|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
20.1.2008 10:13:35   
*zoe*
Jutro vsem user posted image  skupaj!

Kakšen lep dan, sonček, lep razgled na gore... pa še nedelja povrhu user posted image

NANA a se splača kupovati v XXXLutz-u? Ali je IKEA cenejša? Kje se pa naroči njihov katalog? Hvala za odgovore user posted image  Midva greva zmeraj v IKEO, vem pa da je zraven tudi ta trgovina. Pa še nikoli nisva imela časa, da se bi ustavila.

(odgovor članu *nana*)
Neposredna povezava do sporočila: 401
20.1.2008 10:18:19   
Čarli08
Hvala za vse čestitke; sem še vedno v šoku ...

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
20.1.2008 12:42:43   
onina
Danes dam gor trenirko in me že kar tišči...ja, zgleda, da mi bo sedaj trebušček hitreje rastel, kot prvič. Dobro, da so še razprodaje... si moram ene nosečniške kavbojke kupit.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 403
20.1.2008 15:48:41   
amor real
user posted image  BRAVO ČARLI08 !!!! Lepo user posted image  ti želim in upam, da bomo vse skupaj prav lepo čvekale tukaj user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 404
20.1.2008 16:30:49   
petra1978
Čestitam vsem novim nosečkam. Jaz sem vsak dan bolj vesela za vse nas.user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 405
20.1.2008 18:28:30   
Čarli08
Hvala za čestitke. Meni se zdi, da imam od danes kar trebuh napihnjen ... po mojem je psiha ...

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 406
20.1.2008 23:38:39   
Eolina
Js tudi ne morem več trebuha not potegnit, kot prej. Joške so pa mogoče malo bolj napihnjene, bolijo me pa ne. Slabo mi tudi ni. Edino utrujenost.... adijo pamet. Popoldan moram zadremat, kar oči mi skupaj potegne po kosilu. Aja, pa včasih komaj pridem do WC-ja, potem pa lulam za pol deci... user posted image

Tudi js čestitam vsem nosečkam in voščim lepo, mirno noč. user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 407
21.1.2008 8:00:21   
KAHLO
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image   

user posted image   maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image  A.septemberka    - ? user posted image , ? let,  PDP 3.9., 1 user posted image
user posted image   Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image   copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image , 29.let, 2.pregled 15.2., PDP 4.9., 1 user posted image
user posted image  B.septemberka    -5. user posted image , 2. pregled 1.2.,  PDP 5/7.9 1user posted image
user posted image  Me to you             -1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  KAHLO                  -2. user posted image , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image   alysa                    -1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  PDP 9. 9.
user posted image   sunny24              - 1. user posted image , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image   SashaB                 -2.user posted image ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
user posted image   anchy82               -1.user posted image , 25 let, 1.pregled 23.1., PDP 9.9.
user posted image   *nana*                 -2.user posted image , 1. pregled 1.2., PDP 9.9.

user posted image    zakzak                  -1.user posted image , 32 let, 1.pregled 28.1., PDP 9.9
user posted image   nosecka08           -1. user posted image , 28 let, 1. pregled 12.2.,PDP 12.9.
user posted image   JakoLUlana          -2.user posted image , 28 let, 1. pregled 29. 1., PDP 12.9.
user posted image   nynna                   - 2.user posted image , PDP 14.9.
user posted image   zarja28                -1.user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image   babywish             -2.user posted image , 1. pregled 11.2., PDP 14.9.
user posted image  AnonimnaG           - 2. user posted image , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
user posted image *zoe*                     -1.user posted image , 30. let,1. pregled 4.2., PDP 15.9.

user posted image   Soncnica              -2.user posted image , 1.pregled 6.2.,PDP 16.9
user posted image   jupi.pepsi             -2.user posted image ,1.pregled 4.2., PDP 16.9.
user posted image   amor real             -1.user posted image , 35 let, PDP 17.9.

