Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 9:51:47
|
|
|
|
murkica
|
witto- Jaz vsekakor držim pesti, da bi bila vestička o resnična in da se ti bo 22. polepšalo življenje, ko boš slišala bitje srčka.... Če pa pride M, pa tudi ne bodo žalostna, sem prepričana, da bo uspelo naslednjič. Samo pozitivno razmišljaj in bo...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 9:54:24
|
|
|
|
medika 13
|
witto sporoči kaj boš izvedela na UZ stunfek draga moja prosim obriši te in nazaj na obraz .... verjamem, da si žalostna in razočarana ... pa saj veš upanje umre zadnje .... sicer pa sta tudi vidva z dragim v tem letu poizkušanja že ugledala pa ni vrag, da ga nebi še enkrat ... držim pestke, da se to zgodi že v februarju .... greva skupaj v novi boj ... boš videla tudi medve bova kmalu
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 9:54:49
|
|
|
|
witto
|
Murkica, hvala ti. Sej vem, sem že potolažila. če pa v torek nič ne pokaže, ne pričakujem 6.2.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 10:14:58
|
|
|
|
Čarli08
|
Drage moje, jaz sem še vedno na trnih, danes je dan D. Za enkrat še nobenih znakov ... mogoče ji pa iudem vsaj za danes .... še je upanje !!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 10:36:22
|
|
|
|
lučka 25
|
witto Upam, da boš v torek izvedela kaj lepega in konkretnega, da bo za tebe konec te mučne zmede in ti bo le naklonjena sreča in vesela novica. Bom držala pesti. Srečno.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 10:38:30
|
|
|
|
witto
|
Hvala Lučka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 10:42:38
|
|
|
|
trinity22
|
štunfek tudi zate bo enkrat posijalo sonce samo ne obupat witto - tvoje stanje je res mal čudno in nič kaj zavidanja vredno, držim pesti da bo 22. 1. vs OK, skoz ko sem tole brala pa mi je rojilo eno po glavi kaj če bi pa še sedaj naredila en test - tisti ki so bol poceni sedaj bi sigurno že pokazal, ne vem sammo moje razmišljnaje - držim pesti zate.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 10:46:12
|
|
|
|
witto
|
sem tudi sama razmišljala, da bi ga delala, ampak, tokrat bom pa vztrajala do torka. Takrat bom pa videla kaj je, sem pa sama pri sebi razčistila, da verjetno ni nič, in da me le psiha heca
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 12:05:22
|
|
|
|
LuNa73
|
Punce, zdaj bo pa mogoče bolj jasno, zakaj decembra ni bilo miklavža, da bi prinesel dve črtice. Pa verjetno se je podobno godilo z božičkom in dedkom mrazom.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 12:14:20
|
|
|
|
lučka 25
|
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 13:21:32
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Naredimo seznam najbolj pogrešanih , da se nam kaj oglasijo: - Maša82
- Emina83
- ledenka
- lunca73
- jazzz27
- spelka12
- Erin
- Se*
- ajsika
- sonček33
- bumbum
- lejlo007
- maty
- neža7
- ena nobena
- lučak25
- witto
Če sem katero pozabila napisat se globoko opravičujem in jo naj katera dopiše! Uh, tu so se mi pa kar solzice vlile. (ziher so hormoni...) Oktavija - I miss ya 2 Pa vse ostale borke. Le jaz sem že fosil. Seznamčki niso več zame, potem pa niti ne sledim več kaj se dogaja. Ugotavljam pa, da slab mesec nisem na Nepričakujemo in poznam pa le še peščico . Še en dokaz mojega fosilstva. Ti Lunca - baba žaba - Ma ni nič takega, da bi se lahko kdorkoli užalil NIce & easy si izrazila svoje menje.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 13:22:59
|
|
|
|
Fargesia
|
jst pa ne morem pogledat...odpira, pa ne odpre...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 13:25:37
|
|
|
|
Fargesia
|
Se*!!!! kje si bila tako dolgo?!!! še malo, pa se poročiš!!! uf, kje se pa bosta poročila?
