|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
22.1.2008 13:45:55   
nektarina
rota ful razsaja v vrtcih, pazit se moreš največ majhnih otrok, ker se  prijemajo z rokicami in pol jih dajo v usta. Sosedina punčka je bila pri nas in pol sem morala  takoj jim rokice čistit ,a pa še vse naše igračke je vzela in takoj v usta. Normalno ,da se tako bacili  virusi prenašajo.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
22.1.2008 13:47:04   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

ste slišali da ki ful razsaja ta rota virus in mi nismo cepljeni user posted image  kaj se pa treba pazit, kako se nalezeš ???????????????????

Že kar nekaj časa razsaja.
Je zelo trdovraten in nalezeš se ga lahko kjerkoli. Predvsem moraš razkuževati kljuke (to doma) in vse tiste predmete v kopalnici, ki pogosto prijemaš. Baje moraš posteljnino fajn prat, če je malo pobruhana ali podriskana in vse povezano s tem (igrače, predmete...). Jaz sem mislila, da sta moji fasali rota in sem takšno generalno v hiši upalila, da je joj. Vse prebrisala, vse presesala... v glavnem groza.
Zna trajat tudi 10 dni vse skupaj.
Najprej je en dan bruhanja, potem pa driska, driska in driska. Otrokom se vse daje za jest (ni diete) in veliko, veliko pit, še posebno majhni, ker lahko kar hitro dehidrirajo. Non stop treba ponujat, vsakih 10 minut...

Sem vse maštudirala ko sem bila pred tem dejstvom. Na srečo nismo ga imeli, ali pa morda na žalost, ker nas mogoče še čaka...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
22.1.2008 13:49:14   
nektarina
Jaz sem bila vedno mahnjena na čupove, niti Andrea ni slab, le  poraščen je preveč po obrazu, če se obrije je OK

Neposredna povezava do sporočila: 2678
22.1.2008 13:51:45   
nektarina
user posted image Asso. Ma kaj se lahko okužiš tudi doma z Rota?
Zdaj si me ustrašila.

Neposredna povezava do sporočila: 2679
22.1.2008 13:52:44   
helenav
mela, nektarina mi si ne bi hodile v zeleje zaradi tipov..user posted image user posted image user posted image user posted image nimamo istih guštov...kaj zdej uni Francesco je šimpaticone al ne?

mi tudi nismo cepljeni proti Rota virusu?? Imam pa čas še en mesec, baje..ma ne vem kaj naredit? Kaj pa proti turbekolozi? ste ceple?

Neposredna povezava do sporočila: 2680
22.1.2008 13:56:31   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

user posted image Asso. Ma kaj se lahko okužiš tudi doma z Rota?
Zdaj si me ustrašila.

Ja, družinski člani... Ja, pomemno je umivanje rok pri vsaki "potrebi" in "bruhi"... jaz sem vse razkuževala, ker baje, če ne traja dosti dlje, ker se ponovno prenese in da ne zbolim še jaz in dragi. S slino se zelo malo prenaša, ampak to, da ostane na rokicah in potem se iz tu prenese naprej...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Neposredna povezava do sporočila: 2681
22.1.2008 15:11:19   
majrim
dejte mi stran od GFuser posted image user posted image user posted image ...a je prišu not ALi??user posted image user posted image user posted image ...ta je pa mojuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
22.1.2008 15:12:45   
majrim
thaiss...poročaj!!!user posted image ...kaj zrak je tudi pri zdravniku???user posted image ..pa sej to je norouser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
22.1.2008 15:20:00   
helenav
majrim http://www.grandefratello8.com/

