|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
18.1.2008 21:17:13   
*zoe*
Res fajn, da prihajate še ostale srečke nosečke user posted image  Sedaj bomo pa res potrebovali osvežen seznam, ker se nam je danes kar nekaj novih user posted image  pridružilo.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 376
18.1.2008 22:08:07   
Olivija*
O, zdaj nas je pa res vedno več!

Dobrodošle vse nove user posted image

Lp, nosecka

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 377
18.1.2008 23:38:37   
Soncnica
Hoj punce, jaz sem se enkrat že pofočkala,ampak potem me je prejšnjo soboto zadela tako huda viroza, da je blo za znoretuser posted image user posted image   - lekadoli, čaj in limone in to je to (nobenga coldrexa ali podobne stvari). amapk zdaj po enem tednu se počutim že boljeuser posted image , tako da bom naslednji teden najbrž šla nazaj v službo user posted image v bistvu komaj čakam, ker mi je v službi všeč in mi hitro mine čas. Aha pa naročila sem se na pregled in ga imam 6. 2. v 8. tednu. Upam, da se bo user posted image mojega pikca takrat že videl.
Drage punce lepo spite (v 1. nosečnosti je bilo nočnega spanca vsaj pri meni vedno manjuser posted image )

Sončnica

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 378
19.1.2008 12:56:49   
KAHLO
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image   

user posted image   maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image  A.septemberka    - ? user posted image , ? let,  PDP 3.9., 1 user posted image
user posted image   Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image   copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image , 29.let, 2.pregled 15.2., PDP 4.9., 1 user posted image
user posted image  B.septemberka    -5. user posted image , 2. pregled 1.2.,  PDP 5/7.9 1user posted image
user posted image  Me to you             -1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  KAHLO                  -2. user posted image , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image   alysa                    -1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  PDP 9. 9.
user posted image   sunny24              - 1. user posted image , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image   SashaB                 -2.user posted image ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
user posted image   anchy82               -1.user posted image , 25 let, 1.pregled 23.1., PDP 9.9.
user posted image   *nana*                 -2.user posted image , 1. pregled 1.2., PDP 9.9.

user posted image    zakzak                  -1.user posted image , 32 let, 1.pregled 28.1., PDP 9.9
user posted image   nosecka08           -1. user posted image , 28 let, 1. pregled 12.2.,PDP 12.9.
user posted image   JakoLUlana          -2.user posted image , 28 let, 1. pregled 29. 1., PDP 12.9.
user posted image   nynna                   - 2.user posted image , PDP 14.9.
user posted image   zarja28                -1.user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image   babywish             -2.user posted image , 1. pregled 11.2., PDP 14.9.
user posted image  AnonimnaG           - 2. user posted image , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
user posted image *zoe*                     -1.user posted image , 30. let,1. pregled 4.2., PDP 15.9.

user posted image   Soncnica              -2.user posted image , 1.pregled 6.2.,PDP 16.9
user posted image   jupi.pepsi             -2.user posted image ,1.pregled 4.2., PDP 16.9.
user posted image   amor real             -1.user posted image , 35 let, PDP 17.9.

user posted image   lana17                  - user posted image , 29 let, 1.pregled 25.1, 17.9,
user posted image   ETAN                    -2.user posted image , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.
user posted image   MAJČICA30         -1.user posted image ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image   Eolina                   -2.user posted image ,1.pregled 6.2, PDP 20.9.
user posted image   onina                   - 2.user posted image , 28 let, 1.pregled 6.2., PDP 21.9.

user posted image   urši*                    -2. user posted image , 1. pregled 17. 1.,
user posted image  Saraya                  -2. user posted image ,
user posted image  ZojaMiša               -  
user posted image  Pija76                   -

.

z nami je začela C.septemberka user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 379
19.1.2008 13:00:44   
KAHLO
dobro jutro moje pupeuser posted image

