|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
21.1.2008 22:33:22   
melaverde
ma tudi če za 2 urci, se bo vsaj spočil in malo spal... user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
21.1.2008 22:37:17   
thaiss
majrim, helenav in zrak so pa zatoplene v GFja??!!! Niti ko je publicita ne pridejo mimo user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
21.1.2008 22:38:38   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

ma tudi če za 2 urci, se bo vsaj spočil in malo spal... user posted image

upam, da ga bo vsaj do 4h držala. Nisem preveč a favore svečkam, zdravilom....

Neposredna povezava do sporočila: 2653
21.1.2008 22:39:26   
melaverde
ma sej je prav če jim je všeč, mene nefregira preveč...ma anka nektarina se je zatopila...ji je že kakšen po godu... user posted image

ubija bit cel dan noter a ?!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
21.1.2008 22:42:10   
nektarina
Ma ste vidle kakšno čupo je imela una,  si mislite,da dobi ušiuser posted image user posted image
MA  kje so  macioti? Nič zaenkrat.  Ma ti Mela si mislila na unega  Dylana iz  Beverly.POl imamo iste gušte.  Meni je bil strašno dober.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
21.1.2008 22:42:18   
thaiss
jaz se ponavadi zapalim malo kasneje, prva puntata me ni nikoli prvlačla, se preveč na dolgo vleče!!

Cel dan v bajti user posted image user posted image  sem šla vsaj do P!!
Ti, si šla kej pogledat pod stadion???

Neposredna povezava do sporočila: 2656
21.1.2008 22:45:51   
nektarina
Tudi mene prva puntata me ne povleče. Ma pol ko vidim   kaj se dogaja,je  kot telenovele.
Jaz sem  zdaj ko car. TV, PC, kafe  in MIRR v hiši.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
21.1.2008 22:48:11   
thaiss
grem jaz v spalnico pred tv, ker se moj dragi noče skinit iz dnevne....gleda tednikuser posted image

ajd, nočka!!!

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
21.1.2008 22:50:38   
melaverde
ja nektarina, sej me ponavadi zezajo ker če mi je všeč Dylan, so mi všeč problemi user posted image ... ma on je bil tako težek, skrivnosten, nedostopen....

še dobro, da D ne vidi kaj pišem user posted image

ste vidle, prva poškodba !!! user posted image user posted image user posted image

thaiss, nisem šla nikamor ker je skozi rosilo...pa še očeta ni blo doma, da bi mi čuval Vala... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2659
21.1.2008 22:54:33   
nektarina
ISto jaz mislim o Dylanu, Meni so  bili  pred leti všeč prav takšni, ma na koncu sem izbrala nekaj čisto drugega. Bolj  copate...   ja dobro  da tudi moj tega ne bere.
user posted image  Discarica. Ma kaj so mislili,da so prišli v GRand HOtel.

Neposredna povezava do sporočila: 2660
21.1.2008 23:03:43   
melaverde
ma jaz pa sem našla kar tihega, mirnega,...včasih težkega user posted image

nektarina, ne zameri...se tipkamo jutri...se počasi ugašam user posted image

uživaj še naprej, pokomentiramo jutri !!

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2661
21.1.2008 23:09:19   
nektarina
Grem tudi jaz. Se mi kar zdi,da bom zaspala pred TV.  Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2662
21.1.2008 23:12:13   
NAVT
Pozabila sem se pohvaliti: V soboto smo pridelali dva zobka: vsaka enega. Torej zdaj je 2 : 1 za Brino. Spimo pa ful slabo. Mislim, da je še kakšen (zob) v delu. Danes zvečer sem spet dala sirup, pol je noč vseeno prebavljiva.

Neposredna povezava do sporočila: 2663
22.1.2008 8:34:41   
helenav
ne morem verjet...mi je ratalo vse prebrat.....čveke čvekiceuser posted image user posted image user posted image

midva se od včerajšnjega prvega nasmeha, do danes, še nisva ustavila delat afne pred Klaro, v upanju, da nam podari še nega...ona pa nočeuser posted image user posted image user posted image user posted image ..pa tako lepo jo je bilo to slišat.....upam, da ni bilo pomotoma....in bo sedaj spet prazen, tih nasmeh z jezičkom odzunajuser posted image .

ma dej ..jaz ne vidim GH..ampak grem sedaj prečekirat tipe na net....kaj mai dire GH?? bo to tudi letos, kdaj????

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
22.1.2008 8:46:03   
nektarina
Jaz sem včeraj kar pred TV zaspala in nevem kaj se je dogajalo. MOrda  bo una Melaverde kaj povedat.  Eden mi je bil všeč, pa še tisti že poročen... he he
Nevem, če so ga na koncu izbrali.  Sem spala in vmes kaj poškililauser posted image

Helenav: boš vidla smeha bo vsak dan več.  Malo jo požgečkaj, mogoče bo reagirala. Moji se smejejo kot norci.

