rastejo zaradi pikic, samo danes me je nekaj tako čudno špikalo , kar malo tako na tečko rdečko, ampak upam, da bo vse OK, poskušam ostat pozitivka   konina – ti se pa lepo pozdravi, pa bo. tvoji pingvini bodo pa že preziveli odmrzovanje, mene je to tudi malo skrebelo, pa očitno je bilo vse ok, sploh samo premišljuj, da ti rata, joj kolk sem jaz pametna, sama pa sebe skoz spodbujam – o kakšni ploščici pa si ti govorila?user posted image   sulfinija – draga mojauser posted image user posted image user posted image , lepo te je spet brat, kako si ? se spomnim novembra ko sva skupaj trepetali, pozdrav v Pekmurje, a so storklje že tam, saj glede na milo zimo sploh odletele niso v tople kraje   mlinčka – joj , tole ja pa res boleče brat, ampak punca drzi se, bomo že nekakovse do svojih dojenčkov prigurale, se pa strinjam s predlogom pikovita, ker so te predlagali za postopek, pa naj ti še enega plačajo, 1500 eur pač ni malo denarja...   pf- vesela sem za tvojega srčka, lepoje slišat vesele noviceuser posted image user posted image user posted image   pikovit – naša nevesticauser posted image user posted image , ja poročne obleke pa full sedejo, vsaj men je to full dogajal, ja tud meni se je zdel, da pa s poročno obleko kor ena super dama izgledaš in te kar vzgidne. pa pohvalno, da bos sama delala naprsne šopke, midva sva jih tud, pa vabila prav tako inje vse full mega ratal,folk spoh ni mogu verjet, da to vse lahk sam narediš, seveda gre zahvala pormaku, kije res super stacuna pa vse not dobiš, pa seveda prometeju. pa seveda pohvala, ker greš v postopek, se mi zdi, da bo to dobro. pa virtualna dekliščina  - obveznouser posted image user posted image user posted image user posted image   abra – draga naša, joj tile zapleti se pa ne končajo, no jaz tud upam da je  mehur kriv, pa da ni kaj hujšega. poročaj, da bomo vedele kaj se s tabo dogaja, jaz sem danes ravno razmisljala, kako se vedno poskušam full pozanimah npr. ko kupuješ kakšno opremo za stanovanje – hladilnik, kateri je najboljši in vse prečekiraš in joh in sploh in še trgovci ti vse razlagajo, ko gre pa za take posege ala ICSI pa nas zdravniki , vsaj naš Reško , tako odpravi, kot da bi mi samo mal grlo pogledal in to je to. Pravzaprav bi ga rada enkrat vprašala, če mi lahk natančno pove katerim boleznim sem glede na to intenzivno hormonsko terapijo izpostavljena po 45 letu, ker tega mi nikol ni povedu, pa bi mi mogu.   dejzica – kako si kaj ti in tvoje pikice, a tebe tud kaj šipika tam doli?user posted image user posted image   lara light – drzi se jutri – s kje pa si ti, da moraš že ob 3,30 ustajat? njabrz od daleč, uf si pa res pridna. se men zdi, da moram zgodi ustat ob 4,45 da sem ob 6,00 pr Rešku, pa si ti še bolj daleč.svaka ti čast.user posted image user posted image
arneja – ja jaz bi z veseljem bolniško vzela, sam kaj ko so mi jih že naprej vrgli  - tri tedne na leto sem manjkala, in joh in sploh, da dol padeš, pa naj za zdravje bolj skrbim in to.....aja, nimam pogodbe za nedoločen čas, tako pač je, poskušam se pa maximalno ne stresirat pa relaxirat, pa doma pol nič ne delam, kot da se crtam pa RR berem , sedaj samo upam, da ni kaj narobe, ker me skoz neki špika tam doli pr jajčnikih in maternici

lahko noč vsem, pozdrav še od mojih dveh user posted image user posted image žal ne znata govor, pa jaz sporočam, kar povesta

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
22.1.2008 21:53:51   
jadrnica
pismo rosno, sem tako lepo napisala, za vsako posebi nov odtavek, pa me je neki ven vrglo, brrr, bom porbala še 1x

