|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
22.1.2008 14:55:37   
skuštrana
Jaz sem šla pa sedaj brat za nazaj temo oktoberke in ugotovila, da se je naš Arsen rodil točno na rok, ki sem si ga glede na zadnjo menstruacijo izračunala samauser posted image , da se g s svojim izračunom uštela za 3 dniuser posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
   RE: Desetke007
22.1.2008 16:32:07   
noa1
Štajerke....sem se imela full fajn danes, moja pupa pa očitno še bolj, saj je vse prespala. No, bo sedaj doma nadoknadila.  Pa vaše/i user posted image  so vse tako sladke/i. Upam, da se kmalu spet zmenimo za kak čvek, pa ko bo sonček in bomo lahko zunaj.

No, sem še jaz dala gor nekaj fotk s poroke, geslo pa je: poroka .



(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
   RE: Desetke007
22.1.2008 17:15:56   
maja zarja
user posted image user posted image res je bilo super na tem srečanju,moramo čimprej to ponoviti.user posted image user posted image ,pa otroci so bili tudi tak pridni.Ste bile še dolgo po tem,ko sem jaz odšla?
noa1 slike od poroke pa so full dobre,tudi midva razmišljava,da bi se poročila nekje v tujini.user posted image user posted image user posted image
Mojo Zarjo je srečanje tak utrudlo,da mi je zdaj kr dve uri skupaj spalauser posted image user posted image user posted image .

Ena je spraševala kaj naj da otročku,da bi lažje odvajal,jaz moji dam sladkano prekuhano vodo pa malo komarčkovega instant čajauser posted image .

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
   RE: Desetke007
22.1.2008 19:11:12   
lane31
Nominacijo za najbolj pridno deklico danes dobi Aneta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Na srečanju je bila pridna in kar me je še bolj presenetilo pridna tudi pri babici,
se ji je smejala...se pustla cartat vsem,....neverjetno user posted image
Sem pa imela zraven njen ležalnik- pri babici ...in menda je bilo to tak fajn ,da je imela en kos znanega zraven in je bila čist taka kot doma.....aleluja user posted image user posted image
Maja zarja- do enih smo bili....moramo obvezno ponovit user posted image user posted image ....aja pa Maksa pustite moji user posted image

Full ste se razpisale danes babike....sem jedva prebrala
Neveste prekrasne ste user posted image ...bom še jaz svojo sliko dala ampak je rdeča obleka user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
   RE: Desetke007
22.1.2008 19:26:40   
kasija78
oktoberka, skuštrana in noa1  lepe obleke!!!

Tudi v lj na srečanju je bilo super. Prav hecno, da smo se zmenile ob istem času. Lahko se enkrat dogovorimo za video konferenco - v duhu novega časa user posted image .

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
   RE: Desetke007
22.1.2008 19:28:26   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: kasija78

oktoberka, skuštrana in noa1  lepe obleke!!!

Tudi v lj na srečanju je bilo super. Prav hecno, da smo se zmenile ob istem času. Lahko se enkrat dogovorimo za video konferenco - v duhu novega časa user posted image .


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....rabim še onega ki se drži za trebuh in rola user posted image user posted image

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
   RE: Desetke007
22.1.2008 20:03:06   
mama06
pozdravljene

vse ste zelo lepe v poročnih opravah user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes dobili prvo rundo cepiva proti rota virusu in je bil naš mali pohvaljen, saj je brez težav spil in nič ni izpljunil - bravo zanjuser posted image user posted image user posted image

Naslednjo posvetovalnico imava 20.2. pri 3 mesecih

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
   RE: Desetke007
22.1.2008 20:05:52   
Jenny Anny
Madonca ste pa pridne te dni za pisanjeuser posted image user posted image

No čist vsega verjetn ne bom odgovorila, ker mi je velik ušlo, ko ste pa tolko napisale.

Čajček za odpiranje je janež, za zapiranje pa kumina.

