|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
22.1.2008 13:33:17   
zokica
Ketrin, saj jaz bi prišla, ampak, prvo kot prvo je predaleč G. Radgona - Lj, pa še avta nimam, ker imava zaenkrat samo še enega, moj srček pa ga potrebuje vsak dan, ker dela v Mb.
Sicer pa boste poročale, kako je bilo, jaz sem prepričana, da se boste imele super in boste vse udeležene še naredile kakšen grižljaj dobrot tudi za nasuser posted image user posted image
ki se srečanja ne bomo udeležile.user posted image

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
22.1.2008 13:43:46   
sasy20
Ja imam kar nekaj težav, vendar sem še vedno pozitivno nastrojena sej komi čakam našega sončka da pokuka na svet. Kaj čem to so nosečniške težave, ki jih imamo nekatere več nekatere manj.
Se pa tolažim, da mogoče pa bo v drugi user posted image  bolje user posted image .

Glede srečanja jaz ne morem priti ŽAL ker imamo praznovanje od sestre.

Lepo se imejte ene palačinke s čokolado pojejte še namesto mene user posted image  pa pridno čvekajte...aja pa kakšno slikico potem prpopajte v album da vas vidmo nosečke.

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
22.1.2008 13:57:20   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Zdaj pa dovolj zabušavanja, šrc za knjige!!!! user posted image user posted image user posted image  Te moram mal spodbujat!!!! Alo gremo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ketrin, hvala za spodbudo oz. brce v rit user posted image user posted image user posted image ... je pomagalo, saj sem se dve urci učila.

Jabolko; dobrodošla med aprilčicami. Še ena mamica s tremi otročki user posted image

Zokica; a si tisti podpis, ki je na koncu vsakega posta, sama sestavila. Zelo cute!
Ko sem sedaj pogledala na RR me je skoraj kap, tako ste bile pridne s čvekom user posted image user posted image Zvečer bom v miru prebrala.
Sedaj sem dala kuhat še ričet in hitro še za 1 uro za knjige, potem pa so na vrsti popoldanske aktivnosti user posted image

Pa sonček se je ravnokar pokazal ... jupiiii, pa tako so napovedovali dež user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
22.1.2008 14:02:46   
JABOLKO3
Živijo!

Vidim, da vas je kar nekaj prehlajenih - čuvajte se, jaz pri prehladu zagovarjam teorijo, da je treba čimbolj mirovat, da ima telo energijo za obrambo pred virusi. Se pa kar malo bojim, da bi mi otroka iz vrtca oz. šole kaj 'prinesla'. A katera ve, a lahko virus gripe kaj škoduje otročku? Pa držim pesti za vse, ki imate kakršnekoli težave, da jih čim lažje premagate.

Ja, tašče. Prav zanimivo je, da nas stvari, ki nam jih rečejo lastni starši, nikoli tako ne vržejo iz tira, kot če jih slišimo od tašče ali tasta. Morda zato, ker so nas starši vzgojili po nekih svojih nazorih in prepričanjih in smo jim zato glede tega bolj podobni, potem pa 'padeš' v neko 'tujo' družino in se čudiš. Moja taščica je še kar, pa sem kljub temu srečna, da nikoli nisva živeli skupaj. Ima namreč svoje prepričanje glede čiščenja in pospravljanja - se ji zdi povsem odveč, tako rekoč izguba časa, ker tako na zaleže za dolgo. In se ji zdi neumno, ker od otrok in moža zahtevam, da pospravljajo za sabo, da se po vstopu v hišo sezujejo, da jim pri mizi hrana ne leti vsepovsod... Pa pri tem sama sploh nisem posebno mahnjena na čistočo, nekaj povprečnega, čeprav sem zadovoljna, kadar mi uspe stvari držati kolikor toliko urejene.
Pa brez občasnih pripomb tudi ne more, le da se jaz ne sekiram in ji kar povem, da sva za otroke odgovorna z možem, zato tudi midva (jaz) odločava, pa je. Se spomnim, da mi je pri ta prvem že po kakih dveh mesecih po porodu začela težiti, zakaj ga samo dojim, da se samo od mleka ne bo dobro razvijal, da ko je ona imela otroke, so v tej starosti že vse jedli..., pa sem samo rekla, da je od takrat minilo kakih 40 let, pa je bil mir. Je pa res, da smo v nosečnosti veliko bolj občutljive, kot sicer. Nekaj dni nazaj me je recimo poklicala, 'da preveri, če dovolj počivam', pa sem čisto znorela - jih je še mož slišal. Po njenem bi namreč ne smela več hoditi v službo, doma pa ves dan ležati (je še navrgla, da bom sicer sama kriva, če bo kaj narobe) - halo, kdo bo pa opral cunje, skuhal, šel v trgovino, se ukvarjal z otrokoma - ona do sedaj ni niti s prstom mignila, da bi mi kaj olajšala, pa živi nekaj km stran, tudi enkrat nas v vsej nosečnosti ni povabila na kosilo, se je pa z veseljem odzvala, če sem jaz povabila njo. Pa moram pohvaliti moža, da veliko pomaga po hiši (sem ga naučila, ker ona ga ni popolnoma nič), vsega pa poleg zelo zahtevne službe res ne more.
Tako, pa sem se olajšala še jaz.

