|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
18.1.2008 20:13:08   
Maja T.
joj punce, ko sem pisala, sem vmes še pospravljala kuhinjo in ve ste ta čas toliko vmes napisale, da sploh nisem čestitala muklli, katji, araiti in m@j@

muklla in araiti iskrene user posted image user posted image user posted image za prestano NS in čudovite rezultate. Sta že mimo user posted image . Mene malo stiska, ampak muklla, tako si opisala NS, da bi jo najraje jutri imela.user posted image

katja in m@j@ user posted image user posted image user posted image za slišan user posted image
.
matejchi, meni pa se je koža zelo polepšala, lasje mi čisto nič ne izpadajo in tudi močnejše sem dobila. Zdaj imam pravo čupouser posted image user posted image user posted image

Mi je mami na verižico naredila test in je pokazalo na fanta "malo vraže", po kitajske bo tudi fant, torej bomo videli.user posted image

Erin hvala za kitajsko tabelo, super. Me res zanima kolikim od naših bo točno napovedala

Tudi tema dojenja se je že odprla. Če bo bog dal, z največjim veseljem.

Midva sva pa glede vozička razmišljala o Peg peregu Pliko P3. Je zelo lahek, pa zloži se kot marela in se ne bom rabila matrat, ko se bova z user posted image dopoldan sama sprehajalauser posted image
Novim še enkrat user posted image user posted image user posted image , se pa množimouser posted image

Erin čisto sem ti pozabila sporočit moj naslednji GP 15.2.08

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
18.1.2008 20:14:54   
Erin
m@j@ - tako veliko pikico že imašuser posted image user posted image user posted image super. Me zanima kje jaz nosim mojo pikico, vem da na levi strani, ostalo pa ne...jaz imam tudi NS v torek, me zanima kaj bo Pušenjak povedaluser posted image

Maja T. -šla bi nazaj delat ker mi je dolgčas doma, ampak ne vem če bom lahko oz če  mi bodo dodelili kako pomoč, ker se bojim da ne bo spet do istega  prišlo - krvavitve, pa se sploh nisem naprezala preveč, sem si že prej poskušala kar se da olajšati delo pa ni pomagalo..bomo videli kaj bodo zdravniki povedali.

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
18.1.2008 20:20:41   
K_a_t_j_a
Tudi jaz imam mozolje, groza. Po razpredelnici meni kaže, da naj bi bila punčka. user posted image Bomo videli na NS ali pa pozneje na morfologiji.

Hvala vsem za čestitke!user posted image Tiste, ki še čakate na prvi UZ vam verjamem kako se vam mora vlečt sve skupaj. Držimo pesti, da bodo vsi nadaljni pregledi za vse uspešni! user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
18.1.2008 20:30:16   
Erin
Jaz naj bi pa mela fantka po tej tabeli,..moj že skače od veselja (ker bo stavo dobil in bom jaz morala prve plenice kupit)user posted image ...upam da se bo v torek že kaj videlo...user posted image

Aja veste kaj sem vam pozabla povedat...dva dni nazaj sem bruhala, prvikrat....ampam mislim da sem si kar sama kriva ker sem pila 100% pomarančni sok potem pa pojedla skoraj cel vinetta sladoleduser posted image ..sem si zapomnila, da ne bom večuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1879
18.1.2008 20:43:42   
Maja T.
toliko čvekamo, da je že prav težko slediti kaj vse dogaja med avgustovkamiuser posted image , sploh če si kak dan odsoten user posted image user posted image user posted image .

Iva, košuta, aradej, majah tudi vam iskrene user posted image user posted image user posted image za slišane user posted image

ZARA - 08.07.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1880
18.1.2008 21:19:49   
Manika
Pozdravljene!

