|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
18.1.2008 22:13:58   
scubadiver
Gruška potem se pa mogoče kje srečamo v Bohinju. MIdva se še nisva odločila kam gremo, ampak sigurno gremo nekam ven iz Ljubljane. Jaz bi šla najraje na morje, sam napoved pravi da je možnost megle na morju. Da bi pa po vsej tej megli padla spet v meglo na izletu bom pa slabe volje user posted image . Mogoče potem res gorenjska al pa mogoče Otočec? Ne vem, bomo jutri zjutraj nekaj stuhtali. Bo lana povedala kam bi rada šla user posted image .

Celjanke jaz bom mogoče drug teden prišla v Celje k babici na obisk. A bi bla mogoče katera za kako kavo? Nisem sicer še sigurna, če bo tko toplo kot je sedaj bom prišla.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
18.1.2008 22:30:03   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: nayya29

Tatoo... ko sem si ga jaz dala delat, me je vmes vprašu, če fejst boli, sem mu sam rekla:" Jst sem že rodila..."

kje ga pa ti imaš?

jst ga mam zadi na križu - da ga ne vidm in se ga ne morem naveličat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Jah, tega Toni Kukoča pa tud jst ne štekam- vem da je košarkaš, samo kaj ima to veze z nami in našimi user posted image . Prosim za razlago!!

user posted image

ampak tuki se ne vid, da ma v bistvu roke skor do tal user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Edin scuba bo pa mogla ven it kadit user posted image  

scuba... ti bom delala družbo user posted image . Če bomo pa v Tivoliju, bova pa kr po pot zaugale user posted image user posted image user posted image . No, jst v bistvu pržgem enga al pa dva na dan, ob kavici. Sicer pa od trenutka, ko sem zvedla, da sem noseča, nisem prižgala enga cigareta. Nisem ga niti pogrešala, celo smrdel so mi, tko da... Zdej se mi pa kdaj pa kdaj zalušta, in ne vem, zakaj bi se mučla, kaj pa veš, kaj bo jutr. user posted image user posted image user posted image

user posted image Lepo spite!!

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
18.1.2008 22:34:06   
naraščaj
naša Taja tut že panča, zaj šibam pa še jaz, da not spravim prejšnjo oč. upam, da bo ta kaj boljša.

vanja v. tak kot so ti ostale rekle, ste kr dost za nami in to se pozna.

kilce user posted image , ah veš kaj,preveč nas s temi ciframi obremenjujej jaz vidim, da se naša redi in to mi je dobr znak. cune so iz dneva v dan bolj premale in jih sproti izločam,

srečanje: mene zlo mika, sam tut cvikam glede rota, mogoč bi blo vendr fajn mal počakat, da se to poleže.

nč, šibam spat. mirno nočko vsem

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
18.1.2008 22:40:55   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Srecanje - jst predlagam kolosej - igralnica, od 10h naprej. Ni guzve, pa se ful placa je, da se vse nabasemo z vozicki not. Edin scuba bo pa mogla ven it kadit user posted image

Ninocka jest se tvojih postov vedno tko razveselim. Mam takoj za 5 minut dela in vedno se prav nasmejim user posted image

Sej bo dost varušk da skočim enega prižgat user posted image . Dejmo se res dobit... kaj mislite recimo v petek 1.2 ob 12h v Koloseju?

..mi je rekla zdele kolegica, da so se dobile marčevke v Koloseju in citiram
"v koloseju se je ful nasih prehladilo" in predlaga da bi se res kje drugje dobile..sicer je pa res zdej teh viroz fulll, tko da tud jaz ne bi preveč izpostavljala naše tamale..kaj pa ve mislite o tem...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1729
18.1.2008 22:46:57   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: nayya29

ajtak sorry,spet sem te prekrstilauser posted image .

Lahko noč tudi v mojem imenu.Moj Taj sedaj zaspi sam,vklopim fen in po 5ih minutah ga zmanjka...(ne mislt,da sm trčena,ampak sem prav prebrala,da to otročka uspava...user posted image .)Čist zares!no,to sem sprobala 2x,in deluje.
vanja  tvoj pikec je skoraj mesec mlajši...ma ,veš kok se to pozna...zato nič skrbet,vse je OK!

