|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
19.1.2008 15:37:21   
Erin
Jaz sem pa sedaj začela kuhat južno pa kuham krompirček pa sem začela rezat piščančka da bi izoblikovala zrezke in se mi je vse dvignilo...laufala sem na wc in 2-ič v nosečnosti bruhalauser posted image ..pa ravno sedaj ko naj bi se slabosti pri nosečnicah  umirjaleuser posted image ..očitno beba ne bo marala mesauser posted image

Me je moj kar nagnal sedaj na kavč ležat da bo on kuhal, če ne bomo imeli primesi zravenuser posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
19.1.2008 16:49:42   
Krysia
Erin, meni se danes je zgodilo podobno - ko sem vzela meso iz hladilnika, se mi je obrnil želodec. Ampak nisem bruhala. Potem je pa moj dragi moral dokončati kosilo user posted image . Očitno naši otroci res niso (ne bodo?) preveč navdušeni nad mesom. Zakaj ti je nerodno, ko se sprašuješ, kako ti bo, ko se bo dete premikalo? Meni je tudi to ena velika uganka. Pa se mi zdi, da zna bit kar neprijetno, sploh če bo preveč brcal/a user posted image . No, na to bomo morale še malo počakat, a ne?

Drugač se je pa očitno moj nalezel nosečniških znakov - trenutno namreč spi na kavču user posted image . Jaz pa pijem že drugi liter vode danes in sedim za računalnikom ... Ko se bo zbudil, greva pa na en sprehod al pa k mojim na obisk. Ne vem, a bi jim povedala že danes, ali počakam do NS (aja, Erin: NS ostane 6.2. - so rekli, da ni prezgodaj)

Sayuri, držim pesti, da je vse v redu.  Če te je pa preveč strah, pa kar na urgenco, naj te pogledajo in ti zagotovijo, da ste vsi trije ok.

Manika, dobrodošla  . Nič slabosti in drugih user posted image , lepo user posted image in veliko čveka z nami ti želim ...

Očitno se je možek naspal ... tako da uživajte, jaz se grem pa potepat ...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
19.1.2008 16:58:02   
Anonimen
Kaj je s sayuri? Nič se ne javi, je ni bilo  na RR od dopoldneva, ko je objavila zadnji post, da ima izcedek.user posted image  

Držim pesti, da bo vse vredu z njo.user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Didlina -- 19.1.2008 17:00:23 >

(odgovor članu Krysia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1903
19.1.2008 18:19:02   
Erin
Tudi jaz že cel dan čakam kaj je z njo...me skrbi...
sayuri , držim pesti da je vse uredu in da sta pikca zdravauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
19.1.2008 19:01:24   
naty13
Vidim da imate debato od mesa. Tudi meni je po surovem mesu slabo, ko ga pečem tudi, jem ga pa lahko. Enako je bilo v prvi user posted image , pa tamavček rad je meso. Tako, da to nima veze.

Sayuri upam da je s tabo vse v redu. Javi se nam kej. Pa za srečo še user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin zdej boš pa kmalu videla pikico, maš NS. A boš vprašala za spol?

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
19.1.2008 19:04:59   
Maja T.
Hallo!

Končno doma. Joj spet imamo med nami user posted image . Sayuri verjetno si že šla k zdravniku, jaz ti svetujem, da kar pojdi, meni je pomagalo, da sem se pomirila.

Držim pesti tvoja dva user posted image user posted image , boš videla, da bo vse v redu. Drži se

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
19.1.2008 19:16:43   
Maja T.
Ups prehitro sem kliknila pošljiuser posted image

Erin s tem sem mislila to, da nisem vedela oz. nisem nikoli polagala pozornosti na to, da se lahko na urinu vidi ali sem pila dovolj tekočine.

Jaz se isto sprašujem, kako bo, ko bom začutila user posted image . Bo fajn, ali neprijetno, včasih se sprašujem, ali je to sploh resuser posted image

Mislim, da smo tako vse na istem. Se veselimo, nas je strah, nam je čudno in vse si mislimo user posted image user posted image user posted image , uspelo nam je

Lep večer souser posted image in Sayuri drži se user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
19.1.2008 19:37:13   
gajka
Berem, da se nam priključujejo še nove avgustovke... user posted image  Superca! Dobrodošle! To bo še poleti veselo!

Hja, upam, da se bodo vse tele slabosti, ki še mučijo nekatere, čimprej končale! Pa saj povsod piše, da naj bi se to po večini nehalo... Jaz še vedno trkam na les, ker meni niti vonj po mesu še ni ničesar dvignil in v vsem tem času nisem niti enkrat tekla do školjke... No, ŠE nisem in upam, da bo tako tudi ostalo.