Tokrat se vam pridružujem s PDP 24.8.08. To je moja druga nosečnost in komaj čakamo novega člana.

araid - kje si bila na NS, če ni skrivnost. Zanima, me kakšne imate izkušnje z dr. Pelkičevo iz Mb in ali lahko gres tja tudi s kaksnim cdjem ali usb kljucem.

glede dopusta se tudi že pogovarjate... mi smo se odločili, da jo mahnemo na Rab, 20. junija. Moremo na morje, tako da mislim, da bo teh 14 dni vsem pasalo. user posted image

Lp,
Nina

Maja, Mark in Maša - moje bogastvo!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
18.1.2008 21:24:24   
Erin
Manika dobrodošlaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti prelepo user posted image , zdravega user posted image ter veliko čveka pri nasuser posted image

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
18.1.2008 21:47:52   
bambi14

Manika pozdravjena med čvekami,...boš vidla kak nam je user posted image lepo skupaj.!user posted image

Z dr. Pelkičevo iz Mb imajo zelo dobre izkušnje, vsaj kadar dela v svoji privat ordinaciji. Kolegica je bila pri njej pred 3 tedni in je rekla da se ji je zelo posvetila, ampak ne vem kako je s cd-ji. Jaz sem naročena na NS 11.2. pri njej in bom poročala kako in kaj če ni prepozno.
Glede na razpredelnico mi kaže, da bo fantek.......vsem katerim sva povedala za naraščaj rečejo, da bo fantek.....kaj pa to pomeni.?
Bomo vidli mogoče že 11.2. na NSuser posted image

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
18.1.2008 22:04:49   
arait
manika, dobrodošla in čestitke za user posted image . jaz sem šla na NS v Dravlje. aja, če katero zanima, pregled in CD staneta 75 evrov.

meni pa glede na razpredelnico kaže da bo punčka. danes se na NS ni dobro videlo, ker je beba tiščala noge tesno skupaj, tako da bo potrebno počakati na morfologijo.

erin, bom slikce dala v album - upam da čim prej - še sporočim. iz slikc se ne vidi zelo dobro, filmček pa je odličen - dejansko vidiš oči, rokice in prstke. boš vidla kok bo zanimivo, ko boš ti šla (jaz sem še zdaj polna navdušenja)
aja, pa res si pridna ko tako lepo skrbiš za naše sezname user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
18.1.2008 22:50:05   
Erin
Komaj čakam, komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arait)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
18.1.2008 23:51:49   
mishel
Spet ne vem kje začeti. Mogoče najprej s tem, da so se slabosti tudi pri meni nekoliko umirile, bruham pa tudi ne več tako pogosto. Glede dojenja se kar strinjam s tistimi, ki mislijo dojiti do 8-9 meseca (seveda če bo dovolj mleka). Imam pa malce čudno vprašanje. Ker je to moja prva nosečnost ne vem kakšen je občutek ko dojiš. Imam namreč zelo občutljive prsi in me je strah, da mi bo dojenje motečeuser posted image Je to možno?

Vsem ki ste že imele nuhalno user posted image user posted image user posted image , pa še za tiste ki ste bile pri svojih ginekologihuser posted image user posted image user posted image .

Pa še to. Tudi jaz imam trebušček že kar lepo izbočen. Že po naravi sem zelo suha, zdaj mi je pa slabost vzela še tiste 3 kg špehecauser posted image , tako da se mi vsaka sprememba res hitro opazi. ERIN Kile že počasi pridobivam nazaj, tako da mi lahko na seznamu zaenkra napišeš kar "0".

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
19.1.2008 5:31:16   
Maja T.
Punce dobro jutro!

Mogoče malo čudno gledate, da sem tako zgodnja.user posted image   Danes sem kot zajec, zelo slabo sem spala, zdaj pa enostavno ne morem več ležati v postelji, pa malo surfam po internetu.

