|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
23.1.2008 9:14:01   
NiLe
Lep jutranji sončen pozdrav user posted image
Pa smo po dolgem času tudi v LJ. dočakali sončno in jasno jutro user posted image user posted image user posted image ... ko sem mlajšo user posted image peljala v vrtec, sem hotela kar na en sprehod, pa se mi je začel želodček oglasil, tako da sem šla pozajtrkovat, pol grem malo za knjige in nato na sooončkaaaa. user posted image je izkoristil lep in frej dan in je pičil na Višarje na smuko - mu ful privoščim, saj je bil že kar malo nesrečen, ker imamo tako bedno zimo.

Hej, punce ... kaj je zdaj to? Upam, da nas ostane saj nekaj zdravih in da se res vidimo jutri. Vse tiste, ki žal ne boste utegnile, pa pridno počivajte in se hitro pozdravite user posted image user posted image user posted image

Ketrin; uživaj v prekrasnem dnevu in shopingu... danes je res tak super pozitiven dan. .. sicer pa, ti vedno pokaš od energije user posted image
Vijolica; lepo od tvojega možeka ... šopek s 24 rožami user posted image user posted image user posted image
Majček; sobica je pa ful cute. Tako prijetno topla user posted image . Pa glej, da ne izropaš Ikee user posted image

Vesnica; ful lepo, da si se nam oglasila ... držim pesti, da boš kmalu med srečkami nosečkami in glej, da sporočiš veselo novičko user posted image

Resnično srečna; ej, kdaj misliš pa ti kaj izpreči user posted image ? Si pa res deloholik user posted image Če ne prej, se vidimo v četrtek.
Sasy; zelo sta lušten par. Zelo lepa nevesta si bila user posted image

Vse tiste, ki ste prilepile fotke svojih bušijev - vsak posebej je krasen in unikaten user posted image

Pridne bodite, pazite nase in na svoje zdravje user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
23.1.2008 9:18:19   
Roberta69
Dobro jutro! Tako lepo pa že dolgo ni bilo, kot bi čisto zares zaštartala pomlad - sem skoraj prepričana, da izpod listja že kukajo user posted image . Delala sem do 3h zjutraj in ob 8-ih vstala, tako da bo treba user posted image kak dan kar nadoknadit.

Zokica, Majček28 in lepa posadka (upam, da nisem kaj zašuštrala - že moj user posted image mi pravi, da imam v nosečnosti spomin kot zlata user posted image ), bušiji od vseh so fejst user posted image   (prov lepo je gledat, kako user posted image mati narava samo še polepša), sobice pa tudi... nekje sem videla ovčke, so naslikane, prilepljene? Ni kaj, danes se da otroško sobico res fajn poštimat.

Ketrin, zavidam ti tale skokec do ITA - sigurno boš našla pravega ferarija, uživaj!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
23.1.2008 9:27:40   
zolika
 Drage moje damice...

Za nekaj dni se poslavljam od RR! Odhajamo namreč na smučanje v Avstrijo ( no, jaz ne bom smučala). Sem si nabavla knjige, da malce polnim besedni zaklad...

Lepo se imejte in se beremo drug teden!

P.S Lepo srečanje jutri! Pojejte še kako palačinko zame!user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
23.1.2008 9:56:43   
JABOLKO3
Živijo vsem!

Danes je pa res en prekrasen dan! user posted image  Iz hiše imamo pogled direkt na Kamniške alpe - me je kar zamikalo, da bi jo mahnila na potep.
Sicer sem danes doma (malo že koristim dopust, če bi bilo kaj nepredvidenega - da mi ga ne bi preveč propadlo) in kuham češpljevo marmelado - ko so bile češplje za obirat, ni bilo ne časa ne energije, pa sem jih butnila v zamrzovalnik, sedaj pa je čas, da jih spravim ven. Kuhanje marmelad je sicer eno tako moje veselje, delam jih namreč povsem brez sladkorja z izjemo višnjeve, ki bi bila sicer neužitna, pa še tam sem s sladkorjem zelo skopa, polnim pa vrelo marmelado v vroče kozarčke in ni nobenega problema, da bi se kaj pokvarilo, le po odprtju mora biti v hladilniku. Sem moje tri moške tako razvadila, da sladkane marmelade sploh več ne marajo.

