|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška
23.1.2008 19:54:22   
ankhesenpaaten
sem prav zadovoljna........tudi jaz sem z goriškega konca user posted image
tako na hitro sem prečekirala temo - ma kaj ste vse že mamice?
mi bomo prvič meli dojenčka, pdp pa je 1.8.08....komaj čakam 40 stopinj user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 801
23.1.2008 19:54:22   
ankhesenpaaten
mi bomo prvič meli dojenčka, pdp pa je 1.8.08....komaj čakam 40 stopinj user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 802
23.1.2008 20:16:35   
Ani77
Dobrodošla!user posted image user posted image user posted image

Mislim, da smo vse že mamice. Če katera ni, me popravite. Sama imam 6,5-mesečnega sina, ki je že pravi razbojniček. Pred 5 minutami je zaspal in upam, da bo dolgo trajal ta spanecuser posted image
user posted image Pikapolonica za srečo, da bo tvoja nosečnost potekala kot je treba. Jaz nisem imela hujših zapletov, razen pri koncu sem bila malo bolj "polna vode" in takoj, ko je nastopil pdp, so mi sprožili popadke.

LP

(odgovor članu ankhesenpaaten)
Neposredna povezava do sporočila: 803
23.1.2008 20:20:08   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: ankhesenpaaten

Ja tukaj smo res vse že mamice - poglej tukaj http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1869612 se zbirajo Goriške mame v pričakovanju. Lahko pa tudi z nami poklepetaš, ne bomo hude user posted image .

Sicer pa dobrodošle vse ta nove user posted image  in ponovno na čveku. Fajn,to!

Teya - zgleda, da sem se zmotila, samo je fantek na tvojem avatarju čisto tak kot od kolegice, ki jo poznam pa še isto ime ima in starost tudi. Sorry user posted image

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

Neposredna povezava do sporočila: 804
23.1.2008 20:24:58   
Anonimen
Dobrodošla med nami.user posted image user posted image user posted image
Misli, da smo vse mamice nekatere smo prvič, Jaz imam 6,5 mesečnega sinčka no skoraj jih bo imel 7. Jok kolk gre ta čas hitr.

Mož je bolan, mene nekaj lovi, tamal danes ob 19-tih je imel 38 vročine.

Kadaj se mu lahko da svečko, namreč to mi je dala p. Tak bogi je sam spi nima nobene volje. Tud neke pikce so mu ratale po obrazu, kot mozoljčki ne vem ali je to od vročine.user posted image
Kako naj mu pomagamuser posted image

(odgovor članu Ani77)
  Neposredna povezava do sporočila: 805
23.1.2008 20:33:03   
Ani77
Mikena08, midve imava pa 2 tedna narazen najinauser posted image . Lepo. Jaz mu se nisem dajala svecke, sem pa povsod zasledila, da naj se je ne bi dalo prej kot pri 38,5 pod pazduho (39 v ušesu). So pa te svečke tudi proti bolečinam in jaz moram mojemu user posted image  jo vedno dati preden greva na cepljenje, ker je prvič dobil hudo reakcijo. Tako da ne vem, jaz bi še počakala.

Saj Aleks ima pa tako drisko in ves je zabasan, sedaj spi. Sva pred spanjem naredila eno veliko čistko s fiziološko, da lahko diha skozi nos. Namreč brez dude pri nas ni spanjauser posted image .

lp

< Sporočilo je popravil Ani77 -- 23.1.2008 20:38:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 806
23.1.2008 21:17:06   
ankhesenpaaten
hvala za dobrodošlico punceuser posted image
bom pogledala še na "goriško 2008"

(odgovor članu Ani77)
Neposredna povezava do sporočila: 807
23.1.2008 21:56:37   
masna
BTW, če nisem preveč radovedna, a imaš rdeč voziček?
IZVIRNO SPOROČILO: trixi

Ja trixi mam. a si me kje videla?

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 808
23.1.2008 22:03:55   
Teya
čer!

na zdej, zdej me pa kar "vse" poznate user posted image user posted image user posted image

felicity, ne boš verjela, ampak ob imenu ema in ob omembi njene starosti, sem se tudi jaz spomnila na lokve user posted image  ja, sem ta prava, lepo, da smo se srečale, saj kot zgleda se bomo letos lahko videli le ob nabiranju zvončkov- no, saj bo pa manj stresno, ane user posted image  

ani77, sem ti odgovorila na ZS. ampak si frikica, veš, kakšno smučanje, plenice, plenice, plenice user posted image user posted image  se hecam, ti le uživaj! si zaslužiš!

enolla, ni panike, sem vprašala zato, ker sem 1x srečala pred laboratorijem eno mamo, ki je imela 3 leta starega nejca in pol leta starega tilena. sva se prav debelo pogledale user posted image  ....no, sem mislila, da jo ti mogoče poznaš, saj bi jo bilo meni prav zanimivo boljše spoznat.

mikeno, paracetamol svečke niso nič tako hudega, tako, da mu po moje čist komot to daš. je kot bi mu dala sirup calpol. meni je rekla dr., ko je bil prehlajen, da naj mu dam malo zvečer, da bo lažje zaspal. je pa res, da ni dobro prehitro zbijat vročino, da se telo lahko malo tudi bori.

ankhesenpaaten, jaz sem rodila prvega konec avgusta, drugega začetek julija, pa naj ti povem, da ni bilo tako grozno- kar se tiče vročline user posted image , pa še prišparaš pri garderobi, saj če imaš tisti velik trebuh sredi zima, lahko kar bankrotiraš pri teh cenah nosečniških cunj.  srečno!

mirno noč vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 809
23.1.2008 22:05:38   
trixi
masna, a si bila danes okoli treh skozi B. na sprehodu?

