|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 23.1.2008 14:26:41
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 IZVIRNO SPOROČILO: Barbs naši rezervni jamravki bibi, ki je končno ugotovila, da hujša, če se drži diete Pejt še enkrat po stopnicah če upaš - sam pazi, da ne bom zadaj, da bi te porinila.. Ti bom jaz dala "jamravki".. Ti kar daj, če misliš, da bo vredu, ampak potem ne boš nikoli shujšala .... ker si jamravka - če te ne bi mal napizdila, bi še vedno vsako jutro pila kakav in jedla kruh, zelenjavne juhe so ti bljak ( ker maraš samo korenje, koruzo, grah - ravno to, kar ne smeš) , tuna in meso ti gleda iz ušes, rada bi jedla krvavice, z možekom bi hodila na pijačke in na pizze, jutranja kava je bljek, če ni kapučino - pri vsem tem se pa čudiš, da si shujšala samo pol kile oz. nič. Potem pa, ko te naderem in opaziš učinek, si čist fertik, kako je to mogoče - seveda je, če si se pa zresnila Ok, jaz sem spremenila današnji jedilnik, da ne bom postala kot biba in mi je riba res že lezla iz ušes - skuhala sem stročji fižol v omaki, samo na čebuli in z malo paradižnikovih pelatov, brez moke - mmmmm, dobro. Otroci pa zraven ( so bolani in doma) pire krompir. Sicer vas obveščam, da sem že spet lačna - ne vem, a mi še luna od včeraj deluje al kaj, ampak ne bom zdaj nič - si bom pa zvečer ob 18h spekla čevape - grem zdaj k mojemu najljubšemu mesarju, da mi bo namlel lepo meso Ajd, zvečer spet pridem mal nabutat koga ( upam, da bo ob priliki in glede na potrebo, tudi mene kdo... )
|