Lahko noč!user posted image

user posted image user posted image user posted image ..zanimivo..FEN???..sam pazi da ga ne boš skurila, do takrat ko bo Taj sam zaspal...user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1730
18.1.2008 22:49:43   
barika
barika, drzim pesti za dedka. Samo eno vprasanje, pa upam, da ne zameris - a ne "nardijo" umetne kome zato, da pacientu ni treba prenasat ful hudih bolecin?

jst sem tud tak slišala jauser posted image , baje da ga počasi zbujajo, tak da upam na najboljšeuser posted image

Skuba, ja, jaz sem za, če bo zdravje drug teden tak kot je bilo do zdejuser posted image , če bo pa dež, pa ne morem nikamor...sam 1 avto je pri bajtiuser posted image

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1731
18.1.2008 22:54:47   
nicolina
Samo, da vam zaželim lahko noč, naš ga že celo večer nekaj sračka... user posted image , pri nas zgleda nič ne pomaga Johnsonova kopel. user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
18.1.2008 22:57:19   
scubadiver
Vanja tvoj Timon je najmlajši od vseh in se sigurno pozna. Lana je pa punčka in je  po mamici čvekava user posted image  
Kar se mene tiče lahko srečanje prestavimo če vas skrbi za naše malčke. Jest bi samo rada čimprej vidla vas in vaše malčke user posted image   

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
18.1.2008 22:59:03   
gruška
FEN - ja itak, to je pri nas že pri Tevžu palilo (skor 7 let nazaj), zdaj smo že profiji, mogoče nam pa zato Taja že od 3 tedna spi celo noč ...... Še zadnjič na Krvavcu so nas kolegi čudno gledal kaj letamo s fenom okol, smo rekl ja otroka uspavamo, kaj user posted image  ......

Scuba - se jutr slišva. Mogoče se nam rata na en kofičvek dobit v Bohinju..... Sam mi gremo šele okol 11ih od doma, ker ma moj zjutri še en opravek.....

NOČKO!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
18.1.2008 23:05:23   
scubadiver
Joj Barika upam na najboljše za dedka. Če ga zbujajo je to super. So ocenili da je dovolj stabilen. Boš videla da bo še vse ok. Držim pesti in mislim na vse vas.

Nicolina upam da bo hitro zaspančkal. Drugač mu pa dudko v Jegermeistra namoč in fen prižgi pa bo zaspal user posted image  

Lahko noč punce, pa kaj lepega sanjate. Mene tkole kot tega   user posted image že pošteno daje morje. Komaj čakam pomlad da spet mal sprobam potapljaško obleko in grem v globine user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1735
18.1.2008 23:08:57   
gruška
Scuba, a veš da imam jaz fobijo pred potapljanjem.........

Ej na morju je res napovedano slabše vreme, daj se dobimo v Bohinju...... Najina moška bosta imela kaj čvekat, saj veš da sta iz istga foha .... user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 1736
18.1.2008 23:12:53   
scubadiver
Gruška ne obljubim da bomo šli do Bohinja. Moj pravi, da se mu zdi bohinj brez veze da bi potem rajši šel na Bled. Kej dost pred 11-sto pa tud mi ne bomo šli iz Ljubljane. Sva na vezi a prov?

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
18.1.2008 23:14:28   
gruška
O.K. Scuba, se slišva! Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 1738
19.1.2008 9:03:10   
GB
Dobro jutro cveke. VIdim , da sem prva zato bom fejst pridna in vam ze letim kuhat eno kavico in pecivo ( od vceraj ) .
user posted image

JEst sem ze pridna dons in sem vstala pred tamalo , dala kuhat zelenjavno juho in cunje dala prat. TKo da upam , da bo kasneje malo sonca ,da greva ven .
Vceri sva mele tehtanje in je tezka 5400 in dolga 60 cm user posted image user posted image user posted image user posted image  in pravi patronazna ,da je to za 7 tednov zelo zelo dobr . BRAVO TIANNA.