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
22.1.2008 21:56:19   
jadrnica
kajsica – končno si prišla nazaj, sem te ze ful pogrešala, sem mislila, da si pred postopkom kar kakšno dieto od RR usekala pa to, lepo, da si spet on-line, sedaj pa že mne mika ta sokovnik, k ga ze vse RR ovke uorabljata, jah sem ze cist za casom. jaz pojem pet mandarinc pa že imam super prebavo
  mismis – jaz trenutno grejem zmrznjenčke, pa mi nobene krvi niso jemali – sem pa pri Rešu, od 2 dne tečke rdečke jem estrofem, potem sem šla pa na eb UZ pa opl 16 dan ciklusa transfer, od ET naprej si pa vaginalno ustavljam še pormetirum – progesteron. Zakaj pa moraš ti kri dajat? glede aspirinov – jaz jih sedaj ne jem, v rednem postopku z svezimi zarodki pa sem jih jedla
  lejla007 - , jaz tud upam, da mi joškice rastejo zaradi pikic, samo danes me je nekaj tako čudno špikalo , kar malo tako na tečko rdečko, ampak upam, da bo vse OK, poskušam ostat pozitivka  
konina – ti se pa lepo pozdravi, pa bo. tvoji pingvini bodo pa že preziveli odmrzovanje, mene je to tudi malo skrebelo, pa očitno je bilo vse ok, sploh samo premišljuj, da ti rata, joj kolk sem jaz pametna, sama pa sebe skoz spodbujam – o kakšni ploščici pa si ti govorila?  
sulfinija – draga moja, lepo te je spet brat, kako si ? se spomnim novembra ko sva skupaj trepetali, pozdrav v Pekmurje, a so storklje že tam, saj glede na milo zimo sploh odletele niso v tople kraje  
mlinčka – joj , tole ja pa res boleče brat, ampak punca drzi se, bomo že nekakovse do svojih dojenčkov prigurale, se pa strinjam s predlogom pikovita, ker so te predlagali za postopek, pa naj ti še enega plačajo, 1500 eur pač ni malo denarja...  
pf- vesela sem za tvojega srčka, lepoje slišat vesele novice  
pikovit – naša nevestica, ja poročne obleke pa full sedejo, vsaj men je to full dogajal, ja tud meni se je zdel, da pa s poročno obleko kor ena super dama izgledaš in te kar vzgidne. pa pohvalno, da bos sama delala naprsne šopke, midva sva jih tud, pa vabila prav tako inje vse full mega ratal,folk spoh ni mogu verjet, da to vse lahk sam narediš, seveda gre zahvala pormaku, kije res super stacuna pa vse not dobiš, pa seveda prometeju. pa seveda pohvala, ker greš v postopek, se mi zdi, da bo to dobro. pa virtualna dekliščina  - obvezno  
abra – draga naša, joj tile zapleti se pa ne končajo, no jaz tud upam da je  mehur kriv, pa da ni kaj hujšega. poročaj, da bomo vedele kaj se s tabo dogaja, jaz sem danes ravno razmisljala, kako se vedno poskušam full pozanimah npr. ko kupuješ kakšno opremo za stanovanje – hladilnik, kateri je najboljši in vse prečekiraš in joh in sploh in še trgovci ti vse razlagajo, ko gre pa za take posege ala ICSI pa nas zdravniki , vsaj naš Reško , tako odpravi, kot da bi mi samo mal grlo pogledal in to je to. Pravzaprav bi ga rada enkrat vprašala, če mi lahk natančno pove katerim boleznim sem glede na to intenzivno hormonsko terapijo izpostavljena po 45 letu, ker tega mi nikol ni povedu, pa bi mi mogu.  
dejzica – kako si kaj ti in tvoje pikice, a tebe tud kaj šipika tam doli?   lara light – drzi se jutri – s kje pa si ti, da moraš že ob 3,30 ustajat? njabrz od daleč, uf si pa res pridna. se men zdi, da moram zgodi ustat ob 4,45 da sem ob 6,00 pr Rešku, pa si ti še bolj daleč.svaka ti čast.  
arneja – ja jaz bi z veseljem bolnišk vzela, sam kaj ko so mi jih že naprej vrgli  - tri tedne na leto sem manjkala, in joh in sploh, da dol padeš, pa naj za zdravje bolj skrbim in to.....aja, nimam pogodbe za nedoločen čas, tako pač je, poskušam se pa maximalno ne stresirat pa relaxirat, pa doma pol nič ne delam, kot da se crtam pa RR berem , sedaj samo upam, da ni kaj narobe, ker me skoz neki špika tam doli pr jajčnikih in maternici

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
23.1.2008 8:18:34   
lara light
Miške moje, kje ste, ninate še al pa že vse v delu? Tu pri nas je že posvetil sonček....prelepo je zunaj!