NAVt:user posted image user posted image bravo za zobke. MA te tvoje pupe so hitre. Pri nas zobkov še nič, spimo pa kot carji. Vse je tiho do  10 ure. Zdaj jih moram na silo zbudit, ker gremo na cepljenje...uffa kaj ni škodauser posted image  jih prebudit

Ale,se tipkamo  saj vreme  je zoper škifo

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
22.1.2008 8:46:50   
helenav
da malo pokomnetiram GH:
ma kaj sta dva v sorodstvu? Orlando in Orladno?..in tipi...tako preko slike...bi edino za  Francescota rekla....da je še kar....ma ne za drugo, pa ki ima tako faccio da vero simpatiocone- je res?
In babe niso slabe letos..tista 19 je res lušna? Me prav zanima kdo se bo štemal letosuser posted image user posted image user posted image

grem jaz pod tuš..čeprav je tako vreme da bi lahkoostala kar v pigiami cel danuser posted image

aja še to: zrak..ma veš da moja Klara ima proti večeru kakšen krat tudi 37.5, sicer v ritki...ma meni se to zdi nekaj normalnega....no, nič pretresljivega? al bi me moglo skrbet? Jaz če je vročina pod 38 ne delam panike...user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
22.1.2008 8:59:20   
majrim
user posted image user posted image user posted image kaj ni nobeni uspelo gledat do konca??'...jaz sem do 23 in sem se full nasmejala uni familji...tastara je facauser posted image ...bi še zanimivo letos...kdo je pa prišel not od unih treh pod balonom??...poročajte!!!!!!!!!!!!!
navtuser posted image user posted image user posted image  so pa usklajene tvoje dveuser posted image ..eno vprašanje??...kaj jima daš zvečer?? kakšnem sirupuser posted image
...grem se jaz uštimat,če bo kej za ven...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
22.1.2008 9:44:54   
tejčica
Uf, vam je pa na ful zalaufalo čvekanje, predvsem večerno.user posted image
Navt, user posted image  za zobka.

Thaiss, kako je Matia?user posted image

Melaverde, mi smo tudi imeli težave z uvajanjem jogurtov in skutk. Mali je bruhal po njih, tako da sem mu jih za nekaj časa (kake dva meseca) nehala dajat. Sedaj jih pa že nekaj časa je brez težav.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
22.1.2008 11:29:23   
thaiss
Matia še kar kuha 39.3user posted image  ob 13h gremo do P

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
22.1.2008 11:47:00   
helenav
thaiss upam, da bo kmalu bolje

meni je pa doooolgčas..Klara spi...jaz pa čakam sonceeeuser posted image

austen ja sem rekla, dane jem več sladkegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kako naj???? brez??????? UFFFAAAAAAA...sem hud odvisnik.....

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
22.1.2008 13:15:42   
melaverde
ciaoo

najprej hvala vsem, bomo s skutkami prekinili za nekaj časa...ampak kaj naj mu pol dam za popoldansko malico ???? user posted image

Navt, bravooo, juhu zobki !! user posted image user posted image

nektarina, una mela je šla spat kadar te je pozdravla user posted image

thaiss, kako je ?? si že bla pri P ?? mogoče sta pa skupaj tam z zrakom ??? user posted image

helenav, ko me je P po tistih testih spraševala če se smeji na glas, sem tudi jaz nesrečno rekla ne user posted image , takoj naslednji dan pa se je začel smejat in se še ni nehal...samo skužit moraš kaj jo žgečka  user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
22.1.2008 13:24:10   
nektarina
Mi smo pravkar prišli s cepljenja. ALex je malce zajokal. NIk sploh ni nič opazil, da ga bodejo. Potem en giretto PO mercatorju kjer sem jim kupila jogurte, pudinge in  Lino-te( grisolino in keksolino). TA dva nisem še provala. Pogledala kostume za pust  , nič najdla. Dalmatinčki so  ful lepi ampak dragi, 2 krat 24 eurov = skoraj 50user posted image
Zdaj vsi spijo vključeno z možem.
grem pogledat stran od fratellota,da vidim kaj sem včeraj zgubila.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 2672
22.1.2008 13:26:51   
melaverde
nektarina, ma kaj tretje cepljenje ste imeli ???

ste slišali da ki ful razsaja ta rota virus in mi nismo cepljeni user posted image  kaj se pa treba pazit, kako se nalezeš ???????????????????

Neposredna povezava do sporočila: 2673
22.1.2008 13:41:23   
nektarina
Ja tretje cepljenje, ker zadnjič jih nisem cepila zaaradi prehlada, a pa sem pogledale te nove ita. fratelline Thiago in ALi user posted image niente male.

Neposredna povezava do sporočila: 2674
22.1.2008 13:41:38   
melaverde
GF : ma za pogledat je samo Andrea in še tega bi postrigla... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.