|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška
18.1.2008 23:16:02   
trixi
Punce, jaz sem pa danes spet po dolgem času vidla soooonceee in modro nebo. Sem bila v Cerknici in sem celo potegnila na svetlo sončna očalauser posted image . No, na Razdrtem pa konec veselja, sivo, megleno, deževno. 

Bambina, kaj pa je s tabo, ma saj bo bolše. Evo, eno user posted image .

Moje narcise in tulipani so pa še pod folijo, mogoče bi bilo pa dobro, da pogledam, kaj se dogaja spodaj, hvala za idejo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 776
   [Brisano sporočilo]
18.1.2008 23:21:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
18.1.2008 23:45:12   
trixi
Ne bo mraz, ne sme bit mraz, zdaj bo šlo samo še na lepše, smo tako naročili. Mogoče bo padla še kaka mičkena snežinka aprila al pa za prvomajske in pol juhu poletje.user posted image

Se sliši fajn, neuser posted image

Ma kaj ti maš še bršljanke v koritih? Jaz jih kar proč dam in kupim vsako leto nove. Ima prijateljica rastlinjak in potem vsako leto dobim kakšno novo rastlino, nove kombinacije, v bistvu malo eksperimentiram.

Neposredna povezava do sporočila: 778
19.1.2008 8:34:02   
Enolla
Še dobro, da sem videla znani nick (trixi) ker sem buljila in iskala našo temo user posted image . Goriška, a - dobro pa naj bo.user posted image

Bambina razsaja rota virus pa gripa je tudi pri nas. So v bolnici prepovedali obiske. No midva pa sva si včeraj privoščila nakupe v Manufakturi - ena trenirka in ena obleka za mojega je padla. In tokrat začuda nič za juniorja.user posted image

Bodite fajn - megla bo baje do kolen do srede, ampak mislim, da mraza ne bo več. Čez dva meseca bo že pomlad če tako gledaš.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 779
   [Brisano sporočilo]
19.1.2008 14:08:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
21.1.2008 8:21:45   
*ANA*
Samo da nas malo bolj gor pomaknem user posted image

Pri nas se stanje umirja, vodene kozice se lepo sušijo oziroma so že vse suhe user posted image in lepo odpadajo ko se kopamo user posted image .
Včeraj smo bili prvič zunaj po 10-ih dneh in je naš Svit sedel kot pribit- po moje mu je manjkal svež zrak , čeprav vreme je bilo za user posted image .

Bambina mi pa imamo otroško sobico od Malega princa- v oranžno zeleni barvi- ker bo tako za Pio kot za Svita user posted image .Zaenkrat pa imamo samo eno posteljo, ko bosta pa bolj velika bomo dokupili še pograd.Stene pa imamo kar bele barve, ko pa bomo pleskali bomo udarli na kako rumeno ali nežno zeleno barvo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 781
21.1.2008 8:50:56   
Felicity
user posted image

Samo vprašanje na hitro, ker imam kar precej dela - kje najbližje dobiti trenirko od Nike / Adidas za 3 letnico?  Kaj pa Nike-ice/Adidaske - superge mora obvezno pomerit, ne bo šlo prek int.trgovine?

Sonca pa ne bo več, ali kaj? user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 782
21.1.2008 8:52:40   
*ANA*
Felicity pejdi do K2 sport kids, tam imajo full izbire user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 783
21.1.2008 9:19:53   
Felicity
Hvala *Ana*
Popolnoma pozabla na ta del Gorice.user posted image

Raštel ne?