Sem že nazaj, pozajtrkovala in se javljam na dužnostuser posted image :
UZ: nekaj jih je, pravi, ni jih veliko, enga od 19, menda je v redu. Pol pa doda, ko bo pa ponovni postopek, bo pa večja doza...motivator letauser posted image
Jaz sem ok, dobila še 1 menopu v tazadnjo, zvečer ob 21h stopka v tazadnjo spetuser posted image  in v petek v Po ob 8h p u n k c i j a, aua.

Tako, lepotičke moje, hvala za vse dobre želje in misli do sedaj, a da si ne bi vzele kakega dopustauser posted image , zdaj vas šele rabim...v petek, pa transfer, pa čakanje, pa če bo plus, pol se pa komi začne! Zjutraj sem najbolj pametnauser posted image !

Nesmehite se komu, upam, da dobite prijaznega nazaj...in lep, prelep dan vam želim!
LL

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
23.1.2008 8:43:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Dakec, tudi tvoj čas bo prišel!!!

Upam, da sem res končno jaz na vrsti. Pa seveda tudi ve vse, ki skupaj čakamo na srečni zaključek. 

(odgovor članu dajamaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4585
23.1.2008 8:49:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Dakec, kdaj boš pa ti dobila termin za postopek?

Ma pojma nimam. Težim jim, naj me čimprej vzamejo ponovno v postopek. user posted image  
Lahko samo čičam in čakam.

(odgovor članu arneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4586
23.1.2008 8:51:57   
Anonimen
Lara light, user posted image  navijam zate.

Neposredna povezava do sporočila: 4587
23.1.2008 9:07:47   
sayuri
Punce, NS je za mano. Včeraj je bilo kar napeto. Tista čakalnica..... pa ata Reša sem vidla, kako je neki s telefonom sem pa tja švigal... user posted image
VSe je ok, z obema user posted image user posted image  je vse takol, kot mora biti. Pušenjak je pa namignil, da pričakujemo user posted image  in user posted image . Seveda je napoved 90%, ampak vseeno. Uf, smo veseli. Sem tko vznemirjena, da sploh ne vem, če mi je še slabo user posted image user posted image user posted image . Zdaj sem šele pomirjena in sedaj bom šele malo bolj mirna. user posted image  Hvala vsem, ker ste mislile name. user posted image  Zdaj grem pa prebrat, kaj se tukile dogaja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
23.1.2008 9:18:46   
lara light
user posted image user posted image Sayuri, o, lepe novice prinašaš, tako sem vesela...super, superuser posted image user posted image user posted image
Uživaj in čuvaj vas!
Da ne pozabim, tvoj novi avatar - jaz bi se držala kot petelin na gnoju s takim!

Dakec, jahuu! Hvala, upam, da se nam vsem kmalu nasmehne sreča v dveh črticah: user posted image user posted image user posted image

Arneja, nič usnja ni bilo, ni niti gledal...naš dirkač...ampak, kar hitro gor na mizo pa akcijauser posted image !

Jadrnica, seveda da špika in premika tam spodaj, saj se vse prilagaja, širi, veča, to je po moje vse ok, če ni prehudo. Presodi sama in če je, obvezno pokliči in se pejdi pokazat! Vse bo ok, uživaj!user posted image

Coelho

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
23.1.2008 9:20:41   
mismis
Jadrnica
jaz sem na GK Ljubljana, ko sem klicala sestro Miro mi je rekla, da pridem 28.01. na prvi odvzem krvi, nato pa grem k sestri Blanki na posvet. Mislim, da preverjajo z odvzemom krvi, kako je s horomni, zaradi ovulacije.
Preden smo sploh štartali s postopkom IVF-ja sem ravno tako morala iti na odvzem krvi, da so mi preverili hormone.

Dajamaja
zdejle sem se spomnila, ali ste že izbrali ime za vašega bodočega člana?

