Natali07
|
Freycha - dobrodošla, čeprav bi bilo bolje, da ti ne bi bilo treba biti na tem forumu. Tudi sama se kar naprej sprašujem kako da je otrok že alergičen še predno poizkusi hrano. Ampak očitno je to res podedovano, saj tako pravijo da če je kdo od staršev alergik da ima otrok 40% možnost da je, če sta pa oba ima pa kar 70% možnost. Res pa da se včasih niso toliko ubadali s tem. Tudi sama sem že od malega alergik najprej na jajca, perje,.... kasneje prah hišni in cvetni, pasjo dlako, lešnike, .... Tako, da sem že marsikaj delala preventivno za našega malčka pa ni nič pomagalo je dobil alergijo . Se pa sprašujem če bi pazila že v nosečnosti na prehrano, da ne bi jedla mleka , jajc, paradižnika in te najbolj alergene hrane ali bi to kaj zaleglo???? Pa ne najdem nikjer odgovora. vsi samo govorijo, da je dobro da se otrok čim dalj časa doji in da je to za alergike še posebej pomembno. Se pa spomnim, da je imel Urban težave že ko se je rodil. Ker so sestre smatrale, da se premalo redi samo z dojenjem (tretji dan v bolnici) so mu tišale prilagojeno mleko, ki ga je po kakih 10 minutak vsega zbruhal, da sem bila jaz vsa pobruhana in on. Apmak takrat sem mislila, da se je pač preveč najedel ker so ga silile, ampak se je očitno že pokazala alergija na mleko. Tudi kasneje kljub temu da se je dojil je večkrat bruhal, ko pa sem prešla na strogo dieto brez mleka, jajc, krompirja, in še nekaterih alergenov, pa seveda konzervansov, barvil, arom, se je pa na enkrat vse ustavilo: ni bilo več bruhanja, pikice so začele izginjat in tudi krči so izginili in to je bilo pri njegovih treh mesecih. Tako, da je takrat pil samo moje mleko in preko mleka dobiva otrok tudi vse alergene snovi in po moje tako razvije alergijo - nisem pa prepričana. Afrika - a pošlješ še meni št. od bioresonance na zasebni meil. Najraje bi šla in to čimprej, ker me od tega ugotavljanja v 11 mesecih kaj vse dela težave Urbanu že pošteno boli glava. Nekaj časa je vse Ok ko uvajamo nova žibvila potem pa se pojavijo pike in mi ni nič več jasno, kljub temu da si zapisujem vse kar poje on in kar pojem jaz . Tatam - a si šla na bioresonanco samo s Tosjo ?? A nisi rekla, da boš peljala oba. Se pa strinjam z Afriko najbolje je da daješ obeme isto hrano, saj mu ne bo škodovalo, če bo jedel tudi drug malček manj alergeno hrano. Občasno pa mu le daj kak jogurt ali skuto ampak raje navadno, ker je brez dodatkov. madela - čestitke pri uvajanju. Verjetno zdravnica glede bioresonance ni imela nič proti ali pač. Verjetno je mislila samo, da ni dobro da si sama začela uvajati mleko, ker sem tudi sama slišala cel kup zgiodbic kako so se otroci dušili, padli v šok. Tako da sem se sama raje odločila za pravokacijo v bolnici ko so testi krvni in kožni pokazali da ni več alergije. Saj je bilo pri vas tudi tako, da so tudi testi uradne medicine pokazali da ni več alergije.
|