Pri nas je posijal sonček, grem sedaj kar peš do šole po našega prvošolčka.

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
22.1.2008 14:28:16   
sasy20
Kot sem obljubila sem dodala v moj album slikice od poroke....sicer sem imela prevelike slike tako da sem dodala samo 3 ( že to je trajalo uhhuhhu časa )ampak vseeno...za geslo mi pište na zs.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
22.1.2008 14:33:25   
NaTaŠa*
Punce hvala za tolk čestitk.
Aja Ketrin jaz bi prav rada pršla na to srečanje pa mi ne znese s časom ker mam en dan prej pa en dan kasneje izpit tako da me na žalost ne bo. Ampak sj bote poročale kako je blo, an. Pa kšno slikico naštimale da se bo videlo kako ste se mele.

Pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
22.1.2008 14:36:27   
NaTaŠa*
sasy res lepe slike. Sam ti moram povedat da sta prav cortkan par. Super res

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
22.1.2008 14:36:56   
Ketrin
Joj, joj! Namesto prijav dobivam opravičila.... user posted image user posted image user posted image  Šala! Seveda vas razumem, ampak mal sem morala podrezat! user posted image user posted image

Hmmmm, slikice bomo že prilimale, in potem se boste ve ki vas v četrtek ne bo šle igrico ugibanja..... Hmmmmm! Pa da vidimo kateri bo uspelo uganiti več! user posted image user posted image user posted image

Ko smo že pri slikicah! Včeraj se je Resnično srečna spomnila, če bo katere vzela foto... No, jaz že v naprej povem, da ga ne bom, ker nisem ravno tip za slikanje...bo ostal v torbici in brez slikic....tko da....

Katara bo prinesla foto?!?!?

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
22.1.2008 14:40:19   
Ketrin
Joj, sasy lepooooo! user posted image Pa še trebušček se vidi!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
22.1.2008 15:12:42   
katka28
Tudi jaz moram odpovedati. Pri nas imamo doma samo en avto za enkrat in moj moz ima pomemben izpit v MB tako, da pride iz MB sele po 17:00 uri takrat bom pa ze pozna. user posted image Se bomo pa udelezili srecanja z vozicki, ko bodo lepi soncni dnevi.

Imejte se super fino fajn.....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
22.1.2008 15:57:20   
Anonimen
Čauči nosečke moje user posted image !!!

Ketrin me skos "preganja", da se vam moram kaj javiti in da ne bom spet kej kregana, Here I Am user posted image .
V glavnem, tiste ki se me še spomnite in tudi tiste ki ne, vas za začetek lepoooo lepooooooo pozdravljam.

Na vsake toliko vas malo pridem prebrati, ampak seveda ker ste take luštne klepetulje čvekaste, težko sploh vse uspem prebrati user posted image ...AMPAKKKK, tko je tudi prav, to je vaš čas in prav je, da na veliko čvekate....pogledala sem tudi vaše trebuščke, tiste ki ste jih objavile, in od vseh, ampak prav od vseh trebuščki user posted image (ni nobene izjeme) so naravnosti ČUDOVITI in se nad njimi prav naslajam user posted image user posted image user posted image .

