|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
20.1.2008 23:08:42   
Margit
Mateja dobr podpisuj pogodbo, no boljš bo če je boš dober prebrala user posted image
Ribicau uživaj v službi. Naj ti teh par uric hitro mine.
Atena, ti se pa še kar izogibaš dela. Ti ti punca. Se ti še ne da nazaj, a ne?
Kar pa se tiče bolniške zate ali za otroka, ti zneskov oz. % ne vem povedat, ker so bile neke spremembe med tem ko sem bila zdaj doma. Sej vem. Morm se mal adaptirat in začet razmišlat še o čem drugem kot o prašku in dobrih plenicah.
Pikecpokec čestitke!
Višnja blagor ti, ker maš 1 mes daljšo porodniško kot vse mi. Aja pa še to. Še dobr da ti znese v eni uri vse tri zrihtat. Ker jaz porabim več časa, pa imam samo dva. No ja Matic je hitro popedenan. Ker hitro poje in sam zaspi brez problema. Ampak pri Maši pa traja predno poje večerjo. Ma že vse mrzlo, pa jaz že marsikaj vmes naredim, ona pa še kar je. Potem rabi miljon pravljic. PA hoče da je nekdo zraven nje, ... pa tisoč problemov. Pa že tako lepo smo jo navadli da je sama zaspala. Zdaj od kar smo ji vzeli Matica iz sobe je pa spet panika. Očitno se boji biti sama user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
20.1.2008 23:12:37   
Margit
Kolumbo kje si zdej? A še kar pucaš??
Jest sm tud hotla, pa sem se premislila. Sme sam površinkso pospravila. Ker jutri montiramo regal v dnevni, pa potem še enkrat ta teden predsobo in vgradno omaro v spalnici. Tako da bo še ful prahu in vsega. Pa bom raje po tej montaži eno generalko udarla. Potem pa grem itak že delat. No saj zdaj sem že psihično prirpavljena. Tako da ni take krize. Edino budilka zjutraj bo mal kriza. Ker bo še sredni noči zvonila.

Grem pod tuš in spat.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
20.1.2008 23:13:46   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Hej, a veste, da v Kranju na Primskovem odpirajo Kik diskont? Tam poleg Pikapolonice, pa Big banga, pa DM, pa Massa....kul a ne? Dons sem vidla, da so police že pol nafilane, kdaj točnose pa odpre, pa nič ni pisal. A katera ve?

Ooo to smo čakal! Zdej pa hitr eno srečanje, ko se odpre :)

De Mer gremo kej pogledat??

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
20.1.2008 23:18:22   
Darca_k
Evo mene opet user posted image user posted image .
Stanje se počasi pri nas malo umirja, oziroma smo se navadili, da pač imamo trenutno izzive.
Skratka prejšnji teden so nam v četrtek dostavili mojega user posted image . Frajer se je kar z rešilcem in pidžami domov pripeljal... Istočasno pa nam je v četrtek zbolel Maj. Sva šla popoldan k pediatrinji in je rekla, da ima vnetje ušesk in to močno (ne moreš verjet, ker pred enim tednom ni bilo NIČ). Ampak je rekla, da to hitro pride - od nahoda v dveh dneh.
Ja, je prinesel domačo nalogo iz vrtca (saj so tam bili vsi 'žnodravi'). Torej sva dobila antibiotike in 'dopust' do srede, ko greva ponovno na pregled.  Malecka_Mateja najlepša hvala za pumpico, mi je v četrtek dopoldan ful pomagala, zvečer pa sem šla nabaviti svojo na baterije (sicer je malce dražja, je pa FUL fajn), sedaj si jo že Maj kar sam vklaplja (no ko mu čistim, se še vedno pritožuje).

Z mojim tudi gre na bolje, kljub tistim 'klamfam' na roki jo že kar spretno premika in redno vadi... Priden, jutri ga peljemo na fizioterapijo...

Jaz sem bila v sredo na razgovoru v službi in me čakajo iste odgovornisti kot prej, kar je super. Pa še plačo so nam lani povišali za 10%...user posted image user posted image  MI je bila pa odvzeta odgovornost za tujino, kar mi tudi ful paše. Bomo pa več videli, ko se vrnem...

Malecka_Mateja, še enkrat vse user posted image user posted image user posted image  za novo službo. Ti držim pesti za jutri.

Atena777, glede kremice s katero si mazala Davida, pa ti predlagam, da kupiš od linije BebiVal (tista, ki ima tudi kremice za ritko v lekarni) kremico z eteričnim oljem. Meni jo je predlagala Malecka_Mateja in je ful super. Malemu je tudi všeč, ko ga namažem pod noskom in po prsih in ful pusti, ker tako fajn diši in potem lažje diha...