Evo, zdaj sem na hitro spisala seznam po PDP-jih in seveda z našimi novimi nosečkami....dobrodošle user posted image user posted image  je pa možno da bo katera našla kakšno napako, ker danes zjutraj se pa počutim res katastrofalno, kr slabo mi je, bruhat pa ne, tako da komaj požiram te sline, sem pa vseeno vesela svojih slabosti....in naj le bojo dokler bo pikici tako všečuser posted image user posted image
Za vse napake obvestite, seveda ste lepo vabljene da jih popravite tudi same....user posted image user posted image  že vnaprej thxuser posted image

drgače pa vam en moram povedat kako sem vesela vseh novih punc, in še posebej tega čveka k ste ga včeraj večer vdarle...SEPTEMBER OŽIVLJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič moram hitro za štedilnik, da bo lubi imel kosilo na mizi.....pa se vam še pol oglasim....pridne bodite in se čuvajteuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 380
19.1.2008 13:02:06   
KAHLO
user posted image user posted image samo to še napišem 9.9. 2008  bo noroooooooooooouser posted image user posted image user posted image

IZREDNE RAZMERE V SLOV. PORODNIŠNICAHuser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 381
19.1.2008 13:10:48   
petra1978
Pozdravljene punce. Tudi mene je doletela ta sreča, in z mojim dragim pričakujeva 1. otroka, pregled imam 24. 1. , po mojih izračunih pa PDP 22. septembra. Tako sem si želela tega, da še kar zdaj, po dveh pozitivnih testih ne morem verjet. Mislim, da sem trenutno najbolj srečna oseba (saj vem, da ste ve tudi). Aja, pa če bo moja pikica malo počakala, bo to najlepše darilo za moj 30 roj. dan.
Lahko me daste na seznam.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 382
19.1.2008 13:10:51   
sunny24
Punce, kaj vas tudi tako abnormalno joški bolijo? Jst si jih še taknt ne morm. 

Pa sej boli še bol kot takrat, ko so nam v puberteti rasle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 383
19.1.2008 13:12:25   
petra1978
Ja, tudi mene bolijo, ampak ne cele, samo bradavice.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 384
19.1.2008 13:20:08   
Olivija*
Mene so boleli prvi teden po testu oz. po izostali user posted image , zdej je pa že par dni mir. Pravzaprav se tudi jaz počutim vedno bolj neuser posted image , le tu in tam kdaj me malo špikne, pa zvečer ob 20.00 sem že tako utrujena, kot da bi bila ura polnoč.

Vseeno pa sem optimist in sem prepričana, da je vse OK (še posebej zato, ker za mano še ni nobene slabe izkušnje).

Dobro izkoristite ta lep dan!

nosecka

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 385
19.1.2008 13:25:12   
Anitka
Oj septemberke, vas moram malce pozdravit in seveda čestitam vsem, ki ste srečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z našo KAHLO na čeluuser posted image user posted image

Lp od majčice 008

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 386
19.1.2008 14:26:23   
amor real
Evo, da se še jaz malo javim...

Jaz sem takooo utrujena, pa bi imela danes tolikooo tega za narediti...
Še dobro, da bo moj user posted image  naredil kar 80 % tega. Drugače punce tudi mene joškice bolijo, hvala Bogu bruhanja ali siljenje nanj ni user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 387
19.1.2008 14:32:25   
*nana*
ZOE glede modrcev ti lahko jaz svetujem, da si kupi bombažne. Pomembno je, da koža diha in da ne pride do kakega vnetja. Jaz sem si kupila navadne bombažne od lisce, za dojenje pa potem v Mülllerju, so kr poceni in sem vzela dve številki, saj nikoli ne veš katera velikost ti bo po porodu prav. Imajo pa tudi v Šparu oz. so imeli prav fine modrce za dojenje v beli in črni barvi.

Iiiiii moj mali piki joka tk, da čav čav za danes.

NANA

Neposredna povezava do sporočila: 388
19.1.2008 14:57:38   
*zoe*
Živjo,

hvala za nasvet glede modrčkov NANA. Imam pa še eno vprašanje - ali so modrčki za nosečnost pa tisti za dojenje eno in isto ali se razlikujejo?

Grem v ponedeljek v nabavo, ker res že potrebujem novega.

Drugače pa imam danes ekstra gužvo, tako da se mi kar meša od dela. Utrujena sem pa že za dva user posted image user posted image

(odgovor članu *nana*)
Neposredna povezava do sporočila: 389
19.1.2008 17:19:35   
Čarli08
Vsem srečkam mosečkam iz srca čestitam.
sama še vedno upam, da se vam pridružim. Morda že jutri ....