Ketrin - hvala za povabilo na srečanje, če mi bo zneslo (beri: če bo možu uspelo dovolj zgodaj priti iz službe, da bo čuval otroke), se bom vsaj toliko oglasila, da vas pozdravim, obljubiti pa res ne morem. Imam pa idejo za srečanje spomladi z vozički - Arboretum Volčji potok (živim v bližini in sem redna obiskovalka, imajo tudi luštno otroško igrišče, tako da bi lahko pripeljale tudi starejše otroke), sicer je pa sedaj še malo zgodaj za to.

Trebuščki - zjutraj sem si malo ogledala slikice vaših trebuščkov in vas moram pohvaliti, da ste vse res zelo luštne, pa presenetilo me je, ker ste tako vitke. Jaz se vam sploh ne upam pokazat!
Moj je namreč že ogrooooomen, pa sem šele 28. teden, tako da me ljudje že sprašujejo, če bo kmalu in potem kar obmolknejo, ko povem, da aprila. Je sicer res, da je bimbo velik, s 26 tedni je bila ocenjena teža 1150g, pa že zanosila sem s kar nekaj kilami preveč - pa sedaj sem jih že 7 nabrala, vendar menim, da nosečnost nikakor ni čas, ko bi se namerno lotila hujšanja - če teža med nosečnostjo ne naraste niti za težo otroka, posteljice, plodovnice, povečane količine krvi..., to namreč pomeni, da telo vse to črpa iz zalog - iz maščobnega tkiva, v katerem pa so na žalost nakopičeni razni strupi, ki jih tekom življenja vnesemo v telo in ko se te maščobe sproščajo, se sprostijo tudi strupi in jih dobi tudi otroček.
Enako velja tudi med dojenjem - kar seveda ne pomeni, da ne bi smele nič izgubiti, le drastično koriščenje starih zalog ni najbolj priporočljivo. Sicer pa ne želim nekaj pametovati, to je pač moje mnenje, vsaka zase najbolje ve.

Lep se imejte, grem sedaj malo na delo.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
23.1.2008 10:07:41   
Majček28
jooooj, kakšen prekrasen dan, in to januarja v Ljubljaniuser posted image user posted image user posted image  Sej ne moreš verjet!!! Mene tko razganja od energije, da kar mal plešem pa pojčkam, la la la,....pa upam da me kdo ne sliš, ker bi mu verjetno pokvarla dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Zolika: lepo se imej na 'smučanju' in upam da boste imeli pravo zimsko idilo. Verjamem, da boš uživala user posted image

Sasy: prekrasna sta bila user posted image  in prav skomine sta mi nardila...jaz bi se takoj še enkrat user posted image user posted image  Čestitke!!!
(si mogoče iz Črnuč? )

Ketrin: saj trebušček sploh ni tako velik, boš jutri vidla na srečanju, se mi zdi da sem ga mal preveč od blizu slikala pa ni čist realno user posted image user posted image  Zdaj šele osvajam tehnike digitlca user posted image

Vijolica: vse najboljše user posted image  in privošči si en velik kos tortice (še za svojega malčka ) user posted image

Jabolko: vsak trebušček je točno tak kot mora bit user posted image   saj so domek za naše bambinote, doma je pa vedno najčepše, a ne? Ti ga kar prilimaj, da ga bomo lahko še me občudovala!!

Komaj čakam jutri, upam da nas pride čimveč...kolk bo to hecno user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
23.1.2008 10:15:27   
zokica
Dobro jutro, danes je tako lep danuser posted image
Zdaj sem si ogledala vaše bušije in moram povedati, da me konkretno prehitevateuser posted image  proti vašim slikam se mi moj buši zdi tako maaaaaajhenuser posted image
ampak komaj čakam torek, ko imam pregled in odločila sem se, da tokrat G zasipam z vprašanji, da ne bo vedela, kaj bi mi prej odgovorilauser posted image user posted image
Nile, besedilo sem našla na netu, ampak sem ga malo preuredilauser posted image
In kaj boste danes kuhale? Jaz sem se odločila, da bom naredila segedin, zraven pa koruzne žganjce. Bog pomagaj meni, ko pride moj srček domovuser posted image (on bi vsak dan jedel samo mesouser posted image ) ampak meni se je zelje zaluštalo in če bo treba bom cel pisker pojedla samauser posted image