Sedaj pa grem tudi jaz spat. Ponoči nisva spala dve uri, pa potem mu moram dati ob 24:00 še antibiotik, pa kar utrujena sem že...
Lahko noč!

Ribicau uspešen povratek v službo jutri!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
   [Brisano sporočilo]
21.1.2008 0:08:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Darca_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1605
21.1.2008 7:43:35   
Margit
ribicau kako je v sližbi? Vidim te. So ti zrihtali računalnik??
Miza je pospravljena? Papirjev verjetno še ni velkiko :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
21.1.2008 7:44:39   
ribicau
Morgen!

Ja ugante s kje se vam javljam, s službe user posted image ! U glavnem, shit ej!

Grem, da me direktor koj prvi dan ne zaloti na RR.

Joj, upam, da je z mojo miško vse OK, da ne joka in ne bo do 11ih oz. mal čez!

Cao

Neposredna povezava do sporočila: 1607
   [Brisano sporočilo]
21.1.2008 11:29:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1608
21.1.2008 12:08:55   
atena777

Margit takoj zamenjam s tabo ali katero drugo, če bi se dalo zamenjat zdrav hrbet za 14 dni dela user posted image . Imam fizioterapijo za hrbet, na katero sem čakala kar nekaj časa, če še morda kaj spomniš...14 dni ni nič proti herniji, ampak da bi vsaj malo pomagala. Je rekla fiziatrinja, da če to ne bo pomagalo, gremo še na magnetno resonanco in dodatne terapije.
Je pa fajn, da sem dobila datum za to terapijo ravno sedaj zadnji hip, da bom to lahko uredila pred nastopom v službo. Ko me bodo enkrat dali na projekte, bi bilo težko dobiti 14 dni skupaj (toliko traja terapija), pa še učinka ne bi imela, ker bi sigurno morala kaj od doma delati, pa klici,..pa saj veste kako to gre.

Kar pa se tiče bolniške zate ali za otroka, ti zneskov oz. % ne vem povedat, ker so bile neke spremembe med tem ko sem bila zdaj doma. Sej vem. Morm se mal adaptirat in začet razmišlat še o čem drugem kot o prašku in dobrih plenicah.

Tole sem že razjasnila, 90% / 80%. Hvala vseeno.
Saj boš hitro not padla, nč bat. Kr ČOF bo naredilo.

< Sporočilo je popravil atena777 -- 21.1.2008 12:19:29 >

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
21.1.2008 12:10:54   
atena777
No saj zdaj sem že psihično prirpavljena. Tako da ni take krize.

Se podpišem. Pa tudi na budilko smo se navadili, se že kr sami zbujamo, ker je vrtec prinesel svoje.-

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
21.1.2008 12:13:34   
atena777
sedaj si jo že Maj kar sam vklaplja (no ko mu čistim, se še vedno pritožuje).

Ojej, pri nas je katastrofa s to pumpico. Ko da mu po življenju strežem se upira. Prav srce se mi je dvakrat sparalo, ko sem mu sesala, da sem potem ene dva dni kar nehala in me je moj že začel spraševat ja zakaj pa smo pol kupili in sva mu včeraj spet skupaj pumpala, da je nekako prenesel,...Sam kaj ko moreš pumpat glih ob najblj nemogočih urah - 3h zjutraj, ko ne more dihat več, pa zjutraj navsezgodi...
A Tjaša se nič ne boji?

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
21.1.2008 12:15:30   
atena777
........pelcmontla še ni, financ minister neki škrtar, mogoče najdem zdele kakšno super akcijo, ker se jutri uradne razprodaje zaključijo.

u šit, razpordaje se zaključijo?
o ne!

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1612
21.1.2008 12:18:04   
atena777
Soba od tamauga končno zrihtana, morm dons še u BC mal pošnofat za kakšne nalepke, da bo bolj živo, če ne bom kr bavo uzela pa stene porisala....pa

Tukej v naši stoplnici  je en dal oglas, da profesionalno poslika otroške sobe s pravljičnimi liki, kar si želiš (ima tudi novodobne junake; Telebajski, Nodi,..), ali pa kar si ti zmišliš!
Sliši se mi zanimivo, jest bi sigurno o tem razmišljala, če bi David imel svojo otroško sobo.

Neposredna povezava do sporočila: 1613
21.1.2008 12:20:58   
malecka_mateja
ojla!

evo mene!tamala je ostalo pri atiju doma!moj gre delat popoldne tako da naj se piozdravi potem pa gre v vrtec!
jaz sem bila tam!dobila cel seznam papirjev ki jih morem prinest!začnem pa nekje drugi teden februarja!nekje 18 verjetno!morem še zdravniškega nardit pa uniforma pa kakrtice...tako da še ni paniek!do takratt pa še vedno delam pri mami!tako da jutri zjutraj grem delat al pa  sredo bom videla zarad male kako bo!

ste se načvekale!

tamala še ma vedno zelene šmrklje ampk pridno čistimo in je že ok!oz bolje!
jaz sem še vedno porehlajena!amapka ni več hudo!

