Teya
|
čer! na zdej, zdej me pa kar "vse" poznate felicity, ne boš verjela, ampak ob imenu ema in ob omembi njene starosti, sem se tudi jaz spomnila na lokve ja, sem ta prava, lepo, da smo se srečale, saj kot zgleda se bomo letos lahko videli le ob nabiranju zvončkov- no, saj bo pa manj stresno, ane ani77, sem ti odgovorila na ZS. ampak si frikica, veš, kakšno smučanje, plenice, plenice, plenice se hecam, ti le uživaj! si zaslužiš! enolla, ni panike, sem vprašala zato, ker sem 1x srečala pred laboratorijem eno mamo, ki je imela 3 leta starega nejca in pol leta starega tilena. sva se prav debelo pogledale ....no, sem mislila, da jo ti mogoče poznaš, saj bi jo bilo meni prav zanimivo boljše spoznat. mikeno, paracetamol svečke niso nič tako hudega, tako, da mu po moje čist komot to daš. je kot bi mu dala sirup calpol. meni je rekla dr., ko je bil prehlajen, da naj mu dam malo zvečer, da bo lažje zaspal. je pa res, da ni dobro prehitro zbijat vročino, da se telo lahko malo tudi bori. ankhesenpaaten, jaz sem rodila prvega konec avgusta, drugega začetek julija, pa naj ti povem, da ni bilo tako grozno- kar se tiče vročline , pa še prišparaš pri garderobi, saj če imaš tisti velik trebuh sredi zima, lahko kar bankrotiraš pri teh cenah nosečniških cunj. srečno! mirno noč vsem!
|