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
23.1.2008 10:24:10   
Roberta69
JABOLKO3, Arboretum je res super ideja (sicer malce kasneje). Jaz naravnost obožujem user posted image in večkrat obiščen Volčji potok- skoraj ne morem verjeti pa, da se bom lahko že letos sprehajala s svojim user posted image  user posted image user posted image user posted image . Na izlet jo pa le mahni, če imaš čas - jaz še nabiram zagon za nizki štart na delo (moram najprej vaše zgodbice pofirbcat), da si bom lahko z user posted image vmes privoščila izlet na Šmarno, ker takega fenomenalnega dneva pa res ne mislim izpustit (čeprav bi morala nekaj že včeraj oddat, ampak so drugače zelo zadovoljni z mano user posted image , pa si lahko včasih privoščim, da malo kiksnem user posted image )!

Jaz sem že čist v user posted image in user posted image . Bravo sonce in pomlad dobrodošla (jaz sem kar za to, da se zima zaključi)!

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
23.1.2008 11:26:49   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69
Jaz sem že čist v user posted image in user posted image . Bravo sonce in pomlad dobrodošla (jaz sem kar za to, da se zima zaključi)!

Roberta, se čist strinjam s teboj. Naj bo zima tam v gorah, tukaj pa se komot lahko začne pomlad user posted image

Joj, tole prekrasno vreme pa čisto kontra deluje ... govorim o tem, da se moram spravit k učenju ... pa kaj, ko pogledam ven in mi misli zbežijo stran in razmišljam, kako bi bilo lepo se sprehajat po kakšnem travniku, gozdni potki user posted image user posted image in uživat v sončku! Nič, odločila sem se ... zdele hitro za kakšno urco za knjige, potem pa ven ...

Zolika; uživaj na mini počitnicah.

Zokica; jaz danes kuham polpete, pire in špinačko.

Zdej pa bežim stran od računalnika ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
23.1.2008 12:24:59   
simvir
Živjo punce!

Se zadnje dni bolj malo oglašam, imam v službi vedno koga v sobi, pa potem ne morem kar naprej na internetu visetuser posted image .

Tudi jaz se že ful veselim srečanja, upam da nas pride čim več (glede na to, da nekatere odpovedujejo). Glede fotoaparata je pa tako, da sicer rada fotografiram samo imam doma težave z nalaganjem slik - imamo namreč bolj počasen internet. Ja to je pa tako, če si doma v bolj odročnih krajih. Upam, da čimprej uredimo tudi to stvar - sva se sedaj odločila za neko brezžično varianto.
No saj za slikanje sta se javili že dve, morda se še katera.

Vesnyca lepo da si se oglasila. Se večkrat spomnim nate in ostale, ki ste imele smolo. Tako da se vse javite ko vam uspe. Seveda upam, da bo to čimprejuser posted image .user posted image user posted image

Ketrin
upam da boš imela lep izlet, ki ga boš zaključila z vozičkom v prtljažnikuuser posted image .

Violica vse najboljše z malo zamude.

Jabolko3 dobrodošla med aprilčicami. Arboretu je res super ideja za naslednje srečanje.

Sasy prosim za geslo albumauser posted image .

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
23.1.2008 12:27:33   
katka28
Dan...
Res lep je dan tako, da bom tudi jaz malo zgasnila na sonceka. Sicer ga okoli hise ni, ker imamo gozdicek bom mogla malo stran it pa bo.

Dajte napisat kaj vse ste morale prinest na socialno razen papirja, ki ti ga da Ginekologinja. Jaz ta papir dobim 5.2. in bom pol sla rihtat zadeve. Bojda da denar dobis potem ze v marcu.

Punce jutri se imejte maksimalno lepo se dobro, da boste veliko fantov v trebuhu zraven imela tako, da ni straha za slabo vreme user posted image kljub temu, da bo veliko cvekic na kupu.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
23.1.2008 12:44:42   
zolika
samo še tole preden grem "smučat"....zdaj sem na TV3 gledala "Družinski dvoboj" in je bila ena "naša " tam - pridem aprila! Ime ji je bilo Katra....

Je morda katera izmed nas klepetulj bila tole ?!?!?!? user posted image

Zdaj pa šibam!

Dio!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
23.1.2008 12:46:30   
tasyo
Sasy, kako sta bila lepa... In ti tako žariš - si tudi pri meni vzbudila lepe spomine - takoj bi še enkrat!

