kajsica
|
Kostanj, Mlinčka , saj ne vem kaj bi vama rekla. Toliko časa upanja in špikanja in vsega ostalega, potem pa se zgodi....Ma je . Dejzi, kako je kaj tvoje počutje? Jadrnica in tvoje? Abra, tudi meni je po abraziji nagajal mehur in blato. Prav bolelo je ko sem šla na wc, ampak se je sedaj z M nekako uredilo vse skupaj, je še mogoče mal oteženo, ampak bo, pa sedela sem ful težko. Imela pa sem tudi skoz rjav izcedek od abrazije in do M, ki je bila pri meni zelo hitra in sicer cca 14 dni kasneje. Sem Pušenjaka vprašala in baje ni nič narobe, res pa so se težave začele iztekati šele po pravi M, ki pa je trajala 10 dni in je bila tako močna...... No, komaj sem se prebila čez vse vaše poste, ker nisem, bila en teden za računalnikom, sem ga imela na servisu. Pikola, me je zafrkaval 2 meseca, potem pa sem se spomnila da pa ja svak dela na enem od teh servisev in mi ga je popravil, mi je pa crknil disk. Hudiča!!!! Arneja, no midve bova pa spet skupaj trepetale, ker v kolikor sem te razumela, boš nekako konec februarja, oziroma v začetku marca imela punkcijo in ET, no jaz pa nekako računamda bo moja M ravno konec februarja oz. prve dni marca in potem po zmrznjenčke. Moram pa vam povedati, da sem tudi jaz nabavila sokovnik, samo da jaz prakticiram bolj na sadju in v kombinaciji z zelenjavo ampak samo rdeča pesa in korenček. Me ostale zadeve niti ne mikajo kaj preveč, ker govorite kako je vse ogabno. Ja imam pa hitrejšo prebavo tudi po teh zadevah. Imam pa eno vprašanje, mislim, da je ravno mandarinca pisala o teh zadevah. Še vedno čakam na izvid od GK po abraziji, kaj je bilo narobe z mojo pikico. Mi lahko katera pove koliko časa se čaka na izvid?
|