Manika čestitke ob user posted image user posted image user posted image user posted image in dobrodošla.

bambi14, k dr. Pelkičevi greš na NS? Kaj je tudi tvoja osebna G? Jaz sem jo mislila imeti za osebno G, ampak ne sprejema več novih pacientov, tako da sem zdaj pri dr. Mujazinoviću (takrat sem imela dilemo, da bi bila raje pri
ženski).
Pri Mujazinoviću imam tudi NS, sta pa oba itak zelo dobra strokovnjaka. Takrat ko imam jaz NS delata oba (Pelkičeva in on), tako da zna biti, da me bo imela mogoče ona.
Sicer bi raje Mujazinoviča, ker me že pozna in še s sestrami sem v 1. nadstropju govorila in so rekle, da je eden taboljših.
Koliko slišim, so v UKC Mb-porodnišnica tako vsi ok.

Iva 77 sem videla, da imava drugi GP spet na isti termin, tako kot sva imele prvega, zanimivouser posted image

naty 13 želim ti, da bi kilce šele kmalu gor, zmerno seveda user posted image in da se ti te user posted image kmalu končajo.

Punce mogoče še kot zanimivost in verjetno že veste, jaz nisemuser posted image , no nisem se s tem nikoli ukvarjala.
Mi je včeraj G. rekel, da kdaj vemo, da smo zaužile dovolj tekočine? Takrat, ko gremo na WC in je urin skoraj prozorne barve. Če je rumen oz. temno rumen, oranžen, nam absolutno primanjkuje tekočine v telesu in je treba več piti.

Imejte se lepo, user posted image user posted image user posted image , danes se greva z user posted image spet malo potepat, popoldan pa k mami na krofe, mnajmi, se že veselim.

hmmmm.....bom probala zdaj malo nazaj zaspat user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
19.1.2008 6:27:10   
Maja T.
hmmmm..... jaz sem še kar gor, krizauser posted image user posted image user posted image , sem pa vsaj v miru prebrala zadnjih nekaj naših strani user posted image

pingo 80 vidim, da te nič več ni med nas, kje se skrivaš user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
19.1.2008 8:31:58   
naty13
Maja T meni so šle kilce dol ker sem imela mini virozico sem bruhala 5krat ponoči in to je bilo to. Nosečniško pa ne bruham, mi je sam mal slabo.

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
19.1.2008 9:03:32   
sayuri
Danes zjutraj sem na mini vložku opazila rjav izcedek user posted image . PA tako sem upala, da bo vse ok. user posted image  Zdaj sem pa čist znervirana in žalostna. user posted image  Sem si vstavila Prometrium in zdaj čakam, kaj bo. Sploh ne vem, kaj naj naredim.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
19.1.2008 9:09:54   
dolenjka
Sayuri user posted image  ! Vse bo ok, tudi jaz sem to doživela nekje ravno toliko noseča kot ti, pa sem 1 teden odležala in je bilo OK. Mislim nate user posted image  !!!!!!!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
19.1.2008 9:15:08   
sayuri
Hvala dolenjka user posted image . Čisto me je zadelo tole in že celo jutro jokam. user posted image  Tole je že preveč zame in tako se bojimuser posted image . SAj se tolažim, da ima veliko nosečnic te izcedke, ampak me je tako strah. Po vsem, kar sem dala skozi, vedno pomislim na najhujše. Pa včeraj me je res neki čudno špikalo in dol tiščalo user posted image . Že zdaj zelo veliko počivam in skorajda cele dneve ležim. Piševka no...kaj je zdaj to. Vikend je, pri nas itak še med tednom ni nobenega ginekologa. Bi šla kar na urgenco v LJ, čeprav imam eno uro do tja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
19.1.2008 9:26:30   
dolenjka
JOj, si predstavljam kako je, samo ne se preveč sekirat. Pogovarjaj se s user posted image  user posted image  naj ostaneta pri tebi (tako sem jaz delala), božaj bušija in leži. Nobenega naprezanja. Kaj pa Postojna, ti ni bliže? Al pa če Reškota pokličeš in vprašaš za nasvet?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
19.1.2008 10:19:49   
K_a_t_j_a
manika dobrodošla! user posted image user posted image user posted image
Sayuri
držim pesti, da bo vse vredu user posted image user posted image user posted image