No, jaz sem tudi v redu, trenutno sem že nekaj časa na bolniški, 10 dni nazaj so mi odstranili pregrado v maternici in sedaj čakam user posted image , da spet začnemo delati na user posted image in seveda, da vas ujamem, da bomo spet vsaj kak dan skupaj nosečke, hihihi user posted image user posted image .

Aha, v četrtek se dobite, to mi seveda ni ušlo, hehehe, takšne zadeve si pa jaz kaj hitro zapomnim user posted image in če bom lahko, pridem...nekaj sem še bolehna, tko da če bom zdrava bom tam, bog ne daj ne bi pa rada kakšne okužila, tko da se še slišimo...sem iz Ljubljane, tko da ni panike.

Toliko za sedaj in pozdravček za vse skupaj + vsaki po enega lupčka user posted image .

Vaša Vesnauser posted image

(odgovor članu katka28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4261
22.1.2008 16:31:37   
Majček28
ojla babuške,
da se na hitro pofočkam se sama. Sicer sem večino časa logirana in vas berem, napisat mi pa nič ne znese.

Prvo da ne pozabim: koooooooončno sem še jaz prilepla slikice in sicer 2 albuma; trebušček in dekoracija v sobici naše bodoče princeske user posted image user posted image user posted image  Ko pa pride še pohištvo in ko 'izropamo Ikeo' sledi še nadaljevanje user posted image

Srečanje: jaz zagotovo bom prišla, razen če me kakšen NLP med potjo ugrabi in prinesla bom fotkič s sabo- zdej ko mi ga je Božiček prinesu je moj stalni spremljevalec user posted image  user posted image

Jabolko dobrodošla med nami in upam, da se nam večkrat pridružiš pri čvekanju user posted image

Roberta: kar se tiče forumov o raznih splavih, boleznih, možnih zapletih,...JAZ SE JIH IZOGIBAM NA VELIKO!!! Pa ne zato ker bi mi bilo vseeno za udeleženke na forumih, ampak ker me je enkrat že tko psihično uničl, da sem mislila samo na najslabš. Dejstvo je, da so na teh forumih udeleženke, ki so same imele (žal ) take izkušnje in potem ni več stika z realnostjo, ampak samo z njihovo nesrečo (še enkrat pravim žal!! ). Rajš nas vprašaj pa bomo mal poklepetale user posted image user posted image user posted image

Joj, sej vem, da je še full za pokomentirat pa mi ne znese. V glavnem vsem čestitke za dobre informacije, opravljene izpite, super preglede in vsem user posted image user posted image  ki jih potrebujete.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
22.1.2008 17:09:16   
lepa posadka
Ženske, sedaj ste me pa sprovocirale...pa, ker me ne bo v četrtek, sem tudi sama prilimala svoj trebušček v album.

Sicer pa jabolko - dobrodošla.
Vijolici pa vse najboljše...

Mi je pa kar žal, ker me v četrtek ne bo. Bi z veseljem naredila fotoreportažo...

Fejst bodite.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
22.1.2008 18:16:15   
resnično srečna
eto mene še mal na hitro...počasi končujem v službi...stvari si dajem na ključek, ker se mi leptopa ne da več vlačiti s seboj če grem z busom in se mi po mojem obeta še dolga noč...me čaka še kar nekaj dela za domov...

drugače pa se mi2 z našo pupo super počutiva...včeraj sva spet uživali na telovadbi skupaj s Katrin in že komaj čakava četrtka, da se vidimo...

pri nas drugače nič kaj novega...skušam pa uživati vsak prosti trenutek in se pogovarjati s tem trebuhom, tako da me sodelavke že kar malo postrani gledajo...ljudje ki uletijo v pisarno pa tudi, saj sedim na veliki stupenomodri žogi...

naslednji konec tedna se moram malo spraviti popravit en pustni kostum...sem se odločila, da bom oskubljena kokoš...in ker sem nekaj podobnega pred leti že bila moram samo zadevo malo modernizirati, saj sem ugotovila, da je še tisto nekaj perja, kar sem ga imela počasi odpadlo...no ja bomo v rometeju kupili novega in ga s silikonom prilepili...pa nove kremplje za na noge potrebujem...