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 390
19.1.2008 17:52:09   
amor real
ČARLI08 -  Navijam user posted image , da boš jutri "NAŠA"  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 391
19.1.2008 18:01:32   
Anonimen
Ojla srečke

danes se pa kr nekako ne morem skupaj spravit...  user posted image user posted image  na trenutke imam občutek da sploh nisem več noseča, nisem utrujena, nič me ne špika, slabo mi ni več, edino še prsa me bolijo..no in tisti hip mi rata slabo in bi šla takoj spat....vroče mi je ful...
Če danes pomislim, da bom mogla čakat 14 dni da bom ponovno videla moj fižolček, če je kaj zrasel in je vse ok..me kr zvije... user posted image user posted image user posted image  
Vem mislit moram pozitivno in upat na najboljše!!!! saj se trudim pa mi ne uspeva najbolje...

Pridne bodite in uživajte
B.septembrka

Neposredna povezava do sporočila: 392
19.1.2008 20:15:07   
KAHLO
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image   

user posted image   maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image  A.septemberka    - ? user posted image , ? let,  PDP 3.9., 1 user posted image
user posted image   Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image   copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image , 29.let, 2.pregled 15.2., PDP 4.9., 1 user posted image
user posted image  B.septemberka    -5. user posted image , 2. pregled 1.2.,  PDP 5/7.9 1user posted image
user posted image  Me to you             -1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  KAHLO                  -2. user posted image , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image   alysa                    -1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  PDP 9. 9.
user posted image   sunny24              - 1. user posted image , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image   SashaB                 -2.user posted image ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
user posted image   anchy82               -1.user posted image , 25 let, 1.pregled 23.1., PDP 9.9.
user posted image   *nana*                 -2.user posted image , 1. pregled 1.2., PDP 9.9.

user posted image    zakzak                  -1.user posted image , 32 let, 1.pregled 28.1., PDP 9.9
user posted image   nosecka08           -1. user posted image , 28 let, 1. pregled 12.2.,PDP 12.9.
user posted image   JakoLUlana          -2.user posted image , 28 let, 1. pregled 29. 1., PDP 12.9.
user posted image   nynna                   - 2.user posted image , PDP 14.9.
user posted image   zarja28                -1.user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image   babywish             -2.user posted image , 1. pregled 11.2., PDP 14.9.
user posted image  AnonimnaG           - 2. user posted image , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
user posted image *zoe*                     -1.user posted image , 30. let,1. pregled 4.2., PDP 15.9.

user posted image   Soncnica              -2.user posted image , 1.pregled 6.2.,PDP 16.9
user posted image   jupi.pepsi             -2.user posted image ,1.pregled 4.2., PDP 16.9.
user posted image   amor real             -1.user posted image , 35 let, PDP 17.9.

user posted image   lana17                  - user posted image , 29 let, 1.pregled 25.1, 17.9,
user posted image   ETAN                    -2.user posted image , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.
user posted image   MAJČICA30         -1.user posted image ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image   Eolina                   -2.user posted image ,1.pregled 6.2, PDP 20.9.
user posted image   onina                   -2.user posted image , 28 let, 1.pregled 6.2., PDP 21.9.

user posted image   petra1978           -1.user posted image , 29 let, 1.pregled 24.1., PDP 22.9.
user posted image   urši*                    -2. user posted image , 1. pregled 17. 1.,
user posted image  Saraya                  -2. user posted image ,
user posted image  ZojaMiša               -  
user posted image  Pija76                   -

.

z nami je začela C.septemberka user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 393
19.1.2008 20:21:43   
KAHLO
petra tudi tebi izrekam dobrodošlico user posted image

čarli za tebe želim da se nam čimprej pridružiš, le  glej da nas boš takoj obvestila....držim pestiuser posted image user posted image user posted image

B.septembrka praviš, da nimaš nosečniških znakov, zizike te bolijo, pa na trenutke ti je slabo, evo pa še nihanja razpoloženja.....sva že našli tri znakeuser posted image  vse bo vredu ne skrbi, ti si svojo pikico vidla na ekranu, pa živa je tud že....sam zrasti že mora to pa ji bo zagotovo do naslednjega pregleda uspelo, nič ne skrbi.....user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 394
19.1.2008 20:33:53   
Anonimen
B. septembrka, sploh ne razumem, kaj oz. zakaj ti je G take stvari natvezil. Važno je, da srček bije.

