|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: s primorska
16.1.2008 9:03:32   
Felicity
*Ana* - hvala, saj lih v Ipercoop sem mislila it. V petek najverjetneje.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 751
16.1.2008 9:07:26   
*ANA*
Kaj bodo pa kaj vaši otročki za pusta?

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 752
   [Brisano sporočilo]
16.1.2008 9:15:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *ANA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
16.1.2008 9:22:24   
*ANA*
Naša Pia bo pa Miška,Svit pa še ne vemo ali bo Palček ali Goba user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 754
16.1.2008 9:41:13   
Felicity
Jaz še ne vem kaj bo Ema za pusta. Ma verjetno kakšna živalca (zajček/ mucka/ miška) , samo moram najprej še kostum dobit/ kupit/ si sposodit.

Kdaj je pust?

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 755
   Goriška
16.1.2008 9:47:25   
Enolla
Felicity 5.2. je pustni torek - zelo, zelo zgodaj.

Naš bo Mojste Miha - enostavno za ga napravit ker pri njegovih še ne dveh letih niti ne razume toliko za kaj se gre.

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 18.1.2008 7:44:31 >

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 756
16.1.2008 12:26:54   
Anonimen
Jaz našga ne vem kaj bomo oblekli mogoče sam kakšno kapco dal gor, sej itak ne ve za kaj se gre. Takrat bo mel 7 mesecev. Naredil bomo pa kar doma.

Kot sem rekla mi špežo nabavmo kar v Italiji, navadli smo se na tiste reči največ kupujemo pašto, riž, piškote, masdamer sir majo dober in ni tako drag, sirčke, meerndine, mlek ta pocen za pečt, maslo, torteline majo v di piu večje pakiranje in bolj pocen, hrenovke kupujem tud v Italiji zaenkrat prah kupujem pa pri nas.
Drgače pa v mercator hodmo sam pike porabit in takrat naredimo špežo pr nas ma tisto je nekaj malga ker je vse drago.

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
16.1.2008 17:15:32   
Vesna
helo ženske.čez vikend smo bili v bolnici,se je začel val v petek ponoči dušit.je imel tako močan laringitis.so ga našopali z zdravili,inhalacije in je šlo nazaj,je pa zraven še ena viroza tako da smo vseeno doma,mu dajemu tukaj inhalacije.
za letos ma res dosti bolnice.
a veste da če si z otrokom v bolnici ti ne pripada nega?user posted image
a veste da je inhalator v medigu za 40 eurov ceneje kot v lekarni.user posted image za dobro informacijo,ne delam reklame.
pa bolj vesele teme.plenice jaz mam lumpi ker mi najbolj odgovarjajo,ne premočijo nikdar.
ribe kar pridite in se predstavite,bom povedale katere so dobre za otroke in kako pripravit in še recepte dobite lahko zraven.tudi ideja za romantično večerjo za dvauser posted image .
razprodaje kaj je to  v akciji v hoferju?jaz nisem še nič utegnila it v trgovino a so sploh še razprodaje?
kaj delate v slabem vremenu z otroci?val se zelo rad skriva,pa beremo dosti,pa čečkamo na papir.
moram šibat se je že naveličal

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 758
16.1.2008 17:19:21   
Vesna
p.s.mismo v bloku in imamo manjšo  jedilnico poleg kuhinje in se mi zdi da njegov stolčeek zavzame ogromno prostora.sicer že zna sedet tudi na navadnem stolu za odrasle.na kakem stolčku imate svoje sončke?kdaj začnejo sami sedet za našo mizo.val rad počne kar mi,in že hoče sam jest,in ko nisem na volji mi dviga pritisk,ker se normalno popacka pol jedilnice.kdaj približno  začnejo  jest sami?
lp

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 759
16.1.2008 19:24:05   
Anonimen
Ola,

mene zanima ali ima tudi prenatal in ona trgovina de bortoli znižanje a kera ve. Moram it kupit nekaj za našga tamalga ker je vse oblekce prerasel. Kar so mi prinesli za darilo so mi prinesli št. 80 ke so mislili da bo velik takrat ko bo imel 1 leto in so vse poletne oblekice. Zdaj je velik 72 cm kak bo junja se ne predstavljam kolk bo otrok zrastel.

(odgovor članu Vesna)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
16.1.2008 20:45:24   
masna
Mikena, v soboto sem šla mimo (a se nisem ustavila) in kolikor se spomnim so imeli salde....

Vesna, mi smo kupili Atilopa v Ikei, a zaekrat še ne sedijo v tem, ker sta malo premala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 761
16.1.2008 20:49:33   
trixi
ojla Mikena, Prenatal ma razprodaje, sem šla danes mimo. Za de Bortoli nisem glih gledala, ma glede na to, da so škonti bi blo čudno, če tudi oni ne bi meli. Sicer pa priznam, da sva bila z user posted image  zelo egoističnauser posted image in sva poskrbela samo za najuuser posted image .

vesna ma kaj je z vami, milijon user posted image  za Vala. Da pa ni nege če je otrok v bolnici jaz že dolgo vem- žal iz izkušenj. Pa to, da je za predšolskega otrokca samo en teden nege in šolskega dva (al obratno) še velja? Če maš fajn pediatra, ti piše nego še za drugega otroka, če ne pa mogoče tvoj osebni zdravnik zate. Čeprav meni nobena varianta bolniške itak ne pride v poštev, lepota "svobode", si jo moram sama plačat. 

čau, čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 762
16.1.2008 21:06:12   
*ANA*
Vesna Valu pošiljamo en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo kmalu OK.
kolko pa pride inhalator v Medigu?
Mikena Prenatal ima zagotovo škonte, De bortoli pa jih lani ne poleti ne pozimi ni imel user posted image , tako da niti nismo tja šli letos .