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 13:26:02
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 jst pa ne morem pogledat...odpira, pa ne odpre... hja maši... rečeš sezame otvori se.... pa mogoče bo, kaj iz odprtja... Sem zdejle preverla, pa men odpre takoj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 13:35:38
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 Se*!!!! kje si bila tako dolgo?!!! še malo, pa se poročiš!!! uf, kje se pa bosta poročila? maaašikaa! Kk si? Poroka -jap, še čist malo. Bova kar v našem domačem kraju, v bližnji prijetni gostilnici mela mega fešto - žurla in požrtija! Po poroki, pa na poročno noč bova pa naredila pikico. Ali pa dve.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 14:12:32
|
|
|
|
Fargesia
|
Se*, kr dve naenkrat!!!koliko mata pa ljudi povabljenih? Luna, ja noče se sezame otvoriti!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 14:25:36
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 Se*, kr dve naenkrat!!!koliko mata pa ljudi povabljenih? Tam nekje 90. Jaz tudi mislim, da bi kar dve naenkrat, potem pa še kasneje eno, pa je plan končan. (No, če bi pa v drugo tudi dve ratali, pa tudi ni katastrofe) Sem vedno sanjarila o več kot dveh otročkih. Pa ti? Oz ostale?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 15:04:34
|
|
|
|
andre3a
|
Pozdrav vsem in čuvajte se. Pri nas se je v četrtek 26 dan pokazala tako da ni nič in danes sem že začela s klomifenu.Upam da bo v drugo kaj bolje. za vse ki še čakate!
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 15:05:38
|
|
|
|
Fargesia
|
jst bi mela 3. pa moj tud...sam kaj ko pa že prvega delamo tako dolgo časa...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 18:04:14
|
|
|
|
lučka 25
|
Ojla punce! andre3a Midva pa si želiva 2, pa se tudi že na prvem delava celo večnost. Samo se ne dava.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 18:32:26
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Midva pa si želiva 2, pa se tudi že na prvem delava celo večnost. Samo se ne dava. Sej je skor pr vsem tak, da je prvič najtežje... pol pa ko že mal več znaš in uporabiš izkušnje, pol pa kr samo steče.... Hecam se... sej vem, da je tole prav neprijetna zadeva, ko si nekaj želo želiš, pa se takšni in drugačni dejavniki, na katere nimaš vpliva, ki onemogočajo popolno srečo... Ampak veš, saj bo... nekaterim gredo te stvari kot po maslu, drugi pa na svojo srečo morajo počakati malo dlje...Žal . Edino, obupat pa se ne sme.... je treba vse možne variante sprobat!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 18:37:37
|
|
|
|
nelky
|
Oj, punce! Sm fuuuul vesela. Danes je test pokazal . Sej sem bla kr prepričana, ker se počutim čist podobno kot pri prvi nosečnosti, tko dobre volje, pa malo omotična, občasno mi je slabo,... a moj dragi je zares verjel šele testu, pol sem bla pa še jaz presenečena, da je res. Upam, da bo tud vam kmal pokazalo isto. Nelky
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 18:42:46
|
|
|
|
trinity22
|
ojla, Se* kje pa si se ti skrivala? Lepo te je brat... LuNa maš prav po prvem gre lažje je že več prakse zato pa dajmo že hiter te prve naštimat, a ne? Jaz sem pa začela neki flekat, tk da bo pomojem M predčasno tu... Pol pa začnem s Klomifenom. januarčice, ki ste še na seznamu in je Ne pričakujete, držim pesti in navijam za vas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 19:01:56
|
|
|
|
murkica
|
Nely- najprej tebi vse čestitke in želim ti mirnih 9m in da bo čim manj ter seveda, da bo otročiček zdrav. Drugače pa sem ful vesela, da vidim stare borke čvekati... No kar tako naprej, res sem vesela, da ste še tukaj( sicer bi vas raje videvala na forumu nosečnost) in da vidim, da vam gre dobro. Zdej ko je prisotno toliko pozitivne energije, bo pa sigurno še +.... Jaz sem po jutranjem delu prišla domov ob dveh, potem pa me je dragi pričakal s kosilcem, na koncu je skočil še po tortice in ko sem se pošteno nabasala, sem pa še zaspala za dve urci .. Sicer mi je žal, da sem zamudila lepo soboto, ampak bom zato jutri bolj izkoristila dan... Bova z dragim šla na en zelo dolg sprehod, da mal pokuriva, kar sva danes pojedla Bodite pridne... Jaz si grem skuhat eno kavico, da malo pridem k sebi.
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 19.1.2008 19:06:33
|
|
|
|
trinity22
|
nelky iskrene čestitke lepo da se seznam barva roza in se malo dviguje % v januarju dajmo punce, modre barve je zmanjkalo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?