user posted image   lana17                  - user posted image , 29 let, 1.pregled 25.1, 17.9,
user posted image   ETAN                    -2.user posted image , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.
user posted image   MAJČICA30         -1.user posted image ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image   Eolina                   -2.user posted image ,1.pregled 6.2, PDP 20.9.
user posted image   onina                   -2.user posted image , 28 let, 1.pregled 6.2., PDP 21.9.

user posted image   petra1978           -1.user posted image , 29 let, 1.pregled 24.1., PDP 22.9.
user posted image   urši*                    -2. user posted image , 1. pregled 17. 1.,
user posted image  Saraya                  -2. user posted image ,
user posted image  ZojaMiša               -  
user posted image  Pija76                   -
user posted image   Čarli                      -

.

z nami je začela C.septemberka user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

[/quote]

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 408
21.1.2008 8:05:55   
KAHLO
Dobro jutro moje čvekice!!!

Kako smo kaj!!?!

Evo jaz moram rečt da mi je kr naprej po malo slabo, tlko da mi nič ne paše za jest, pa sline tako težko požiram, pa kar naprej se mi spančka, če mi ne bi bilo treba v službo pa po opravkih bi jaz lahko noč in dan samo spalauser posted image upam da se bo to počivanje umirilo!user posted image drgače pa vammoram rečt da mi prav nič ne paše jest?!?! k pa sem že lačna pa nekaj malega pojem, in že grem ajčkat, k mi je čudno!!! upam da je vse to vredu in da tako mora pr nama bituser posted image

Sem pa včeraj na hrvaškem gledala dokumentarec od oploditve do rojstva........prav lepo je prikazalo kako se oplodi ta naš jajček in kakšna loterija je tole....in pol je še kazalo vseh 9 mesec in vse kar je mama čutila in čustva in seveda od atija tud.....vam povem da sem mogla vmes jokat!!!! pa sploh ni blo nič za jokat......user posted image user posted image user posted image no pa zgleda da sem se spremenila tud v bl jokico oz. občutljivicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 409
21.1.2008 8:07:41   
KAHLO
PREGLEDI DANES:

user posted image alyisa - držimo pesti!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 410
21.1.2008 8:44:15   
babyish
Pozdrav vsem,
želim vam prijeten začetek tedna user posted image , s čim manj user posted image  težav. To je moja druga nosečnost in je čisto drugačna od prve. Edina sprememba, ki jo sedaj opazim, da sem zelooo žejna, kar mi ustreza. Še vedno pijem jutranjo kavo, ker jo potrebujem user posted image , pa ena do dve na dan sta dovoljeni.
Vidim, da se je seznam podaljšal in da se še ne misli ustaviti user posted image user posted image .
Komaj čakam prvi pregled, da dobim še "uradno potrdilo" od G...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 411
21.1.2008 8:44:59   
varci
No pa sem vas še za las ujela. Danes sem naredila še 3 test in seveda user posted image . Sem tako vesela, da bi najraje na ves glas zavpila NOSEČKA SEM. Skratka moj PDP je 28.9.2008.
Sem optimistična, da se bo ta nosečnost  (2.) končala srečno, namreč julija sem imela ss zaradi odmrtja ploda.
Joj saj še sploh nisem dojela ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 412
21.1.2008 8:50:03   
amor real
user posted image  VARCI za user posted image . Kar optimistično naprej, vse bo OK

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 413
21.1.2008 9:21:32   
KAHLO
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image   

user posted image   maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image  A.septemberka    - ? user posted image , ? let,  PDP 3.9., 1 user posted image
user posted image   Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image   copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image , 29.let, 2.pregled 15.2., PDP 4.9., 1 user posted image
user posted image  B.septemberka    -5. user posted image , 2. pregled 1.2.,  PDP 5/7.9 1user posted image
user posted image  Me to you             -1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  KAHLO                  -2. user posted image , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image   alysa                    -1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  PDP 9. 9.
user posted image   sunny24              - 1. user posted image , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image   SashaB                 -2.user posted image ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
user posted image   anchy82               -1.user posted image , 25 let, 1.pregled 23.1., PDP 9.9.
user posted image   *nana*                 -2.user posted image , 1. pregled 1.2., PDP 9.9.