Držim pesti za vse, ki vas v slabo voljo spravljajo takšni in drugačni izcedki in raznorazna špikanja! user posted image

Vsem hvala za odgovore glede mojega službenega terenskega dela. Vidim, da ste vse enotne, da je najbolje povedat. Ja, no, očitno bo res treba, ampak šele konec naslednjega tedna, ko bo NS za mano. Do takrat pa se mi nekako vreme stoji ob strani in večjih naporov kot kaže ne bom imela. Bravo za vreme! user posted image  Včasih je tudi bolj kislo vreme lahko rešitev problemov! user posted image

Še ena polno aktivna in delovna sobota je za mano. Hvalabogu, da so še danes prišli eni obrtniki končat svoje delo in sem se tako izognila user posted image  kolinam, ki bi me sicer čakale! Potem pa itak ni vrag, da ne bi še zase našla en kup dela za cel dan. Še dobro, da mi je vsaj še pes malo družbo delal! Moj user posted image  je žal službeno odsoten do naslednjega petka, pa se mi še dodatno zdi, da moram pridno delati na najini štalci, da bo potem toliko več za pokazat, ko pride nazaj. Ampak sem vseeno kar malo jezna/žalostna, ker bom tudi na NS šla sama... user posted image  

Sem danes med mojim delom malo razmišljala, kako dolgo sva že z user posted image  skupaj, sedaj pa pričakujeva user posted image ... Pa me sedaj zanima, kako dolgo ste že ve skupaj z vašimi partnerji oz. kako dolgo ste bile skupaj, ko ste dobile 1. user posted image  tiste, ki že imeta otroke? Midva sva skupaj že 7 let in pol in sedaj pričakujeva 1. user posted image .

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
19.1.2008 19:48:17   
Erin
Midva bova imela 5. let 30.7. dva dni kasneje imam PDP (1.8) tako da bo otrok najlepše darilo ob obletnici.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
19.1.2008 19:51:32   
naty13
Midva pa sva skupaj dobre 4 leta in pričakujeva drugega user posted image . Prvega sva dočakala po treh letih - tri tedne manj. Če se dobro razumeš in vse klapa potem ni panike koliko časa si skupaj. No ne mislim po par mesecev, ampak po treh letih se že kar dobro poznaš. Tudi stanovanje sva si uredila, potem sem pa zanosila. Zdej morava pa sobice narest, mali je še pri nama, ker nimamo placa za sobico, bomo morali na podstrehi narest. Vse je že pripravljeno za delo, samo še v akcijo je treba. 

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
19.1.2008 19:54:04   
naty13
Erin a si že kaj kupila za pikico? Samo vprašam, ker si šla že v šopin v avstrijo in si že tunike zase kupovala?

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
19.1.2008 19:55:07   
gajka
Najin user posted image  pa bo očitno prišel 2 meseca po 8. obletnici. Sva skupaj od 6.6.2000. Zanimiv datum in simpl za zapomnit. Najbolj posrečen datum pa ima moja psička, ki se je rodila 20.02.2002.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
19.1.2008 19:56:57   
naty13
Najbolj posrečen datum bodo imele tiste avgustovke, ki bodo rodile 08.08.08

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
19.1.2008 20:01:11   
gajka
To pa je čisto res! In najbrž bo tudi med nami kakšna s tem datumom! Mogoče pa utegne moj levček zamudit za 2 dni in nas presenetit ravno na ta datum...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
19.1.2008 20:02:06   
naty13
Ali pa moj prehiteti za kakšnih 10 dni............

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
19.1.2008 20:16:16   
Erin
ali pa da nas vse "zagrabi" na ta danuser posted image

Jaz imam za mojo pikico nekaj stvari kupljenih še preden sem zanosilauser posted image -3 pajacke in en obesek za nad previjalno (pikapolonica na fedrčku)..sedaj bom pa počakala z nakupi do maja, junijauser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
19.1.2008 20:22:07   
naty13
Ja fajn. Sigurno so luštni pajacki. Saj je tok lepih stvari, da bi najraje vse pokupil.