Smo sli potem se v trgovino in je bla Tianna budna in ko smo prsli notr je bla tko sokirana in je mela TAKOOOOOOOOOOO velike oci in ni vedla ,a bi se jokala a gledala. Mal je gledala, hotela je neki zajokat pa se je premislila in na koncu zaspala user posted image user posted image user posted image

Sedaj mam pa eno vprasanje za tiste , ki ste se odlocile za locevalno dieto. Tiste ki ste na tej dieti ali dojite in koliko casa ta dieta traja. ???
Jest sem se odlocila, da moram zacet neki delat , ker se sama sebi gabim kaksna sem user posted image user posted image user posted image .

Nc grem se kej nardit vam pa zelim lep dan , veliko soncka in pridne otrocke .

Lep dan

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
19.1.2008 10:48:20   
barika
Dobro jutro
VB, po moje lahko kamot dojiš, sej je pri ločevalni samo to finta, da ločiš živila in ne ješ  npr.  krompirja in mesa skupaj, pa da si vsake par dni zvečer privoščiš kos tore in rebro čokoladeuser posted image user posted image user posted image
no men tale dieta ne uspeva glih najbolj, ker ne morem vsak dan zelenjave jest, mi že pri ušesih ven gleda, se pa probam bolj kot ne držatuser posted image

lp

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
19.1.2008 10:50:26   
Oranža
Dober dan,

VB hvala za kavico in za tole slastno pecivo, njamiuser posted image user posted image . Tianna je pa res fejst punca bravo obeuser posted image user posted image
Mi smo spalikar fajn, od 23h do 4h pa pol do 8.30 in pol je 1 uro jedel, zdej pa spet dremucka. Jst sem že mal pospravla(ampak res mal), pa testo za pizzo še naredim, pol bomo pa na sončka šli. Danes bom jedla tisto pravo prvinsko pizzo - testo in pelatiuser posted image .
Ja punce kar se starosti tiče sva res najmlajša in se res poznauser posted image . Hvala k ste me potolažle.
Srečanje: Tud jst mal cvikam zarad teh viroz, ker tile naši user posted image  so res magnet za te stvari, sem pa za, bi vas rada spoznala pa vaše malčke tud. Nayya mi2 se pa komot zmeniva pa te tud jst lohk poberem, edini problem bo 2 vozka pa 2 košari v avto spravit.user posted image

Ločevalna dieta: traja 90 dni in se pol tud še nadaljuje, samo lih vsega se ne moreš držat ker dojiš, vsaj zdej še ne, kasneje je pol lažje k že več stvari lohk ješ. Drugače je Montignacova metoda hujšanja tud fajn, clo bolj kot ta 90 dnevna. To knjigo boš tud pri vas dobila, mal po netu pobrskaj.
V vsakem primeru je učinek, samo Montignac poskrbi da zares začneš drugače razmišljat o hrani.
Mal sprobaj kaj ti bolj odgovarja.

Zdej pa moram šibatr, se prebujamo...
čau..

P.S.

Glede na to da sem blizu Bleda doma, če bo kdaj mela kakšna željo se tja it sprehajat tud med tednom k ni take gužve dopoldan, samo povejte, pa se bomo zmenle za kak kofi pa špancir.

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
19.1.2008 10:55:05   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

VanjaV. - a veš da imam jaz kolegico Vanjo, ki je iz Tržiča, zdaj pa živi blizu nas (na Vrhniki).......

To je pa res naključje...nas je bolj malo s tem imenom, da sva pa clo 2 iz istega kraja.....user posted image user posted image
Lep se mejte v bohinju.
Vic slišala prvič, ful smejala user posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
19.1.2008 10:55:51   
naraščaj
jutro

hvala za kavico in pecivo.

ponoč smo dobr spali, sedaj že perem cune, ja spt, dragi je posesal, zdaj pa gremo že  ven.

barika, še vedno držim pesti.

ajtak, če bomo šli dans slučajno v ce, te pokličem, saj veš zakaj.user posted image user posted image

ne, se pol kaj javim.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
19.1.2008 11:35:00   
Dajica
Oj,
vas redno berem, pa komi dohajam, sej pridem do konca z branjem, pa pride kej vmes in moram stran od racunalnika, pa ko pridem nazaj, spet veliko napisanega na novo... in preden preberem, mi spet zmanjka casa za kej napisat. Pa se zdej ko je bil moj 14 dni doma, je veckrat racunalnik zasedel, ker je gledal filme.