Tam pa res nisem bila že kar nekaj časa.user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 784
21.1.2008 9:50:33   
*ANA*
Ma ne K2 sport za otroke je tam ko greš po raštelu dol, pa mimo bivšega Bonesa, naprej proti Bennetonu user posted image , upam da veš kje- naprej od trgovine Geox- na kantonu.
Joj sem zdaj zabluzilauser posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 785
21.1.2008 10:25:01   
Teya
o, ku fajn....do zdaj sploh nisem opazila, da se zbira tudi ta ekipa na RR user posted image  sem vedno mislila, da nas je primork full malo, saj se debate vrtijo okoli vseh možnih krajev, samo goriške nisem nikoli zasledila v pogovorih user posted image  je pa res, da sem bila bolj aktivna na RR leta 05, ko sem bila prvič noseča, zdaj me pa kar nekaj časa sploh ni bilo tu, saj sem imela z že dvema otročkoma čist okupirane dneve user posted image  no, da ne bom nakladala že kar na začetku user posted image , naj vas prej vprašam, če se vam lahko pridružim....doma imam 2 fanta, nejc ima skoraj 2 leti in pol, tilen pa dobrih 6 mesecev. nejca smo letos dali v vrtec, tako, da smo več bolani kot zdravi, tilen je bil danes končno 2. cepljen, saj je prej bil vedno nekaj nakazan za zbolet....bogi revček je poberal bacile od nejca kot po tekočem traku user posted image , še dobro, da je dojen.

mi lahko katera pove, a se v gorici pozimi kaj dogaja za otročke? jaz nevem več kam z nejcem, z mano in s tilenom mu je že pošteno dolgčas user posted image  (je v vrtcu le do 12h)

lep pozdrav vsem, upam, da ne zamerite, ker sem kar tako vpadla v vašo debato....

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 786
21.1.2008 10:39:57   
Felicity
*ANA* - Hvala za napotke, da sedaj vem kje je K2- kids, saj sem šla kdaj tudi mimo, samo nikoli nisem opazila. user posted image

Teya- user posted image
Vidim da je vaš Nejc 1 mesec starejši od naše Eme.user posted image

Žal pa ne vem kam z otročki popoldan, naša uživa v knjižnici, samo za vsak dan pa tudi ni.user posted image Če pa kaj zveš, kar sporoči. Našo bi rada vpisala h kakšni telovadbi / plesu.
Da se malo utrudi in druži z vrstniki. 
No saj septembra (ko gre v vrtec) jih bo imela polno.

lp

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 787
21.1.2008 10:49:07   
Enolla
Jutro punce - upam da boljše ko moje. Sem ugotovila, da sem sama na firmi, ker so ostali zboleli in da prši iz megle jaz pa nimam dežnika niti klobučka danes. Je junior "odločil" da danes kape ne, in sem potem še moje pokrivalo pozabila user posted image .

Sicer pa lahko rečem samo hvala bogu za vrtec, kjer se jim dogaja 100% na uro. Ker nedeljo preživimo malo dolgočasno za njegove pojme je vsak ponedeljek navdušen, da gre. Je za otročke malo bolj buogho tle, se strinjam s Felicity. Moj je sicer v celodnevnem programu.

Teya - dobrodošlna nazaj na forumu. Upam, da se nam boš kaj bolj konkretno pridružila in nas nisi samo pozdravila. Sicer pa: A si mogoče na L?user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 788
21.1.2008 13:42:55   
*ANA*
Teya dobrodošla user posted image .
Va š Nejc je pa en mesec starejši od naše Pieuser posted image .
A ste iz Gorice?

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 789
21.1.2008 19:34:02   
Anonimen
Pozdravljena Teya lepo da je še ena nova med nami. Več nas je boljše je.
Ali v Ajdovščini imajo plavanje za dojenčke a kera ve.

Mož ma gripo, nas pa nekaj lovi in upam da ne bomo zboleli.

(odgovor članu *ANA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
   [Brisano sporočilo]
21.1.2008 22:24:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
22.1.2008 9:36:48   
Enolla
Jutro Goričanke. Bomo zdržali še danes in jutri to meglo. Potem se nam napoveduje sonček. user posted image user posted image  Ga že komaj čakam. A ste še "zrihtale" vse za pusta?

