|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
20.1.2008 8:53:10   
Laubica
DOBRO JUTRO-DANES JE LEPO SONČNO JUTRO ZATO-KER JAZ PRAZNUJEM ROJSTNI DAN ZATO VAS ČASTIM Z

user posted image IN user posted image TO IMAM NAJRAJE 

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
20.1.2008 9:43:56   
Tanayya29
Draga Laubica!!!

VSE VSE VSE NAJBOLJŠE ZATE!!!!!!!!!!
user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
20.1.2008 9:45:16   
Laubica
HVALA
user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
20.1.2008 10:01:40   
GB
DObro jutro vsem skupaj se posebaj pa tebi LAUBICA IN TI CESTITAM OB ROJSTNEM DNEVU . NAJ SE TI IZPOLNE VSE TISTO KAR SI SAMA ZELIS JEST PA TI ZELIM EN DOBR LOTO user posted image user posted image user posted image . LEPO PRAZNUJ IN TORTA JE BILA ODLICNA

Jest mam pa glih se tok casa ,da vam povem ,da smo bli vceraj vzunaj s tamalo in to zelo dolgo in je bla pridna pa sem ji morala za nagrado kupit cevljcke. EVo prilagam slikico ( men so ful lustne )

user posted image

Ja nc obveznosti klicejo . Lep dan vsem

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
20.1.2008 10:16:21   
sonchek
Dobro jutro...

Laubica,..VSE NAJBOLJŠE!!!!!

...tudi mi smo spali odlično...tako da sem lepo naspana in naša mala tudi, čeprav je zdej spet mal potegnila..in pana naprej...bravo Neli...

Mi smo se včeraj tudi malo potepali, dons se bomo pa še malo bolj...ker je res lep sonček...supercaaaaaaaa..

nič morm it..perilo v stroju kliče, da je za obest...hihiiii

Kje pa je kaj naša Špelka????nič se ne oglasi..upam, da lepo uživajo..

lep dan vsem..papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
20.1.2008 10:17:03   
sonchek
Aja še to...VB fuuuuuuuuulll hudi čeveljčki..kje si pa to kupila, katera štacuna...?

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
20.1.2008 10:25:12   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Draga Laubica vse naj naj najboljše za tvoj rojstni dan. Lepo praznujte, naj te tvoji fantje razvajajo in naj se ti izpolni vsaj kakšna želja. Če bi se ti vse, postane življenje dolgočasno user posted image  Hvala za odlično tortico in pivičko user posted image

user posted image   user posted image

V Ljubljani še ni sončka, je še megla. Joj upam da se bo razkadilo. Imamo namen it v Arboretum mal hodit. Sam če bo tkole cel dan, pa ne vem kaj bomo. Joj kako sovražim tole Ljubljansko zimo user posted image

Eno vprašanje. A samo mojega najdražjega ponoči jok naše LAne ne zbudi več? Na začetku je ful velikokrat on vstal in pripravil mleko za princesko in jo nahranil, zdej pa Lana joka, on pa kao spi. In ne morem pogruntat a se dela da spi al res hudiča ne sliši da otrok joka? Sem bla dons ponoči kr jezna. Sej pri vas ki dojite se morte itak ve zbudit in poskrbet za hrano, pri nas pa ni nujno. Ampak vseeno morm vedno jest vstat. Sem ga očitno na začetku preveč hvalila zdej pa mam user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
20.1.2008 10:26:31   
scubadiver
Velika britanija jaz sem tud pozabila pohvalit čevljčke. Fantastični so!!!!!!!!!!!!!!! Ful ful so mi všeč. A pa jih boš Tianni že zdej dajala gor? Sej še ne rabijo čeveljčkev? Al ja?

Neposredna povezava do sporočila: 1758
20.1.2008 11:36:09   
nicolina
LAUBICA VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image

VB res lepi čeveljčki...user posted image

Mudi se mi, se gremo potepat, mamo ful lep sonček, se javim zvečer...
lepo nedeljo vam želim... pa pa  

Neposredna povezava do sporočila: 1759
20.1.2008 11:54:09   
GB
soncek: te cevlje sem kupla tuki angliji stacuna se pa imenuje Next

scubadiver: ja cevljckov ne rabijo se imet ampak te sam morala kupt ker so tok lepi. Itak je velikost od 3-6 mescov tko da  bo glih na spomlad prav