Če te kaj tolaži, pri meni je bilo čisto isto.... srček bije, velikost pa je bila za komaj 6t, čeprav bi morala bit po ZM že za 7t. Pa se čisto nič ne sekiram, meni je glavno, da user posted image  bije.

Pa če je nekaj bluzil o migetanju in bitju..... zadeva je taka, da BIJE ALI PA NE BIJE, nekaj vmes ne more.

Tako da bova zdaj skupaj čakali pregled čez 14 dni, da vidiva kaj in kako, ampak vseeno bodi optimistična, ker s tem, kar se je videlo na zadnjem pregledu, ni čisto nič narobe!!! user posted image

A. septembrka

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
19.1.2008 23:23:22   
*nana*
ZOE, za nosečnost je dobro, da imaš modrc, ki ti nudi dovolj opore (čist navadni kvalitetni modrci, fajn pa je da so bombažni). Modrci za dojenje pa so takšni, ki se lažje odpro
npr. poglej  http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2430700

Drugače pa sem jaz v prvi nosečnosti večinoma kupovala oblačila v HM-ju, ker so dokaj ugodna. Je pa res, da so lahko določene trgovine kar izropane in sem še največ dobila v Avstriji. Trgovine kot so LaVie in podobne pa so pregrešno drage in po večini sploh ne vredene cen, ki jih imajo artikli. Sem pa npr. v BTC-ju v butiku za nosečnice videla krilo, ki je bilo isto kot v Adessi, le da je bil pas predelan (jersi) in je namesto 2500 SIT stala 12.000 SIT. Če ti to predela šivilja pa je oh in sploh ceneje.

Nas še čaka nakupov letos. Sem ravno dobila nov katalog od XXXLUTZ za baby-je.Iiiii bi kar šla že v shopinguser posted image

Vse user posted image , ki pa ste že neučakane pa pustite času čas.

NANA gre ninananauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
19.1.2008 23:46:02   
arabela*
pozdrav tudi od mene.Še vedno smo vsi bolani.Mala se je pozdravla,zdaj pa jo je spet nekaj zakuhalo.Revica,upam,da bo zjutraj vredu.
Čestitke vsem novim septemberkam,se kar množimouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *nana*)
Neposredna povezava do sporočila: 397
20.1.2008 8:24:13   
Čarli08
Dobro jutro!
Jaz že vsa vesela, zmedena, šokirana ...
semle počakala do zjutraj s testom ... in veste kaj ... pooooooooozitiveeeeeeeen !!!!!!!!!

Res ne morem verjet !!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 398
20.1.2008 8:32:42   
Olivija*
Čestitke in dobrodošla med nami!

Lp, nosecka

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 399
20.1.2008 9:36:45   
copka
Cestitke Carli08! In tudi vse ostale nosecke- vas je prevec, da bi si zapomnila imenauser posted image , CESTITKE in DOBRODOSLE!user posted image

Po azurniranem seznamu, sem pa sedaj bolj pri vrhu. No, jutri koncno izvem, ali sem vsaj priblizno prav izracunala PDP.

KG- sem skoz na istem- gor ne gre nic, dol pa je slo par gramovuser posted image .
Joske- na zacetku so me bolj bolele kot sedaj- no sedaj se vedno vem, da jih imam, ko hocem spat na trebuhuuser posted image
Trebuh- malo se pa ze pozna. Sedaj ga sploh ne morem potegnit noter. Zadnjic sem oblekla kavbojke brez pasa, pa je bilo vse OK. Ce bo slo tako naprej, bom morala cez par tednov po ene hlace. Hvalabogu, da smo poletne nosecke, vsaj ne bo treba prevec zapravljat za nosecniske oblekeuser posted image . Jaz imam ze od prej ene dolge macke od HM, ker mi gre na zivce, ce imam odkrite ledvice- in te majcke, mi bodo se kako prav prisle sedaj! Jih bom sla iskat se nekaj.
Utrujenost- cez dan sploh nisem utrujena, zvecer pa ne morem pogledat filma do konca, prej zaspimuser posted image

Punce, uzivajte in se pustite razvajat- jaz mojemu pravim- sedaj imam jaz vec pravic, ti pa dolznostiuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?