Videokonferenca bi bla pa res vrhunska stvaruser posted image

No nevestice, zelo ste lepe, bom še jaz probala svoje slike pripopat, sam ne verjamem, da mi rata, ker me že cel teden nekaj ta kišta zafrkavauser posted image .

Polna luna pa tud našo danes daje, sploh ne more spat revca. No jutr mamo končno P, že komaj čakam, da vidim, kolk je zrasla, ker pri 2m nismo imel ničuser posted image , sva ble kar prikrajšane za ta pregled, pa ne vem zakaj??

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
   RE: Desetke007
22.1.2008 20:11:17   
mama06
Yenny Anny če sem te prav razumela, nisi bila naročena na posvetovalnico pri 2M. To je baje po novem, saj bi naj bili pregledi po novem pri 1M, 3M, 6M. To je novi špar program, je povedala moja patronažna sestra. Eni pediatri se tega že držijo, drugi še delajo po starem.

Najin pediater dela še po starem, medtem ko je od kolegice pediatrinja njeno tamalo po 1M naročila na ponovno posvetovalnico komaj pri 3M.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
   RE: Desetke007
22.1.2008 20:16:45   
suzanamai
Pozdravljene punce,

Kako ste pridne, sem rabila celo uro, da sem prebrala vse poste.
Na srečanje žal nisem uspela priti, ker sem imela pregled pri kirurgu, za drugič pa se že sedaj prijavljam.

Za vikend smo uživali na Veliki Planini, Zoji izgleda full odgovarja, je cele dneve prespala zunaj, na toplo sva šli le ritko previt in pojest. Zvečer ko smo prišli domov pa sva se samo previli in pojedli, pa je že spala. Se nisva utegnili niti skopati. Skratka napolnila sem si baterije na prelepem sončku in naredila par spustov po celem snegu. Fenomenalno....
Tave  lahko si pogledaš slikco v albumu, kako je izgledala ljubljanska kotlina v nedeljo iz ptičje perspektive. Aja pa hvala ti za ponudbo za tametil, sem prepozno videla.

No danes sva šli po plenice v Mullerja in sva zavili še v Bušija pogledat za nahrbtnike. In seveda se mala zagleda v igračke na nekem ležalniku. Prosila sem prodajalko, če jo lahko posadim notri, da vidim kako ji odgovarja. No to je bil prizor za reklamo. Že takoj ko sva jo dali notri, je imela usta do ušes, ko pa sva vključili vibratorček, se je začela na glas smejat. Igračke so bile takoj vse poboksane. Skratka cel žur, seveda sem ji ga kupila in danes popoldan smo imeli potem celo zabavo.  Ko jo pogledam mi izgleda kot kakšen direktor tam notri...

Glede hujšanja čestitke vsem, ki ste na dieti. Sama ne bi tega nikoli zmogla. Na srečo do sedaj tudi nisem imeli težav.
Oktoberka sicer sva se le enkrat videli, vendar če me spomin ne vara si full suhcano bitje, zakaj dieta...

Drugače pa Zoja že full prijema igračke in se zna z njimi zamotiti že za več kot uro. Že kakšen teden se glasno smeje in to je res nekaj nalepšega, vedno se čisto stopim zraven kot putrček. Pa včasih ima toliko za povedat, je sploh ne moreš ustavit. Pa full ima rada vse, ki se pogovarjajo z njo, ne mara pa biti v naročju, razen pri meni, možeku in sinu. Točno nas že prepozna.
Najlepše pa je zjutraj, ko se zbudi in se tako lepo nasmehne, res nekaj nalepšega na svetu, pa ko se njeni učki smejejo zraven, kot bi šle iskrice ven.

Klaudija tvoja je že v športnem delu, ali si ga že kaj dvignila? Moja je že od vsega začetka, vendar imam čisto spuščeno.

Nič dosti za danes, grem malo počivat imam full musklfibr od vikenda.

Uživajte v vsojih navihančkih.