user posted image    zakzak                  -1.user posted image , 32 let, 1.pregled 28.1., PDP 9.9
user posted image   nosecka08           -1. user posted image , 28 let, 1. pregled 12.2.,PDP 12.9.
user posted image   JakoLUlana          -2.user posted image , 28 let, 1. pregled 29. 1., PDP 12.9.
user posted image   nynna                   - 2.user posted image , PDP 14.9.
user posted image   zarja28                -1.user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image   babywish             -2.user posted image , 1. pregled 11.2., PDP 14.9.
user posted image  AnonimnaG           - 2. user posted image , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
user posted image *zoe*                     -1.user posted image , 30. let,1. pregled 4.2., PDP 15.9.

user posted image   Soncnica              -2.user posted image , 1.pregled 6.2.,PDP 16.9
user posted image   jupi.pepsi             -2.user posted image ,1.pregled 4.2., PDP 16.9.
user posted image   amor real             -1.user posted image , 35 let, PDP 17.9.

user posted image   lana17                  - user posted image , 29 let, 1.pregled 25.1, 17.9,
user posted image   ETAN                    -2.user posted image , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.
user posted image   MAJČICA30         -1.user posted image ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image   Eolina                   -2.user posted image ,1.pregled 6.2, PDP 20.9.
user posted image   onina                   -2.user posted image , 28 let, 1.pregled 6.2., PDP 21.9.

user posted image   petra1978           -1.user posted image , 29 let, 1.pregled 24.1., PDP 22.9.
user posted image   Varci                     -2.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   urši*                    -2. user posted image , 1. pregled 17. 1.,
user posted image  Saraya                  -2. user posted image ,
user posted image  ZojaMiša               -  
user posted image  Pija76                   -
user posted image   Čarli                      -

.

z nami je začela C.septemberka user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 414
21.1.2008 9:23:10   
KAHLO
Varci  doborodšla med namiuser posted image user posted image pa brez skrbi torkat se mora vse dobro končatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 415
21.1.2008 9:59:34   
Lea2007
Dobrodošle nove nosečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja tudi jaz sem zaspana in utrujena, včeraj zjutraj sem popila en švohcen kafe, pa je blo ful bolš, drgač pijem brezkofeinskega(kaj pa vem kok je to zdravo).

Danes sem po Tv gledala, so angleži delal eno raziskavo ravno glede kave. Raziskava pravi, da naj bi ena skodelica kave na dan pomenila običajno možnost splav to je 12,5%, dve kavi pa naj bi povečali na 25%. No skor nisem mogla vrjet, ker kao dve v slo so dovoljene. Jaz pa ugotavljam, da bo mogla zjutri kuhat pravo kavo, drgač se cel dan vlečem po stanovanju. Noro, prou brez energije.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 416
21.1.2008 10:05:46   
KAHLO
az sem kofetek dala vseeno na stran čeprav zelo težkega srca....in moram rečt da se tud jaz vlačim k megla okrog.....upam da to ne bo čez nosečnost trajalo.......k si že naprej pridem k lenuh prve vrsteuser posted image user posted image user posted image user posted image namesto da bi vse poštimala doma in okrog kaj mam pa še kakšne dodatne stvari....evo pa moram po kosilcu ali pa popoldan obvezno odspančkat 1 uro....sem že poskušala da ne bi.....pa moram rečt da sem se prav matrala te očke odprte držat.....moj pa mi pravi....ti samo počivaj pa pančkaj......jah...saj bi če bi se vse samo pospravlo, zlikalo itduser posted image user posted image user posted image
no saj zdaj moram rečt da malo bl prime za gospodinjska dela, sam tud on nima časa ker je cele dneve v službi....user posted image

drgače pa se mi zdi da sem neko vnetje staknila pr moji princeski spodaj, pa sploh nevem od kje, ker od kar sva zagledala user posted image , nisva nič user posted image , tud sama ravnam z njo kot da bi bila iz porcelana............evo zdaj pa res nevem, a je možno da je tega kriva predkratim preboleta gripa, ali kak stres ali kaj!!?!? nič do pregleda počakam, pol pa bomo vidli kaj bo G rekla!! da me tud vse trufne kar me lahkouser posted image