v glavnem prilepim slikico ko bo...sicer bo pa počasi čas, da prilepim še kako drugo...recimo od našega domovanja princeske, ki je trenutno še pod kožo...

kar se tašč tiče...ma jaz ne bom izgubljala besed...se ne splača...moja pa sploh ni vredna niti misli...tako da se bom temu izognila...

prehrana in kilaža...ma midve nisva pri suhicah...in se ne dava...vaga gre gor toliko kolikor je po predpisih...ginekolog je z nama zadovoljen...in zaenkrat še ni panike...jeva pa kolikor toliko redne obroke...skušava čim več piti in sadje je obvezni del jedilnika...sladkarije pa...včasih več včasih manj...

zdravi sva...(trkava na les)...no ja ona na moj trebuh...energije imava še veliko...pa nerodnost tudi še ni najina spremljevalka...le malo več počivava...pa malce pozabljava he he...

toliko od naju...

jutro se vidimo na telovadbi...v sredo pa zagotovo v BTCju...in se vas že veselim...

tiste pa ki tokrat špricate (opravičeno in neopravičeno)...se pa že srečamo...ko bodo boljše okoliščine...zagotovo pa boste ve mislile na nas...in če se vam bo kolcalo...o ja opravljale bomo...he he...

pa lahko noč pupe...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
22.1.2008 18:42:59   
SpeliG
Vesnyca, lepo da si se oglasila! Seveda se te še spomnimo, upam da boš čimprej tudi sama na čvekanju v pričakovanju.

Katka, tudi jaz sem bila kar malo zaskrbljena ko sem brala, da imajo skor vse aprilčice zelo živahne otročke, ki razgrajajo po trebuhih - naš pa se sicer pogosto premika, ampak zelo nežno. Nikoli me še ni zabolelo, al pa da bi me zbudilo. Res da je punčka, ampak tut te znajo biti živahne. Sem vprašala mojega G. če je s tem kaj narobe, pa se je samo nasmejal da je to vse normalno, da imajo že zdaj tudi svoje značaje.

Na srečanju uživajte, jaz se žal ne bom mogla pridružit, čeprav sem imela mal v planu, ker bi mi bilo čist spotoma iz službe. Ampak sem obležala z gripo in se trenutno zdravim s čajčki in limoncami.
Upam da boste slikale in kakšne slikce nalimale za nas! Joj, po mojem boste prav lušten prizor, prav škoda da ga bom zamudila...
Ostanite zdrave, crkljajte trebuščke!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
22.1.2008 21:11:11   
Jo@n
resnično srečna, verjetno si se zatipkala, BTC srečanje je v četrtek...

Madonca, vse nekaj odpovedujejo, Ketrin, daj preštej nas še enkrat, koliko nas sploh bo v četrtek???
Še dobro, da je vsaka od nas za dvauser posted image

Pozdravček,
Joan

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
22.1.2008 23:30:36   
kekec in mojca
Vesnyca, seveda se te spomnim. Sem ravno zadnjič razmišljala, kaj je s tabo... Verjetno si pa zdaj v enem redkem obdobju, ko boš vesela, da pride user posted image , a ne? Želim ti, da se ti izpolni tvoja največja želja in da boš še letos zibala...

Glede srečanja, nisem hotela prej nič rečt, ampak meni se je še v službo problem vozit, ne pa da bi se še v LJ... sploh pa se bojim avtocest, po temi je pa še huje... Tako da, ko bo srečanje kje bližje, npr. v centru Slovenije (beri Mariboru user posted image user posted image user posted image user posted image ), se vam pridružim! 

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
23.1.2008 7:34:38   
malamalinca
Živjo, aprilske nosečkice,
evo me opet....

Mogoče, Ketrin, se pa celo jaz nalimam v četrtek v BTC ju, nikoli se ne ve...

Jaz sem zdaj na 4-urni bolniški, počutim se sicer ok, ampak 8 ur za računalnikom pa res več ne zdržim.