No, toliko da veste, da sem se med vami, s Kajo se imamo fino, zdej pancka, bomo sli pa potem ven na soncka.

Toliko zaenkrat, drugic kaj vec. Rihtava papirje za nadzidavo hise, pa isceva kdo bi nama to naredil, kdo bo najugodnejsi, full enih papirjev, pa telefonov...noro...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
19.1.2008 14:39:34   
pikapikica
joj velika britanija... ne delat lušte, si pa lumpa user posted image ... (user posted image )

samo na hitro se javim...

sem našla eno spetno stran s 3D modelčki iz papirja (no samo načrti za 3D modele)... lahko narediš živalice, hiše, mesta... ma ogromno stvari... je pa aktualna za starejše otročke... no sami pokukajte... če pa ne najdete pa sporočte...

http://www.canon.co.uk/paperart/

cau cau vsem...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
19.1.2008 21:14:58   
ajtak
Heeeeeeeeeeej, zemlja klice novemberske levinje, kje ste vse user posted image

Danes sem mela cel dan svojo mamo na obisku, moram priznat da je blo kr fajn, znosno user posted image . Smo sli tudi v Spar po kostum za tjasa, bo cebelica user posted image - zdej morm sam kapico mal priredit, ker je se vedno full velika ceprav je komplet za dojencke.

Narascaj kako se vam dopade nova jedilna miza??user posted image

Nic, je moz obljubljal neko user posted image  pa morm se mal v kopalnco prej user posted image .

Vsem zelim lahko in mirno noc!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
19.1.2008 21:21:59   
nicolina
Ojla, da vas mal pozdravim. user posted image
Smo se cel dopoldan potepali, popopldan smo imeli obiske, potem je sledilo kopanje, hranjenje in zdej spi. user posted image  Jaz sem pa kar utrujena.
Scuba, včasih bi mu kar namočla cuceclj kam, pa tud v Jagermaister, samo da bi spal user posted image .... sej se hecam, da ne bo katera misnla, da resno mislim... 

Jaz bi bila tudi za srečanje malce kasneje, ko bo bolj toplo in  bo konec teh viroz...

Danes je zatišje tle gor, a ste se vse potepale? Sicer je blo pr nas cel dan oblačno in potem je še pihalo, ni blo prav nč luštno.

No, zdej grem še mal pospravit, pod tuš in spat... Nočko vsem...

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
19.1.2008 21:29:17   
scubadiver
Ojla dečve,

mi smo se danes prav čist cel dan potepali. Smo prišli domov ob pol devetih. Najprej smo bili na Bledu, ampak so nas vremenarji ogoljufali in ni bilo sončka. No pa smo se vseeno ene dve uri sprehajali, ker ni bilo mraza, vmes pojedli kremšnite in splili kavico, potem pa smo šli na obisk k babici, teti in stricu od mojega, kjer smo se kar pošteno zadržali, potem pa še domov k njegovi mami. Očeta pa ni bilo. Pa še na pico, ker se nikamor nismo povabili na obisk. V bistvu sploh ni noben vedel da pridemo.
Lana je bila ful pridna, samo vmes so ji malo ponagajali krčki in je malo pojokcala. Res je sonček.
Je blo prav luštno. Zdej pa samo upam, da ni Lana preveč spočita, ker je v avtu ves čas spala, med sprehodom v vozičku pa tudi. Ampak glede na to, da je zaenkrat tišina iz spalnice, mislim da jo je izlet kar zmatral.
Upam, da bo vsaj jutri kje kaj sončka, da gremo še kam na izlet in upam res najdemo SONCE!!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
19.1.2008 23:00:34   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Narascaj kako se vam dopade nova jedilna miza??user posted image