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 763
16.1.2008 21:14:32   
Afnica
Še tu ena off topic...a zna katera italijansko?

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 764
17.1.2008 6:56:34   
Vesna
hvala vsem za user posted image .v medigu je 63 eurov inhalator.afnica zdaj sem vidla tvoj album ti maš dvojčke?se mi zdita tako srčkana.in kako zgleda imet dva?a maš kako pomoč?
trixi kaj pa ti počneš da si privat?masna  kaj je ta atilopa tisti simpl bel kot ga vidim marsikje.naš je takle
http://shrani.si/f/47/kx/22vP2prS/val-085.jpg

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 765
17.1.2008 8:18:52   
masna
Vesna ja ta je tisti bel. Zavzame pa malo maj prostora kot oni kalsičen...

Afnica jaz znam italijansko, malo sem sicer iz forme ... a če ti lahko kako pomagam bom poskusila...

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 766
17.1.2008 9:31:41   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

Še tu ena off topic...a zna katera italijansko?

Mislim, da se tukaj vse znamo za silo v italijanščini sporazumet.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 767
17.1.2008 9:39:13   
Enolla
Jao, vesna vi pa ste res bogi. Držim pesti user posted image , da bo šlo na bolje. A si na Cankarjevi ali Gradnikovi? Mislim, da ima Gradnikova še manjši jedilni kot in je orng stolček res prevelik. Mi smo imeli od začetka trip trap in ga moram zelo pohvalit. Mislim,da ne zgrešiš s antilopom če ga nabaviš. Glede packanja: jaz bi rekla, da mu pusti, ker se bo tako prej navadil (vaja dela mojstra). Pod stolček daj časopisni papir in zaščiti , potem pa eno žličko mama eno val in gremo.user posted image

Za bolnico vem in še vedno velja tako kot pravi Trixi - za predšolske 14 dni, za šolske en teden. Mi je pa meni zdravnica rekla, da gledajo delovne dni in ne od ponedeljka do nedelje. Vsaj tako sem bila jaz doma ko je imel poškodbo noge - v bistvu nekaj manj kot tri tedne je zneslo.

Lep deževen dan še naprej, 

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 768
17.1.2008 10:00:37   
Anonimen
ojla, kako smo danes. Joj danes  smo zgodaj vstali ob 7.30 ponavadi pa vstajamo od 8 - 8.30. Ne boste verjel pampers so spuščale, ves je bil moker od trebuščka do hrbta. Do zdej nikoli se ton ni zgodilo.

Ja verjetno da tu znamo italjanščino jaz razumem skoraj vse sam pisat mi ne greuser posted image

Kaj  delaste ko je takšno vreme, ko se ne da iti ven?

(odgovor članu masna)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
17.1.2008 17:06:07   
Vesna
mikena jaz se v takem vremenu smilim sama sebiuser posted image .in se spominjam časov ko mi ni bilo treba študirat kaj delat v takem vremenuuser posted image user posted image .sem se prehladila še jaz.moram šibat
lp vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 770
17.1.2008 17:06:35   
Vesna
aja stanujem blizu pošte 

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 771
   [Brisano sporočilo]
17.1.2008 21:47:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Vesna)
  Neposredna povezava do sporočila: 772
   RE: Goriška
18.1.2008 8:28:28   
Felicity
user posted image

A zdaj smo pa Goriška? Pa brez kakšnih referendumov? user posted image

Allora, kako gre? Jaz sem prav vesela da je končno petek in se bom kaj spočila med vikendom. Pa vreme bo po napovedih lepo. Si lahko umislimo kakšen mini izletič.

Stolček smo imeli Prima Pappa, ma potem si je naša Miss zamislila da bo na navadnem stolu in če si jo slučajno posedel v njen stolček je znorela. Tako da smo ga pospravili. Na navaden stol ji podložim povšter in čez kakšno brisačo, da ni vsakič ko je, umazano.

Za nego vem tudi iz lastnih izkušenj,  žal. Takrat sem dopust vzela. Zares nepozaben dopust. user posted image Sam da nam ni treba več tja, pa se vse pozabi.

Vesna pozdravte se čimprej!!!user posted image user posted image user posted image (čajček)

KAj delamo ko so deževni dnevi? Lego, sestavljanke, plastelin, rišemo, beremo knjigice, včasih ji dam kakšno risanko za pogledat,  največkrat pa gremo kar k mojim, da se malo zlaufa po hiši in se tudi drugi ukvarjajo z njo. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 773
   RE: Goriška
18.1.2008 16:42:11   
Anonimen
No končno sem našla debato od s primorske, zakaj je pa to dobro da so dali goriška. Zanimivo. Sprva sem mislila da sem zgršila in da sem kliknla tam pri zanositvah , ki imajo tud goriška. Dobr saj je vse en meni lepše zveni goriška.

Danes se si privoščila in šla z mojim v Italijo full sva nakupla ma nič zame. Bila sem tudi v Gradiški v oni otroški trgovini Casa del bambino full lepe vozičke majo, da bi mojga kar prodala in si kupla enega iz med tistih ki sem jih vidla. "mogoče bom za drzga otročička kupila nov  voziček upam" da bo moj pristal na to. Moza sem oblekla od glave do pete. Tamalmu nisem kupla nič, ker niso mel nič posebnega. No sem pa pozabila zameuser posted image pižamo.

m                       zuihnnn8u  
no še tamal je mal natipkal. Morm it.

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 774
   [Brisano sporočilo]
18.1.2008 23:08:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.