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
   RE: Desetke007
22.1.2008 20:24:30   
Jenny Anny
Mama06, ja potem bo držalo tako kot si napisala - smo pri pediatrinji, ki ima špar programuser posted image

No slikce sem uspela zmontirat v album geslo je pa pokorauser posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
   RE: Desetke007
22.1.2008 20:51:53   
skuštrana
Punce, dajte mi nekaj povedat..kaj bi naredile v mojem primeru - včeraj sva imela z Arsenom cepljenje in ker je prehlajen ga ni cepil. Mu je pa pogledal grlo in rekel, da je polno sekreta in da naj mu dam antibiotik Jaz sem ga samo debelo pogledala in rekla, da niti vročini nima, da se obnaša čisto normalno, samo kdaj pa kdaj zakašlja in malo mu spošča nos..drugače lepo je, je dobre volje, se smeji, ponoči spi, skratka boli ga nič ne..že res, da je pri pediatru jokal, ampak bi jaz tudi najraje, ker sva čakala 2 uri No, predpisal nama je ab in jaz imam sedaj ta ab v hladilniku, ker sva se z M odločila, da ga ne dava, če je otrok čisto normalen, pač prehlajen..in brez vročine Kaj bi naredile ve, bi slepo sledile kar reče zdravnik ali bi poslušale svojo intiuicijo, ki mi pravi da Arsenu ab ne dam... Pa še na papirčku, ki je v ab piše, da ni preizkušen in da ni dokazano da sploh deluje na dojenčke mlajše od 6 mesecev...

No, skatka, ko sem M povedala kako in kaj je komentiral, da je imela pediater ta dan res gužvo in da ni več vedela kje se ga glava drži (kar je res, čakalnica je bila duplo polna )

Jaz Arsena sploh ne bi peljala k zdravniku, če ne bi imela cepljenje, ker je res isto normalen...malo prehlajen...
pa se mi zdi brezveze devat ab, potem ko ga bomo pa res rabili pa nam ne bo prijel..user posted image

Help, kaj bi ve naredile...Bi dale ali neuser posted image user posted image Gledam tisti ab v hladilniku...pa ne vem...


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
   RE: Desetke007
22.1.2008 20:56:17   
Jenny Anny
Skuštrana jaz ga tud ne bi dala.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
   RE: Desetke007
22.1.2008 21:01:44   
2ursae
skuštrana, jaz mu AB ne bi dala, taka zdravila le niso hec. Res čudno, da ti jih je P priporočil ...

srečanje. imeli smo se ful fajn, opažam pa pri mojemu malemu, da je bila to zabava bolj zame kot zanj, ker je bil kar malo slabe volje ... najbrž pomanjkanje animacije, bom morala naslednjič kakšno igračo prinest user posted image .

nočko

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
   RE: Desetke007
22.1.2008 21:12:55   
2ursae
skuštrana, enkratne poročne fotke, super obleka user posted image , 1A user posted image . Se bom še jaz potrudila dat svoje gor ...

kasija, madonca, daj še enkrat sporoči geslo za poročni album, da ne bom brskala k butl user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
   RE: Desetke007
22.1.2008 21:16:22   
lane31
Skuštrana....niti pod razno ne dam antibiotika,dokler mi ne dokažejo okužbe- bris,odvzem krvi......ma ni šans.....sploh če tebi deluje zdrav
Lepo ga opazuj in v primeru poslabšanja pojdi nazaj in zahtevaj preiskave
Najslabše je dajenje ant. na slepo

Poroka....sem dodala fotke, ki pa so amaterske.....smo imeli luštno majhno poroko v ožjem krogu-družina (najožja) ter moji in njegovi najboljši prijatelj-ica

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
   RE: Desetke007
22.1.2008 21:16:47   
skuštrana
Madona, tale ab...ma, sem sigurna da ga ne bom dala..