Nc sibamo na sprehod dokler je se kej zarkov . Lep dan

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
20.1.2008 13:39:37   
Tanayya29
Pozdravček!
Vidim,da je danes tudi zatišje.Sicer,pri nas je taka megla,mi2 čakava,da greva malo ven,ampak nič ne kažeuser posted image .
Sva sama doma,itakuser posted image .
VB luštni čeveljčki.Moj Taj je od sestrične dobil nikice in reeboke,take full luštne superge,no so pa številka 17(user posted image ).Cela reč....
Scuba,ma je tebe full bolelo,ko si dobila menstro?Mene je namreč včeraj zvečer tok zvijal,kot neka ledvica direkt v jajčnike(mal čudno sem opisala,tko od ledvic proti jajčnikom),ma ni nič.Danes me ne boli več..kr neki..
moj ponoči nič ne slišiuser posted image .Ko mu pa rečem,da je ponoč jamral,pa reče sm slišal jauser posted image user posted image user posted image .Tako,da desci,smo jih že obdelal enkrat...user posted image user posted image .Nč se sekirat.....!!
sonchek  si ti takrat rodila z EA?To te že dolgo hočem vprašat....a ni fino?user posted image user posted image user posted image
Špelke pa res ni že dolgo časa...user posted image user posted image user posted image
nicolina veš kakšna megla je v Lj in okolici,prav una za škarje in rezat....blagor vam,ki mate sonček,mi bi tudi.
naraščaj ,upam da stroj popravite,to je pa res kriza,da crkne,ane?
Hmmmm....nimam kaj več napisati..grem malo pojest,pa se še kaj oglasim.

LP.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
20.1.2008 13:40:34   
nemrak
user posted image user posted image ,
scubadiver, tudi moj ne sliši nobene. Lahk prižgem luč ali pa vklopim sesalec, pa on ne bo slišal.Taki so pač. Jaz sem vzela to tako kot je. Če se že res zbudi user posted image  ponoči, ga jaz kar malo na silo pocukam, da naj vstane. user posted image  
Če pa je slučajno sam, da grem jaz kam ven ( zelo, zelo redko) jih  bo pa vedno slišal.
Me imamo pač to v nas.

VB super čeveljci!!

Laubica VSE NAJBOLJŠE!!!

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
20.1.2008 14:16:39   
barika
dober dan, iz sprehoda, pa se oglašam pred naslednjim sprehodom (kaj češ, je treba sonce izkoristit)
LAUBICA, VSE NAJBOLJŠE!!user posted image user posted image user posted image  user posted image

Pa še Martin časti danes user posted image , ker je mlad 2 mesecauser posted image user posted image

naš ate tudi ne čuje sineta ponoč, ko joka (al se pa dela, sam ga včasih med rebre ruknem, pa še trzne neuser posted image ...bom še njemu dala pod rit ACuser posted image )

nič, grem malemu rit previt, pa spet ven na sončeka,
lp

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
20.1.2008 14:48:02   
Tanayya29
Tudi Martinu vse najboljše!!!
user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
20.1.2008 15:32:01   
barika
Škoda, ko nismo vedle [url=http://www.minisvet.si/months-all-inclusive-p-1017.php]tegale[/url] ene pol leta nazaj...dobra ideja!user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
20.1.2008 15:33:08   
barika
ups, ni ratal, ampak stran je pa pravauser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
20.1.2008 15:46:45   
Tanayya29
barika pa drugičuser posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
20.1.2008 16:11:36   
rozika12
Ojla.

srečanje: Daaaaaaa: sonce tivoli - slabo kolosej
plavanje: cena
sling: ga prinesete sabo in malo inštruirateuser posted image
fen: pomaga katerakoli brneča mašina, probite salamoreznico user posted image , 1 minuta in ... spi.
možje: ponoči spijo vsi ko topi.

evo je že polna hiša. še sosedova punca je tu in plešejo - vadijo za nastop.
Kako uživajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1768
20.1.2008 16:12:29   
Dajica
LAUBICA- vse ta najboljse za tvoj rojstni dan!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vse najboljlse tudi malemu Martinu! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj sem ugotovila pri nasi Kaji, da vcasih po 2-3 dni strajka s kakico, potem pa pride rukar in vse pokaka, celo plenicko, bodi, majcko, hlacke, vceraj rivho v posteljici in ni drugega, kot da jo takrat celo skopam. Smrdi pa tko po kislem. user posted image
Moj pa kar slisi jokec in jamranje ponoci, tudi velikokrat on vstane in pogleda kaj je, pa mi jo da v posteljo na dojenje, vcasih pa jaz vstanem, kakor je. No, se pa tudi zgodi, da spi kot koma in nic ne slisi. Jutri pa spet zacne s sluzbo in bova s Kajo spet vecino casa sami. Spet mati samohranilka. user posted image Oh ja, bo ze. Bo pa mene rajsi imela, ker me bo bolj poznala. user posted image Sva sla ta teden en dan  v Baby Center, ker imava se darilne bone za 250EUR (dobil moj od sodelavcev). Sva imela namen kaj kupiti od razprodaje, pa sva samo tako robo vzela, ki ni bila nic ceneje. No, toliko o razprodajah.user posted image Imava se okoli 170Eur v dobro. user posted image Sva ji vzela nekaj za oblect, pa copatke,  pa igralno podlogo. Zaenkrat bolj uziva, ko gleda vrtiljak v posteljici,  ampak so ji tudi te igracke ze zanimive, ker ropota, igra, sumi...