Kostanj, Mlinčka
za to ni besed, samo user posted image

Imam pa še vprašanje, sicer tole je tudi meni vse skupaj čudno, ampak mogoče se je pa kateri zgodilo podobno: moja user posted image  je ta mesec zamujala, zato sem 31. dan naredila test BC mini in prikazala se mi je čisto rahla črtica (sicer vidna), tako da sem se že razveselila, da nam je ratalo po naravni poti.
Drugi dan, 32. dan ciklusa pa me je obiskala user posted image , ki pa je sicer bila malo čudna, sploh ne tolk močna kot običajno, je pa bila rdeča kri. Včeraj ko je bilo šele 3. dan ciklusa pa je bilo že vsega skupaj konec. Ponavadi jo imam 6. dni. Ali se je mogoče kateri zgodilo kaj podobnega, sicer da bi nam ratal sploh ne upam, ker mi je BT padla, ampak tole vse skupaj se mi zdi pa čudno, sploh pa ker imam občutek, da imam še vedno prsi zatečene, v križu me špika, pa vsake toliko časa me muči zgaga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
23.1.2008 9:25:01   
pf
Lara light jaz nisem nikoli nič vzela pred punkcijo, le tam mi je dal ketonal injekcijo, tik pred zdajci. Prvič sem Rešu rekla, kaj naj vzamem proti bolečinam, pa mi je rekel, da naj bo vse skupaj čimbolj naravno. Pa veš, saj niti ne traja tako dolgo, da ne bi bilo za zdržat. Fajn je, če si čim bolj sproščena. Jaz sem bila obakrat tako hitro v Postojni, da sem bila prva na vrsti. Bi me pa kap, če bi gledala ženske, ki pridejo ven od punkcije in kar spreminjajo barve. Ker čakanje me ubija. Reša ne čisto 100% poslušat, saj veš, da včasih, ker nekaj premleva in besediči. Ni glih važno, da je petnajst foliklov, boljše je, da je na koncu samo pet jajčnih celic, pa tistih orenk. Tako, da se ne sekirat.Saj vidiš, da ne glede na to koliko je celic, sta na koncu stalno samo dve. No vsaj pri meni je bilo tak.

Daisy pozitivno razmišljaj, ker Toni in Vlasta to čutita. Veš, da sta na toplem pri tebi. Ti jih le lepo božaj vsak dan.

Jadrnica, ne mislit, da bo tečka prišla, mene je tudi tako bolelo, kot da bo, pa je ni bilo.

Arneja ti tudi malo bolj pozitivno, saj bo vse vredu, boš videla. En nasvet ti bom dala, ti pa razmisli, če ga boš upoštevala. Pa nočem pametovati, samo tako simpatična punca mi deluješ. Punca med postopki čim manj razmišljaj o vsem skupaj, jaz vmes med prvim in drugim nisem razmišljala niti minuto na dan. Odločila si se, da boš pila sok naravni, dobro, da boš jemala centramed, tudi dobro. Zdaj ti pa ne preostane drugega, kot da se maksimalno probaš angažirat na področjih, ki te veselijo. V službi sem se angažirala na polno, hodila sva na kopanje enkrat na teden, savno, kino, par novih cotk sem kupila, šla sva na dopust tridnevni na morje tik pred zdajci, skratka razvajala sva se z  mojim. Te druge stvari te lahko toliko napolnijo z energijo, da greš pozitivna v nove boje. To ti želim. Imaš še štirinajst dni dobrih časa, naredita nekaj na tem, da boš pozabila, da greš februarja po otročke. Brez zamere in vso srečo.

Sayuri kako si kaj uredila včeraj?

Hvala vam vsem za čestitke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
23.1.2008 9:30:44   
konina
mismis, verjetno je prišlo do oploditve, vendar se plod ni obdržal. Taki zgodnji SS so pogosti, največkrat pa sploh ne vemo zanje. Samo me malo bolj vemo, ker spremljamo vse skupaj bolj natančno. Lahko pa se je plod boril in obstal. Tako, da po moje, probaj še enkrat test, pa boš vedela. Ali pa pojdi dat kri, kar je pa še bolj sigurno. SEm pa imela jaz po IVF decembra tak zgodnji SS, pa so me noseč. znaki morili še nekaj dni, saj je bil v meni še vedno prisoten hormon.

Upam, da je pri tebi uspelo in se je uresničil tisti lepši neverjetni scenarij. user posted image

Sayuri, jupi! Sem tako vesela zate. Pa kar parček ste videli! Kaj ni to lepo?! Sedaj pa veselo in umirjeno do konca.  user posted image

LP, Ninauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
23.1.2008 9:32:03   
ANIME
Evo jaz še vedno čakam na user posted image . Danes je že 32. dan, torej mi zamuja cca 3 dni. V trebuhu imam skoz po malem en "čačača" - skoz me nekaj opozarja, da se dol dogaja. Zdaj če sem že toliko časa čakala, upam, da jo bom dobila v petek, da greva v soboto v ambulanto in grem lahko potem čez dan nazaj spat user posted image .