Kasija ima geslo poroka, če se ne motim..probajuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
   RE: Desetke007
22.1.2008 21:18:54   
lane31
2 ursae...se morem nasmejat tvojemu fantu in njegovemu dojemanu ....mora biti kar intelegenten za takšna razmišljanja user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
   RE: Desetke007
22.1.2008 21:24:38   
lane31
Suzanamai.....full dobra ideja-lupinica na sanke user posted image user posted image .....jaz se tega ne bi spomnila nikoli ....bomo kdaj kopirali user posted image
P.S....pa kuhinja je tudi lepa....o Zoji pa tak ne gre zgubljat besed-cukerček sladki user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
   RE: Desetke007
22.1.2008 21:41:25   
2ursae
lane, fajne slikce s poroke, vidim, da ste žurali user posted image , mi je tud všeč, da si izbrala rdečo obleko user posted image , ti zelo paše, ker si svetla user posted image .

še jaz se pridružujem poročni mrzlici user posted image , slike so na http://2ursae.moj-album.com/

user posted image user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
   RE: Desetke007
22.1.2008 21:48:17   
lane31
Res lepe slikice....ampak je kar malo hecno ko si o vsaki forumki narediš neko vizijo....pač svojo podobo v glavi in pol vidiš kako si v temo brcnil user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
   RE: Desetke007
22.1.2008 21:49:13   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Res lepe slikice....ampak je kar malo hecno ko si o vsaki forumki narediš neko vizijo....pač svojo podobo v glavi in pol vidiš kako si v temo brcnil user posted image



user posted image user posted image user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
   RE: Desetke007
22.1.2008 21:50:15   
Alina_alin
Ojla, Štajerke, veseli me, da smo se spoznale in tudi vaše sončke.tudi meni je danes pasal čvek, ki ga moramo kmalu ponoviti.
lane31, če je tvoja user posted image zmagovalka v nominaciji za pridnost, je pa naša v "petju". No, pa saj tako hudo spet ni bilo. Sem jo malo preluftala pa je spet zaajala.
Noa1,ti pa itak sploh ne veš, da imaš user posted image , saj je cel čas ajala in dudlala "virtualno dudo" tu pa tam, kar dela tudi moja in mi je ful dobro za videt.user posted image user posted image . Poroka na Kubi - ful dobro. Pri nama se je tašča tak bala, da naredima kaj takega, sva par let zapored pred poroko namreč potovala v lastni režiji (Filipini, Tajska, Mehika, no naslednje Fiji - sva bila že poročena in od tam "izvira" najina prvorojenka)
Vse nevestice ste ful lepe. Hja, jaz bi tudi prilepila sliko, jo enkrat bom, ko mi tamala ne bo tolk jokala. Spet joka, jaz pa z eno roko tipkam, pa dojiva se hkrati pa imam slabo vest. Sedaj je pa pošteno navrla, tak da se poslavljam.
Lepo bodite, mirno nočko, pa se opravičujem za slovnične napake...
Skuštrana, jaz tudi ne bi kar tak dala AB.






(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
   RE: Desetke007
22.1.2008 21:55:59   
lane31
Recimo pod nikom skuštrana  si jaz naslikam eno tako...majhno ženskico,suhico polno energije, z bujno svetlo dolgolaso grivo,in da je skozi v muvingu in glasnega smeha...user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
   RE: Desetke007
22.1.2008 21:59:05   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Ojla, Štajerke, veseli me, da smo se spoznale in tudi vaše sončke.tudi meni je danes pasal čvek, ki ga moramo kmalu ponoviti.
lane31, če je tvoja user posted image zmagovalka v nominaciji za pridnost, je pa naša v "petju". No, pa saj tako hudo spet ni bilo. Sem jo malo preluftala pa je spet zaajala.



Ma ja...čisto vse pupe....opa in en fant....so bili zlati danes user posted image
Mene je mala presenetila pri babici,ko se je končno ji malo nasmejala in se ji pustila nositi brez drenja....so si jo podajali babi,deda in seka....pa je bila čist vredu....to mi ni za verjet user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




bolezen
riba5

pri kerem mesesu je vaš dojenček dobil prvo bolezen npr

1 m (15%)

2m (5%)

3m (10%)

4m (8%)

5m (6%)

kasneje (55%)


Število vseh glasov: 184

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!