Prva runda uspešna, je blo res fajn, v drugo sem se pa mal drvast zraven spravla, morm sistem nagruntat user posted image user posted image . še enkrat hvala.
aja, pa velik akcije vama želim user posted image user posted image user posted image

no drugač pa smo dopoldne šli na sprehod , popoldne pa smo se mi tut potepal  po CE, smo šli v šoping, taja je dobla nekaj majčk in slinčkov (ja še zmer jih velik ponucamo) jaz pa nov servis (ni bil v planu), dragi pa smučarske rokavice. Sem si pa hotla kupt pa eno trenerko, pa nisem nč pametnga našla v interšportu, zgleda, da bom mogla it še kam drugam, sam ne vem kdaj.
taja ni spala čez dan skor nč, razen v avtu. zdaj pa tut že spi, upam, da bo pridna. 

Kko smo prišli domov pa na veliko žalost user posted image user posted image user posted image ugotovim, da mi pralni stroj štrajka (je javil eno napako in bo treba klicat serviserja, vsaj tak piše pod to oznako napake user posted image user posted image )   user posted image user posted image  jaz pa mam ful cunj za oprat. sicer sem vsaj večino tajinih oprala, tak da ne bo panike.

nč šibam spat, ker sem kr fajn utrujena.

lahko noč vsem

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
19.1.2008 23:38:01   
mamuška
Po dolgem času pozdrav iz naših logov!

Smo živi in zdravi, samo čas me tako neznansko lovi in preganja, da se enostavno ne dohajam, poleg tega sta mi ga oba frkolina zaela sračkat z večernim spanjem, da sem čist razštelana.  Uvedli smo no režim in red in danes je prvič malo bolje.

Dominik se je začel kobalit s trebuha na hrbet in se zraven prav pobalinsko režiuser posted image Zdaj je ugotovil, kolk je to fajn, pa trenira še v obratno smer, pa mu glava še malo nagaja. Ampak čisto malo. Krave tudi že kar solidno pase, tko da komaj čakam razvojno pediatrinjo, kaj bo prijavila. Imava ta teden. Fizioterapijo pa itak terava 100 na uro in očitno pomaga. Na veliko se pogovarjamo, na ves glas smejemo i GLASNO zahtevamo pozornost. S ta velikim bratcem sta GROMOZANSKA prijatelja.

UZ kolkov je padel v vodo, ker sem se uprla nedonpešnčka vlačit v nabito polno ambulanto med odrasle (čakalnica skupna!). Pa sem sfehtala UZ v bolnici, kjer pregledujejo samo dojenček. Ha!!

Za nama je posvetoalnica pri 3 mes: tehta 5,700 in nekaj, dolg je 59 cm, ful ful ful sva bila pohvlajena, da sva uspela vzpostaviti polno dojenje in da tako lepo napredujevauser posted image user posted image Priznam, da sem zrasla za kak cmuser posted image . Vzeli so kri za alergološke preiskave ter pregled imunskega sistema + krno sliko, ker je D. dobil popolno transfuzijo takoj po porodu in morajo preverit, če že tvori lastno obrambo oz.  kakšna je krvna slika. Rezultatov še nimam. Cepljen vsaj do 6. mes ne sme bit, hvala Bogu.

Kar se da, smo zunaj., kot hudič križa se ogibamo kakršnikoli gužvi, teramo pa po brezpotjih vsaj 2-3 ure dnevno.  Posledica je, da kilaža hlapiuser posted image user posted image

Včeraj je prvič prespal noč od 21,30 do 6,30, mene je ob 4,30 skoraj razneslo od silne količine mleka in so me polne dojke zbudile!!!! Prvič  življenju sem bila na mrtvo vesela pumpe, ki je povlekla ven vso tisto mlečno poplavo. Zdaj sva že nekaj časa na konstantni količini, ki mi še omogoča, da skoraj vsak dan nekaj spravim tudi v skrinjouser posted image user posted image Upam, da bo še dooooooolgo tako ostalo.

Evo, samo tolk, za nazaj še nisme usšpela prebrat, bom probala jutri, eč bo zneslo. Upam, da ste vse zdrave! z otročki vred!!

Aja: še naš album, sem že 100 x hotela napisat, pa zmer pozabim:

http://komlosi.moj-album.com/

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?