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
22.1.2008 15:21:27   
helenav
ali je notri...ampak zanimivo......uni ki so nam všeč, niso niti približek tistega kar imamo domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
22.1.2008 16:17:21   
nektarina
Ja točno tako, doma imamo čisto nekaj drugega.
Majrim.. ALi  je dober ma tisti  drugi  brasiliano je še boljši. Meni  so všeč temni tipi, ma tudi kakšen kostanjev je OK.
Jaz sem hotela cepit proti tuberkolozi v bolnici, pol pa nisem, ker nisem imela volje čakat.Saj veste kako je ko te odpustijo, bež domov.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
22.1.2008 18:06:47   
helenav
tudi jaz je nisem....predvsem ker je uboga imela le 2 kg in se mi je zdelo, da je še premičkena in prešfoh, sploh če bi prišlo do kašne reakcije......nisem pa vedla, da se jih lahko cepi kasneje in kot nisem vedla, da se lahko proti rota virusu samo do 6 meseca..vbistvu marsikaj nisem vedla če ne bi bila na RR in vas....vedno sem mislila, da mi pediatrinja kaj več povedala...a vam so kaj povedale okrog teh cepljenj???

ste vidle , ki se je pokazalo jasno neboooo...kako to lepo zgleda...midva z dragim sva popokala malo in šla na en mini sprehod s Klaro v naročju...v kengorujčka ni šlouser posted image user posted image user posted image zaradi kombinezončkauser posted image user posted image ga morem prodat..enkrat sem ga samo uporabila...ali pa poznate koga, ki bi ga rabil?

Neposredna povezava do sporočila: 2687
22.1.2008 19:37:28   
melaverde
nektarina, ma tvoj ni črn ali se motim ?!user posted image  ma mene pa tista barba da tre giorni ful pijaži, ne maram preveč "skockanih " tipov...thaiss se sigurno smeje ker me je to ona navadla user posted image

helenav, če boš vprašala Rončevičko - ona je ful za cepljenje proti Rotavirusu ampak že naslednji stavek je začela, da obstaja nešteto virusov ki povzročajo bruhanje in drisko, cepljenje pa je samo proti rota ?! allora, zakaj bi ga zalivala s kemijo ???? in ravnotako ga nisem cepla proti tuberkolozi ker je vse ena sama kemija !!!! Nataša Tič Ralijan jo je vseeno skinla, pa je bila cepljena user posted image

kje za boga vidiš ti jasno nebo ??? po moje si v nebesih zaradi moža user posted image  jaz še sosede (tašče) ne vidim zaradi megle...ma se ne pritožujem user posted image

asso, hvala za vsa navodila !! samo čaki, nekdo ga mora prinest v družino ali ne ?! zacveti kar sam od umazanije ??? jutri grem kupit razkužilo...
zanimivo pa je to, da sem šla po špežo  v Hiper in nisem srečala enega otroka user posted image

thaiss, zrak - kako je ?????????????????????????

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
22.1.2008 19:41:47   
melaverde
GF: ma kaj se hecate ??? uni Ali je kot nečak od Conte Dracula user posted image

aaa, nektarina pada na mlade user posted image user posted image  allora Fulippo ostane meni...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2689
22.1.2008 20:04:02   
helenav
dobro ma mi boste povedale, če je simpatikone Frančesko???user posted image user posted image

Ma res se je zjasnilo....Majrim  ti si tudi sigurno vidla?? In baje bo vse do ponedeljka sonceeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Kdaj naredimo grupno kaffe?? Jutri grem jaz v Lucijo( prova auto )....

pridem še nazaj....grem likatuser posted image ceeeelll kup cotk od Klare...sedaj ko je začela GH je šagra....user posted image ..kaj še bo