Erin a veš da boš verjetno ti prva, ki boš sporočila spol prvega avgustovčka po PDP-ju?! Joj, me že zanima kaj bo.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
19.1.2008 20:26:06   
Erin
Mene tudi že pošteno firbec matrauser posted image
Najprej sem imela občutek da bo punčka, sedaj pa da bo fantek, radi ga/jo bomo imeli pa v vsakem primeruuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
19.1.2008 20:30:15   
Manika
Erin -  glede premikanja sončka te zanima... Težko bi prav opisala, a je nekaj takega kar pogrešaš po porodu. Najprej metuljčki, te bomo me občutile nekje v sredini marca ali kasneje. Luškan občutek. Potem pa vedno večja biba brca v tebi. Pri meni ni bilo nikoli neprijetno. Mogoče kdaj brcne kam proti mehurju ali gor pod rebra, da malo težje zadihaš, drugače pa ne boli. No, vsaj mene ni. In zdaj, ko pričakujem drugega sončka, komaj čakam, da bom čutila premike. Boš videla, da bo to nekaj, kar težko opišeš. Čudovito, nežno... Jaz sem hčerko celo budila. Ko sem bila zvečer sama doma in sva šli spat, je ona zaspala, jaz sem pa čakala na fanta, da pride iz službe. Takrat sem jo po navadi malo rukala in žokala, samo da se je premaknila. Po porodu sem bila presrečna, ko sem jo držala v rokah, ko sem jo lahko lubčkala in cartala. Je pa s tem prišel res tudi občutek praznega trebuha. To življenje v meni je manjkalo.
Sem se razpisala. je pa verjetno vsaka to drugače doživljala. Najbolje da počakaš in sama ugotoviš, če ti je to všeč ali pa je moteče. Ampak, tudi mene zanima, kako so to doživljale ostale, ki že imajo otroke.

Vidim, da debatirate tudi o tem, kako dolgo ste s partnerji. Midva sva skupaj 8 let in še malo. Hčerko Majo sva dobila 8 dni pred 3. obletnico. Tudi sama sem mnenja, da je vse v tem, kako se razumeš s partnerjem in če vse klapa, ni panike. Priporočam le skupno življenje prej, ker to pokaže, kako shajata sama en z drugim.

Lahko noč,
Nina user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
19.1.2008 20:57:56   
K_a_t_j_a
No tudi jaz sem med tistimi, ki mi zelooo smrdi meso. Sem danes šla tam mimo, ko majo kebab in mi je grozno smrdelo. Pa imam drugače kebab rada.
Midva boma pa maja skupaj 7 let. Začela sma hodit en dan po mojem rojstem dnevu. Tako, da boma po sedmih skupnih letih dobila user posted image . Skupaj pa že živima leto in pol.

Sam  kje je res naša Sayuri?user posted image Upam, da je vse vredu z njo.

Jaz že komaj čakam prve brce in me tudi zelo zanima kako se to občuti.user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
19.1.2008 21:13:10   
Odette
Kje pa se vidi seznam? Sem po 4 letih (toliko je star moj mlajši) spet malo pogledala na ta forum,  pa je precej spremenjen. Tako, da sem kar malo zgubljena user posted image . Avgustovkam se pridružujem tudi jaz. PDP imam 5. avgusta in bo to moj 3 user posted image .  Se mi zdi, da bo avgusta po porodnišnicah kar gneča.

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
19.1.2008 21:17:51   
Anonimen
Hojla! Se javljam kar tako na hitro, da vas malo pozdravim user posted image !

Maja T. - čeprav si spraševala bambi 14, ti bom vseeno še jaz dodala eno pozitivno oceno za dr. Pelkičevo in dr. Mujazinoviča. Sicer nisem bila pri njiju med nosečnostjo in tudi ne na NS, vendar ju imam v lepem spominu iz čiste ciljne črte iz MB porodnišnice izpred treh let, ko sem na koncu imela CR. Naš otrok je prišel na svet 11 dan po PDP pa še to kot nekatere napišejo skoraj na silo. Ni se dogajalo NIČ, kljub 3x dodanem gelu za sprožitev oz. pospešitev popadkov + še 1x eno drugo sredstvo, ni delovalo NIČ, odpirala se nisem popolnoma NIČ..., ni prijelo nič. Zato sem imela v tistih vmesnih dneh veliko pregledov ravno pri teh dveh imenovanih dr. in sem bila zelo navdušena in presenečena nad njuno skrbjo in zavzetostjo pri delu in intenzivnostjo pri mojih pregledih. Dr. Pelkičeva mi je najprej delovala tako stroga in hladna, ampak v resnici se je na koncu izkazala za zelo prijazno, predano in dosledno ter zelo strokovno. Dr. Mujazinovič pa me je navdušil, ko je bil tako natančen in temeljit pri delu. Naredil je npr. UZ otrokove glave in pregled popolnona vseh možnih žil, če bi slučajno bila katera od žil neprehodna,....Pregled je trajal , vsaj meni se je zdelo, strašansko dolgo, sproti mi je vse razlagal, izražal skrb zaradi primera,.....Meni se je zdel najboljši. Skratka, name sta oba naredila zelo dober vtis in ju imam v lepem spominu. Vem, da si ti spraševala zgolj za NS, na katerem jaz nisem bila pri njiju, sem pa skoraj prepričana, da je tudi NS pri njiju tako strokoven in temeljit, če ne ša bolj in si res dobro izbrala G.
Sayuri - držim pesti, da ni kaj resnega nastalo in je tvoje počutje OK! user posted image user posted image Za vsakega pikeca eno in še eno zate user posted image .