Sicer pa še nisem čist obupala nad svojim zdravjem in se vam bom na vsak način poskusila pridružiti - samo potem ne jamrat, ko boste doma smrkale in kašljale...

Papir od G sem že dobila, tako daa bom verjetno jutri dopoldan mahnila na CSD. Sicer se mi še ne mudi, saj jih moram oddat do 20.2., samo tako kot je ena napisala - moj spomin je tudi na ravni zlate ribice, pa imam raje doma pripravljeno, kot pa da potem pozabim....

Zolika, uživaj na počitnicah!

Ketrin, ti boš pa itak jutri poročala, kako fajn je novi voziček...

Jabolko, ti se pa le pridi pokazat jutri, če bo le šlo! No, pa tudi za odtale velja, da si lahko še premislite in se pojavite v Areni.

Mi je tako žal, da tale sončen dan preživljam v hiši - samo ne upam ven, pri nas kar piha... No, bom pa kaj tu postorila. Vse sobice, ki sem jih do sedaj videla, so tako luštne... Sej sem vam napisala, da bo pri nas zaenkrat otroški kotiček kar v spalnici. No, danes se bom lotila stenske dekoracije - mali motivi medvedka Puja namesto tistega traku, ki ga nalepiš, potem pa moram še enkaj zgruntat za nad previjalno in nato poslikam umetnino. Aja - da ne pozabim. Če je katera, ki namerava kupiti posteljico od Lip Poljčane Maja (tista z medvedkom), bo v akciji od 5.2. v BC, prav tako jogiji zanjo, prodajalka mi je zatrdila, da tudi baby alegro. Tako da se mogoče splača še malo počakati.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
23.1.2008 12:47:04   
malecka24
No mene pa ni  bilo zeloooooo dooolgooo!Smo se selili in smo bili brez interneta kar dolgo,tko da zdaj koncno lahko se malo oglasim.Nazadnje ko sem pisala sem omenila krvavitve.No tega ni vecuser posted image in zdej je vse OK.Sedaj me sam vsake toliko kriz boli(sem v 26.tednu) in to je to.In danes sem bila na pregledu in je omenil kaj bomo imeli ampak naj vzamemo za rezervo in kakor je rekel bomo spet imeli user posted image .Vesela sem pa tudi da je rekel da je vse v redu in tud kilce grejo pravilno goruser posted image .Lepo je bit user posted image ,se posebej ko cutim te brce v trebuhu in to kar fajn.Komaj cakam konec aprila,ce ne bom na koncu Majcicauser posted image .No lepo se imejte in uzivajte v vasi user posted image .LP

(odgovor članu majazmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
23.1.2008 12:56:22   
NiLe
Tasyo; ti kar pridno počivaj, da boš jutri lahko prišla v LJ. na srečanje user posted image
Mi bomo tudi imeli otroški kotiček za našo user posted image v spalnici in bom tudi nekaj stuhtala, da ne bo preveč monotono.
Hvala za info o jogijih. Bomo počakali na začetek februarja. Jaz vsake toliko časa prečekiram, kaj imajo v akciji v BC, vsak dan se pa glih ne spomnim. Če boš zasledila akcijo, pa le sporoči.

Majček; a si ti slučajno iz Črnuč? Če si, potem sva sosedi user posted image user posted image user posted image

Uf, kako leti ura ... šibam po sineta, ker sem mu zjutraj obljubila, da ga pridem iskat po kosilu.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
23.1.2008 14:14:43   
tinka011
živjo!

Šele sedaj sem našla ta forum, ki se mi zdi zelo zanimiv!  Rok imam 16.4 in upam,da me boste sprejele na vaši temi! To bo moj prvi otrok, spol bo presenečenje in že komaj čakam na apriluser posted image ! Sem pogledala vaše trebuščke in so vsi zelo lepiuser posted image user posted image user posted image

Tinkauser posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
23.1.2008 14:48:23   
sinskaT
Dobrodošli aprilčici, Jabolko3 in Tinka11! Kar pogumno čvekajta, morata nadoknadit zamujeno user posted image , saj nekatere čvekamo tu gor že kar lep čas.

