naraščaj
|
Ojla, mi smo se pa danes potepal, nas je tast povabil na kosilo in smo šli na trojane, je blo ful lepo vreme. Taja pa je mela tam pevske vaje in pol sva kr v enmu eku gostilne se hranle, kaj češ, če je pa lakota. Mi se bašemo ona bi pa naj to gledala . kje pa. ko smo prišli domov sta pa z atijem šla še na sprehod, jaz pa sem cote vred spravla (hladno likanje in zlaganje v omaro + izločanje premajhnih stvari. Zdaj sva si pa z mojmu privoščla še vsak en tiramisu, ki sva ga včri kupla (ma ni bil lih bohveka, je šparov bolš ko tale z merkatorja). velika britanija, ful so lepi čevlji, jaz bi tut take mela za tajo. naya, stroj gre zdele moj gledat, če je kaj tazga, da lahk sam, če ne kličem jutr serviserja. je enkrat namreč že isto napako javil, pa se je sam en kablček snel od vibracij (1600 centrifuga), upam, da je zdaj isto. sicer ma taja cot celo goro tut če 10 dni neb prala bi blo ok, sam kam bi pol metala umazane Martin, vse najboljše za 2meseca. IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Kaj sem ugotovila pri nasi Kaji, da vcasih po 2-3 dni strajka s kakico, potem pa pride rukar in vse pokaka, celo plenicko, bodi, majcko, hlacke, No podobno je pri moji Taji. Ko se ga nakida je katastrofa. pa včasih 2x - 3x na dan pol pa 2-3 dni pavze IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Draga Laubica vse naj naj najboljše za tvoj rojstni dan. Lepo praznujte, naj te tvoji fantje razvajajo in naj se ti izpolni vsaj kakšna želja. Če bi se ti vse, postane življenje dolgočasno Hvala za odlično tortico in pivičko Eno vprašanje. A samo mojega najdražjega ponoči jok naše LAne ne zbudi več? Laubica, se pridružujem lepim željam. Scuba, moj tut ne sliši. sprva je zaj pa zjutri sploh ne ve kaj se je dogajal ponoč. No pi nama itak morm jaz vstat, sicer če je Taja fuulll pridna se itak zbudi mal prej preden on vstane. Mamuška, super, da tako dobro napredujete, res svaka čast.
|