jadrnica
|
kajsica – končno si prišla nazaj, sem te ze ful pogrešala, sem mislila, da si pred postopkom kar kakšno dieto od RR usekala pa to, lepo, da si spet on-line, sedaj pa že mne mika ta sokovnik, k ga ze vse RR ovke uorabljata, jah sem ze cist za casom. jaz pojem pet mandarinc pa že imam super prebavo mismis – jaz trenutno grejem zmrznjenčke, pa mi nobene krvi niso jemali – sem pa pri Rešu, od 2 dne tečke rdečke jem estrofem, potem sem šla pa na eb UZ pa opl 16 dan ciklusa transfer, od ET naprej si pa vaginalno ustavljam še pormetirum – progesteron. Zakaj pa moraš ti kri dajat? glede aspirinov – jaz jih sedaj ne jem, v rednem postopku z svezimi zarodki pa sem jih jedla lejla007 - , jaz tud upam, da mi joškice rastejo zaradi pikic, samo danes me je nekaj tako čudno špikalo , kar malo tako na tečko rdečko, ampak upam, da bo vse OK, poskušam ostat pozitivka konina – ti se pa lepo pozdravi, pa bo. tvoji pingvini bodo pa že preziveli odmrzovanje, mene je to tudi malo skrebelo, pa očitno je bilo vse ok, sploh samo premišljuj, da ti rata, joj kolk sem jaz pametna, sama pa sebe skoz spodbujam – o kakšni ploščici pa si ti govorila? sulfinija – draga moja , lepo te je spet brat, kako si ? se spomnim novembra ko sva skupaj trepetali, pozdrav v Pekmurje, a so storklje že tam, saj glede na milo zimo sploh odletele niso v tople kraje mlinčka – joj , tole ja pa res boleče brat, ampak punca drzi se, bomo že nekakovse do svojih dojenčkov prigurale, se pa strinjam s predlogom pikovita, ker so te predlagali za postopek, pa naj ti še enega plačajo, 1500 eur pač ni malo denarja... pf- vesela sem za tvojega srčka, lepoje slišat vesele novice pikovit – naša nevestica , ja poročne obleke pa full sedejo, vsaj men je to full dogajal, ja tud meni se je zdel, da pa s poročno obleko kor ena super dama izgledaš in te kar vzgidne. pa pohvalno, da bos sama delala naprsne šopke, midva sva jih tud, pa vabila prav tako inje vse full mega ratal,folk spoh ni mogu verjet, da to vse lahk sam narediš, seveda gre zahvala pormaku, kije res super stacuna pa vse not dobiš, pa seveda prometeju. pa seveda pohvala, ker greš v postopek, se mi zdi, da bo to dobro. pa virtualna dekliščina - obvezno abra – draga naša, joj tile zapleti se pa ne končajo, no jaz tud upam da je mehur kriv, pa da ni kaj hujšega. poročaj, da bomo vedele kaj se s tabo dogaja, jaz sem danes ravno razmisljala, kako se vedno poskušam full pozanimah npr. ko kupuješ kakšno opremo za stanovanje – hladilnik, kateri je najboljši in vse prečekiraš in joh in sploh in še trgovci ti vse razlagajo, ko gre pa za take posege ala ICSI pa nas zdravniki , vsaj naš Reško , tako odpravi, kot da bi mi samo mal grlo pogledal in to je to. Pravzaprav bi ga rada enkrat vprašala, če mi lahk natančno pove katerim boleznim sem glede na to intenzivno hormonsko terapijo izpostavljena po 45 letu, ker tega mi nikol ni povedu, pa bi mi mogu. dejzica – kako si kaj ti in tvoje pikice, a tebe tud kaj šipika tam doli? lara light – drzi se jutri – s kje pa si ti, da moraš že ob 3,30 ustajat? njabrz od daleč, uf si pa res pridna. se men zdi, da moram zgodi ustat ob 4,45 da sem ob 6,00 pr Rešku, pa si ti še bolj daleč.svaka ti čast. arneja – ja jaz bi z veseljem bolniško vzela, sam kaj ko so mi jih že naprej vrgli - tri tedne na leto sem manjkala, in joh in sploh, da dol padeš, pa naj za zdravje bolj skrbim in to.....aja, nimam pogodbe za nedoločen čas, tako pač je, poskušam se pa maximalno ne stresirat pa relaxirat, pa doma pol nič ne delam, kot da se crtam pa RR berem , sedaj samo upam, da ni kaj narobe, ker me skoz neki špika tam doli pr jajčnikih in maternici lahko noč vsem, pozdrav še od mojih dveh žal ne znata govor, pa jaz sporočam, kar povesta
|