Mikena - v Ajdovščini je plavanje za dojenčke in malčke in če sem info prav zasledila je celo zastonj. Časti občina.

Z možem pa se nekaj dogovarjava, da gremo na kratek oddih v toplice. Upam, da nama uspe krajši oddih v Banovcih. Mene bolj vleče Štajerska in Prekmurje kot Dolenjska. Je katera že bila v toplicah tako pozimi z malčkom (ni nujno da glih Banovci) in kako je šlo.

Aja, Felicity,če boš iskala kaj informacij glede plesa in podobno a bi lahko dala tudi meni na zs ali pa še bolje gor na temo. Me tudi mene zanima, ker je moj tudi stalno v gibanju. Najbolj pogoste zahteve so "še, lala; še lala" in potem miga z rokami in nogami. In da so v vrtcu peli inga, aja mi tudi vsak dan pove; četudi ni nujno, da je to bilouser posted image .

Naredite si lep in. Čau. 

Neposredna povezava do sporočila: 792
22.1.2008 14:12:17   
Teya
ciao, punce....

evo, nisem vas le 1x pozdravila, še sem tu user posted image

felicity, tudi jaz večkrat peljem nejca v knjižnjico, lani sicer več kot letos, saj moram letos za seboj peljat še tilena, ki nima tam kaj dosti početi...mi je pa prav malo hudo pri srcu, ko vidim s kakšnim užitkom gre nejc v knjižnjico- mogoče je to slišat malo čudno, ampak meni da vedno mislit, da nimam otroka kam peljat se zabavat in da je knjižnjica največ kar premorem user posted image  seveda ni nič narobe s knjižnjico, super je, bi pa človek 2 letniku raje omogočil še kaj več....
moj najljubši kafe kotiček je bil merkur- evo, spet nekaj kar se čudno sliši user posted image  in sem zdaj prav žalostna, ker so kafič zaprli...to je bil edini prostor kjer sem lahko kafe toliko toliko v miru popila user posted image
no, saj bo kmalu pomlad (recimo) user posted image

enolla, nisem na L. zakaj si to pomislila?

bambina, sem kar tvoja soimenjakinja z zelo malo domišljije pri izbiri nicka user posted image

ana, ne samo, da je pia 1 mesec starejša od nejca, tudi svit je en mesec starejši od tilnauser posted image . smo pa v solkanu.

s kje ste pa ve?
in koliko stare otročke imate tiste, ki nimate ticketa pod imenom?

VSEM iskrena hvala za prisrčno dobrodošlico!

aja, v našem vrtcu, so včeraj nalepili na vrata obvestilo o bruhanju in driski pri nekaterih otrocih user posted image . boga nas obvaruj user posted image  

ciao ciao
teja

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 793
22.1.2008 14:42:37   
trixi
Eko, sem se priklatla danes malo bolj zgodaj iz službe, pa moram čas kvalitetno porabit. Torej na RRuser posted image

Vidim, da imamo novo čvekico- pozdravljena Teja. Za tvojo radovednost koliko so stari naši otroci, eko, moja dva sta Gaia čez en teden in en dan 19l, Timotej pa 4l 7 m, jaz pa posledično najstarejša mama na temi Goriškauser posted image user posted image .
Praviš, da je na vratih vašega vrtca obvestilo o bruhanju in driski...na našem je obvestilo kako prepoznamo meningitis, na kaj bit pozorni. Tista nesrečna punca, ki je umrla kakšen mesec nazaj zaradi meningitisa je bila namreč iz našega kraja. In ko se nekaj tako hudega zgodi tako blizu je le še korak do panike. 

Bambina, še dobro, da si se zadnjič pohvalila s tvojimi narcisami, sem šla moje rožce pogledat pod plahto, že vse poganja, je bil zadnji čas za odkrit, ker so se že prav uvijale. Ma ja, jaz sem prav pozabila nanje oziroma se mi je zdelo da je še preveč zima, da bi že kaj raslo.