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 417
21.1.2008 12:39:39   
lana17
Pozdravljene nove in stare nosečke. Jaz sem bila cel vikend odrezana od sveta, bila sem brez interneta. No saj ni tolk hudo. Ampak danes sm bla prav vesela, ker sem  lahko skočila na RR.user posted image Ampak vidim, da se vam ni klepetalo. Vrjetno zaradi zaspanosti in vse nosečke spite in se crkljate.

moj edini znak so malc eboleče prsi, predvsem zjutraj, ko se zbudim, na vsake toliko časa me špikne. Drugače pa kot, da ne bi bila noseča. Upam, da j ez mojo pikico vse O.k.

Pozdravček.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 418
21.1.2008 12:41:52   
lana17
Punce al zdej kej seksate? Ko sem mal forume brala nekatere pravijo, da ne ker lahko pride do vnetja. A se je katera že pri ginekologu pozanimala in kaj je rekel glede seska v zgodnejm obdobju?

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 419
21.1.2008 12:46:16   
Anonimen
Ojla srečke user posted image  

dobrodošle vse nove user posted image  med nami, zdej pa res imamo krasen seznam user posted image user posted image user posted image

Jaz sem po eni virozi fasala sedaj še drugo...tokrat sem veliko slabša... Ful smrkam, nos je adijo, nimam nobenga okusa hrane, kašljam in vročina vztrajno narašča.... mah sem pa jaz srečnica ena... Doma samo ležim in gledam sonček skozi okno, ven pa ne morem. Hvala bogu je saj škrat ful priden ko pride iz šole in riše in se sam zaigra, mal bereva knjigice, pol pa mal TV-ja ali računalnika, potem pa ga že mož prevzame... Upam da me kmalu mine.... Punce saj kapljice operil lahko občasno? Ker zvečer ne morem zaspat...

Kahlo vnetje je pa sigurno posledica stresa ali prebolene bolezni, če imaš možnost se namaži z canestenom, če pa ni prehudo pa počakaj na zdr.

Lea2007 če sem prav razumela to kar si napisala... Običajna možnost za splav 12,5% obstaja tudi če ti piješ ali ne skodelico kave na dan??? Ali ne????

lepo bodite grem jaz še malo spat....

B.septembrka

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
21.1.2008 12:50:17   
sunny24
Jutro! Kako smo kaj user posted image ? Mene joški še kar bolijo, sam full manj kot par dni nazaj (upam, da ni nič narobe) in komi čakam naslednji pondelk, ko mam pregled, da vidim, če je vse OK al ne. Mi je že pošteno mučno!!!!!

Joj Lana17...sex...kaj bi dala za njega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Že več kot en teden je šel mimo, pa ne smemo, ker me nek tečen rjav izcedek martra. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 421
21.1.2008 12:59:41   
KAHLO
B.septemberka.....sem mal po forumih zasledila da se punce s canastenom mažejo, bom se jaz tudi....do pregleda...ker se mi zdi da še zaenkrat ni neke sile, me tud nič ne srbi pa nič, sam ta izcedek me moti!!! ampak ti vseeno za nasvet.....a misliš da se lahko zaradi tega vnetja moji pikici kaj zgodi?!?!? a mogoče katera ve kaj o tem?!? nevem kje sem zasledila da je bolše če vzameš fiziološko raztopino namesto operila, se dobi v lekarni!!! poskušaj raje s tem!! Drgače pa se mi zdi da smo zdaj še bl dovzetne za vse te prehlade in gripe, zarad imunskega sistema.....jaz se prav poskušam izogibat bolanih ljudi....ampak to itak nič kaj dosti ne pomaga.....tako da ti držim pesti da boš čimprej fit!!!