Sayuri - full dobra novica. Tudi jaz upam, da če bodo slučajno dvojčki, da bi bil parček.

Lara light - drži se na punkciji. Jaz grem za tabo čez 14 dni.

Pogrešam Shuko. Ona je ravno par dni pred mano v postopku ... sem upala, da bo kaj bolj zgovorna, da bom videla kaj me čaka!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

Neposredna povezava do sporočila: 4593
23.1.2008 9:34:07   
lara light
pf, hvalauser posted image user posted image ...imaš prav, več al manj ostaneta na koncu vedno dveuser posted image
Imej se lepo!

Coelho

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
23.1.2008 9:40:43   
lara light
ANIMEuser posted image ... vi smo na isti barki...še malo in me ujameš! Drži se tudi ti, narkičuser posted image !

Sayuri, parček je prelepo imeti...jaz imam parček nečak-a in -/kinjo in polbratca in polsestrico, tudi dvojčka-parček. Čudovitih štiri! Prekrasni so!

Grem kej delatuser posted image ...za spremembo, da me ne bo daisy definirala v javni sektor, slučajnouser posted image ...pa pa

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4595
23.1.2008 9:49:56   
mismis
Konina
hvala za odgovor, tudi sama sem pomislila na ss, vendar priznam da me muči tudi ta čudna dolžina user posted image , ker jo je v slabih treh dneh konc. Zna biti, da bom res naredila še en test, toliko da se prepričam.
Kri pa ne bom šla dat, sej grem tko 28.01. na GK LJ in jo bom tako ali tako morala tam dati.
Sej ti greš pa tudi februarja po zamrznjenčke, upam da sem prav prebrala
Sayuri čestitke za parček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4596
23.1.2008 10:00:59   
dajamaja
Sayuri, samo da si nam sporočila lepe noviceuser posted image user posted image  Je bilo zadnje čase toliko slabih tle gor, da me ježe skrbelo, ker se včeraj nisi oglasila in zdajle iz službe špejam. Super! Čestitkein mirno pot naprej.

Lara, ja naš Reš je definitivno motivator vsaj desetletja.

Ostalim en lp in se beremo zvečer! 

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
23.1.2008 10:19:52   
Shuka
Sayuri - user posted image user posted image user posted image user posted image  ful sem vesela, da je vse v najlepšem redu in želim vam le še tako naprej do roka. user posted image

ANIME - sem na vodi čutla, da si me pogrešala, pa sem šla najprej na wc user posted image user posted image user posted image  in evo me tle. Včeraj sem bila pri Reškotu, pa prva sem bla, fuuuul zgodnja, ja ata Reš res zgodaj začne, še pred 6h. Hitr smo se pomenil, piknu me je najprej z Diphelerinom v desno stran bušija in nato še 3 praške in 2 vodi doze Menopurja v levo stran bušija. Bolel ni ama čist nič user posted image  Tko, da ni bojazni.

V ponedeljek 28.1 02 imam 1 UZ.

Do takrat pa .... vsem deklcam en user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
23.1.2008 10:28:22   
gold fish
Sayuri -user posted image user posted image user posted image  superca, da sta pikeca OK, pa še to, da dobite parček..... ma to bo veselje....

Zdaj pa začni res uživati nosečnost, tiste slabosti, pa bruhanje pa naj gredo drugam....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
23.1.2008 10:51:54   
lejla007
Evo me! Se javljam, da opravim svojo dolžnost user posted image

Poste sem že preletela, seznam bom pa prilimala zvečer, tko da bo zihr vse gor (upam user posted image ).

Lara - JUPI!!! Poglej kako skupaj bova res! Skupaj bova trepetali user posted image Ampak tale s tvojim motorjem in lederjem, je pa res huda user posted image

Pikovit - jaz sem imela tudi kale za svoj poročni šopek! So mi najlepše rože, pa tko romantične mi delujejo...

No, jaz sm si pa včer dala stopko in me je kr dobr peklo user posted image Ma nima veze... Dons zjutri sem mogla vzet dve tableti odvajal, pa se še nič ne dogaja user posted image user posted image user posted image Kakor koli, jutri je dan D, mislite name zjutraj!

Se še tipkamo,
papa

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......