+ja ta bebival z eteričnim oljem je zakon!tudi pri nas!

ribicau upam da je tamala pidna in da si tudi ti ok!
kolumbo držim pesti da si zrihtala kaj za službo!user posted image
tabali lep pozdrav nazaj!
zdaj pa grem še k možeku malo pa pridem pol nazaj!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
21.1.2008 12:31:11   
atena777
tamala še ma vedno zelene šmrklje ampk pridno čistimo in je že ok!oz bolje!

Uf David jih ima tudi še kar. Tjaša jih je pa hitro dobila.
David ima zares zelene smrklje, prvič v svojem življenju. Ne vem ali naj ga dam v sredo že v vrtec ali naj ga ima kar doma ta teden?

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
21.1.2008 12:37:47   
atena777
Atena si se zmotla. Mi mamo Matica , višnja pa Nejca. No Matic je že bolje.

Se opravičujem za nastalo zmedo! Mislim, da še nisem za v službo  kjlub vsemu user posted image .

Me veseli,da Matic okreva.

In vse hvala za nasvete glede kreme, kje jo mazati, katero se še lahko uporablja itn...

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
21.1.2008 14:17:38   
ribicau
Evo mene, preživela prvi dan, kako bo pa na prej, pa ne vem. U glavnem, pr nas je katastrofa. Nič ni tako, kot se pustila, .....nobene stvari se ne najde, sem šla k direktorju na sestanek, kaj naj delam, mi itak ni nič znal povedat.....jah sej ne vem, kva nej rečem. Ostale 4 ure, ko me ne bo, so pa zaposlil tisto, ki me je nadomeščala v času porodniške. Sem šla k njej, da ji povem, kaj bo katera delala, pa ona ne bi tega, pa ne onega, pa nič ne bi.....ja **** kva pa, jajca zna vsak praskat user posted image . Matr sem tolk jezna zdele, uf user posted image user posted image user posted image

U glavnem, moj škratek je bil pa priden. Zjutrej se je mojmu fejst drla, sevede, zbudila se je, pa mene ni blo tam. Zdej sva skoz skupaj vstajali, zdej pa kr naenkrat šlus. No potem sta pa naredila en krog po stanovanju in je vidla, da me ni, potem je pa lepo nazaj zaspala. Ko se je zbudila, je bla pa dobrovoljček in jo je peljal v varstvo. Tam pa dobri dve uri ni bilo težav, malo predno sem prišla se je začela jokat, tko, par solzic, ampak ni blo sile baje. No ko sem pa prišla, pa jo vzamem naročje, pa je kr proč pogledala....pomojem je bla ful užaljena, ker  me zjutraj ni blo, pa ker je bla v varstvu, joj, kolk otroci dobr vejo in znajo pokazat. Nisem mogla verjet. Upam, da bo zdej naprej tud u redu v varstvu.

Grem, cao!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
21.1.2008 14:19:44   
ribicau

Atena si se zmotla. Mi mamo Matica , višnja pa Nejca. No Matic je že bolje.

Se opravičujem za nastalo zmedo! Mislim, da še nisem za v službo  kjlub vsemu user posted image .

Me veseli,da Matic okreva.

In vse hvala za nasvete glede kreme, kje jo mazati, katero se še lahko uporablja itn...

A to se gre za uno kremo od Justa - materina dušica....za kva je dobra, jest mam glih katalog, pa bi kej naročila, samo prosim, naj mi še danes ena pove, za kaj je kakšna stvar oz. kaj se sploh splača naročit.

Se opravičujem, ker še enkrat sprašujem in nisem bla pozorna na vaše poste o tem user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
21.1.2008 14:56:16   
barmaz
Samo na kratko, ker mi mala ne pusti tipkati. Darca, ali mi lahko poveš prosim kateri aspirator na baterije si kupila - ker praviš, da je zelo dober. Menda nekateri niso ravno učinkoviti!! Hvala!! Ne predstavljam si namreč, da bi tudi sredi noči vklapljala sesalec!!!