Ali katera ve, če se da dobiti teste za uhajanje plodovnice?Se mi zdi, da sem kar naprej mokra, pa ne iz tistih ta pravih razlogov...

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
23.1.2008 8:18:46   
tasyo
Dobro jutro!

Vesnyca, lepo da si se nam javila, kako si... Upam, da se ti želja res kmalu uresniči in boš spet srečka nosečka - ampak tokrat brez zapletov!

Malamalinca - za te teste ne vem, samo če imaš občutek, da ti uhaja plodovnica, je mogoče najbolje, da se posvetuješ kar s svojim G! Ne se preveč igrat!

Joj, pri nas pa stanje ni nič kaj rožnato. Zbolel je možek, jaz kiham, smrkam, kašljam, da je veselje, tako da - če bo jutri bolje, potem definitivno pridem na srečanje, sicer pa ne, ker nočem, da se še katera česa naleze od mene... Pa tako fajn sem vse splanirala - najprej čvekec, v petek pa še mal v šoping...user posted image  Mogoče se pa še obrne na bolje, nikoli ne veš.

A mislite, da je še prehitro, da bi šla na CSD po papirje? Da jih v miru izpolnem doma...

Sasy, a se meni pošlješ geslo za tvoj album? Prosim...

No, zdaj grem pa počivat in spit en čajček z medom...

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
23.1.2008 8:24:06   
Katina
malamalinca, včasih malo preberem tudi vas, aprilčice, ker ste cca 1 mesec pred mano. Upam, da ne zamerite, ker se vmešavam. Tudi jaz sem prejšnji teden zagnala paniko, ker sem imela občutek, da mi večkrat na dan nekaj pricurlja. Bila sem že kar na kncu z živci. Ker se vložkov, ki bi zaznavali plodovnico v Sanolaborju ne dobi več, sem se odločila da se grem pokazat h G. K sreči je vse OK. Tam imajo tudi cheker za te primere. Mislim, da se en test, ki je baje drag dobi celo v lekarni, ampak sem to zvedela šele kasneje, tako da tega podatka nisem preverjala. Jaz sem si po pregledu  res oddahnila, čerav mi je bilo nerodno, da sem zganjala paniko. Ampak bolje tako, kot da bi bilo res kaj narobe. Torej ti priporočam, da greš k G in potem se boš nehala sekirat, ker boš pomirjena. Sem prepričana, da bo vse OK.

Neposredna povezava do sporočila: 4270
23.1.2008 8:32:34   
sinskaT
No, no...kaj je zdej to aprilčice! Srečanje se bliža, pa vse manj nas je prijavljenih...no, bomo pa tiste, ki lahko pridemo čvekale še za vse ostale user posted image . Saj razumem, če ne gre ne gre. Se bomo še zmenile, takrat pa upam, da nas več pride.

Tudi jaz lahko vzamem fotiča, bolje, da jih imamo več kot premalo.

Vesnyca - lepo te je spet brati, upam da ti uspe priti na srečanje. V vsakem primeru pa ti želim vse dobro, da bomo res še kakšen dan skupaj nosečke user posted image .

Majček - lep buši, sobica je pa tudi zelo pozitivna!

Malamalinca
- testi se baje dobijo v Sanolabor trgovinah, morda v lekarnah...pa upam, da ni to plodovnica, morda imaš povečan beli tok.

No, kaže se sonce, tako da je moje delo za račualnikom zaključeno, še dobro da imam tako fejst šefa, ki to sploh ni user posted image user posted image user posted image user posted image (možek), pa imam kak dan urco dela, drug dan nič, tretji pa sanjarim cel dan, četrti sem gospodinja na kvadrat, peti svobodna umetnica itd. dnevi moje nosečnosti pa minevajo z neznansko hitrostjo....

Uživajte!