Imam vprašanje v zvezi z paketi za novorojenčke. Vem, da je bilo že govora o tem, nisem pa zasledla ali se je katera odločila za E varianto in če katera ve, tisti stolček ala Trip trap, je za kaj? Ma saj verjetno se bomo odločli za keš, je pa za premislit...

lp

♪♫♪♫♫

(odgovor članu tinka011)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
23.1.2008 15:07:31   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Lepa posadka :user posted image  user posted image  user posted image PDP: 01.04.-GP+UZ 07.02.
MF user posted image   NM

user posted image    NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica (25 let): PDP 02.04.
NS user posted image MF user posted image Luka,  LJ

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca: (32 let): PDP 04.04.

user posted image   Verita: PDP 04.04. NS user posted image

user posted image   violica_23 (24 let): PDP 04.04. - UZ 14.02. 
 NS user posted image   MF user posted image user posted image Jesenice

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. 
NS user posted image MF user posted image
 Izola

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04.
NS user posted image

user posted image   Tanja555 (29 let):  PDP 05.04. - GP 05.02.
NS user posted image
MF user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. NS user posted image CE 

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04. - GP+UZ 07.02.
NS user posted image MF user posted image  user posted image

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04.
NS user posted image MF user posted image Lan   LJ

user posted image   big mamma :user posted image  user posted image  user posted image  user posted image PDP 09.04.
NS
user posted image   MF user posted image  user posted image

user posted image   simvir (27 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 29.01.

NS user posted image  
MF user posted image  user posted image   LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP  07.02.
NS user posted image MF user posted image user posted image

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image  Barb 77 (30 let): user posted image user posted image  PDP 10.4.
 NS user posted image  
MF user posted image user posted image LJ

user posted image   petty82: PDP 10.04. MF...

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (28 let): PDP 12.04.

NS user posted image
MF user posted image user posted image NM

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: user posted image user posted image PDP 13.04.  NS user posted image MF user posted image

user posted image   kekec in mojca:user posted image  user posted image PDP 13.04. MF user posted image SG

user posted image   ppika: PDP 13.04. MF...

user posted image   sky77 (30 let): user posted image  PDP 14.04.
NS user posted image
  MF user posted image LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04. NS user posted image MF user posted image  user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. - GP+UZ 14.02.
NS user posted image MF user posted image   LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04.
UZ 31.01. GP 04.02.
  NS user posted image
MF user posted image  user posted image CE

user posted image   5erca04: PDP 14.04.  NS user posted image MF user posted image  user posted image MB

user posted image   Jelcy: PDP 14.04.  MF user posted image user posted image

user posted image   sasy20 (27 let): PDP 14.04. - GP 06.02.
NS user posted image  
MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   NiLe (35 let):user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   PDP 14.04. - GP 30.01.
 NS user posted image MF user posted image user posted image LJ

user posted image  Tejcha (24 let):user posted image user posted image PDP15.04.  NS user posted image MF user posted image Maša

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04.
 biopsija 31.01. MF user posted image  user posted image LJ

user posted image   ruki: user posted image PDP 16.04.

user posted image   tinka011: PDP 16.04.

user posted image   Krista28: user posted image  user posted image  PDP 17.04  NS user posted image   MF user posted image  user posted image

user posted image   JABOLKO3:user posted image  user posted image  user posted image  user posted image PDP 17.04. MF user posted image user posted image

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04.  NS user posted image MF user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   darja33: PDP 18.04.
MF user posted image  user posted image CE

user posted image   Roberta69: PDP 18.04.
MF user posted image user posted image

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (29 let): PDP 19.04. - GP 11.02.
NS user posted image
MF user posted image Zara  CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS user posted image

user posted image   zvončica30: PDP 19.04.

user posted image   Lubici (25 let): PDP 19.04. MF user posted image  user posted image LJ

user posted image   Krista28: PDP 19.04.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04.

NS user posted image

user posted image   tasyo (29 let): PDP 20.04.
 NS user posted image
MF user posted image  user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS user posted image  PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS user posted image Izola

user posted image Kaa (29 let): PDP 20.04.
NS MF Feldbach, Ptuj

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04.

NS user posted image   MF user posted image  user posted image   LJ

user posted image   shoo (32 let): user posted image user posted image PDP 21.04. MF user posted image user posted image CE

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04.  NS user posted image
MF...

user posted image   leni5 (28 let): user posted image user posted image  PDP 22.04. MF user posted image   Izola

user posted image   maxi133 (24 let): PDP 22.04. MF...

user posted image   Katka28:user posted image user posted image PDP 22.04. - GP 05.02. MF user posted image user posted image user posted image  user posted image

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 22.04. - GP 30.01. 3D 05.02.
NS user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS user posted image

user posted image   zolika: PDP 24.04.
NS user posted image MF user posted image  user posted image MB

user posted image   scorpiogirl (27 let): PDP24.04. - GP 11.02.
 NS  user posted image  
MF user posted image  user posted image KR

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image   

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04. - GP 29.01.
UZ 26.02.
NS user posted image PO

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 25.04. - UZ 12.02.
NS user posted image
MF user posted image PO

user posted image  aprill: PDP 25.4.