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 810
23.1.2008 22:13:23   
Ani77
Hojla!

Teya - imaš že ZS, sem bila hitrauser posted image . Ker ima Aleks že 7 dni drisko, imam plenic poln kuser posted image  in naj se še možek malo nadelauser posted image . Za jutri je pa rukzak  uštiman in ob 8.00 sem v gondoli, jupiuser posted image . Pa da se ne bom preveč v naprej hvalila in bo Aleks potem poskrbel za kakšno neprespano nočuser posted image . Bom pa gor mislila na vse vas, ker bom imela direkt razgled na GOuser posted image .

Želim vam mirno noč in se tipkamo kaj jutri.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 811
23.1.2008 23:08:55   
masna
Trixi sem bla ja na sprehodu, končo je bilo sonceuser posted image Aja, hvala za info, sem si ogledala stran. Zgleda bom morala še pol leta počakat da bosta dopolnila 1 letouser posted image

ankhesenpaaten,če bom lahko zbirala v drugo bi tudi jaz še enkrat rodila poleti. meni ni bilo prav nič hudega. Je bla tisti teden julija letos ubijalska vročina, a vseeno raje kot zima.  Pa še res je da prešparaš a garderobi, tvoji in zauser posted image

(odgovor članu Ani77)
Neposredna povezava do sporočila: 812
24.1.2008 9:18:37   
Felicity
ankhesenpaaten - user posted image

Teya - velja za zvončke & trobentice. user posted image

Včeraj sem vzela 1 urco dopusta in peljala ta malo v Panovec (stran Rožna dolina), da  smo izkoristile sončke. Saj dosti se ji ni dalo hodit, ker jih je že varuška peljala ven. Ma je pa meni toliko bolj pašalo. user posted image Še dobro da so bile luže in blato, ker jih Ema enostavno obožuje.

Ani77- uživaj že za nas.

Kako bi pašal en dopust zdaj, v kakšnih toplih krajih z morejm in soncem. user posted image

Zadosti sanjanja, bo treba kaj delat.

uživajte ...

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 813
24.1.2008 9:42:23   
Enolla
Jutro. Ja, sedaj ko se je vreme naredilo, je moj mali prav pijan od tega. Sta popoldne s tatom zunaj in ga ne moreš spravit noter, ko se stemni. Pa saj je tako prav. Mene prav mika, da bi si to pisaln mizo ven na sonce zvleka. A mislite, da bi ful čudno zgledalo?user posted image

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 814
   [Brisano sporočilo]
24.1.2008 9:53:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 815
24.1.2008 18:12:35   
Ani77
Evo me, živa in predvsem CELA nazaj s Kanina. Bilo je nepopisno lepo, le moja kondicija je katastrofalnauser posted image . Bo treba malo več vozičkat, da se mi musklne naredijouser posted image . Pa tudi tatko se je izkazal za fajn varuško (sem prvič šla sama za toliko časa proč od user posted image ) in mi je že rekel, da lahko še pojdemuser posted image user posted image user posted image . Ampak jutri ne, verjetno še iz postelje ne bom mogla vstatuser posted image .

Baje bo jutri spet lep dan in ga bom raje izkoristila za dooollllggggoooo turo z vozičkom.

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 816
   [Brisano sporočilo]
24.1.2008 21:11:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ani77)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
24.1.2008 22:55:54   
Anonimen
Živijo,
no končno je zaspal upam vsaj mal, da se odpočijem. Danes zjutraj je imel 39.5 vročine dala sem mu svečko po je pa samo spal. Okoli 15 ko mu je poustila svečka jr tolk jokal, da nisem vedla kaj naj naredim. Vročino je imel 38.5 . Nič poklicala sem p in je rekla naj ga pripeljem pokazat. No GRIPO ima, ker tolk joče je rekla da ga verjetno glava boli in kosti. Prau ubogi je.

Joj sej je le otrok se ne ve kaj prou, ampak nekateri so full zateženi kenlarji. Al pa je mela slab dan,

Ja jaz tud komaj čakam da bo toplo, da bomo čofotali zunaj v bazenčku z tamalim. Pa tud morje full pogrešam, ker lani nismo šli nikamor zaradi moje nosečnosti.
Letos pa vem da bomo uživali in izkoristli.

