K_a_t_i
|
Ojla, čveke! Dajadada, a pol zbiraš piškote, ki so teb všeč, ne Nejcu? Thaiss, držim pesti, da ostane brez vročine . Praznovanje - če bi blo po moje, bi povabili samo tiste otročke, ki jih Žiga večkrat vidi in konec (mislim, da bi bla to 2 marčka ). Ker pa se verjetno žlahta ne bo strinjala s tem, bomo verjetno naredili 2 "praznovanji" - enega za babice, dedke, strice, teti in bratranca (to je 11 ljudi + mi 3je v bloku ) in drugega za prijatelje - ZELO okrnjeno varianto. Nazadnje, ko sem bila pri enem ZELO družabnem enoletniku na r.d. ju, je božček mali skoz jokal, ker je blo enih 30 ljudi na kupu pa več kot 10 otrok, ki so se vsi za njegove igračke cufali. Druga varianta pa je, da nas bo več skupaj praznovalo (naša "klapa", imamo 4 enoletnike rojene znotraj 1 meseca ). No, ne vemo še nič! Sreči imajo vsi pred nami pa bomo videli kaj in kako. Urla, se bova zmenili za pilates! A ti je tole za štadionom kul lokacija al je mal predaleč? BRCAM TE!!!! (ob ponedeljkih imajo "uvajalno" eno uro pred vadbo - naslednji teden začneva, ok?!) Držim pesti za Tiana!!!! Pikca - tudi pri nas je čiščenje noska nočna mora... Moj pravi, da ma tamal ziher travme od tega, da je to zanj še slabše, kot če bi ga tepli. Što se mora, se mora, sam se bojim, da ima prav . Sezam, se ti vid, da si utrujena, ko že zjutraj opazuješ sončni zahod? Erna, u bogato! Glih plačo boš dala... Sam mi pa ni jasen - a prej ni noben neč popisval Kako grejo razgovori? Naomi, še teb mini poročilo glede na najino včerajšnjo debato o adaptiranem mleku - jedli stračitelo na kravjem mleku. Spali nepretrgoma 20:45 - 8:15. Mogoče pa je res kej na tem.... Barči78 - kje dobimo ta burek? A katera daje pomaranče pa mandarine? No, zanima me, če je treba uno mini tanko kožico dol potegent, ker men se to toooooook ne da. Pa ne vem kako naj Žigu dopovem, da se pomaranča pa ne grize tko kot jabolko . Sej res - a je jabolka še treba lupit pa zakaj, če ja? Novga menda nič... V bloku še vedno razbijajo , telovadim še ne, jedli smo pire krompir in repo,...