MARUŠKA28 (28 let): PDP 25.04.

NS
MF

user posted image   zokica (23 let): PDP 26.04. - GP+UZ 29.01.

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin (25 let): user posted image  user posted image user posted image  PDP 26.04. 21.01. 3D
NS user posted image MF user posted image LJ

user posted image   malecka24: PDP29.04.  NS user posted image MF user posted image  user posted image PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.  NS user posted image MF user posted image   user posted image

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.  NSuser posted image  KR

user posted image   Leiah: PDP 28.04.

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
87 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

JABOLKO3 IN tinka011 - dobrodošli 

PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 2
12.04. 3
13.04. 3
user posted image 14.04. 8 user posted image
15.04. 3
16.04. 2
17.04. 2
18.04. 5
19.04. 5

user posted image 20.04. 6 user posted image
21.04. 2
22.04. 5
23.04.
24.04. 3
25.04. 5
26.04. 3
27.04.
28.04. 1
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

14.04.2008 user posted image user posted image user posted image vodi!!!

18., 19.,20.,22. in  25. 04. 2008 user posted image user posted image user posted image
                  ...gužva v porodnišnicah! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
23.1.2008 15:18:19   
tosja
user posted image user posted image user posted image pozdravljene klepetulje...zunaj je tak sonček, da človeka kr razganja od energije...user posted image
Danes smo napolnili 29t - stopamo v 30t user posted image user posted image user posted image
Kako čas beži...še dobrih 10 tednov in že se bomo stiskali... user posted image user posted image
Jutri maksimalno uživajte, se naklepetajte, pototkajte...pojejte kaj sladkega še zame... user posted image
Jaz se pridružim...varianti kekec in mojca user posted image user posted image user posted image

Vesnyca - kako bi te pozabile, ko pa si nas prav ti na začetku na veliko filala z energijo!!! user posted image Sedaj te spreljam pri sosedih user posted image in močno stiskam pestke, da se nam v jeseni pridružiš na vozičkarijadi... user posted image user posted image user posted image

zolika - uživaj na snegu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Dobrodošli aprilčici, Jabolko3 in Tinka11! Kar pogumno čvekajta, morata nadoknadit zamujeno user posted image , saj nekatere čvekamo tu gor že kar lep čas.

user posted image user posted image user posted image dobrodošli med klepetuljami...

Imam vprašanje v zvezi z paketi za novorojenčke. Vem, da je bilo že govora o tem, nisem pa zasledla ali se je katera odločila za E varianto in če katera ve, tisti stolček ala Trip trap, je za kaj? Ma saj verjetno se bomo odločli za keš, je pa za premislit...

Tud jaz razmišljam o tem paketu - ta trip trap bi vzela za pri tašči, čeprav jo bom vprašala morda bi si sama izbrala - to ji dovolim user posted image

Ta paket bi vzela tud zarad iso fixa - sam nama je prodajalka v BC rekla, da ni nujno, da bo naša lupinica pasala gor user posted image
Bom še tuhtala...pol pa verjetno ojre vzela... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 23.1.2008 15:19:24 >

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
23.1.2008 15:24:51   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image punce naša lindy, ki nas je žal zapustila je srečka user posted image user posted image  user posted image  user posted image - pričakuje julija!!! 

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
23.1.2008 15:37:49   
Majček28
Tosja, jaz sem tud danes začela 30. teden in če zdaj pomislim, kako hitro mi je šlo do zdaj in kako daleč se mi je zdelo do 42 tedna....imam zdaj čist drugačno mišlenje user posted image user posted image user posted image user posted image  Čist prehitr gre tole!

Tinka dobrodošla in zdaj sploh nimaš več izbire kot da klepetaš z nami, te ne spustimo user posted image

Čestitke za Lindy in user posted image user posted image user posted image  da bo do konca srečka user posted image !!