Sva pa midva decembra praznovala 10 obletnico, tako da se nama je prvi otrok rodil malo pred sedmo obletnico. Moram pa potrkat, da nisva imela težav in ko sva rekla, da sedaj bi pa lahko imeli še kakšnega otročička, je tudi skoraj takoj uspelo. V drugo pa tudi. Da bo le šlo še po sreči vse do konca, do dneva D. Močno upam!

Erin - Tako kot je tudi napisala Manika. Ja, res je lep občutek, ko začutiš v trebuhu gibe svojega otročka. Potem pa res ne moreš več dvomiti ali je ali ni, ker te gibi tako prevzamejo, da jih kar čakaš. Jaz sem brce pravzaprav začutila zelo pozno v primerjavi z drugimi user posted image , vendar je znano, da jih v prvi nosečnosti kasneje zaznaš, ker pravzaprav ne veš, kako se tisti prvi neznatni gibi sploh občutijo. Ne vem, v katerem tednu sem jaz začutila prve gibe, zagotovo se pa spomnem gibov zadnjega meseca, ko mi je trebuh kar premetavalo levo in desno od močnih sunkov našega velikega in močnega fantiča. In to je bilo skoraj vsak večer nekje med 20 in 23 uro. Še posebej so bili gibi prisotni in močni v času poročil. S sestro sva se včasih prav smejali, ko so se videle izbokline in so se prestavljale nogice gor in dol, levo in desno... Je vedno rekla, ta bo pa verjetno kakšen nogometaš.....Je pa res, da je o teh občutkih težko le brati, ker jih je težko tako dobro in intenzivno opisati. Te občutke je res treba doživeti in pri vsaki nosečki so občutja drugačna a zagotovo so vsa lepa.

NS - zanima pa me še nekaj. Vse, ki ste že imele NS. Ali ni še nobeni G videl oz. napovedal spol (ki seveda sedaj še ni 100%) ali ste že naprej povedale, če se slučajno vidi, naj vam G spola ne izda? Meni je moja G v prvi user posted image že na prvem pregledu namignila na spol in na NS mi je G že lepo videla in napovedala isto - fantka. No, vsaj nisem zasledila, da bi katera napisala, da se je na NS že videl spol. Ali pa je bilo še prehitro.

Uh, sem v začetku napisala da bom samo malo na hitro,........Pa je nastalo kar nekaj branja......user posted image ..... Lep večer, prijetno noč in zanimiv vikend vsem user posted image in vašim

(odgovor članu lana777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1922
19.1.2008 21:18:12   
Erin
Dobrodošla Odetteuser posted image user posted image user posted image in čestitke!

Seznamček jaz urejam vsak dan(če mi le znese) vidiš ga lahko na prejšnji strani. Ti samo pusti podatke, da te bom dodala ko ga bom jutri obnavljala.
Upam da bomo veliko čvekaliuser posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Odette)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
19.1.2008 21:24:03   
aradej
Tudi sama sem začela razmišljat kolk časa sva skupaj pa še ve ste začelo to debato.Maja bo šest let kar sva skupej sedaj bo pa glih pet let kar sem se preselila k njemu. Kako čas beži. Najina bebica pa je prijokala na svet po dobrih dveh letih.

Glede morja pa letos ne bo nič.Smo bili lani dvakrat malo krajše kot da bi vedeli da nam bo letos malo nagajalo pa še z zidavo hiške začnemo tako da bo časa in denarja zelo malo.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
19.1.2008 21:26:34   
Anonimen
Kar nekaj vas je novih user posted image . Vsem želim prijetno dobrodošlico user posted image in zdravo ter brezskrbno nosečnost!!!
Zdravo in brezskrbno nosečnost želim seveda in absolutno tudi vsem 65 user posted image iz že obstoječega seznama!!!! Lp.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.