Sem imela v cetrtek prvi pregled pri G in je vse vredu, tudi "slonckamo" lahko kakor nam pase. Za zascito se nisem se nic odlocila. Tablet pa injekcij ne maram, tako da nama v bistvu samo kondom ali pa da paziva ostane.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
20.1.2008 16:31:17   
Laubica
Najlepša hvala za lepe želje 

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
20.1.2008 18:23:52   
scubadiver
Ojla punce,

Mi smo pobegnili iz ljubljanske megle na Katarino nad Ljubljano. Je bilo res lepo, toplo, sončno.. Fantastično. Edino preveč ljudi, pa za z vozičkom  v bistvu ni prav veliko sprehajalnih poti pa še povsod je blo ful avtov. No ampak že to, da smo bili ene 4 ure na zraku in sončku mislim da je odlično. Potem pa sva se ravno odpravljala v dolino in nekam na kosilo ker je bla na katarini povsod ful gužva ko sva srečala dva prijatelja in smo šli kar na katarini jest, ker so imeli še z enimi drugimi rezervirano mizo, dovolj veliko še za 2 in pol človeka.

Nayya če se bo taka megla v Lj. nadaljevala pa da bo drugje sonček, bom pa jest poslala mojega s Cliom v službo, jaz te pa s tavečjim avtom pridem iskat in greva na sonček. Si za? Mi je kar hudo da se že danes nisem spomnila, ker sva šla na katarino čez medvode, nazaj pa čez podutik. Sam danes bi blo kar na tesno v avtu. ampak sami bi pa lahko kam šli...

Barika in Martin iskrene čestitke tudi vama za 2 meseca user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
20.1.2008 18:42:55   
naraščaj
Ojla, mi smo se pa danes potepal, nas je tast povabil na kosilo in smo šli na trojane, je blo ful lepo vreme. Taja pa je mela tam pevske vaje in pol sva kr v enmu eku gostilne se hranle, kaj češ, če je pa lakota. Mi se bašemo ona bi pa naj to gledala user posted image user posted image . kje pa.
ko smo prišli domov sta pa z atijem šla še na sprehod, jaz pa sem cote vred spravla (hladno likanje in zlaganje v omaro + izločanje premajhnih stvari.

Zdaj sva si pa z mojmu privoščla še vsak en tiramisu, ki sva ga včri kupla (ma ni bil lih bohveka, je šparov bolš ko tale z merkatorja).

velika britanija, ful so lepi čevlji, jaz bi tut take mela za tajo.user posted image

naya, stroj gre zdele moj gledat, če je kaj tazga, da lahk sam, če ne kličem jutr serviserja. je enkrat namreč že isto napako javil, pa se je sam en kablček snel od vibracij (1600 centrifuga), upam, da je zdaj isto. sicer ma taja cot celo goro tut če 10 dni neb prala bi blo ok, sam kam bi pol metala umazane user posted image

Martin, vse najboljše za 2meseca.

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
Kaj sem ugotovila pri nasi Kaji, da vcasih po 2-3 dni strajka s kakico, potem pa pride rukar in vse pokaka, celo plenicko, bodi, majcko, hlacke,

No podobno je pri moji Taji. Ko se ga nakida je katastrofa. pa včasih 2x - 3x na dan pol pa 2-3 dni pavze user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Draga Laubica vse naj naj najboljše za tvoj rojstni dan. Lepo praznujte, naj te tvoji fantje razvajajo in naj se ti izpolni vsaj kakšna želja. Če bi se ti vse, postane življenje dolgočasno user posted image  Hvala za odlično tortico in pivičko user posted image

user posted image   user posted image

Eno vprašanje. A samo mojega najdražjega ponoči jok naše LAne ne zbudi več?

Laubica, se pridružujem lepim željam.

Scuba, moj tut ne sliši. sprva je zaj pa zjutri sploh ne ve kaj se je dogajal ponoč. No pi nama itak morm jaz vstat, sicer če je Taja fuulll pridna se itak zbudi mal prej preden on vstane.

Mamuška, super, da tako dobro napredujete, res svaka čast.

Neposredna povezava do sporočila: 1772
20.1.2008 18:43:41   
gruška
Scuba, ti naloži Nayyo, pa pridita k meni na Vrhniko - mi smo imeli danes že navsezgodaj sonček, ki se je okol 11ih za 10 minut skril, pol je bil pa do 16ih..... Tko da sploh nismo šli u Bohinj, če smo imel pa tle tako lepo vreme. Smo šli kar 2x na daljši sprehod -  pred in po kosilu....... user posted image

Kera se jutri dobi z mano u City parku? user posted image   Moram v H&M zamenjat ene copatke, ki jih je tašča kupila Piki, pa so ji preveliki. Okol 10ih bom tam.

Grem zdaj jest še tople rogljičke, jih je moj speku user posted image  .....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 1773
20.1.2008 18:44:10   
naraščaj
Ajatak, "miza" se super obnese, kolkor sem jo uspela koristit. Res hvala ti.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
20.1.2008 18:45:59   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Ajatak, "miza" se super obnese, kolkor sem jo uspela koristit. Res hvala ti.

Pardon za tiskarskga škrata, da sem te prekrstila

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?