Ani77 vsaj ena da uživa na snegu. Jaz na kaninu nisem bila je full strmo ni zame, če grem tja gor se pobijem. Kako je pa na Višarjih smučat a je blo kej letos nočna smuka. To je hujše kot Kanin groza.
OK zdej pa grem ker nekam godrnja zgleda da svečka popušča.
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 818
25.1.2008 9:34:24   
Felicity
Ojla!

Petek ... končno ...

Še maj bla, v šeše čajnici. Če so pa tako zateženi, me tudi ne vidijo.user posted image
Smo pa večkrat pri Žogici, (saj so isti lastniki, ne) in so ful prijazni, naši vedno dajo kakšen bonbon ali kaj. Pa naša je začuda pridna, kot da bi vedela.

Upam da mi danes znese it v Italjo, ali pa vsaj da me volja ne mine. user posted image

Uživajte ....
in BTW - Kaj je s tem kuser posted image vremenom?

A se mormo preselit al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 819
   [Brisano sporočilo]
25.1.2008 9:42:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 820
25.1.2008 11:02:08   
*ANA*
No končno je petek vreme pa za user posted image .

ma je tako depresivno vreme, ki full vpliva na mene in na Svita.

Je vstal ob 9 uri, zdaj pa je šel spet spat user posted image

No bodite v redu in lep vikend

Neposredna povezava do sporočila: 821
25.1.2008 14:00:08   
Teya
ana, a ti se to pritožuješ?user posted image  vse bi dala, da bi naš vsaj malo sledil zgledu tvojega user posted image

tudi jaz sme vesela, da je petek...danes pridejo naši k nam, tako, da se mi je vikend skoraj že začel user posted image  drugače sem vse dni sama z otrokoma vsaj do 18h. bi pa tudi jaz ne imela nič proti lepšemu vremenu user posted image

nejca imam doma, ker full močno kašlja in glede na to, da je v vrtecu vse bolano, se mi je to zdela kar dobra ideja. mu je pa že dolgčas user posted image

ani77, je pa moral bit lep dan na kaninu....jaz nevem, če si bom sploh še upala na smuči stopit....nisem smučala že od 1. nosečnosti, to pomeni....1 zima noseča, druga zima je imel nejc cca 5,6 mesecev, 3 zima spet noseča user posted image  zdaj pa je že četrta!!! letos pa sicer nekaj planiramo, skupaj z našimi (da bo malo varstva), za začetek marca, če ne bodo takrat res samo zvončki po strminah user posted image

tudi jaz še nisem bila v šeše čakjnici....v srednji šoli smos radi hodili v šeše v solkan in je blo prav fajn,,,,zdaj pa itak ne grem nikamor več user posted image  če že, potem sedem tja pred cicibana user posted image

a ima katera kako fajn dieto, ki bi se jo lahko šla med dojenjem? sem je NUJNO potrebna! sem začela že 3x ločevalno od decembra meseca, pa mi vsakič "spodleti" user posted image user posted image  poletje se pa brzinsko bliža user posted image

pozdravček vsem,
teja

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 822
25.1.2008 15:37:08   
Ani77
Danes imam tak musklfibr, da sem kumi s postelje ustalauser posted image . Tako je, ko po 2 sezonah greš na smuči in misleš, da si bil včeraj na njih (kondicijsko pripravljen)user posted image . Bo že minilo, važno, da sem uživala.

Mikena08 - Kanin sploh ni tako strm, samo par odsekov na progi je bolj "hard"user posted image . Proga na Višarjih je pa res fajn strma, ma že nekaj let nisem bila, na nočni smuki pa sploh še nikoli.

Teya - tudi jaz sem mislila, da ne bom znala več smučati. Pa ko sem se spustila po pisti je bilo kot da bi vsak dan smučala. Ne pozabiš. Drugo leto, če bodo penezi dopuščaliuser posted image , pojdemo tudi mi za 1 teden nekam ven iz slo.

Se ne smem niti spomniti na poletje in kopalkeuser posted image . 2 meseca, ko so Aleksu potrdili alergijo na jajca in sum na mleko, sem bila zaradi dojenja na dieti in so šli kg fajn doluser posted image . Sedaj se je pa vse ustavilo, ker spet pridno vse papcamuser posted image .

Tudi tukaj je bilo tako depresivno vreme do 13h. Pa sem šla z vozičkom takrat ven in nebo se je začelo jasnitiuser posted image . Sedaj je jasno kot cekin. Upam, da bo tudi vikend tak.

lp

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 823
25.1.2008 16:48:39   
masna
ojla punce
upajmo da bo vikend lep da bomo lahko pohajaliuser posted image mojadva sta danes po vremeu, sitna in kar ne bi spalauser posted image a mama biuser posted image

Jaz začnem naslednji teden z "soft" varianto ločevalne diete (sem začela o morju razmišljat user posted image ) a se mi katera pridruži?

LEP IN SONČEN VIKEND VSEM!

(odgovor članu Ani77)
Neposredna povezava do sporočila: 824
   [Brisano sporočilo]
25.1.2008 23:27:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu masna)
  Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.