Neposredna povezava do sporočila: 2690
22.1.2008 20:05:08   
helenav
majrim si mi zbežala na sosednji forumuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
22.1.2008 20:07:42   
majrim
helenav...se popolnoma strinjam s tvojo zgornjo trditvijouser posted image user posted image user posted image ...jaz sem vedno sanjala za moža enga bolj temne polti,malo bradice in sploh takega bolj dalmatinskega temperamenta...pol pa pride en zasavc,ki je čisto nasprotje mojega ideala in glej ga zlomka...tudi ostane na obaliuser posted image ...in se ne smem prav nič pritoževat,ker je zlat fantina...če bi pa še kdaj kej pokuhal,pa bi ga imela še rajeuser posted image user posted image user posted image ...pa malo več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ovni smo polni energijeuser posted image
mela...pa kaj ti ni všeč ali??user posted image ...pa jih je kar nekaj letos...ampak Robertu se pa nasmejem sto na uro...pa tudi babnce niso slabe...tudi ta zadnja...ki je spremenila spol je kar okuser posted image user posted image ...bo pestro letos...
...ne morem pa verjet,da nisi v hiperju srečala otrok...al pa so se ljudje le malo spametovali..user posted image ...bi mogla pogledat čez vikenduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2692
22.1.2008 20:22:59   
majrim
nisem nič vidla,je pa dragi rekel,da se neki kažeuser posted image ...danes sem bolj zaprtauser posted image ...le do frizerja sem skočla, jutri pa se bom pobarvala zvečer,da bom lepa pred taščouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
22.1.2008 20:23:43   
majrim
sem tu in tam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
22.1.2008 20:25:06   
majrim
pa grem,ker ni nikjer nobengauser posted image ...še na msn-ju je tugauser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
22.1.2008 20:26:30   
melaverde
majrim, ma kaj za Alija me sprašuješ??? ne, ni mi všeč, vsaj na sliki ne... user posted image

gledate Preverjeno???

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
22.1.2008 20:39:29   
nektarina
Tega Francescota še nisem uspela videt. Na hitro sem videla njegovo  faco...mene ni pritegnil.  Ma una Raffaella  je za moje pojme res dobra pupa.
user posted image  brasiliano in libanese pa ta boljša. Moram videt kateri je boljši.

Mela: moj ni črn, temnorjav+  nekaj sivih
V Mercatorju pa je bilo kar nekaj otrok. Ampak drugače je bil HIper skoraj prazen.

A da napišem še naše nove mere   NIK  10 kg 120 , dolžina 76
                                                       ALEX    8 kg 420 , dolžina 74

Včeraj sem imela  oba v naročju, se pravi  18 kg in pol.

Mela, Zrak, Majrim: ste že dali kri in urin. Meni je Bemova rekla, da  se to naredi pri 9 mesecih in še to sem jo jaz spomnila.  V KOpru , ko smo bili na eni kontroli pa je ena zdravnica rekla, da se to naredi pri 6 mesecih.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz nič več ne razumem

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
22.1.2008 20:41:54   
nektarina
Jaz gledam Preverjeno, zdaj so  Poštarji pa me ne zanima dosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2698
22.1.2008 20:57:22   
majrim
ja,sem gledala preverjeno...tisto o vzdržnostiuser posted image user posted image user posted image ...vsaka ji čast,to pa res ne bi blo zameuser posted image
nektarina...u matr,dobra si,da oba nosišuser posted image ...meni je še moja včasih odvečuser posted image ...za urin pa je rekla da ne rabi,ker je pač mala dobro hranjena in ni videt,da bi blo kej narobe...drugače pa daje pri nas pri 6...mi bomo dobili pri 9...če je vse ok pač ni potrebe,zato se ne sekirajuser posted image
...ufff,je dober veš...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2699
22.1.2008 21:01:02   
austen
hehe....jaz sem pa na preverjeno ujela temo o spolni vzdržnosti do poroke....hmm...zanimivouser posted image
nektarina... nam tudi niso še vzeli krvi in urinauser posted image pa tudi nič nam ni rekla. Verjetno bo pri 9-ih mesecih
Thaiss, Zrak...kako sta fantička? Vse OK?
Majrim....nič se nisi pohvalila, da dobiš taščo na obiskuser posted image   ali greste vi "na lepše"?

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.