Erin meni lahko pripišeš +2kg.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
19.1.2008 10:29:27   
Manika
zdravo

vidim, da imate skoraj vse težave s slabostjo. morem potrkat, da mene nič ne matra. če ne bi videla mojega user posted image  na uz in če ne bi bila skoz zaspana... je vse kot normalno. pri prvi hčerki je bilo isto. brez težav. razen krvavitve v 4. mesecu, ki se je na srečo dobro končala.

sem pa opazila, da nekatere tudi niste ravno hitro zanosile. pri nama je bilo tudi bolj težko. sva 2 leti čakala user posted image /user posted image . pred pol leta sem sla h G in mi je dal klomifen. ker sem imela mens. vsak drug ali tretji mesec, smo to mogli uredit. in na srečo se je prijela sreča že po dveh mesecih klomifena. jupi. user posted image  

držim pesti za vse, ki imate težave ali s slabostjo (da se hitro neha) ali z izcedki.

srečno

Nina

Neposredna povezava do sporočila: 1895
19.1.2008 11:05:01   
naty13
no pa sem nazaj. Sem stanovanje pospravla, mi je tamavček mal pomagal. Tako da še kosilo skuham, pol pa bo. Pa sončka čakam, da gremo mal ven.

Manika user posted image user posted image user posted image user posted image  in dobrodošla.

Sayuri nič ti ne privoščim izcedkov, sploh pa po takem matranju za user posted image user posted image . Sem pa tudi jaz imela mal izcedka v 19t pa se je na srečo vse dobro končalo. Je bil ta izcedek samo na papirju, pa sem šla v porodnišnico, no do tam je bil tudi mal na hlačkah, pa mi je rekla da je verjetno izcedek prišel zaradi glivic, ki sem jih mela, pa mi je dala canesten svečke in canesten kremo.

pa pa

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
19.1.2008 12:52:04   
Erin
sayuri - mislim nateuser posted image in upam da bo vse uredu...vem kako se počutiš...če ne bo nehalo pojdi do najbližje gin. Za vsak slučaj, če ne drugega da se pomiriš...vse bo uredu.  Dobri si zaslužijo dobro.user posted image

mishel - tudi mene zanima kako bo z dojenjem saj imam tudi zelo občutljive bradavice, samo mislim da se navadijo..

Mene bolj zanima kakšen bo občutek ko se bo otrok premikal v meni, res da se sliši čudno ampak se kar bojim da mi bo ob njegovih/njenih  gibih neprijetnouser posted image user posted image user posted image Dejte mi mal svetovat glede tega...pa ne me kregat ker mi je zaradi tega ful nerodno....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Punce mogoče še kot zanimivost in verjetno že veste, jaz nisem , no nisem se s tem nikoli ukvarjala.

user posted image Kaj si mislila s tem?user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
19.1.2008 13:03:31   
Erin
user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 65 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )  starost, kraj roj. user posted image , spol user posted image , +kg
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image ) 

31.07.
~ PABLO (2.user posted image , user posted image ) 33.let  Celje

01.08.

~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let   Jesenice +1kg
~ ozziebo (2.user posted image )

02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana + 1 kg

03.08.

~ mkj
(1.user posted image , user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let

05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let  Postojna +0 kg

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ mishel (1.user posted imageuser posted image ) 23.let Celje +0 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image .user posted image ) 27.let  Ljubljana

07.08.