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 4271
23.1.2008 8:39:30   
Ketrin
SREČANJE APRILČIC se bo zgodilo

v četrtek 24.1.2008 ob 17. uri 

v Areni Vodafone v ljubljanskem BTC!

http://www.arenalive.si/si/restavracija/

1   Roberta
2   Tasyo
3   Sinska
4   NiLe
5   Resnično srečna
6   Katka
7   Big mamma
8   Scorpiogirl
9   Darja
10  Majček
11  Simvir
12  Tejcha
13  Krista
14  Malamalinca 
15  Jo@n
16  Sky
17  Ketrin

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
23.1.2008 8:41:14   
NaTaŠa*
Pozdravljene user posted image
Evo se malo spet oglasim. Najprej naj vam povem da sem bila včeraj pri zdravniku zaradi mojega grla in na srečo ni ne gnojna angina, ne kaj drugega. Neko virozo sem pobasala ampak mi ni dala nič mi je pa rekla da naj merkam če bi slučajno dobila vročino ali če bi me grlo začelo bolj bolet naj pridem takoj nazaj. Tako da sem prav vesela da ni nič.
No včeraj smo praznovali kar vredu. user posted image mi je prinesu eno prav lepo sliko delfinov v modrem tonu, res je prav lepa slika jo enkrat poslikam da vam jo pokažem. Pa prinesu mi je res velik šopek rož z vrtnicam, lilijam in nevem kaj še vse za ene rože so not, vem samo to da je 24 rož.

Tasyo- najprej moraš dobiti potrdilo od G o PDP. To pa dobiš 60 dni pred rokom. Na naslednjem GP prašaj oz. spomn G. Jaz sem zdaj v 30t in sem šla včeraj iskat to potrdilo tako, da grem danes iskat vse te papirje da vložim. Vložiti moram do 4.2.2008.

malamalica- mislim da se jih da dobit sam nism pa sigurna kje. Najbolje je pa da greš do svojega G.

Vesnyca- lepo pozdravljena upam da si uredu. Prav lepo da si se oglasila. Upam da boš letos tudi ti zibala in da boš srečna nosečka.

No toliko za zdaj grem popit še kavo pa nekaj pojest pa na CSD. Se še kaj oglasim.

Pa-pa

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
23.1.2008 8:48:12   
Ketrin
Hej hej!

O joj!!! Danes je pa že od zjutraj sonček.....Pa saj ne morem verjeti! Kako je takoj dan lepši, jaz pa kar kipim od energije....user posted image

Punce, ne ga zdej sračkat s tem srečanjem....Kaj pa palačinke? user posted image  Dajmo se pozdravit, če pa nimate ravno vročine in gripe pa po moje lahko vseeno pridete....Saj tako hitro se pa tudi ne bomo nalezle...Sicer pa so itak vsi naokoli krehavi in bolani....Tko da....vsaj pri meni ni karantene... user posted image

Majček, joj kako lep in veeeeelik buši! Pa sobica s Tweetyji....Joj, cukr! user posted image

Lepa posadka si se kar mal razjezila, a!? user posted image user posted image  Bravo, da si slikice prilimala.... Tudi tvoj buši je super lep....jaz sploh ne vidim nobenih strij...Pa sobica z ovčkami, joj, lepooo! user posted image

Vesnyca, pridna ker si se javila.... Hihihihi! Pa v četrtek se vidimo.....user posted image user posted image

Punce, lep sončen dan! Jaz pičim v ITA, na primorsko, kjer je še bolj toplo....in upam da pridem nazaj z vozičkom! user posted image user posted image

Se pišemo jutri!!!! Byeeeee!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
23.1.2008 9:08:35   
sasy20
Ojla!

Ja zunaj je sonček tako da ga moramo izkoristiti user posted image .
Majček in Lepa posadka kok lepa bušija pa sobici user posted image  res lepo
Vesnyca lepo da si se oglasila, želim ti, da sedaj hitro pride user posted image , potem pa da vama rata v prvo in da boš srečka user posted image . Vse dobro ti želim za srečo pa user posted image user posted image user posted image user posted image
Violica_23 user posted image  za lepo darilo in tvojega user posted image
Tasyo čimprej se pozdravi pa veliko čajčkov in meda....sej sedaj je tako obdobje ko smo vsi nekaj nahodni.
Malamalinica pojdi raje do svoje G da se ne boš po nepotrebnem sekirala. Za test pa ne vem user posted image

Tako sedaj pa grem na kavico in na sončka pa se še kaj javim. Uživajte v tem lepem sončku.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?