mentos
|
pozdravljene punce Midve s Hano sva bile v sredo ponovno na testiranju za alergijo na Jesenicah, če je mogoče se stanje že kaj izboljšalo. Sprejete sva bile ob 09 uri. Hano so pregledali, če je zdrava, seveda je bila prehlajena a nič zato, so začeli z testiranjem. Ker sem jih prosila če mi testirajo tudi krompir, korenje, cvetačo, jabolko, banane, sojo, so brez problema mi tudi to opravili in hvala bogu kožni testi so bili negativni. Ko pa so testirali jajčni beljak, rumenjak in mleka pa groza. Ima zdaj še več kot prej. Bulce oz. rdeči flekci so se takoj pojavili. kO smo bili prvič so kožni testi na mleko bili negativni, le na krvi so pokazali, zdaj so pa že na koži se pojavili ful velik flekec z belo bulco. Škoda, ker so mislili, da v primeru, da ne bi bila več alergična na mleko, da bi čez 1m prišle za 4 dni na pravokacijo na KM. Tako da, zdaj bova morali aprila ponovno na testiranje in nato nama bodo spet odobrili mleko Pregomin, do tačas pa marova če nama zmanjka ga kupit sami. Ko je bila ura 14 sva pa lahko šle domov. Hana je bila zoprna kot , seveda nič spala, skoz testiranja, jemanje krvi, pregledovanja, čiščenje noska itd. Komaj sem zdržala, me je čist izčrpala, tako da ko sva prišle domov je spala 3 ure skupaj kot polhek. O teži ne bom nič pisala, ker smo malo izgubili, ampak ima obdobje ko noče jest. So jo pa sestre kar gledale od kot ima toliko energije, čeprav so jo same kosti, pa še začudene so bile kako je velika. Sva pa morali biti skoz v sobi, ker razsaja driska. In nič čudnega je že čez 2 uri se pokakala tekoče, danes zjutraj pa spet čist tekoče. Natali07. tudi midve hodiva na fizioterapijo, oz. sva bile za enkrat samo dvakrat in zdaj imava pregled, če bo še kaj sploh potrebno. Naši Hani so v LJ postavili diagnozo, da pa je hipertonična in da je asimetrična. No, tudi pri nas imamo vsak dan borbe, če bi naša sploh kaj pojedla. Vam povem, da sploh ni nič lačna, jest ji kar dam na 4-5 ur, potem pa če poje sem vesela, če ne pa ji probam dati kar v spanju. Danes mi je jedla le ob 06.30-150ml, nato pa do 11 nič ni hotela, potem sem ji pa zdajle dala kar v spanju. Sem pa ful žalostna, ker noče nič gh, samo gresovo juhico 50-80 ml, sadnih kašic pa nič, pa tako so dobre. ste super, hvala vam za informacije in vas bom kar še prosila, če bom rabila kak nasvet, kako skuhat.
|