Lea2007 mi nič ne seksamo, ampak moram rečt da že kar pogrešamo, .......sva se pa vseeno odločila počakat dokler ne bo g rekla svojega mnenja, pa še takrat bova kr zaščitla, da ne pride do še kakšnega vnetja, sam še moram lubeku rečt da bo mogu gumico nataknit, kar mu lih ne diši najbl.....user posted image

sunny24
user posted image saj bo....., bo pa takrat tlko bl lepše user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 422
21.1.2008 13:02:30   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ojla srečke user posted image  

dobrodošle vse nove user posted image  med nami, zdej pa res imamo krasen seznam user posted image user posted image user posted image

Jaz sem po eni virozi fasala sedaj še drugo...tokrat sem veliko slabša... Ful smrkam, nos je adijo, nimam nobenga okusa hrane, kašljam in vročina vztrajno narašča.... mah sem pa jaz srečnica ena... Doma samo ležim in gledam sonček skozi okno, ven pa ne morem. Hvala bogu je saj škrat ful priden ko pride iz šole in riše in se sam zaigra, mal bereva knjigice, pol pa mal TV-ja ali računalnika, potem pa ga že mož prevzame... Upam da me kmalu mine.... Punce saj kapljice operil lahko občasno? Ker zvečer ne morem zaspat...

Kahlo vnetje je pa sigurno posledica stresa ali prebolene bolezni, če imaš možnost se namaži z canestenom, če pa ni prehudo pa počakaj na zdr.

Lea2007 če sem prav razumela to kar si napisala... Običajna možnost za splav 12,5% obstaja tudi če ti piješ ali ne skodelico kave na dan??? Ali ne????

lepo bodite grem jaz še malo spat....

B.septembrka

Čimprej se pozdravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
21.1.2008 13:03:27   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Jutro! Kako smo kaj user posted image ? Mene joški še kar bolijo, sam full manj kot par dni nazaj (upam, da ni nič narobe) in komi čakam naslednji pondelk, ko mam pregled, da vidim, če je vse OK al ne. Mi je že pošteno mučno!!!!!

Joj Lana17...sex...kaj bi dala za njega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Že več kot en teden je šel mimo, pa ne smemo, ker me nek tečen rjav izcedek martra. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A drugač pa lahko seksava, ni nobene panike zaradi kakšnega vnetja?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 424
21.1.2008 13:05:42   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

B.septemberka.....sem mal po forumih zasledila da se punce s canastenom mažejo, bom se jaz tudi....do pregleda...ker se mi zdi da še zaenkrat ni neke sile, me tud nič ne srbi pa nič, sam ta izcedek me moti!!! ampak ti vseeno za nasvet.....a misliš da se lahko zaradi tega vnetja moji pikici kaj zgodi?!?!? a mogoče katera ve kaj o tem?!? nevem kje sem zasledila da je bolše če vzameš fiziološko raztopino namesto operila, se dobi v lekarni!!! poskušaj raje s tem!! Drgače pa se mi zdi da smo zdaj še bl dovzetne za vse te prehlade in gripe, zarad imunskega sistema.....jaz se prav poskušam izogibat bolanih ljudi....ampak to itak nič kaj dosti ne pomaga.....tako da ti držim pesti da boš čimprej fit!!!

Lea2007 mi nič ne seksamo, ampak moram rečt da že kar pogrešamo, .......sva se pa vseeno odločila počakat dokler ne bo g rekla svojega mnenja, pa še takrat bova kr zaščitla, da ne pride do še kakšnega vnetja, sam še moram lubeku rečt da bo mogu gumico nataknit, kar mu lih ne diši najbl.....user posted image

sunny24
user posted image saj bo....., bo pa takrat tlko bl lepše user posted image user posted image

Torej nobenga seksa, do pregleda. Potem pa zaščiten seks. Tole moram dat mojmu za prebrat. Mu ne bo nič po godu. Sreča, da bo pregled kmalu.user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?