Nile, ja sem (bila ) Črnučanka, zdaj me je pa pred 2 leti možek zvabil na Rakovnik. No, drugače sem iz Ježe, ampak to noben ne ve kje je user posted image  pa potem rajš rečem, da sem iz Črnuč user posted image  Pa imam na sumu tudi naši Sasy, da je Črnučanka, se mi tko znana zdi!!?? user posted image

Oh joj, zdej se je pa sonček skril, ampak dan je pa še vedno lep, a ne?!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
23.1.2008 19:48:42   
JABOLKO3
Hojla!

Marmelada je narejena user posted image , moj križ pa uničen in gležnji čist otečeni user posted image , tako da danes ne delam več drugo, kot držim vse štiri od sebe.

Roberta 69, na izlet bi jo z veseljem mahnila, pa imam še vedno zaradi predležeče posteljice (sega preko materničnega vratu) prepovedane vse napore, kjer bi se zadihala - tako da hoja v hrib odpade, žal. Bom pa potem nadomestila, z vozičkom.

SinskaT, trip-trap stolček je bil v prejšnjih paketih tisti ta originalen (in drag) od Stokkeja (ne vem, če sem prav napisala), za te nove pakete pa ne vem, kdo je proizvajalec, verjetno kaj piše na spletni strani.
Je pa po mojih izkušnjah tak stolček nepogrešljiv, ko otrok preraste tiste stolčke za hranjenje, ki imajo mizico spredaj  in želi tudi sam sedeti pri mizi - to je pri kakšnem letu in pol, odvisno od otroka (lahko pa te stolčke z mizico preskočiš in že takoj uporabljaš trip-trap, le sprednje prečno varovalo moraš imeti in otroka ne smeš pustiti v stolčku samega, brez nadzora). Pri nas imamo dva, ju sproti prilagajamo otrokovi rasti in mislim, da ju bomo še kar nekaj let uporabljali (priporočljivo je do takrat, ko otrok na navadnem stolu doseže s celim podplatom tla - da mu noge ne bingljajo). Po trgovinah se dobi tudi več variant podobnih stolčkov, ki so tudi precej cenejši od originalnih, vendar sem slišala zgodbe, da niso tako stabilni in se hitro lahko zgodi, da otrok pade s stolom vred po tleh. Morda se splača preveriti, koliko stane stolček v BC in potem vidiš, če se ga splača naročiti v paketu - predlog pač.
In ko smo že pri stolčkih - toplo priporočam nakup tiste variante, ki se namontira na navaden kukinjski stol, otrok v njem sedi na primerni višini in je povsem varno privezan - super za k babicam, po obiskih, po gostilnah....  Mi smo ga pred kakimi 5 leti kupili v BC, pa mislim, da jih še prodajajo - je lesen, s kovinskimi vodili, zložljiv.

Tako, sedaj pa grem še malo vodoravno, mi je najdražji obljubil masažo gležnjev user posted image .

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
23.1.2008 21:22:58   
Sandrin
pozdravljene!

Hvala za vse nasvete glede nakupovanja v Ikei. Se bomo opogumili in šli malo pofirbcat. samo moj user posted image  si mora kombi sposodit v službi...potem pa via in Gradz user posted image user posted image

A vaše user posted image , daje kaj "vgnezditveni sindrom". Jaz kmalu svojega doma ne bom več prepoznala, saj se vse na veliko pleska, popravlja, premika pohištvo, nakupuje novo.....celo v to skrajnost je šel, da bomo hladilnik zamenjali, ker ta "baje" ni več dober.

V ponedeljek sem bila na 3D UZ v postojni pri dr. Likarju. Stane 60 eur, ampak moram povedati, da mi ni žal niti centa. Notri sva bila več kot pol ure, dobila sva slikice, filmček. se je pa naš aprilček (spola še vedno ne želimo zvedet) tako skrival in je na obrazek dajal rokice, da se je dr. moral kar potrudit, da smo ga vidli. user posted image  Če katero zanima imam v albumu  dve 3D slikici našega user posted image  (geslo: zlato)
noseča sem 27 4/7 in naš user posted image  tehta 1118g user posted image user posted image  (po mnenju zdravnika bom rodila predčasno - okoli 15.4)

Sem pa danes malo slabe volje: user posted image  so v službi spremenili delovni čas: in sicer ima po novem popoldansko izmeno od 12.00- 20.00, kar pomeni, da se tisti teden ko bo tako delal ne bova kaj dosti videla. user posted image user posted image user posted image
kar šok, glede na to, da sva do sedaj vse popoldneve preživela skupaj.