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
21.1.2008 17:23:26   
Margit

Margit takoj zamenjam s tabo ali katero drugo, če bi se dalo zamenjat zdrav hrbet za 14 dni dela user posted image . Imam fizioterapijo za hrbet, na katero sem čakala kar nekaj časa, če še morda kaj spomniš...14 dni ni nič proti herniji, ampak da bi vsaj malo pomagala. Je rekla fiziatrinja, da če to ne bo pomagalo, gremo še na

Atena, ne me resno jemat. Mal se hecam. Ker se itak nobeni ne da nazaj v službo. user posted image  Človek se malo razvadi.Sej ko pa bomo spet na svojih del. mestih pa bo vse OK. Otroci pa bodo veseli, ker se bodo še česa drugega naučili, se malo socializirali, ...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
21.1.2008 17:53:42   
malecka_mateja
ojla!

tamala je tečka ker je zjutraj spala od 9 do 11 zdaj pa ji ne pustim zaspat!ker tak jo bom dla čez kako urco!In jo morem čist animirat!sej bo!

jutri bom še doma s tamalo!v sredo pa jo peljem v vrtec!!nosem je že kr bolje ni več zelenih šmrkljev ampak samo še rumenkasti!pa vodeni!upam da tako ostane!

grem se z malo igrat ker že javka!
papa

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
21.1.2008 19:26:06   
malecka_mateja
evo mala že pol urce spi!samo padla je!

kje pa ste vse?

moj dela do 2 ponoči!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1622
21.1.2008 19:50:22   
atena777
Evo mene, zadnji rep razprodaj sem ujela. Sem šla v Baby center po dolgem času (drugače sem zaprisežena antipristašica BC kar se cunj tiče), me je kolegica informirala, da je fuuul pocen, ker je kao 70% znižanje, sicer da sem malo pozna, ampak da bi se znalo še kaj najti. Da je ona dobila trenitko, pa hlače p ane vem kaj še za 6 EUr in to od Kanza. Jaz pa sem bila ful zadovoljna s KANZ oblačili, ki sem jih tudi enkrat na razprodaji v Hali A kupla in sem letela tja in sem že ob 100 EUR! Imajo take hude stvrai. Samo v tisti naglici mi je prodajalka prodala jeans jakno za fante, na kateri v podlogi piše Princess League! user posted image  Jah mal roza šivčkov ima, sicer je pa kombinirano z vojaško zeleno, ne vem od kdaj bejbe nosjo vojašjo zeleno. No skratka David ima retro jakno user posted image  za 3 leta.
Seveda sem vse kupovala za 2 ali 3 leta, ker za sedaj vse ima, ne rabi nič. Je pa prodajalka pozabla en ful lep oranžen pulover računat in priložit, tko, da morem jutr nazaj! Jao!

Kolumbo kej skomin?

No drugače pa sem zaseletos kupila ene take modne hlače (kao imitacija jeans, samo da so kao neke srebrne variante noter - ful so mi kulske, pa eno modno krilo, pa en pulover, ki ga nosiš s pasom in žabami - torej kot oblekico, pa en športni puloverček za free time, sam je tok fenci, da ga mam lahk tud za v službo (neki svetlečega spet notri), pa en ful hud črn pas sem si kupila. Vse je bilo čisto splanirano letos. Sem vzela revijo, pogledala kaj je in, kaj mi manjka v garedoribi in sem iskala. In tko se bom zdej vedno lotila. Tudi za Davida sem približno tko. Najbolj nosljive so kakšne srajčke, ki se dajo zavihat in na gumbek pripet, pa za v vrtec so optimalne kavbojke, po možnosti iz elastana, tko, da sem mu kupila vglavnem to; dve srajčki za pripet, pa troje kavbojke (86, 92 številka) in to bo drgnil da bo kaj. Vse ostalo se mi ne zdi tok uporabno.
Je pa tud res, da v vrtcu ne nosijo notri nobenih puloverčkov, pa porhnjikov, kar sem prej kupovala, samo body in to je to. Spodi pa po možnosti kakšne lepe hlače al pa trenirko, čeprav če ga v trenirko oblečem pol vedno pride ves popackan, ne vem zakaj, ko da ga ne pazijo toliko, če je v trenirkici. Če pa ga lepo oblečem, pride vedno lepo nepopackan domov? Nauk basni? Ne vem same odločte user posted image .

No zdej sem pa reeeees naložila.

Neposredna povezava do sporočila: 1623
   [Brisano sporočilo]
21.1.2008 19:50:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1624
21.1.2008 20:04:25   
malecka_mateja
kolumbo user posted image user posted image user posted image sem ful vesela zateuser posted image user posted image

atena ti ti si spet zapravljalauser posted image sej se hecam super za nakupe!

ste slišali da še malo pa bo razglašen aepidemija gripe!in da če je možno naj otrok nevozimo v vrtec ker je kriza!user posted image jaz res moje do nadaljnega ne peljem!user posted image pa s tem!se bom že zmanla z mamo kako bom delala!pa ni user posted image da se nebomo temi izognili!v glavnem jaz je ne peljem v vrtec do nadaljnega!že zdaj je bogica kaj šele z rotavirusom!naj bo doma!sej jaz si še lahko prilagajam delovni čas tako da nebo panike!bo šlo skozi!

Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?