~ Gajka
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje

08.08.
~ Maja T.(1.user posted imageuser posted image ) 33.let  Maribor + 3 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted imageuser posted image )
30.let

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje  +2 kg
~ supermiška (2.user posted image ,user posted image ) 28.let

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let

14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ m_m (2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let

~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let  Kranj -1,5 kg
~ anonimna user posted image (2.user posted image ,user posted image )
~ anonimna 25
(2.user posted image )
~ KRNEKDO

19.08.
~ anaya
(1.user posted image ) 27.let  Maribor
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let  Postojna
~ Neža7
(2.user posted imageuser posted image ) 27.let  Celje

20.08.
~ nell (
1.user posted image ) 27.let Celje
~ pingo80
(1.user posted image ) 27.let
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ bibika24 

22.08.
~ NJINJA
(1.user posted image , user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image , user posted image user posted image ) 30.let Celje
~ matejchi (2.user posted image ,user posted image ) 29. let

24.08.
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana
~ majah
(1.user posted image ) 28.let  Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image )
~ Vilika
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana

25.08.
~ Barbarinha (1.user posted image ) 28.let Slo.Bistrica/Mb

26.08.
~ anonimna A.
(3.user posted image ) 27.let

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image )

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ) 31.let Ljubljana

xx.08.

~ iva77
(3.user posted image ) 30.let  Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začeleuser posted image :

kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image
----------------------------------------------
Dekleta, ko izveste datume PDP,  kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image , spol user posted image (user posted image ,user posted image ali user posted image ), pridobljene kilogramčke (če katera ne želi ni trebauser posted image ) in pa seveda  koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image  

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
19.1.2008 13:03:44   
Erin
   user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

19.1. - bambi14
21.1. - NJINJA
22.1. - Barbarinha
22.1. - Neža7
23.1. - Erin

23.1. - kat007
24.1. - cicmic
24.1. - Gajka
24.1. - pingo80

25.1. - anonimna A.
28.1. - Zoja Miša
28.1. - bella02
28.1. - *zvezdica*
28.1. - sandra123
28.1. - ANA_P
28.1. - maya maya
29.1. - bibika24
30.1. - tejkaz
31.1. - aradej
01.2. - anonimna user posted image
04.2. - mishel
05.2. - astrea
05.2. - naty13
06.2. - arait
11.2. - supermiška
11.2. - anaya
11.2. - sayuri
12.2. - matejchi
12.2. - mkj
13.2. - Nevaeva
13.2. - košuta
15.2. - iva77
15.2. - Maja T.
18.2. - PABLO
20.2. - Krysia
22.2. - Muklla
05.3. - nell
14.3. - K_a_t_j_a

NUHALNA SVETLINA:

21.1. - PABLO
22.1. - Erin

22.1. - sayuri
22.1. - Nevaeva
22.1. - bella02
22.1. - m@j@
24.1. - gajka
25.1. - supermiska
26.1. - ozziebo
28.1. - mkj
28.1. - simona2
28.1. - Maja T.
28.1. - mishel
31.1. - K_a_t_j_a
31.1. - iva77
31.1. - Arašida
01.2. - anonimna user posted image
01.2. - tejkaz
05.2. - astrea
05.2. - buhtlčk
06.2. - Krysia
07.2. - sandra123
07.2. - Neža7
07.2. - nell
11.2. - bibika24
11.2. - majah
11.2. - bambi14
11.2. - anonimnauser posted image
11.2. - matejchi
12.2. - buruolan
12.2. - aradej
12.2. - Vilika
12.2. - anonimna 25
12.2. - Naty13
12.2.
- lana777
14.2. - Zoja Miša

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK                            SLOVENSKO

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
PREGLEDI
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image PREHRANA V NOSEČNOSTI
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image PRVO TRIMESEČJE          user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
user posted image MAMA.SI                      user posted image MED.OVER.NET
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

< Sporočilo je popravil Erin -- 19.1.2008 13:04:12 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
19.1.2008 13:19:09   
lana777
Vsem en lep sobotni pozdravček.

Za vse uspešne NS in GP user posted image user posted image user posted image , za tiste, ki pa
nosite kak strah v sebi, pa user posted image user posted image user posted image .

Jaz že dva dni ležim kot snop,
temperatura mi nič ne pade,
počutim se grozno user posted image , tako da bi vse dala,
da bi mi bilo samo "običajno"user posted image

Si pa krajšam čas, da vas berem in da pozabim
odštevat dni do ponovnega UZ.

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.