mamuška
|
Po dolgem času pozdrav iz naših logov! Smo živi in zdravi, samo čas me tako neznansko lovi in preganja, da se enostavno ne dohajam, poleg tega sta mi ga oba frkolina zaela sračkat z večernim spanjem, da sem čist razštelana. Uvedli smo no režim in red in danes je prvič malo bolje. Dominik se je začel kobalit s trebuha na hrbet in se zraven prav pobalinsko reži Zdaj je ugotovil, kolk je to fajn, pa trenira še v obratno smer, pa mu glava še malo nagaja. Ampak čisto malo. Krave tudi že kar solidno pase, tko da komaj čakam razvojno pediatrinjo, kaj bo prijavila. Imava ta teden. Fizioterapijo pa itak terava 100 na uro in očitno pomaga. Na veliko se pogovarjamo, na ves glas smejemo i GLASNO zahtevamo pozornost. S ta velikim bratcem sta GROMOZANSKA prijatelja. UZ kolkov je padel v vodo, ker sem se uprla nedonpešnčka vlačit v nabito polno ambulanto med odrasle (čakalnica skupna!). Pa sem sfehtala UZ v bolnici, kjer pregledujejo samo dojenček. Ha!! Za nama je posvetoalnica pri 3 mes: tehta 5,700 in nekaj, dolg je 59 cm, ful ful ful sva bila pohvlajena, da sva uspela vzpostaviti polno dojenje in da tako lepo napredujeva Priznam, da sem zrasla za kak cm . Vzeli so kri za alergološke preiskave ter pregled imunskega sistema + krno sliko, ker je D. dobil popolno transfuzijo takoj po porodu in morajo preverit, če že tvori lastno obrambo oz. kakšna je krvna slika. Rezultatov še nimam. Cepljen vsaj do 6. mes ne sme bit, hvala Bogu. Kar se da, smo zunaj., kot hudič križa se ogibamo kakršnikoli gužvi, teramo pa po brezpotjih vsaj 2-3 ure dnevno. Posledica je, da kilaža hlapi Včeraj je prvič prespal noč od 21,30 do 6,30, mene je ob 4,30 skoraj razneslo od silne količine mleka in so me polne dojke zbudile!!!! Prvič življenju sem bila na mrtvo vesela pumpe, ki je povlekla ven vso tisto mlečno poplavo. Zdaj sva že nekaj časa na konstantni količini, ki mi še omogoča, da skoraj vsak dan nekaj spravim tudi v skrinjo Upam, da bo še dooooooolgo tako ostalo. Evo, samo tolk, za nazaj še nisme usšpela prebrat, bom probala jutri, eč bo zneslo. Upam, da ste vse zdrave! z otročki vred!! Aja: še naš album, sem že 100 x hotela napisat, pa zmer pozabim: http://komlosi.moj-album.com/