Imejte se lepo.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
23.1.2008 22:12:25   
sasy20
Majček nisem iz Črnuč sem pa hodila na OŠ v Črnuče...mogoče se ti zato zdim znana...user posted image

Sandrin user posted image  za lepe slikice in uspešno opravljen 3D.....
Lindy user posted image  in lepo nosečnost....

Tinka dobordošla med čvekice....seveda te sprejmemo user posted image  ti se kar pridruži kelpetu več nas je bolj je zanimivo....

Tako pupe sedaj pa počasi odhajam spat sem že kar utrujena....lahko noč

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
24.1.2008 6:41:06   
kekec in mojca
Dobro jutro. Tokrat sem pa prva!!!!!!!!!

Danes je predzadnji četrtek, ko grem delat... Komaj sem vstala ob šestih, ampak ob treh - takrat sem bila pa budna. Celo vstala sem se in tokrat je bila ena izmed zelo zelo redkih noči, ko sem morala ponoči tudi jesti. Naenkrat me je zgrabila taka lakota, da me je začel boleti želodec. Še dete je začelo brcat, po malici pa se je lepo umirilo in zaspalo. Pojedla sem banano in spila kozarec mleka. Se še kateri to dogaja?

Kot sem že rekla... danes teden grem zadnjič delat. Po eni strani sem user posted image , po drugi pa  user posted image - predvsem zaradi otrok, ki so letos v mojem razredu. Čeprav - roko na srce - zaradi enega starša, ki je pa res pravi pacient - sem pa srečna, da ga več ne bom gledala. In upam, da njegovih naslednjih otrok tudi ne. Ni veliko takšnih staršev, toda tale je pa mojster - saj si znate predstavljati pametnjakoviča, ki se naokoli hvali, kako je on super, oh in ah, najboljši, da je dosegal zlata priznanja na ne vem katerih matematičnih tekmovanjih, zraven pa vsi vemo, da je revež komaj naredil OŠ in da nima glih razčiščenih pojmov... Vsi ostali smo zanj nesposobni... Vtikava nos v stvari, ki se ga res nič ne tičejo (v zadeve drugih otrok)... Zraven pa svojega otroka, ki ima znižane sposobnosti, pretepa s šibo...  Drugače tako ne zna vzgajati svojih otrok, kot z nasiljem. Že dvakrat je bil opozorjen (prvič z moje strani, drugič s strani pedagoginje), naslednjič gremo pa na socialno. Vprašanje, če bo ta otrok naredil OŠ - definitivno bi bilo zanj bolje, da bi šel na posebno šolo in njihov zavod, ker bi več odnesel ter se naučil higienskih navad. 

Eh, zdaj sem se razpisala, raje končam. Itak vem, da vas takšne stvari dolgočasijo. Zdaj grem zbudit mojega Kekca - to bo jok in stok, ko bo slišal, da gre v vrtec... Zdaj je bil dva dni doma, ker je imel neko virozo z bruhanjem... user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
24.1.2008 7:34:51   
simvir
Dobro jutro!

Danes je pa končno naš dan, kajne. Se že veselim srečanja.

Sasy super sta bila. Res lepe slikice.

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Kot sem že rekla... danes teden grem zadnjič delat. Po eni strani sem user posted image , po drugi pa user posted image -

Tudi jaz bom verjetno delala le še drug teden. No v torek imam g pa bom videla kaj bo rekel. Imam namen koristiti najprej še 15 dni dopusta, na koncu pa 2-3 tedne bolniške.
Tudi jaz imam malo mešane občutke glede tega ali še delati ali ne, ampak vidim da je moja storilnost na delovnem mestu čedalje manjša, jaz sem pa vedno bolj utrujena zvečer. Se sedaj res pozna, da imam doma že enega škrata, s katerim sem polno zasedena še popoldne.

Bravo za lindyuser posted image , zdaj je verjetno že čez prvo tretjino user posted image user posted image

Majček a ti si pa sedaj na Rakovniku doma. Jaz sem pa prvih 20 let živela tam v bližini. Mogoče pa tvojega poznamuser posted image . Ja tako se izkaže, da je Slovenija res majhna.

Ketrin poročaj o uspešnosti včerajšnjega nakupovanja.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?