A pa kaj v mestu nimate nič telovadbe za vaše otročke? Sigurno obstaja kaj,še mi v provinci imamo  telovadbo s programom že od enega leta naprej. Je za vse poskrbljeno, od otročkov do nonic in vseh tistih vmes, tako, da kdor želi, ima kje pokurit energijo.user posted image  

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 794
22.1.2008 22:18:40   
Ani77
Evo, še ena Primorka...Bolj natančno sem iz S dela S Primorskeuser posted image . Upam, da me sprejmete medse, ker naš konec nima svoje teme na tem forumu. Imam user posted image  - sina Aleksa, star pa je 6 mesecev. Je kot bi ga "navil", mi pravimo "brez riti". Vse bi imel, povsod bi bil. GH sva že kar dobro uvedla, je pa alergik. Pa saj ni tako grozno, malo bolj je treba pazit pri uvajanju. Trenutno je full prehlajen in ima driskouser posted image . Se mi prav smili. Bi se kar jaz namesto njega useknilauser posted image .

Teya, cimra iz porodnišnice, en ZS te čaka!

Alora, počakam še moža, da pride s šihta, potem pa spat. Sem upala, da bom jutri po 2 sezonah šla spet malo smuči nabrusit na Kanin in glej ga user posted image , tu je začelo tako pihat, da bo vse odneslo. Grrrrr. Enkrat do konca porodniške že pridem gor, ni user posted image , da ne! Še katera smuča?

Toliko za danes, pa lahko noč vsem.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 795
22.1.2008 23:16:58   
masna
Pozdravljene noveuser posted image !!!!  Vidim, da mate otroke iste starosti kot mojadvauser posted image

Mikena, jaz sem enkrat nekje na netu zasledila to plavanje v Ajdovščini, tako da zagotov je...

Trixi iz kerih koncev pa si? Meni bi tudi pasala kak telovadba z dojenčki, pa ne vem da bi kaj blo tu okoli...

(odgovor članu Ani77)
Neposredna povezava do sporočila: 796
23.1.2008 9:58:15   
Felicity
Ani77 - user posted image

In končno SONCE!!!

*ANA*  - šele sedaj (po pisanju) opazila, da je Pia "stara" približno kot naša. Ne vem zakaj sem imela v glavi da ima že 3 leta. (user posted image )

V merkur gremo tudi mi večkrat, sploh okoli NL, ko so imeli tiste živali, ki se premikajo (so še?). Ema jih obožuje. Smo lahko tam cel popoldan. user posted image

Teya - se ti zdi kaj znano  - Lokve, sneg, zagozden avto, leto nazaj?

No lepo se imejte, se tipkamo kaj kasneje, sem namreč v službi. user posted image

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 797
23.1.2008 10:38:53   
Ani77
Felicity, Masna, hvala za dobrodošlico. Zunaj prekrasno sonce, jaz pa doma, ker na Kaninu piha in še z user posted image  ne morem ven, ker je prehlajenuser posted image . Ah, smola. Pa saj bo še dosti sončka, ne?!

Si tipkamo, uživajte!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 798
23.1.2008 11:36:29   
Anonimen
Ani77 dobrodošla med nami.user posted image user posted image
Trixi sej maš že velike otroke.

Pri nas je tud sonček. Ko je posijal v stanovanje sem vidla kolk prahu je da sem se lotila kar čistit no zdej je čisto. Po kosilu gremo mal ven čene bom imela vročine.

Lep dan vam želim.

(odgovor članu Ani77)
  Neposredna povezava do sporočila: 799
23.1.2008 15:53:40   
trixi
masna poglej na spletno stran športno društvo Partizan Renče. Pa saj imaš blizuuser posted image .
BTW, če nisem preveč radovedna, a imaš rdeč voziček?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.